Kahverengi akintisi olan var mi? Panik yapmak istemiyorum ama bende 3 gundur var. Dikkat etmiyo muyum acaba kendime
kızlarrrr aklıma takıldı acaba ağrı eşiği yüksek olanların mide bulantısı vs vs hamilelik belirtilerini daha az şiddette geçiriyor olabilir mi ?
aklıma takıldı da birden
Sanmıyorum benim ağrı eşiğim hayli düşüktür çünkü. iğne olmaktan bile korkarım ben cnm acır hep..
kaç gündür bulantıydı oydu buydu derken bugün leke geldi yine nerden çıktı ya yattığım yerden kalkmıyorum
normalde adet günüm bugün acaba diyorum vucud alışkanlığından mı böyle oldu. gerçi düzenli gelmezdi adetim ama yaklaşık bugün olması gerekiyordu.
üüüüfffffff çok canım sıkıldı.
kaç gündür bulantıydı oydu buydu derken bugün leke geldi yine nerden çıktı ya yattığım yerden kalkmıyorum
normalde adet günüm bugün acaba diyorum vucud alışkanlığından mı böyle oldu. gerçi düzenli gelmezdi adetim ama yaklaşık bugün olması gerekiyordu.
ama hiç bulnantın yok mu
yani şöyle benim bulantım filan var ama çoooooooookkkk hafif atlatıyorum diyelim ben de çok korkarım iğneden filan
bir gün burun ameliyatı olduğumda tamponlu halde sigara içerken (ameliyattan çıktıktan yaklaşık 3 dk sonra) dr şaşırıp ağrı eşiğimin yüksek olabileceğini söylemişti de acaba bununla bi ilgisi olabilir mi diye araştırayım dedim :)
slm arkadaslar bu siteye evlenmeden önce dahil olmuştum evlilik öncesi güzel paylaşımlarda bulunmuştum çok güzel bir yer şimdide hayatımın en güzel bir anını bebeğimin geleceği günü dört gözle bekleyerek yine yeniden buraya geldim :)
kızlar şuan 6+6 günlük gebeyim halsizlik ve sürekli uykulu olmak dışında hiçbirşeyim yok çok şükür... bulantılarım yok benim gibi olan arkasşlar var mı?
Valla yok cnm ya az da olsa bulantı. Sadece midem şiş olsa da sık açlık hissediyorum ben. Tek farkliligm o yani 7 hafta öncesinden :) hii bide daha duygusalim ama sinir gerginlik yok. Heleki su doğum hikayeleri falan okumaya göreyim salya sumuk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlarrrr aklıma takıldı acaba ağrı eşiği yüksek olanların mide bulantısı vs vs hamilelik belirtilerini daha az şiddette geçiriyor olabilir mi ?
aklıma takıldı da birden
Ay malesef canım hiçbir alakası yok.. Tamamen genetik ve mide/ bağışıklık sisteminin çalışması gibi bir şey... Normalde canımın değerini hiç bilmem. Her acıya katlanırım ama hamilelikte çektiğimi Allah kimsenin başına vermesin.. Hastanelerde serumla yaşıyorum. Hafta sayıyorum... Inş geçecek sağsalim... Allah korkutmasın...
merhaba anne adayları ve kuzuları..
ilk randevumu aldım hayırlısıyla yarın gidicem.. Antalya da tavsiye üzerine bir prof. dan aldım randevuyu inşallah frekansımız tutar da tekrar arayış içerisine girmem. ikinci gebeliğim olduğu için biraz rahatım bu yüzden kızıyorum aslında kendime sanki ilk bebeğim kadar heyecanlanmamış gibiyim sizlerden de yaşayan var mı aynı duyguları...?
