2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bugun bi kosu aktivite masasi aldim..
Cadim eh iste biraz ilgileniyo,ben begendim,kendim basip duruyorum tuslarina..
Oto koltugu nolcak bilmiyorum isofixli almak istedim ama epey pahali..Araştırma aşamasındayim..
Gule gule kullanin canım analı kızlı Ben de oynuyom hala Oğlusun da onunla baya ilginç bi oynama tarzı var sıkılınca ağlaya ağlaya oynamaya devam ediyo

I imspecial bence aysimason un eşi kafasına vurmamis kavgasının siniri başagrisi yapmış inşallah öyledir yani. Bu arada psikolojimi bozdunuz :) rüyamda burdan kızlarla bulusuyodum

Günaydın güzel anneler

He tamam ayy bozulmasın psikolojin yaa tamamen tesadüf yumağı özel ayarlasak buluşamazdık

Kızlar bu arada bi ara aramız da cocuklar için çekiliş yapsak mesela minik hediyelesme yapsak kargo ile ne dersiniz hatıra kalir birbirimize gormesekte gorusmesekte gercekten varlığımızı hissetmis oluruz ne dersiniz katılmak isteyen olur mu

Niye konusmuyon ki kafana niye vurmuştu

@miss_curious güle güle oyna
Yok canım kafama vurmadı sinirlendim ona sadece sinir baş ağrısı yaptı hatta kavga da etmedik ben onunla konuşmuyorum suçlu suçunu biliyor
Şimdide o benle kınuşmuyor akşam biraz saydırdım hoş pek takmadı ama

Öyle canım:)))

lafı bi tarafından anlamak ..benimkide ne güldüm ama

Ben katılırım canım hatta bi bere görmüştüm görür görmez aklıma minione nin oğlu geldi eşime de bahsetmiştim o da tutturdu adresini al yolla diye yanlış anlaşılır diye söyleyemedim :)

Ben katılırım canım hatta bi bere görmüştüm görür görmez aklıma minione nin oğlu geldi eşime de bahsetmiştim o da tutturdu adresini al yolla diye yanlış anlaşılır diye söyleyemedim :)
Tamam biz buluşama kadar katilacak listesi yapalım @t_ugba ile buluşunca kura çeker ahmetle arhan sonra o kişiler ozelden adres verir birbirine peki karşılıklı mi olsun yoksa herkesin hediye ettigi kişi farkli hediye aldığı kişi farkli mi olsun

Farklı daha güzel olur sanki bakalım kızlar ne diyecekler :)

I imspecial bende katilmak isterim, cok severim hediyelesmeyi, suan almanyadayim ama biletlerimizi aldik 3 hafta sonra trdeyim insallahh, hediyeleri o zaman gondersek olur mu
Olur hatta o zamana ayarlariz tarihi ortak bi tarih olur aralik başı gibi yada kasım sonu gibi hem doğum günü hediyesi gibi hepsi bir araya gelmisbolur maksat hatirlanmak anı olmak çok değerli hediyeler olmayacak zaten

boşa almıyım o zaman:)

Çok geçmiş olsun canım korktuğuna uğramamışsın çok şükür
yaa orada mı kapandı zaten yoktu ki pek bir yer
ayy çok güzel kahvaltı fotosuda isteriz, ne konuştunuz ne
ayy çok güzel canlı yayın gibi:)
Puuufff baş ağrısı diş ağrısına döndü çok ağrıyoooo
çok geçmiş olsun
bak sen nazar mı oldu ne kimin olduysa artık neyse kazasız atlatmışsınız ya canım günü
Bugun bi kosu aktivite masasi aldim..
Cadim eh iste biraz ilgileniyo,ben begendim,kendim basip duruyorum tuslarina..
Oto koltugu nolcak bilmiyorum isofixli almak istedim ama epey pahali..Araştırma aşamasındayim..
güle güle kullanın anne kız
çok şeker oğlun hem ağlıyor hem oynuyor demek
canım çok isterim ama eşimden dolayı katılamam ki ben

Ayyyy ben sizi yerimmm yaaa
Bize sapkami yolliycaktiniz :))))
Canimmm ya dusunmen yeterrrr
Hediyelesme fikri cok gzl valla neden olmasinki bende katilabilirim
Nasil olcak peki kim kime alcak kurrami cekcez :) I imspecial

Ayyyy ben sizi yerimmm yaaa
Bize sapkami yolliycaktiniz :))))
Canimmm ya dusunmen yeterrrr
Hediyelesme fikri cok gzl valla neden olmasinki bende katilabilirim
Nasil olcak peki kim kime alcak kurrami cekcez :) I imspecial
Bi bere gördüm canım aklıma siz geldiniz direk :) Adresini vermende bi sakınca yoksa göndermek isterim

Ayy Alıntı yapıyorum ama gidiyor..

Herkese teşekkürler arkadaşlar:)

Çekilişe ben de katılırım doğumgünü hediyeleri olur bebişlere:) maksat Hatıra kalması girlboymom ın dediği gibi.

Ablam da yeğenimin aktivite kutusunu açtı çocuğa göre hiçbir şey çıkmıyor annenin Netten okuyacağı tuvalet eğitimi zırt pırt yazılı:) ben çocukları oyalayacak öğretici faaliyet çıkacak sanıyordum nette çok güzel sunuyorlar resimlerle ama altı kutuda fos..
praline ileriki aylar da fos yeğenime 24-25-26..30 a kadar aldık bir şey yok..

Belki bardabas kutusu daha Güzeldir ama denemicem para tuzağı..

Ben kızıma doğal inek sütü buldum ondan içirdim bir yemek kaşığı:) aslında daha içirirsin ama içmedi kerata...

Bende katılmak istiyorum ama nasıl hönderilir bilmiyorum ptt kargo nildiğiöiz postanedenmi gönderilir acaba??

Pinking Tree adım adım setine emirde pek heveslenmiştim benim ne gerek varcı aldırmamıştı bende bunu almıştım çok faydasını gördüm emirde, renkleri şekilleri, özellikle hayvanları çok çabuk öğrendi iki yaşında hayvanların tamamını şekilleri renkleri çok rahat biliyordu, hipopotam diyordu ya

'25 aylıksın cümle kurabiliyorsun 3-4 aydır, her istediğini söyleyebiliyorsun, bütün kelimeleri, hayvanların sebzelerin meyvelerin çoğunun ismini biliyorsun, minicik kşitaplarım sayesinde her şeyi soruyorsun bu ne bu napıyor gibi:)

büyüyünce abi-doktor-astronot olacakmışsın

doktorları hala sevmiyorsun ağlıyorsun

bebekleri çok kıskanıyorsun, kardeşinin olmasını istemiyorsun, olursa erkek olacakmış:)

çocuk ilahileri söylüyorsun, pepenin şarkılarını

seni kim yarattı deyince Allah diyorsun

söylediğin ilahiler - en büyük kim, yumurtanın sarısı, islamın şartı

adını soyadınla tam söylüyorsun

yaramazlıkta sınır tanımıyorsun, kapıları açabiliyorsun o yüzden dış kapıya sürgü taktık:)

özür dilemeyi biliyorsun, üzülme anne diyorsun

10 a kadar sayıyorsun'

Bunları yazmışım 25 aylıkken:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…