- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
praline mesele de bu zaten ben ortada bakımsız anne modunda gezmem ki hep günlük de olsa kıyafetime dikkat ederim, parfüm sıkarim, bir göz kalemi, sacimi tararim, hatta şıkır şıkır da giyinirim, mesela günde 5 kere diş fırçaladigimi bilirim, hem evin işini yapar hem yemek yapar hem dusumu alırım eşim gelmeden, adam bir kere bile güzelsin şıksin demedi, ben giyindikce eşofman giysene rahatça dedi, demek ki öyle seviyor dedim eşofman giydim yok değişen bir durum, şimdi pijamayla bile duruyorum, saçımi taramiyorum adam aynı, etrafımda karim giyinsin süslensin diyen adamlar var onların da karilari giyinmiyor adamlar yine ilgili, ben her işe yetiştiğim için mi bu kadar değersizim kocamin gözünde, adam birde diyor ki etrafında gördüğün en iyi baba koca benim!! Neyse canım benim derdimi yaşamadan anlamak zor
Evet canım ateşleniyor keyfi yok şu sıralarŞurup verdim canım. Senin kızında mı rahatsız?
Bilerek yazmamıştım canım etiketlersek konu üstüne gelir üzülür diye..Pinking Tree nazlinin tam nicki neydi? Sitedeki mesaj alanına bakabiliriz
Allahım tez vakitte ona da sağlıkş kolaylıkla anne olmayı nasip etsin inş.Aynen bende hep merak ettim bikac ay once sieye yazdiklarini okumustum cok uzgundu odasi vs hersey hazirlamislar filan gercekten zor, birde tup bebekmis
Sanırım değil, inş öyle olur tez vakitte. Bu kadar dua edeni var..Pinking Tree ahh nazlıcık bnmde hiç aklımdan çıkmaz tüp bebeklr hsmile kalmıştı
Ne zmn aklıma gelse dua ederim inş hamiledir belkide doğurmuştur
Sen de erkek doğurmuştun sana da çok dua etmiştik şükür bugünlermize:)Pinking Tree bende çok üzülmüstüm ona, çok dua etmiştim onun için. Birde tuptu ya daha cok içim acımıştı. Inşallah tekrar hamiledir ve sağlıkla kucagina alir bu defa yavrusunu.
Gerçekten ya nickini bilen varmi bakalim inşallah güzel haberler vardır.
Evet canım ben de bakmıştım..Kizlar baktim simdi ismi N-A-Z-L-I en son 15 mayisda yazmis
Keşke konu üstüne etiketlemeseydin canım yaSizdeyince ben de merak ettim N-A-Z-L-I arkds etikleyince tiklayabiliyruz ya ondan etiketledim
Amin amib inş. Nerde evlat hasretiylr tutuşan varsa kucaklada tez vakitte sağlıkla kolaylıkla huzurl dolsun inş. Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin..Teşekkürler canım, baktimda en son 2 ekimde girmis siteye. Rabbim tez vakitte çok daha hayırlı ve sağlıklı bir evlat versin ve hayirlisiyla büyütmeyi güzel günlerini görmeyi de nasip etsin.
Ben kizimi dogmadan 3 hafta önce yakin bir arkadaşım da 20 haftalık doğum yaptı ve bebeğini kaybetti. Hayaller kuruyorduk bide birlikte buyutecektik çocuklarımizı. Şimdi her bir araya geldiğimizde içim acıyor Rabbim diyorum en kısa zamanda tekrar saglikli hayırlı bir evlat nasip eyle. Benim böyle içim acıyor o nasıl oluyodur Allah bilir. 10 aydır tekrarda hamile kalamadi, ah kızlar onada dua edermisiniz inşallah tez zamanda Rabbim nasip etsin.
