2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kahverengi akintisi olan var mi? Panik yapmak istemiyorum ama bende 3 gundur var. Dikkat etmiyo muyum acaba kendime

benim oldu canım sümüksü kahverengi akıntım oldu 4 gün sürdü doktorumu aradım progestanı bıraktırmıştı bana yeniden başlattı birde bitane iğne vuruldum üşütmüşüm ondan olmuş sonrasında 2 gün daha sürdü şimdi kesildi

kaç gündür bulantıydı oydu buydu derken bugün leke geldi yine nerden çıktı ya yattığım yerden kalkmıyorum
normalde adet günüm bugün acaba diyorum vucud alışkanlığından mı böyle oldu. gerçi düzenli gelmezdi adetim ama yaklaşık bugün olması gerekiyordu.
üüüüfffffff çok canım sıkıldı.

Sanmıyorum benim ağrı eşiğim hayli düşüktür çünkü. iğne olmaktan bile korkarım ben cnm acır hep..

ama hiç bulnantın yok mu
yani şöyle benim bulantım filan var ama çoooooooookkkk hafif atlatıyorum diyelim ben de çok korkarım iğneden filan
bir gün burun ameliyatı olduğumda tamponlu halde sigara içerken (ameliyattan çıktıktan yaklaşık 3 dk sonra) dr şaşırıp ağrı eşiğimin yüksek olabileceğini söylemişti de acaba bununla bi ilgisi olabilir mi diye araştırayım dedim :)

canım bence hemen doktorunu ara belki ilaç filan yazar annem geçenlerde demişti benden de kan geldiğinde adet günün mü adet gününde olabiliyormuş filan demişti

benimde adet günümde lekem gelmişti cnm birde üstüne üşüttüm 2 si bir beni hem ağrı hem leke çok sıkıldım ama Allahtan bişiy yokmuş olurmuş normalmiş adet olamadığımız için rahim yapıyormuş komşum dedi her adet dönemimde lekem geldi üzülme dedi bana içime su serpti ama ben yinede doktorumu aradım progestana devam dedi iğnede verdi şimdi bişiyim yok

canım çok geçmiş olsun umarım geçicidir progestoron kullanıyormuydun doktorunu arasaydın bide...

Valla yok cnm ya az da olsa bulantı. Sadece midem şiş olsa da sık açlık hissediyorum ben. Tek farkliligm o yani 7 hafta öncesinden :) hii bide daha duygusalim ama sinir gerginlik yok. Heleki su doğum hikayeleri falan okumaya göreyim salya sumuk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende de uyku dışında bir şey yok. Bi de halsizlik var. Pazartesi Dr kontrolüm var bebeği ilk defa göreceğim inşallah, keseyi görmüştüm önceden.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynı durumdaymışız gerçekten açım sürekli açım ama koku hassasiyetimden dolayı kendim yapamıyorum bi de kanamam olmuştu dinlenmem gerekiyor ben şu an 6+5 günlüğüm sata göre ama usg ye göre 7+5 aynen duygusalım bebkle aileyle ilgili ne görsem okusam ağlıyorum annem faceden bişiy paylaşınca ağlıyorum kardeşim arayınca ağlıyorum ama daimi AÇIMMMM :)

kızlarrrr aklıma takıldı acaba ağrı eşiği yüksek olanların mide bulantısı vs vs hamilelik belirtilerini daha az şiddette geçiriyor olabilir mi ?
aklıma takıldı da birden

Ay malesef canım hiçbir alakası yok.. Tamamen genetik ve mide/ bağışıklık sisteminin çalışması gibi bir şey... Normalde canımın değerini hiç bilmem. Her acıya katlanırım ama hamilelikte çektiğimi Allah kimsenin başına vermesin.. Hastanelerde serumla yaşıyorum. Hafta sayıyorum... Inş geçecek sağsalim... Allah korkutmasın...

