- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Amin canım sağolasın...
Amin canım valla ben de kıskandım bebeleri ortaya salıp hep birlikte laflasaydık:))C Cucu I imspecial kızlaaaaar kulaklarım çınlıyor az dedikodumuzu yapın
Keşke şuan hepimiz yanya olaydık düşünemiyorum o halimizi:))
Pinking Tree canım çok sevindim bişey çıkmamasına allah hepimizi bebişlerimize bağışlasın..
EŞim sinirimi bozdu başıma vurdu başım çok ağrıyor
Arada ben de düşünüyorum bana bir şey olursa diye kızıma miras bırakıyorum sonra kocam yeni karısıyla çatır çatır yiyor hahaah :)) ben de ağlayıp duruyorum.. Kimseler ana Baba'nın yerini tutmaz Rabbim evinizde yuvamızla çocuğumuzla sağlıkla imtihan etmesin inş..Pinking Tree gecmis olsun canim, off ben bana bisey olursa kizim ne olur diye dusunup dusunup agliyorum bazen sonra diyorum oda onun imtihani belki daha hayirli bir insan olur, ne bilim anne olmak boyle bisey iste hep koruyip kollamak istiyoruz.. Aktivite kutusunu alcaktim bende almiyim en iyisi, biraz daha buyufugunde almak daha iyi olabilir cocukta heyecanlanit ne cikcak acaba icinden diye.
Hıh bi de kahvaltıya gidecekler bak ba bak...keşke biz de toplansak ya..Canım C Cucu ve onun tatlı tatlı arhani çok sekerdiniz fotograftan ne gördü isem elektrigimiz aynıydı cook güzel ve cook seker tugba çokta hoş bi kadin maşallah ...arhanda acayip şeker hareketli candan hic yabancılamayan benim ogrencilerimle oynama gafletinde bile bulundu...is ortami olunca istedigim gibi ilgilenemedim tugba insallah güzelce gideriz kahvaltiya bebislerle mutlu mesut uzun uzun sohbet ederizkızlar kulaklarinizi iyi yönde çınlattık merak etmeyin
Bizde burdan sizlerin bulusmasina hecanlandik sevindik valla,ohhcok gzl bir bulusma olmus anlasilanCanım C Cucu ve onun tatlı tatlı arhani çok sekerdiniz fotograftan ne gördü isem elektrigimiz aynıydı cook güzel ve cook seker tugba çokta hoş bi kadin maşallah ...arhanda acayip şeker hareketli candan hic yabancılamayan benim ogrencilerimle oynama gafletinde bile bulundu...is ortami olunca istedigim gibi ilgilenemedim tugba insallah güzelce gideriz kahvaltiya bebislerle mutlu mesut uzun uzun sohbet ederizkızlar kulaklarinizi iyi yönde çınlattık merak etmeyin
sağol canım keşke hepiniz olsaydınız
hepinizi iyilikle andık :)C Cucu I imspecial kızlaaaaar kulaklarım çınlıyor az dedikodumuzu yapın
Keşke şuan hepimiz yanya olaydık düşünemiyorum o halimizi:))
Pinking Tree canım çok sevindim bişey çıkmamasına allah hepimizi bebişlerimize bağışlasın..
EŞim sinirimi bozdu başıma vurdu başım çok ağrıyor
kesinlikle aynı elektrik sanki daha önceden tanışıyormuş gibi samimi sohbetin için teşekkür ederim canımCanım C Cucu ve onun tatlı tatlı arhani çok sekerdiniz fotograftan ne gördü isem elektrigimiz aynıydı cook güzel ve cook seker tugba çokta hoş bi kadin maşallah ...arhanda acayip şeker hareketli candan hic yabancılamayan benim ogrencilerimle oynama gafletinde bile bulundu...is ortami olunca istedigim gibi ilgilenemedim tugba insallah güzelce gideriz kahvaltiya bebislerle mutlu mesut uzun uzun sohbet ederizkızlar kulaklarinizi iyi yönde çınlattık merak etmeyin
Ekledim canimBizde burdan sizlerin bulusmasina hecanlandik sevindik valla,ohhcok gzl bir bulusma olmus anlasilan
Merakla fotolari bekliyoruz kizlarrrr
Geçmiş olsun canımPuuufff baş ağrısı diş ağrısına döndü çok ağrıyoooo
teşekkür ederim kızlar geçti şimdi ağrı kesici iyi geldiGeçmiş olsun canım
Cokkk gecmis olsun canimmmPuuufff baş ağrısı diş ağrısına döndü çok ağrıyoooo
Teşekkür ederim canım..Cokkk gecmis olsun canimmm
Sağol canım sanada geçmiş olsun..Saolun sekerler belki hepinizle birgün biryerde kimbilir
Aksam üstü başıma neler geldi arkadaşı evine bırakırken pat araba bozuldu herkes yardıma koştu evde ahmet bekliyor ben panik oldumSaf kocam benzin almayı unutmuş gazla da çalışmıyor araba arkadaşı bıraktığım yerde şak kaldik saolsun arkadasimin esi gidip yalvarmis bid ona benzin koyup getirdi bugün amma maceraliydi...cocuklar durmuyor sınıfta falan C Cucu haliml gördü çok yorucu ayy iyiki varsınız
aysimason geçmiş olsun cnm
Sağol canim. Bondigo markası tüm oyuncaklari neredeyse fisher price ve hemen hemen aynı mantıkta şeyler oluyor farklı olsun diye bunu aldık e bebekten indirim varmış 129 du fiyatı. Oto Koltuğu biz de almadık hala açıkçası acele de etmiyorum şu an kullandığı küçük oto koltuğu bebek arabasına takılabiliyor arabada uyuyunca hiç uyandırmadan ona takip kullanıyoruz oto koltuğu alınca nasıl olacak diye düşünüyorum. Bi de markaya karar veremedim römer mi alsam daha uygun bişi mi diye
Bugun bi kosu aktivite masasi aldim..Aynen bizde hala alamadık. Eşim bi model görmüş şimdi nerde gördüğünü hatırlamıyor. İlerleyen yaşlarda sırtı ayrılıp sadece baza olarak kaliyormus. O modeli bulmaya çalışıyor. Ne diyeyim Allah rastgetirsin...
iyi etmişsin canım güle güle kullanın benda almayı düşünüyorum ama ablam çok para deyip kafamı karıştırdıBugun bi kosu aktivite masasi aldim..
Cadim eh iste biraz ilgileniyo,ben begendim,kendim basip duruyorum tuslarina..
Oto koltugu nolcak bilmiyorum isofixli almak istedim ama epey pahali..Araştırma aşamasındayim..
Niye konusmuyon ki kafana niye vurmuştuiyi etmişsin canım güle güle kullanın benda almayı düşünüyorum ama ablam çok para deyip kafamı karıştırdı
En iyisi bi eşime sorayım bakalım o ne diyecek hoş onunla konuşmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?