İnş dualarımız kabul olur burda iyibiyetle tanımadığımız kişilere dua ediyoruz rabbim kabul eder inş tüm isteyenler nazlı nın da nur un da tez vakitte göbekler kucakları dolar inş. Amiin..Amin inşallah olur ..benum de aynı şekilde amcamın kızı yasadı onada dua ısıtıyorum nur adı lütfen semum mesajıma yazdım ama herkesten ıstıyprum aklıma getirdin
Benim de 12 haftamda kalbi durmuştu ilk hamileliğimde. İlkibde işi çok dert ederdim kızımda deprem olsa dert etmeyecektim öyle odaklanmıştım çok şükür kucağımıza aldık:)) hahaha valla ben her gün süslenirdim maşalar makyajlar kızımdan sonra duş alıp temiz giyinsem bana yeter:)Ardadan önce brnmde 12 haftalıktım bebeğim düşmüştü kürtaj olmuştum bidaha 10 ay kdr olmamıştı ne günlerdi eşime hadi diyordumm bugun bebek yapma günü offf diyordu bıkmıştı çünkü
Şindide bayramdannn bayramaaa
Amin inşBenim amcamin kizi da ayni hamileydik o du suk yapti.sukur hamile simdi ocakta doguracak darisi tum isteyenlre ve nur a ol s un ins
Amin amin inş..Kızlar yazdıklarınızı oludum çok üzüldüm
Rabbim bebeği olmayan herkese nasip etsin ...
Ben de yorulunca saçlrımı eline veriyorum koparıyor canım yanıyor ama oyalanıyor diye saçlarım onun kucağında yatıyorım diyr mutlu oluyorum :))Oğlım saçımı başımıyoldu resmen
Oyun oynadık biraz kovalamaca sarılmaca sonra ben yoruldum uzandım oğlum oyunun hızını alamadı bi tutam saçımı tutup çekti yetmiyormuş gibi iki üç tokatta attı
Yaramaz bıdığım benim:))
Minik kuzum çok hasta anlamıyorum dr bir şeyi yok dedi ama hiç bu kadar hasta olunca ağladığını bilmem, şimdi ayağimda uyuyor bırakınca uyanacak, abisini hazırlamam lazım okula götürecem, kollarım bacaklarım boynum ağrıyor sallamaktan,idrar kkültürü için idrari gönderdim bir daha idrar almam lazım laboratuvar için, öğleden sonra uyutunca alırım, ayağimda sallarken alıyorum.
Zaman bulursam cevap yazıcam
Hic aklima gelmedi canimEvet canım ateşleniyor keyfi yok şu sıralar
Bilerek yazmamıştım canım etiketlersek konu üstüne gelir üzülür diye..
Allahım tez vakitte ona da sağlıkş kolaylıkla anne olmayı nasip etsin inş.
Sanırım değil, inş öyle olur tez vakitte. Bu kadar dua edeni var..
Sen de erkek doğurmuştun sana da çok dua etmiştik şükür bugünlermize:)
Evet canım ben de bakmıştım..
Keşke konu üstüne etiketlemeseydin canım ya(
Amin amib inş. Nerde evlat hasretiylr tutuşan varsa kucaklada tez vakitte sağlıkla kolaylıkla huzurl dolsun inş. Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin..
İnş dualarımız kabul olur burda iyibiyetle tanımadığımız kişilere dua ediyoruz rabbim kabul eder inş tüm isteyenler nazlı nın da nur un da tez vakitte göbekler kucakları dolar inş. Amiin..
Benim de 12 haftamda kalbi durmuştu ilk hamileliğimde. İlkibde işi çok dert ederdim kızımda deprem olsa dert etmeyecektim öyle odaklanmıştım çok şükür kucağımıza aldık:)) hahaha valla ben her gün süslenirdim maşalar makyajlar kızımdan sonra duş alıp temiz giyinsem bana yeter:)
Amin inş
Amin amin inş..
Ben de yorulunca saçlrımı eline veriyorum koparıyor canım yanıyor ama oyalanıyor diye saçlarım onun kucağında yatıyorım diyr mutlu oluyorum :))
[
Cokk gecmis olsun kiyamam eymenimize.kuzum benim rabbim sifasini versin.iyi haberlerle gel ins canimMinik kuzum çok hasta anlamıyorum dr bir şeyi yok dedi ama hiç bu kadar hasta olunca ağladığını bilmem, şimdi ayağimda uyuyor bırakınca uyanacak, abisini hazırlamam lazım okula götürecem, kollarım bacaklarım boynum ağrıyor sallamaktan,idrar kkültürü için idrari gönderdim bir daha idrar almam lazım laboratuvar için, öğleden sonra uyutunca alırım, ayağimda sallarken alıyorum.