ALLAH hın annelere sunduğu annelik şefkatidir.
ALLAH c.c kullarına duyduğu şefkatinin binde birini anneye vermiştir ki. Kullarım kendilerini nasıl çok sevdiğimi onlara ne kadar çok değer verdiğimi anlasınlar diye.
ALLAH hın kullarına bin şefkati varmış, bizim bunu anlamamız için annelere bakmamız yeter her halde.
Bir anne bir şefkatle yavrusunun üzerine bu kadar çok titriyorsa bin şefkati düşünelim birde.
ALLAH için kulları bu denli değerli demek.
Dişi, yavrusu olma dan ,bu duyguyu bilemez.Ne zaman anne oldu ise işte o zaman işler değişiyor,
artık o dişilikten öte annelik kutsiyetine bürünmüş bir kutsi varlıktır.
Anne olan mukaddes varlık için yavru yavrudur oda bir anne, yanına gelen bir yavrunun ne yavrusu olduğu da artık mühim değildir onun için, çünki her yavruya anne şefkati ile bakar. O bir annedir karşıdaki de yavrudur annelik korumacılığı ile yavruyu sahiplenir yavru anne himayesindedir artık.Öyle ki ne yavrusu olduğu da fark etmez.
Anne yavruyu annelik iç güdüsüyle koruması altına alır emzirir yalar her tehlikeden korur.
Canı pahasına da olsa gözetir korur yavrusunu büyütür.
İşte bu kutsal duygunun adına da ANNE denilmiş tir!
Önceleri her şeyden korkardım kendi gölgemden bile,hep sığınacak bir kanat arardım
Şimdi ise her şey çok farklı. Atılmaya hazır bir panter gibiyim ve de bir o kadarda kadife yürekli şefkat dolu biriyim.
Söz konusu yavru olunca her şey farklı oluyor.
Korkak biriside korkusuz cesur yürek ola biliyormuş kendimden yaşayaraktan öğrendiğim tesbitler.
Bende bir anneyim üç yavru büyüttüm yalnız başıma .
Öyle ki yüreğimden tüm korkularım dağılmış sadece bir korku kalmıştı oda çocukları mı koruyamama korkusu.
Öyle ki kendimi bir panter kadar güçlü görüyordum.
Buda annelere Allahın bir lütfü olmalı diye düşünürüm.
yıllar öncesi kediyi fare yavrusuna annelik ederken gördüm.Ve o zaman şaşırmıştım şimdi ise çok iyi anlarım.
Çünkü bende bir anneyim.
-------------------------alıntıdır
Sizler için paylastım kızlar

geçicek canım az kalmış eğer genetik olsaydı benim bebek rahme düştüğü andan itibaren deli gibi öğürüp kusmam yemek lafı duymamam hastanelerde yatmam gerekirddi çünkü annem ve tüm teyzelerim hatta çoğu teyze kızım bu şekilde geçirdiler ama bu gen baba tarafından geçtiyse bana yaşadım onlardahiçböyle sıkıntılar olmamış

Canım ben de antalyadayım hangi doktora gidiyorsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Midesi bulanan yemek yiyemeyen arkadaşlar kaçıncı haftada başladı bulantılar falan

Canim benim bulanti tam denemez ama asiri halsizlik her gun hasta gibiyim aç olmama rağmen yemekler kokuyor yiyemiyorum. 6. Hafta ortasi başladı senin ne zaman başladı?

Aynen ben de öyleyim. Keseyi görmeden önce kese de kese diyordum. Şimdi bebeği görsem diyorum çok sabırsızım.

Ben solgar ın folacin isimli folik asitini içiyorum.

