2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ben de anneciğimi çok özlüyorum eşime deli gibi aşığım zaten onun için geldim buralara ama şu an annemin sevgisine çookkk ihtiyacım var
neyse ağlamak istemiyorum
Ben de ne zaman konusu acilsa agliyorum. Ablam yeni dogum yapti, yaninda olamiyorum diye o kadar uzuluyorum ki... neyse aglamayalim evet:)

Canim biz de seni seviyoruz bir an once iyiles esine cocuklarina kavus insallah...

Aramiza holgeldin canim. Gecmisi unut, bu bebekler bizim miladimiz olacak insallah...

Al bi tane benden. Ben de bulanti duydukca aaa bende olmuyo dedim dedim 3 4 gundur fenayim.

Güzel Anneler bir sorum olacak sizler sütünüzü ne zaman içiyorsunız? ben her sabah kahvaltı ile birlikte ballı süt içiyorum akşam içmek daha mı iyi acaba ???

Allah de ötesini bırak...

Canim sabah midem kaldirmiyor bnm. Bi paket okulda, aksamda bi koca kupa iciyorum.

Benimki icerde villa yapiyor kendine geceleri kasik agrisiyla uyaniyorum. Kiz bunlar muteahhit filan olmasinlar ilerde basimiza::

Ay yavrum ya kiyamam icine dogdu heralde annesi bu da mi erkek acaba?

Sabah hem sut hem muz agir gelmis olabilir tatlim. Sabahlari midenin suyunu cekecek ekmek kraker gibi seylerle basla derim.

Ben de mutfakta pasta yapmak kocami yatmadan karsilamak istiyorum artik. Sabredicez canim...

Dualarimiz senle canim...

Ay canim yapma 20 kilo cok fazla degil mi? Insan hamileyken kemiklerinin arasi acilirmis bebegi birak sana yazik bi yerine bisey olmasin...

canım ben muğlada yaşıyorum yeni atama ile geldim. buraya da alışmaya çalışıyorum. Ankaradan geldim. Sen hangi ildesin İstanbul mu?

M7gla cok guzel ben de mugladan bitlise atandim. Cok ozluyorum tadini cikar lutfen...

Kizlar benim gibi gogus agrisindan muzdarip olan var mi? Inanilmaz aciyor dokunamiyorum bile ne yapacagimi bilmiyorum.

Kizlar benim gibi gogus agrisindan muzdarip olan var mi? Inanilmaz aciyor dokunamiyorum bile ne yapacagimi bilmiyorum.

Ayy ne zordur cnm Allah yardim etsin.benim uç kisimlarinda birazcik hassasiyet var ama çok çok az. Goguslerimde pek büyümedi suanda daha. Burda bicok seyi okudukça ben hamile olduguma eminmiyim acaba diyorum😁😃

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Bende oyle asiri buyume yok kucuktu normalde ama simdiden yarim beden buyudu. Damarlarim cekiliyor sanki icerde, cildim cok ince damarlarim bile gorunuyo su an cok fena. Sen sansli annelerdensin tatlim sukret Allaha. 😀😃

Önceki gebeliğinde kullandın mı sonuna kadarmı kullandın sen cnm

Canım maalesef 20. iğnemi yaptığım gün düşük yaptım. Beta HCG çok düşüktü ve 6. haftada keseyi zorla görmüştü doktor. Sağlıksız görünüyor demişti. Düşükle sonuçlandı.

Bende oyle asiri buyume yok kucuktu normalde ama simdiden yarim beden buyudu. Damarlarim cekiliyor sanki icerde, cildim cok ince damarlarim bile gorunuyo su an cok fena. Sen sansli annelerdensin tatlim sukret Allaha. 😀😃

Aynen cnm cok şükür. Inşallah seninde geçer hassasiyetin bi an önce. Dusta sicak suyla masaj yapmaya çalış çok acimazsa bekki kan dolaşımını hizlandirmak iyi gelir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy allhım sabır versın sıkma canını o zmn ole bısey olmus bnda olmamıs bak 20. İğne kac haftalıkdı gecmi başladın..

Kızımda öyleydi ama bunda hafıf büyüme var bıde uçları koyulaştı bende bazen hamelemıyım dıye unutuyom takı tansıyonum hatırlatıyor bir bakıyorsun 10/7 bı bakıyorum 13/9 sersem oluyom ılk hamılelıgımde son ay preklamsı riski vardı yüksekti inş bunda rahat geçer baştan dengesizlik var ama Allah sonunu hayır ede

Ben kızıma demedim kardeş gelcek dıye nette okudum son üç ay kala demek lazımmış sabırsızlanıuomuş sinirlenıyorlarmış bıde Allah korusun bi düşük falan oldumu cocuklara izah zor oluyormuş ama farkedıyoda ben gecıştırıyom bide kardeş istedını sürekli dıyo :)))

Son düzenleme:
Bu ultrason ciktilarinda kese boyutu yaziyor mu arkadaslar bilen var mi?