Midesi bulanan yemek yiyemeyen arkadaşlar kaçıncı haftada başladı bulantılar falan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
slm
yarın doktor konturolum var 2 hafta once gıttıgımde tam tarıh vermedı 4 haftalık olabılır ozaman yarın 6 haftalık olucak kalp atıslarını duymayı cok ıstıyorum ama cevremdekılıer daha erken duyamazsın dıyor bakalım bı yarın olsunda 4 haftalıkken keseyıde goremezsın demsılerdı ama bızım ufaklık bıze el sallamıstı ondan dolayı yarın kalp atısları duyucagıma cok ıananıyorum duyamazsam herhalde duyana akdar 2 gunde bır doktorun kapısını asındırırm:)) benmı bukadar heyecanlıyım herkesmı benım gıbı anlayamıyorum
Sevgili anneler benim kafama takilan bisey var dr size folik asit icin ne verdi ben decavite baslamistim ama tarim gida da bi yakinimiz calisiyor bunu kullanma bunun icinden pis hayvan katkisi cikti ama bakanlikta arkasi saglam cikti dedi siz ne kullaniyorsunuz
rica ederim:)Tşk canımmm
:)) daha tecrübeli olucaz canım:) hayırlı olsun bebeğinslm herkese bende 7+1 gunluk hamıleyım ve cokta heyecanlıyım .coçuğum olcak ilkinde yaşadığım acemilikleri yaşamamak istiyorum
canım ıhlamur serbestarkadaşlar hamilelikte kuşburnu çayı içiliyormuydu????
yok canım kokusuna bile tahammülüm yok bu konuda çok katıyım ne kendi yanımda ne oğlumun yanında içirmem evimde gelen misafire içirmemkızlar aramızda sigara içen yoktur di mi?
ay sılam inşallah Rabbim şafi ismiyle şifa versin sana bundan sonrası çok rahat geçsinKızlar eger bugün bulantim olmassa ve olsada serum almadan vomex ile geçerde doktor yarın cikabilirsin hastaneden dedi inşallah bugun hiçbir sorun olmaz insallah biter artik bulantılar yarın evimde uyumak istiyorum :)))
Bugün ultrason yapılacak bebeğimi kontrol edicek doktor heyecanlıyım onu gorucem icin sali günü görmüştüm hastaneye her girip çıktığımda ultrasonda bebegi kontrol ediyorlar hastanede olmanin tek güzel yani benim ve bebeğimin sürekli kontrol altında olduğunu bilmek :)
ay ne güzel sende göreceksin demek miniğini bana çok varselam kızlarrr...
bizim de yarın doktor randeumuz var çok heyecanlıyım
gerçi kalp atışını duyduk ama insan çok merak ediyor nasıl meleğim iyimi diye..
canımm aynı bizim gibi
biz de üiversitede tanıştık vee tam 7 yıl sonra evlendik...
Allah hiç ayırmasın birbirimizden...ne tuhaf ve güzel dimi üniversitede laylay gezerken şimdi ikimizden bir parça geliyorr
canım ben de sürekli seviyorum konuşuyorum bebişimle..
eminim hissediyodur...sıkı tutun meleğim diyorum hiç bırakma anneni
bu arada burdaki paylaşımlarımız iyiki var...siz de iyki varsınız....
canım çok üzüldüm ama bak yine Rabbim ikiz nasip etmiş sana..
inşallah hayırlısı ile kucağına alıcaksın onları..
canım bende aynıyım ilkinde ki heyecan yok ne yalan söylüyüm ama bu durumun tecrübeden olduğunu düşünüyorum çünkü bizi neler beklediğini biliyoruz ama bazen seğirme oluyor o zaman heyecanlanıyorum içimde olduğunu hissedince, eminim hareket ettiklerinde heyecanlanıcazmerhaba anne adayları ve kuzuları..
ilk randevumu aldım hayırlısıyla yarın gidicem.. Antalya da tavsiye üzerine bir prof. dan aldım randevuyu inşallah frekansımız tutar da tekrar arayış içerisine girmem. ikinci gebeliğim olduğu için biraz rahatım bu yüzden kızıyorum aslında kendime sanki ilk bebeğim kadar heyecanlanmamış gibiyim sizlerden de yaşayan var mı aynı duyguları...?
