Gule gule kullanin canım analı kızlıBugun bi kosu aktivite masasi aldim..
Cadim eh iste biraz ilgileniyo,ben begendim,kendim basip duruyorum tuslarina..
Oto koltugu nolcak bilmiyorum isofixli almak istedim ama epey pahali..Araştırma aşamasındayim..
He tamamGule gule kullanin canım analı kızlıBen de oynuyom hala Oğlusun da onunla baya ilginç bi oynama tarzı var sıkılınca ağlaya ağlaya oynamaya devam ediyo
I imspecial benceaysimason un eşi kafasına vurmamis kavgasının siniri başagrisi yapmış inşallah öyledir yani. Bu arada psikolojimi bozdunuz :) rüyamda burdan kızlarla bulusuyodum
Günaydın güzel anneler
Öyle canım:)))Gule gule kullanin canım analı kızlıBen de oynuyom hala Oğlusun da onunla baya ilginç bi oynama tarzı var sıkılınca ağlaya ağlaya oynamaya devam ediyo
I imspecial benceaysimason un eşi kafasına vurmamis kavgasının siniri başagrisi yapmış inşallah öyledir yani. Bu arada psikolojimi bozdunuz :) rüyamda burdan kızlarla bulusuyodum
Günaydın güzel anneler
Yok canım kafama vurmadı sinirlendim ona sadece sinir baş ağrısı yaptı hatta kavga da etmedik ben onunla konuşmuyorum suçlu suçunu biliyor
Şimdide o benle kınuşmuyor akşam biraz saydırdım hoş pek takmadı ama
Ben katılırım canım hatta bi bere görmüştüm görür görmez aklıma minione nin oğlu geldi eşime de bahsetmiştim o da tutturdu adresini al yolla diye yanlış anlaşılır diye söyleyemedim :)He tamamayy bozulmasın psikolojin yaa tamamen tesadüf yumağı özel ayarlasak buluşamazdık
Kızlar bu arada bi ara aramız da cocuklar için çekiliş yapsak mesela minik hediyelesme yapsak kargo ile ne dersiniz hatıra kalir birbirimize gormesekte gorusmesekte gercekten varlığımızı hissetmis oluruz ne dersiniz katılmak isteyen olur mu
Tamam biz buluşama kadar katilacak listesi yapalım @t_ugba ile buluşunca kura çeker ahmetle arhan sonra o kişiler ozelden adres verir birbirine peki karşılıklı mi olsun yoksa herkesin hediye ettigi kişi farkli hediye aldığı kişi farkli mi olsunBen katılırım canım hatta bi bere görmüştüm görür görmez aklıma minione nin oğlu geldi eşime de bahsetmiştim o da tutturdu adresini al yolla diye yanlış anlaşılır diye söyleyemedim :)
Farklı daha güzel olur sanki bakalım kızlar ne diyecekler :)Tamam biz buluşama kadar katilacak listesi yapalım @t_ugba ile buluşunca kura çeker ahmetle arhan sonra o kişiler ozelden adres verir birbirine peki karşılıklı mi olsun yoksa herkesin hediye ettigi kişi farkli hediye aldığı kişi farkli mi olsun
Saol cnmTeşekkür ederim canım..
Bu arada sizde hoşgeldiniz evinize takip ediyordumda bi türlü yazamadım..
Olur hatta o zamana ayarlariz tarihi ortak bi tarih olur aralik başı gibi yada kasım sonu gibi hem doğum günü hediyesi gibi hepsi bir araya gelmisbolur maksat hatirlanmak anı olmak çok değerli hediyeler olmayacak zaten
boşa almıyım o zaman:)Ayy öok kıskandım hain köfteler(((
Kızlar aktivite kutusu geldik para vermeye değmez desem emeklerine ayıp olacak ama ay ay gelişim tablosu yazmışlar zaten Netten okuyorum 9. Ay'ı
Kapı koluna kağıttan asılan bebeğim uyuyor u vermişşler
Bir sıkmalı basit oyuncak
Ve sekiz yane kağıt Şekil var üzerinde o kadar..
Bence zaten anneler evde aynısını yapıyor belki ilerli aylarda daha güzel Şeyler Çıkabilir içinden ama şimdi çok çarpıcı değil.
Almasanız hiçbir şeh kaybetmezseniz paranız cebinizde kalır:) ben meraklı Melahat almasam olmazdı...