GS diye yazan deger kese boyutu canim bebek gorunmeye baslayinca da crl (bas popo uzunlugu) olculuyor

Kahverengi akintisi olan var mi? Panik yapmak istemiyorum ama bende 3 gundur var. Dikkat etmiyo muyum acaba kendime

panik yapma canim ama doktoruna mutlaka danis derim

haklısın canım.

hamilelik nasıl gidiyor canım senin de benim gibi bol miktarda uyku hali ve asabiyet var mı? kocamın başına birşey getirmeden doğurursam iyi olur. Adamı deli ediyorum çünkü :)

hamile bi arkadasimin kocasina gittikleri doktor bi kadin kendini 30 saniyede oldurtebilir sakin ol alttan al dogurana kadar demis

Gecer mi artarak devam mi eder bilmiyorum canim. Dus iyi fikir aslinda haklisin.

Canim tansiyon bence hepimizde dusuk ama cogunlukla farketmiyoruz. Gecen gun test icin ac gel dedi doktor ya var ya bayilmamak icin tuttum kendimi resmen kimbilir kacti tansiyonum. Bu preklamsi dedigin nedir?

Adet haftasında başagrı çeken varmıı cok agrıyoooo bıtarafı başımın

Muhtemelen b12 ve demir eksikligin var canim. Bi baktir bence hem tansiyon sorununda ondan olabilir.

doktoruna sordun mu canim

B12 eksık olabilir ama kan testlerimde iyi çıktı degerler.Bencede düşmüştür düşmesin normal ama 9/6 san düşük olursada tehlikeli gebelikzehırlenmesi yapıyo yükselmesi daha twhlıkeli y14/9 geçerse idrarada protein atımı oluyo ve bebeğe kan akışı yavaşlıyor bıde gebelik zehırlenmesi yapıyo

Son düzenleme:
Bende ogluslarima söylemedim hala kardeşleri olacağını cinsiyeti belli olsun ondan sonra söylemeyi düşünüyorum o zamana kadar iyj olurum inşallah ogluslarimla bir kardeşleri icin alışveriş yapariz inşallah

Ayy allhım sabır versın sıkma canını o zmn ole bısey olmus bnda olmamıs bak 20. İğne kac haftalıkdı gecmi başladın..
Önceki gebeliğimde de adetim gecikir gecikmez başlamıştım. İğne yapıyorum diye çok da umutlanmıştım, bu sefer olacak diye. Kısmet değilmiş.

Son düzenleme:
Dualarımız seninle ve senin gıbı rahatsz olan arkadaslarımızla sıla.. Hastane ortamını ben hiç sevmiyorum.. Hastanede büyüğşüm küçkken. Nerdeyse 7 yasıma kadar.. Bilinçaltımda hastaneye gidersem daha cok hasta olcakmısım gibi geliyo... Cok zordakalmadıgım sürece gidemiyorum
Şimdi sen bide bi arkadas var hast yatıyosunuz böle bana bişi oluyo..
Allahım sabır versin yawrum bi an önce kuzularına ewine eşine kavus
Wallaa sende rahatla bende bi oh diyiim:)
Canım sütyensiz gezme biraz sıkı tutsun
Bnmde aynı özlelşikle adet dönemlerimde aman allahım azcık hareket ettımmi sanki üstünden bıcakla çiziyolar gibi cok acıyo
Acil şifalar
Adet haftasında başagrı çeken varmıı cok agrıyoooo bıtarafı başımın
Beeeen... Nerdeyse bu hamilelikte en co yasadıım şey bas agrısı... Dayanılmaz şekılde olursa dr mn önerdigi minosetten alıorum bi tane.. Malesed baska türlü geçmiyo üstüne uyku bide

Aslında buda önmli bi konu.. Bnm kızm daha küçük suan bişi anlamıyo ama dogdugunda kızım 2.5 yasında olcak... Şimdiden ortamı eşit tutmak için nasıl bişiler yapailirim diye düşünüyorum...
Dedigin gibi bencede eger seni anlayabilcek bi yastaysa bu yazdıkların gerçekten cok mantıklı ...
Allah yardımcımız olsun.....

Canım benim belki tesadüftür belkide gebelerin duası kabul olur derler ondandır...ama ben canı gönülden kendime ederken sanada ediyorum tabilki tüm arkadaşlarıma sağlıkla sorunsuz bebişlerini kollarına alsın diyee ... İnşallah çıkarsın canım oğluşlara kavuşursunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…