şimdi benim oğlum 3 yaşında onlarda zaman kavramı pek olmuyor mesela bir şey istiyorsa hemen olsun istiyor yarını beklemek gibi sabrı yok:) o yüzden karnım iyice çıksın şöyle yedinci ayda falan söylemeyi düşünüyorum tabi o zamana kadar araştırmamı yaparım:) yanında kardeşin gelecek demiyoruzda kardeşin olsa şöyle olur böyle olur diye durumun güzelliğini anlatmaya çalışıyoruz çünkü çok kıskanç kendinden küçük kuzenlerini acayip kıskanıyor:) birde ablam yeğenime söylemişti erkenden dokuz ay sora sora bıktırmıştıwouuh süper bir taktik,,, bende şimdi bir yazı okudum, çevrende ki insanlara söylediğin anda söylemen gerekiyormuş çocuğa, çünkü bebekle ilgili konuşmalara onu da dahil etmek gerekiyormuş,,,
ha birde eğer kötü hamilelik geçiyorsak bunu da çocuğa bebeğin yapmadığını ikna etmek gerekiyormuş,, çünkü direkt annesiyle ilgilenmesini önleyen kardeş olarak görüyorlarmış,,,
iki çocuk cidden zor ama bir o kadar da güzel sanırsam,,,,,,
ohhh uyu canım benimde çok var öğlen uyudum oğlum uyuyunca şimdi yine uykum var:) maşallah kızına imrendirme ayol kızaSlm kızlar...
Herkese hayırlı cumalar nasılsınız..
Bn uyuyorumda uyuyorum.. Bu halım nolcak bilmiyorum :))
Bugun 10. Haftamıza girdik. Elhamdulıllah. Kozımla ikimiz yataktayız kızım basımı oksayıp mırıldanıyo . Babasına cok duskundu bu aralar bana dıskun. Nasıl sewoyo bni.. Anne dıyıp yuzumu oksamalar sarılmalar . Yarabbim sana şükürler olsun
İyiki kızcem varrr uleynnnn
amin canım senindeSlm kizlar hayirli cymalar rabbim bebeklerimize saglik sihat uzun omurler nasip etsin..
aynen canım amaaan babasına çekmesin ben çok hareketli ayağı hızlı bir hatunum eşim tam zıttım beni çatlatır ben hemen olsun isterim bir iş zamanında yapılsın isterim bir şeyi bir kere derim ikinciyi söylemem kendim yaparımboşver sana çeksin oğlanın babasına çekeni ilerde beynini yer
bende bende
nasıl bu riskli gebelik raporu?? heyet mı veriyor bende mı alsam ne yapsam
iyiyiz canım cok sükür yarın bebiş görmeye gidecegiz heyacan tavan
amin canım göreceksin insallah. Ama buyuk hayallere kapılma. Ben bir halta benzetemedim çünkü bakalım şimdi neye benzeyecek
amin canım cümlemizin evlatlarını bağışlasın rabbım
ayyy maşallah kuzuna ne güzel büyümüş canımMerhabalar, dr kontrolumuz vardı 9+2 ile uyumlu bebişim kolları, bacakları gayet netti ve hatta bacaklarını hareket ettirdi resmen meleğim . Çok mutluyum Rabbim tamamına erdirsin inşallah
2.86 cm crl uzunluğu
2 haftada 3 kat artmış neredeyse
Minik zeytinim
Sonraki randevumuz 1 temmuz da
2li test ve rahim ağzı uzunluğu kontrol edilecek o sebeple vajinal muayneye psikolojik olarak hazır gelmesinin dedi
1 ayda 2 kilodan fazla almışım hamurisine dikkat dedi
Kan testlerinde sorun yok çok şükür
böyle işte sevgili arkadaşlar
sabah bulantı yüzünden çıkardım çok fena oldum ama zeytinimi görünce hepsi geride kaldı
rahatsız olan kızlar bi an önce sağlığınıza kavusmaniz dileğiyle
biraz daha sabır şu 1 ay çabucak geçse hepimiz dahada rahatlayacagiz inşallah
6. haftadan sonra kalp atışı duyulabiliyor inşallah duyarsınslm
yarın doktor konturolum var 2 hafta once gıttıgımde tam tarıh vermedı 4 haftalık olabılır ozaman yarın 6 haftalık olucak kalp atıslarını duymayı cok ıstıyorum ama cevremdekılıer daha erken duyamazsın dıyor bakalım bı yarın olsunda 4 haftalıkken keseyıde goremezsın demsılerdı ama bızım ufaklık bıze el sallamıstı ondan dolayı yarın kalp atısları duyucagıma cok ıananıyorum duyamazsam herhalde duyana akdar 2 gunde bır doktorun kapısını asındırırm:)) benmı bukadar heyecanlıyım herkesmı benım gıbı anlayamıyorum
