Benim henüz başlamadı 6+3 oldum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnsallah hicc baslamazzz çok zor çünkü :/
İnş başlamaz Rabbim sizide kurtarsın bi an evvel sizinde bulantılarınız geçer inş
İnsallah canimm :/
inan bende herşeyi söylüyorum kayınvalideme olan kızgınlığımı düne kadar içime atardım sorun olmasın diye şimdi herşeyi söylüyorum hallerin geldi yine diyor bana hormanlarınmı yükseldi diyo gülermisin ağlarmısın
Sen kaç haftalıksın
Yarin 8 olucak bakalim hayrlisiyla :)(
Ben gece yatarken içiyorum sabah bulantım olduğu için, ne zaman içildiğinin önemi yoktur diye düşünüyorum.
Ben sabah süt akşamda yatmadan yoğurt yiyorum. Rahat uyumami sağlıyor
Günaydınnnn
Ne güzel hep burdasınız ben takip edemiyorum sizi işlerin yoğunluğundan her geldiğimde sayfa sayfa atlıyor valla yetişemiyorum
Benimde iki gündür mide bulantım başladı. Hayırlısı artık yeterki iyi olsunlarda meleklerimiz herşeye değeren çokta sabah kalktığımda bulanıyordu netten okudum uyanır uyanmaz daha ayaklarımız yere basmadan tuzlu kraker yiyorum çubuk kraker cidden işi yarıyor bugün test ettim sabah bulanmadı gün içinde işyerindede limon yiyorum ara ara böyle az az
Sevgili anneler benim kafama takilan bisey var dr size folik asit icin ne verdi ben decavite baslamistim ama tarim gida da bi yakinimiz calisiyor bunu kullanma bunun icinden pis hayvan katkisi cikti ama bakanlikta arkasi saglam cikti dedi siz ne kullaniyorsunuz
sabah da iç, gece yatarken de hem gece yatarken içilen süt, rahatlatır uykunu getirir,,,
İnsallah canimm :/
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin miniklerini canim. Çok zor bi durum olsa gerek rabbim kimseye göstermesin. Allah hepimizin kucaklarına aldıgı günleri göstersin inşallah . 🙏🙏Hoşgeldin aramıza 😘
çok teşekkür ederim...inşaallah rabbim acılarını gösermicek hiç birimize...
ben yatmadan önce veya uyku arasında içiyorumm..uyurken protein emiliminin fazla olduğunu duymuştum...
amin arkadaşım..hayırlı cumalar hepimize..
bende sürekli uyku modundayım
Teşekkürler canım bende akşam içerim hem rahatlatıyormuş 😊
Allah de ötesini bırak...
bulantılar benide mahvediyo.akşam sabah güniçinde.işyerinde kimseye belli etmicem diye canım çıkıyo.kraker ve limonla geçiştiriyorum bulantıları
Teşekkürler canım fazla olmaz mı sabah akşam diğer arkadaşlarda akşam içeren rahatlatıyor yazmış denerim bende akşam içerim 😊
Allah de ötesini bırak...
Eş durumu isteyemiyor mu?
Yok cnm asaleti tasdik olmadan isteyemiyor malesef. Kanunda ucu açık en az 1 yıl en çok 2 yıl diyo bu süre için. Kaldiki ben bide ms hastasiyim onuda biliyor müdürü ama dedigim gibi Allah vicdan sahibi etsin herkesi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynı durumdaymışız gerçekten açım sürekli açım ama koku hassasiyetimden dolayı kendim yapamıyorum bi de kanamam olmuştu dinlenmem gerekiyor ben şu an 6+5 günlüğüm sata göre ama usg ye göre 7+5 aynen duygusalım bebkle aileyle ilgili ne görsem okusam ağlıyorum annem faceden bişiy paylaşınca ağlıyorum kardeşim arayınca ağlıyorum ama daimi AÇIMMMM :)
Halsizlikten bulantidan bagisiklik sistemim coktu sanirim. Normal de asla cikmayan ucuk geldi beni buldu simdi. Ne yapmam gerek tehlikeli olur mu bebek icin bilgisi tecrubesi olan var mi kizlar ??( Bebege birsey olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?