- 29 Mayıs 2014
- 134
- 16
- 118
Ben de ne zaman konusu acilsa agliyorum. Ablam yeni dogum yapti, yaninda olamiyorum diye o kadar uzuluyorum ki... neyse aglamayalim evet:)ben de anneciğimi çok özlüyorum eşime deli gibi aşığım zaten onun için geldim buralara ama şu an annemin sevgisine çookkk ihtiyacım var
neyse ağlamak istemiyorum
bu arada çatlaklar için lierac diye krem varmış onu alayım diyorum..cok iyi diyor yorumlar fikri olan var mı
Lierac ben de duydum. Bir de illaki catlak olursa cantratubex diye bi jel var ben yara izime kullanmistim izi kesinlikle cok hafifletiyor ama tazeyken surmek lazim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hey hey hamisler tami tamina 104 kisiyiz dünyanın her bir yerinden aynı ayda bebislerimizi kucaklamayi bekleyen 104 kocaman kalpli anne :)
Biliyordum 100 kişiyi gecicemizi bu ay cok bereketli gerçekten .
Bebis sayimiz 104 dende fazla ikiz bebis bekleyen hamislerimiz var çünkü.
Hiçbirinizi göremicem sesinizi bile duyamicam ama inanin bebislerinizi ve sizleri cok seviyorum iyiki bu site var ve iyiki bizler bu topik altinda hep beraberiz rabbim hep iyi ve guzel haberler vermexi nasip etsin simdi herkes gobisini güzelce bi oksayip bebeğim seni çok seviyorum desin eminim hissedicektir :)))
Canim biz de seni seviyoruz bir an once iyiles esine cocuklarina kavus insallah...
ben hep takipteyim ama yazmak için ceseratimi toplayamıyorum..
inşaallah bende ocak annesiyim.aralık ayında 6 aylık doğum yaparak ikiz bebeklerimi kaybettim ve maalesef ki hala kaybetme korkusunu taa içimde yaşıyorum... ve tekrar ikiz bekliyorum rabbimin izni ile...ne olur benim içinde dua edin...
ben tüm darda zorda ve hasta hamiş arkadaşıma dua ediyorum..rabbim bizleri ve kimseyi evladıyla sınamasın...
yaşım 30 sat 12 nisan çift yumurta ikizi...
Aramiza holgeldin canim. Gecmisi unut, bu bebekler bizim miladimiz olacak insallah...
Bulantım yok dedim durdum kendimi nazar ettim bugün sabaha karşı kalktım mide boş çıkaramıyorum da içim çıktı rapor aldım gitmicem işe pazartesiye kadar akşama kadar baygın yattım şiddetli geçiren arkadaşların allah yardımcısı olsun ben buna bile dayanamıyorum
Al bi tane benden. Ben de bulanti duydukca aaa bende olmuyo dedim dedim 3 4 gundur fenayim.
Güzel Anneler bir sorum olacak sizler sütünüzü ne zaman içiyorsunız? ben her sabah kahvaltı ile birlikte ballı süt içiyorum akşam içmek daha mı iyi acaba ???
Allah de ötesini bırak...
Canim sabah midem kaldirmiyor bnm. Bi paket okulda, aksamda bi koca kupa iciyorum.
bugun ise yürüyerek geldimm.Benım hala tek taraflı batmalar devam edıyor.Bebek nasıl bir altyapı çalışması yapıyorsa artık?.
Sanırım arkasından gelecek kardeşleri için bildiğin gökdelen dikiyor
yarın 10.00 da doktor amcasına gıdecegız.Melek görmeye dua edin kızlar herşey yolunda olsun
Benimki icerde villa yapiyor kendine geceleri kasik agrisiyla uyaniyorum. Kiz bunlar muteahhit filan olmasinlar ilerde basimiza::
dün benim akıllı bıdığım çorabını kendi kendine giydi nasıl seviniyor ben abi oldum artık küçük abi oldum diyor:)) hazır tavında yavrum hemen kardeşe alıştırayım dedim
ben: tabi oğlum sen abi oldun artık büyüdün kıyafetlerini kendin giyebilirsin kardeşin olsa ona da öğretirsin değil mi dedimpek fenayım
oğlum: tabi öğretirim ben ona dedi
ben: senin canın çok sıkılıyor ya onunla oyun oynarsınız lego oynarsınız yap boz oynarsınız kitap okursunuz sen ona her şeyi öğretirsin abisi yemek yemeyi oynamayı dedim ayy nasıl seviniyor
oğlum: anne bana kardeş alsana
ben: tamam oğlum alırım
oğlum: nerden alınıyor diyor
ben: Allah veriyor oğlum dedim
oğlum: hıııımm tamam yaşasınnnn ben abi oluyorum ama kardeşlerim ne zaman gelecek dedi
ben : biraz beklememiz lazım oğlum sen biraz daha büyümüş olacaksın dedim
ilk defa kardeş istedi gayet ciddi olarak hiç istemezdi çünkü sabah da sesleniyor güya kardeşini çağırıyor emreee diye
Ay yavrum ya kiyamam icine dogdu heralde annesi bu da mi erkek acaba?
Benim de bulantilarim var malum. Ilk uc gun asiri yogundu. Sonra azaldi baya cok sukur. 2 kilo verdim hemen. Bugun sabah da bi bardak sutle yarim muz yiyeyim dedim. Yerken cok zorlanmadim ama uzerinden iki dakika gecmeden cikardim direk. Sute tepki gosterdi sanki midem.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sabah hem sut hem muz agir gelmis olabilir tatlim. Sabahlari midenin suyunu cekecek ekmek kraker gibi seylerle basla derim.
evet bebeğimle eşimle ilgilenim artık.eve gidip alelacele yemek yapmaktan bıktım usandım.içeri girdiğimde yemek kouları olsun evimde kurabiye kokuları olsun istiyorum.evim hep temiz olsun eşimi güzel karşılim istiyorum
Ben de mutfakta pasta yapmak kocami yatmadan karsilamak istiyorum artik. Sabredicez canim...
Kızlar eger bugün bulantim olmassa ve olsada serum almadan vomex ile geçerde doktor yarın cikabilirsin hastaneden dedi inşallah bugun hiçbir sorun olmaz insallah biter artik bulantılar yarın evimde uyumak istiyorum :)))
Bugün ultrason yapılacak bebeğimi kontrol edicek doktor heyecanlıyım onu gorucem icin sali günü görmüştüm hastaneye her girip çıktığımda ultrasonda bebegi kontrol ediyorlar hastanede olmanin tek güzel yani benim ve bebeğimin sürekli kontrol altında olduğunu bilmek :)
Dualarimiz senle canim...
valla bende tık yok. ne bulantı ne baş dönmesi ne gerginlik.. inşallah sizinde bian önce geçerrya bende şey sorcam şu ağır kaldırma olayını etrafımdakiler çok abartıyo diye düşünüyorum da netten de bişi bulamadım. kaç kilodan sonra dikkat etmeliyiz ki.. ben 2 tane 10ar litrelik şişeler falan taşıyorum
Ay canim yapma 20 kilo cok fazla degil mi? Insan hamileyken kemiklerinin arasi acilirmis bebegi birak sana yazik bi yerine bisey olmasin...
canım ben muğlada yaşıyorum yeni atama ile geldim. buraya da alışmaya çalışıyorum. Ankaradan geldim. Sen hangi ildesin İstanbul mu?
M7gla cok guzel ben de mugladan bitlise atandim. Cok ozluyorum tadini cikar lutfen...