Zaman bulursam cevap yazıcam
Gece hep uyudu. Hala uyuyor. Bir gün önce hiç uyuyamamıştı. Sağol canım.Hoşgeldin türkiye hoşgeldin güzel ailem de şımarsın istediği kadar biraz boşluğa düşer gidince ama bu seferde seni alıştırır nasıl oynanmak istediğine merak etmesen ona gore sekil alacaksn artikim o komutan sen asker el kadar ahmet son bir haftadır bizi artik yönetiyor babasına digidigi deyip yakasını çekiyor atçılık oynayacakmış
hahahahaha bak olumlu taraf 1 adam degismeye çalışıyor yol katetmiş
napalim kader utansın 45 mirkbes işe yariyorsa denrrim ama unudum yok sizde yarada bizde yaramayabilir çünkü biz çok kullandık 45e acaba marnys serisimi
kuzum nasıl simdi
çok iyiymiş bu espri bende yapcam bunu hic dağıtamıyorum hep kendim tipladigim için bende başka 3 canavar var dağıtan
zuhahaha(erol tas gibi güldüm he)
amin Canım hepsinr
canım diğer anlattıklarını okuyan kadar pek gerçekten bulduğuma iananmamistim ama sanırım psikolojisi bozuldu bu süreçten bence bebeğine zarar getirmeyeceği şekilde yanındayken falan sevsin doya doya belki içten seviyordur duanın dan sakınıyorsunuz sanıp onu hor görüyorsunuz diye düşünüyordur ablalık sende kalsn Allahn huurundada çok sevaba girersin tabi bebeğine zarar vermesine asla izin verme
böyle durumlarda cevabini veren seni boyle düşündüren ney diye gerekir sa acık acık konuş
hatırlıyorum o eltini
ah ah da diyor mu bizimki birde ah ah diyor zıvanadan çıktı iyice parmağında oynatıyor
Geçmiş olsun canım. Rabbim evlatlarımıza şifa versin.Evet canım ateşleniyor keyfi yok şu sıralar
Bilerek yazmamıştım canım etiketlersek konu üstüne gelir üzülür diye..
Allahım tez vakitte ona da sağlıkş kolaylıkla anne olmayı nasip etsin inş.
Sanırım değil, inş öyle olur tez vakitte. Bu kadar dua edeni var..
Sen de erkek doğurmuştun sana da çok dua etmiştik şükür bugünlermize:)
Evet canım ben de bakmıştım..
Keşke konu üstüne etiketlemeseydin canım ya(
Amin amib inş. Nerde evlat hasretiylr tutuşan varsa kucaklada tez vakitte sağlıkla kolaylıkla huzurl dolsun inş. Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin..
İnş dualarımız kabul olur burda iyibiyetle tanımadığımız kişilere dua ediyoruz rabbim kabul eder inş tüm isteyenler nazlı nın da nur un da tez vakitte göbekler kucakları dolar inş. Amiin..
Benim de 12 haftamda kalbi durmuştu ilk hamileliğimde. İlkibde işi çok dert ederdim kızımda deprem olsa dert etmeyecektim öyle odaklanmıştım çok şükür kucağımıza aldık:)) hahaha valla ben her gün süslenirdim maşalar makyajlar kızımdan sonra duş alıp temiz giyinsem bana yeter:)
Amin inş
Amin amin inş..
Ben de yorulunca saçlrımı eline veriyorum koparıyor canım yanıyor ama oyalanıyor diye saçlarım onun kucağında yatıyorım diyr mutlu oluyorum :))
[
Teşekkürler canım. Hiç böyle uyumazdı da endişelendirdi beni. Sağolasın.AngelHeart canım uykusuzluğun acısını çıkarıyor ilaçlar rahatlatmis kuzunu
Kızlar oğlum hala uyuyor. Emip yatıyor sadece. Sabah 8-9 arası uyanıktı. Şuruplar uyku yaptı sanırım. Bir gün önce hiç uyumamıştı. Normal mi ki?
Evet canım haklısın uyandı 2 gibi. Hiçbirşey yiyemiyor öğürüyor.Normal canım. Uyku da şifa olur inş. Hasta baş yastık ister, şurup etkisiyle sakinleşince uyumuştur. Dünün de yorgunluğu var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?