geçmiş olsun canım bir arkadaşa takıldı hep yatmak zorunda şimdiden Allah kolaylık versin sana, bebişin sağlıklı olsun da annesi varsın yatasınBen geçen sene rahim ağzı kanseri öncü lezyonları sebebiyle Leep diye bi operasyon gecirdim
rahim ağzının bir kısmını aldılar bu sebeple yetmezlik riskim var Allah korusun 4. 5. Aylarda rahim ağzı açılıp erken doguma neden olabiliyor
tekrarlayan erken doğumlarda da bu kontrol yapılıyor
dr gerekli görürse serklaj adı verilen bi operasyonla 12.ya da 14. Hafta gibi bi dikisle rahim ağzını dikiyor
Malesef 3 aydan sonra riskli dönem bitmiyor aksine yeni başlıyor benim için
vajinal ultrasonla ölçüm yapılıyor gayet basit
dr a sorun isterseniz sizde uzunluğu normal mi diye garanti olmuş olur
canım seğirme gibi olur göz seğirmesi gibi mesela, ben 6 haftayı geçince hissettim seğirme bu bebeğin hareketi değil bebeği besleyen damarlar seğiriyor bu da bebeğin iyi korkma demek gibi:) mesela ilk dışarda değirme oldu karnım acayip attı sonra sol alt kasığımda ara ara seğirmeler olmaya başladı oğlumda 12. haftada hissetmiştim, anlarsın her zamankinden farklı bir hareket o, doktorunu aramana gerek yok bebek büyüdükçe böyle değişik acılar olurdeneyimli annelere sorum var,,,
benim bebek sağ tarafta hafiften ikigündür oramda sanki içeriden çimdikliyorlarmış gibi bir hissiyat var ve canım hafiften yanıyor,,, bu rahim kasılması mı? gaz mı? bebeğin hareketi olduğunu sanmıyorum ama çok nadirde olsa bazı Kadınlar erkenden anlayabiliyormuş ama bebeğin hareketi olduğunu sanmıyorum,,,,
doktorumu arayım mı????
bir şey olmaz canım tam kan tahlilini diyorsun sanırımMerhaba Arkadaşlar doktora gidip testlere başlayanlar var mı ben henüz gitmedim iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum da geç mi olur bilmiyorum...
bennn hep yorgunum oğluş bıraksa uyurumHayirli cumalar kizlar. Allah dualarimizi kabul etsin. Hayirli evlatlar nasip etsin cumlemize.benim gibi surekli uyuyan ve yorgun olan var mi
geçecek canım geçecek azcık sabırArkadaşlar mrb 7 haftalık gebeyim ve çok acım yediğimi çıkaramıyom bulantılarım halsizliğim fln keyfim hiç yok ne olcak bu böyle
ay hayırlı olsun e çok ikiz annemiz olduSelam kızlar sanırım bende sizler gibi ocak 2015 annesi olucam. Bugün kesemiz görmeye gittik 2 tane gördük yani ikiz annesi olucam kısmetse.normalde doğum tarihim 6 şubat ama galiba ikizler 40 hafta beklemiyorlarmış benim gibi ikiz bebek bekleyen deneyimli anne adayları varmı aranızda. merak ettiğim bir sürü konu var da
canım o decavit değil elevit domuz jelatini kullanılıyormuş, decavit güvenilir içebilirsin maalesef oğlumda elevit kullandımSevgili anneler benim kafama takilan bisey var dr size folik asit icin ne verdi ben decavite baslamistim ama tarim gida da bi yakinimiz calisiyor bunu kullanma bunun icinden pis hayvan katkisi cikti ama bakanlikta arkasi saglam cikti dedi siz ne kullaniyorsunuz
Ya kozlar bişi dicem bana gülceksiniz. Ya kızımn bn usglerini falan hep saklamaıdtım sonra onu sakladım ortalıkta durmasın diye hani özel ya
Bı seferde bulamuyorum Allahım delircem
Bu arada bnmde solumda bebiş kızcem mı olcakkızım gibi bitane daha
Ya kızlar bumlar işin espirisi de rabbim onun cinsiyetini coktan belirledi bizede sabredip hayırlısını istemek düşüyo ....