rica ederim:)
slm herkese bende 7+1 gunluk hamıleyım ve cokta heyecanlıyım .coçuğum olcak ilkinde yaşadığım acemilikleri yaşamamak istiyorum
:)) daha tecrübeli olucaz canım:) hayırlı olsun bebeğin
arkadaşlar hamilelikte kuşburnu çayı içiliyormuydu????
canım ıhlamur serbest
kızlar aramızda sigara içen yoktur di mi?
yok canım kokusuna bile tahammülüm yok bu konuda çok katıyım ne kendi yanımda ne oğlumun yanında içirmem evimde gelen misafire içirmem
ay sılam inşallah Rabbim şafi ismiyle şifa versin sana bundan sonrası çok rahat geçsin
ay ne güzel sende göreceksin demek miniğini bana çok var
canım bende aynıyım ilkinde ki heyecan yok ne yalan söylüyüm ama bu durumun tecrübeden olduğunu düşünüyorum çünkü bizi neler beklediğini biliyoruz ama bazen seğirme oluyor o zaman heyecanlanıyorum içimde olduğunu hissedince, eminim hareket ettiklerinde heyecanlanıcaz
şimdi benim oğlum 3 yaşında onlarda zaman kavramı pek olmuyor mesela bir şey istiyorsa hemen olsun istiyor yarını beklemek gibi sabrı yok:) o yüzden karnım iyice çıksın şöyle yedinci ayda falan söylemeyi düşünüyorum tabi o zamana kadar araştırmamı yaparım:) yanında kardeşin gelecek demiyoruzda kardeşin olsa şöyle olur böyle olur diye durumun güzelliğini anlatmaya çalışıyoruz çünkü çok kıskanç kendinden küçük kuzenlerini acayip kıskanıyor:) birde ablam yeğenime söylemişti erkenden dokuz ay sora sora bıktırmıştı kardeşim ne zaman gelecek diye:)
ohhh uyu canım benimde çok var öğlen uyudum oğlum uyuyunca şimdi yine uykum var:) maşallah kızına imrendirme ayol kıza erkek annesiyiz bizde
Slm kizlar hayirli cymalar rabbim bebeklerimize saglik sihat uzun omurler nasip etsin..
amin canım seninde
aynen canım amaaan babasına çekmesin ben çok hareketli ayağı hızlı bir hatunum eşim tam zıttım beni çatlatır ben hemen olsun isterim bir iş zamanında yapılsın isterim bir şeyi bir kere derim ikinciyi söylemem kendim yaparım oğlumda ben gibi hiperaktif uykusu babasına çekeydi iyiydi
ayyy maşallah kuzuna ne güzel büyümüş canım
6. haftadan sonra kalp atışı duyulabiliyor inşallah duyarsın
geçmiş olsun canım bir arkadaşa takıldı hep yatmak zorunda şimdiden Allah kolaylık versin sana, bebişin sağlıklı olsun da annesi varsın yatasın
canım seğirme gibi olur göz seğirmesi gibi mesela, ben 6 haftayı geçince hissettim seğirme bu bebeğin hareketi değil bebeği besleyen damarlar seğiriyor bu da bebeğin iyi korkma demek gibi:) mesela ilk dışarda değirme oldu karnım acayip attı sonra sol alt kasığımda ara ara seğirmeler olmaya başladı oğlumda 12. haftada hissetmiştim, anlarsın her zamankinden farklı bir hareket o, doktorunu aramana gerek yok bebek büyüdükçe böyle değişik acılar olur
Merhaba Arkadaşlar doktora gidip testlere başlayanlar var mı ben henüz gitmedim iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum da geç mi olur bilmiyorum...
bir şey olmaz canım tam kan tahlilini diyorsun sanırım
Hayirli cumalar kizlar. Allah dualarimizi kabul etsin. Hayirli evlatlar nasip etsin cumlemize. benim gibi surekli uyuyan ve yorgun olan var mi
bennn hep yorgunum oğluş bıraksa uyurum
Arkadaşlar mrb 7 haftalık gebeyim ve çok acım yediğimi çıkaramıyom bulantılarım halsizliğim fln keyfim hiç yok ne olcak bu böyle

geçecek canım geçecek azcık sabır
ay hayırlı olsun e çok ikiz annemiz oldu
canım o decavit değil elevit domuz jelatini kullanılıyormuş, decavit güvenilir içebilirsin maalesef oğlumda elevit kullandım

:))) gözün aydın bulmuşsun:)) ne güzel bende notlar almıştım doğduktan sonrada de defter tuttum ilk adımı tırnağını kesmem ilk kelimeleri boyu kilosu hep yazdım:)
canım kağıdından yazıyordur
Bu ultrason ciktilarinda kese boyutu yaziyor mu arkadaslar bilen var mi?
ilk zamanlar yazar bebiş görününce yazmaz
Kahverengi akintisi olan var mi? Panik yapmak istemiyorum ama bende 3 gundur var. Dikkat etmiyo muyum acaba kendime
canım doktorunu ara sor ihmal etme
:) canım bir şey olmaz benimde oğlanda elips şeklindeydi birde kesenin şekli değişiyor zamanla
canım biraz ağır senin kaldırdıkların ben oğlumu alıyorum kucağıma mecburen ama çok gerekmezse almıyorum 15 kilo:)
kızlarrrr aklıma takıldı acaba ağrı eşiği yüksek olanların mide bulantısı vs vs hamilelik belirtilerini daha az şiddette geçiriyor olabilir mi ?
aklıma takıldı da birden
bilmem ki canım benim yüksek biliyorum çok şiddetli geçmiyor bulantım ağrılarım normalde de hasta olunca yatmayan bir insanım:)

canım adet günün olduğu içindir sıkma canını ilaç içiyorsun zaten

saol cnm ya eylülde 1 yılı doluyo ama müdürü göndermicek sanırm . Allah herkese vicdan versin.
Eş durumu isteyemiyor mu?

bana doktorum ecopirine ara ver dedi, bende başladım bir daha, başlasam mı acaba,iğne yetersiz mi geliyor
Doktorun ne diyorsa onu yap bence. Genelde 0,4'lük kullanıyor herkes, yetiyordur merak etme.

Canım ben de antalyadayım hangi doktora gidiyorsun
Ben de Antalya'dayım. Bu gebeliğimde doktora gitmedim henüz ama Medstar Topçular'da Ünal YİRMİBEŞ'e gideceğim. Tavsiye ederim.

Benim henüz başlamadı 6+3 oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…