2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İnsallah hicc baslamazzz çok zor çünkü :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnş başlamaz Rabbim sizide kurtarsın bi an evvel sizinde bulantılarınız geçer inş

aynısı bende de var sonrada gıybet yapıyorum diye üzülüyorum ama çok doluyorum...

Yarin 8 olucak bakalim hayrlisiyla :)(

Hadi hayırlısıyla inş benimde salıdan salıya hafta dönüyo salı 7 inş :)

Bugün tahlil sonuçlarımı aldım kızlar. SAlı doktora göstericem. Tiroit var gibi gözüküyor. Bakalım hayırlısı. Bugün ağladım durup dururken.

Canım bende seni merak ettim görünmüyorsun Rabbena da öle benimde bulantılarım var dün gece uyandım midem de bir bulantı kurmakta kusamam Allah yardımcımız olsun buarada limon neden yiyorsun iyimi yemek ???

Allah de ötesini bırak...

canım folik-1 verdi bana...bi yan etkisini görmedim..

ben de koyu sarı akıntı oluyor..bazen çok yoğun oluyor..sizde de var mı?
yarın doktora sorayım bakalım normal mi?

herkese iyi haftasonları

sabah da iç, gece yatarken de hem gece yatarken içilen süt, rahatlatır uykunu getirir,,,

Teşekkürler canım fazla olmaz mı sabah akşam diğer arkadaşlarda akşam içeren rahatlatıyor yazmış denerim bende akşam içerim 😊

İnsallah canimm :/

bulantılar benide mahvediyo.akşam sabah güniçinde.işyerinde kimseye belli etmicem diye canım çıkıyo.kraker ve limonla geçiştiriyorum bulantıları

bulantılar benide mahvediyo.akşam sabah güniçinde.işyerinde kimseye belli etmicem diye canım çıkıyo.kraker ve limonla geçiştiriyorum bulantıları

Sen kacinci haftadasin canim. İnsallah hepimiz bir an once duzeliriz çeken biliyor (((

Teşekkürler canım fazla olmaz mı sabah akşam diğer arkadaşlarda akşam içeren rahatlatıyor yazmış denerim bende akşam içerim 😊

yok canım iki bardak süt 500 ml yapar bence gayet normal gerçi ne kadar yoğurt ve peynir yiyorsun bilmiyorum ama,,,,

Ya napcaz bu açlığı. Kilo almak istemiyorum şimdiden zaten tombik baslayanlardanim hamilelige 😣 çabuk doyup 1 saat sonra kaziniyorum çubuk krakerler hayat kurtariyo ama şimdiden almayiz insallah kilo yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Halsizlikten bulantidan bagisiklik sistemim coktu sanirim. Normal de asla cikmayan ucuk geldi beni buldu simdi. Ne yapmam gerek tehlikeli olur mu bebek icin bilgisi tecrubesi olan var mi kizlar ?? ( Bebege birsey olmaz dimi

bende ucukladim canim bi haftadir da gecmedi bildigim kadariyla tehlikeli degil aksine bebek anne karninda bagisiklik kazaniyo ucuk virusune ilerde bebekken cikarirsa olur da bagisikligi oldugu icin saglik tehlikesi yasamiyor. ucuklamak aslinda daha iyi

Midem çok fena 😳

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…