:))) gözün aydın bulmuşsun:)) ne güzel bende notlar almıştım doğduktan sonrada de defter tuttum ilk adımı tırnağını kesmem ilk kelimeleri boyu kilosu hep yazdım:)Biricik kızıma hamişken bütün herseyini saklamıstım ... Sonuclar usgler herseyi onları buldum sükür
Usgnin ilk ögrendigimde 5 hafta 5 günlükken usgnin arkasına sunları yazmısım...
Canım yawrum...cok heyecanlı ve panik bi anne seni bekliyor..
Korkuyorum.....
Canım yawrum herseyim benim sen dogmadan daha cok sewiyorum seni...şimdi bi fındık kadar bile degilsin..
Allaha, rabbime emanetsin.canım kanım askımın gülü Seni cook sewiyorum
Sevgili annen merve..
Bunu okuyunca cok agladım ... Kızımda bakıyo bana noluyo diye :)
canım kağıdından yazıyordurcanım benim doktorum ne kesede ne de kalp atışında onu yapmadı.
Ben sorduğum da da hemen satı soruyor kendi hesaplıyor söylüyor. Bende cihazdan söylesin önde mi geride mi öğrenmek istiyorum. Onun için ne demek lazımki?
ilk zamanlar yazar bebiş görününce yazmazBu ultrason ciktilarinda kese boyutu yaziyor mu arkadaslar bilen var mi?
canım doktorunu ara sor ihmal etmeKahverengi akintisi olan var mi? Panik yapmak istemiyorum ama bende 3 gundur var. Dikkat etmiyo muyum acaba kendime
:) canım bir şey olmaz benimde oğlanda elips şeklindeydi birde kesenin şekli değişiyor zamanlayanlış yorumlamıyorsam 12 cm cnm benim kese boyutum ama benim şeklim yuvarlak değilinş. bi sıkıntı olmaz yani yusyuvarlaktı öncesinde yüzük gibi ama. demekki 8-9 cm olmalı diye düsünüyorum 7. haftada
canım biraz ağır senin kaldırdıkların ben oğlumu alıyorum kucağıma mecburen ama çok gerekmezse almıyorum 15 kilo:)valla bende tık yok. ne bulantı ne baş dönmesi ne gerginlik.. inşallah sizinde bian önce geçerrya bende şey sorcam şu ağır kaldırma olayını etrafımdakiler çok abartıyo diye düşünüyorum da netten de bişi bulamadım. kaç kilodan sonra dikkat etmeliyiz ki.. ben 2 tane 10ar litrelik şişeler falan taşıyorum
bilmem ki canım benim yüksek biliyorum çok şiddetli geçmiyor bulantım ağrılarım normalde de hasta olunca yatmayan bir insanım:)kızlarrrr aklıma takıldı acaba ağrı eşiği yüksek olanların mide bulantısı vs vs hamilelik belirtilerini daha az şiddette geçiriyor olabilir mi ?
aklıma takıldı da birden
Eş durumu isteyemiyor mu?saol cnm ya eylülde 1 yılı doluyo ama müdürü göndermicek sanırm . Allah herkese vicdan versin.
Doktorun ne diyorsa onu yap bence. Genelde 0,4'lük kullanıyor herkes, yetiyordur merak etme.bana doktorum ecopirine ara ver dedi, bende başladım bir daha, başlasam mı acaba,iğne yetersiz mi geliyor
Ben de Antalya'dayım. Bu gebeliğimde doktora gitmedim henüz ama Medstar Topçular'da Ünal YİRMİBEŞ'e gideceğim. Tavsiye ederim.Canım ben de antalyadayım hangi doktora gidiyorsun
Canim benim bulanti tam denemez ama asiri halsizlik her gun hasta gibiyim aç olmama rağmen yemekler kokuyor yiyemiyorum. 6. Hafta ortasi başladı senin ne zaman başladı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?