Bir De bayramda bana kötü bir teşhis koymuşlardı vs chechk yolar Prof ler bugün sonucu aldık kesinlikle yanlış Ölçüm yapmışlar mümkün değil dediler. Öok şükür her şey temiz :) hep kızımı düşündüm durdum :) babası da sağolsun sen ölürsen kendimi kızıma adarım dedi hahaha bana moral veriyor:) ama her şey temiz çıktı çok şükür:) Rabbim hepimize bebeklerimize ailemize sağlık sıhhat keyif neşe versin inş
yaa orada mı kapandı zaten yoktu ki pek bir yerNego yapa da kapandı canım herşeyi eskişehir den hallediyorum ben :) @t_ugba I imspecial şunlara bak nasıl da hava atıyorlar ya Şaka bi yana iyi eğlenceler bol sohbetler fıstıklar Pinking Tree çok şükür canım Rabbim kimsenin düzenini bozmasın sevindim çok
ayy çok güzel kahvaltı fotosuda isteriz, ne konuştunuz neCanım @t_ugba ve onun tatlı tatlı arhani çok sekerdiniz fotograftan ne gördü isem elektrigimiz aynıydı cook güzel ve cook seker tugba çokta hoş bi kadin maşallah ...arhanda acayip şeker hareketli candan hic yabancılamayan benim ogrencilerimle oynama gafletinde bile bulundu...is ortami olunca istedigim gibi ilgilenemedim tugba insallah güzelce gideriz kahvaltiya bebislerle mutlu mesut uzun uzun sohbet ederizkızlar kulaklarinizi iyi yönde çınlattık merak etmeyin
ayy çok güzel canlı yayın gibi:)sağol canım keşke hepiniz olsaydınız
hepinizi iyilikle andık :)
kesinlikle aynı elektrik sanki daha önceden tanışıyormuş gibi samimi sohbetin için teşekkür ederim canım
bizde ipek kuzumuzu gördük nasıl bir güzellik anlatamam kızlar Ahmeti de gorucez inşallah
çok geçmiş olsunPuuufff baş ağrısı diş ağrısına döndü çok ağrıyoooo
bak sen nazar mı oldu ne kimin olduysa artıkSaolun sekerler belki hepinizle birgün biryerde kimbilir
Aksam üstü başıma neler geldi arkadaşı evine bırakırken pat araba bozuldu herkes yardıma koştu evde ahmet bekliyor ben panik oldumSaf kocam benzin almayı unutmuş gazla da çalışmıyor araba arkadaşı bıraktığım yerde şak kaldik saolsun arkadasimin esi gidip yalvarmis bid ona benzin koyup getirdi bugün amma maceraliydi...cocuklar durmuyor sınıfta falan @t_ugba haliml gördü çok yorucu ayy iyiki varsınız
aysimason geçmiş olsun cnm
güle güle kullanın anne kızBugun bi kosu aktivite masasi aldim..
Cadim eh iste biraz ilgileniyo,ben begendim,kendim basip duruyorum tuslarina..
Oto koltugu nolcak bilmiyorum isofixli almak istedim ama epey pahali..Araştırma aşamasındayim..
çok şeker oğlun hem ağlıyor hem oynuyor demekGule gule kullanin canım analı kızlıBen de oynuyom hala Oğlusun da onunla baya ilginç bi oynama tarzı var sıkılınca ağlaya ağlaya oynamaya devam ediyo
Günaydın güzel anneler
canım çok isterim ama eşimden dolayı katılamam ki benHe tamamayy bozulmasın psikolojin yaa tamamen tesadüf yumağı özel ayarlasak buluşamazdık
Kızlar bu arada bi ara aramız da cocuklar için çekiliş yapsak mesela minik hediyelesme yapsak kargo ile ne dersiniz hatıra kalir birbirimize gormesekte gorusmesekte gercekten varlığımızı hissetmis oluruz ne dersiniz katılmak isteyen olur mu
Yok canım kafama vurmadı sinirlendim ona sadece sinir baş ağrısı yaptı hatta kavga da etmedik ben onunla konuşmuyorum suçlu suçunu biliyor
Şimdide o benle kınuşmuyor akşam biraz saydırdım hoş pek takmadı ama
Ayyyy ben sizi yerimmm yaaaBen katılırım canım hatta bi bere görmüştüm görür görmez aklıma minione nin oğlu geldi eşime de bahsetmiştim o da tutturdu adresini al yolla diye yanlış anlaşılır diye söyleyemedim :)
Bi bere gördüm canım aklıma siz geldiniz direk :) Adresini vermende bi sakınca yoksa göndermek isterim
Bende katılmak istiyorum ama nasıl hönderilir bilmiyorum ptt kargo nildiğiöiz postanedenmi gönderilir acaba??He tamamayy bozulmasın psikolojin yaa tamamen tesadüf yumağı özel ayarlasak buluşamazdık
Yok canım ben yazdıktan sonra okudum kızlar bunu öbürlafı bi tarafından anlamak ..benimkide ne güldüm ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?