2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canım benim ya işler o kadar yoğunki gelemiyorum. Akşam eve kendimi zor atıyorum. Başım dönüyor ara ara bulantıda olunca işte olmak öyle zor oluyorki 😞 dünden beri iki kez falan kustum canım hiç birsey istemiyor kesinlikle 😔 canım limona gelincede işyerinde Napıcağımı şaşırdığım için elimde limon yalıyorum azaltıyor sanki bulantımı yada ben psikolojik öyle hissediyorum. Bende durumlar böyle canım hayırlısıyla bi kucağımıza sağlıkla alalım inşallah 🙏🙏

Allah'ım şükürler olsun...

Son düzenleme:

benim kaç kiloyla başladığımı duysan çok geçirirsin saırım aynen çubuk krker hayat kurtarıyor :)

Merhaba kızlar. Bugün kontrolümüz vardı. 8+2 adete göre. Ultrasonda ona uyumlu çıktı.3 hafta sonra 2 li tarama testi için çağırdı doktorumuz. Bugünleri gördüğümüze inanamıyoruz. Hala şoktayım

Arkadaşlar karnımız büyümeye başlayınca çatlak kremi kullanmalıyız. Bio oil ve lierac duydum şimdilik. Hangisi daha iyidir bilen var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah

Bir an önce sıfırlamalısın. Bebeğinin bütün organları oluşuyor. Allah korusun bir sorun çıkarsa çok üzülürsün.

clexane 0,4 ve 100'lük coraspin kullanıyorum.

Cnm iğneyi sende sonuna kadarmı kullancaksın bide iğneyi yapınca yanma oluyormu sendede

3 gündür mide bulantılarım yok denecek kadar azaldı. En azından bişeyler yiyebiliyorum. Geri gelmese bari şu bulantılar ama halsizliğin dibine vurdum yine. Bulantı olmasın da razıyım..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende bir dönem kullandım bio oil ama başka bir yer bana bio oil lin tamamen petrolden yapılmış bir ürün olduğunu söyledi,, inanmadım internette araştırınca, bio oil ve petroleum olarak gözlerime inanamadım,, sen de bak istersen,,, yazılar İngilizce ama sanırsam İngilizce öğretmenisin veyahut Google translate kullan tatlım,,,

Yok cnm asaleti tasdik olmadan isteyemiyor malesef. Kanunda ucu açık en az 1 yıl en çok 2 yıl diyo bu süre için. Kaldiki ben bide ms hastasiyim onuda biliyor müdürü ama dedigim gibi Allah vicdan sahibi etsin herkesi..
Allah yardımcınız olsun. 1 yıl dolunca işlemler hemen yapılıyor bizde. Umarım bebeğiniz şanslı gelir, çabucak kavuşursun eşine.

Cnm iğneyi sende sonuna kadarmı kullancaksın bide iğneyi yapınca yanma oluyormu sendede

Daha doktora gitmedim. 3 doktora gösterdim sonuçlarımı. 2'si sonuna kadar dedi. 1'i iğneye gerek görmedi. Önceki gebeliğimde bu kadar olmuyordu. Şimdi hem yanma hem de morarma oluyor.

Merhaba Arkadaşlar doktora gidip testlere başlayanlar var mı ben henüz gitmedim iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum da geç mi olur bilmiyorum...

Benim geçen hafta doktor randevumda kan aldılar gerekli olan tüm testler yapıldı kansızlık harici bir sorun çıkmadı şükür. Bu testlerden dolayı eve 40 euroluk fatura gelmiş 2 hamilelikte kan testi için para vermedim sanırım bu sefer gerekli gereksiz ne kadar test varsa yapmışlar neyse iyiki birsey çıkmamış :)
Hala ultrason olmadim hafta sonu öncesi hastane dolu sanırım yarına kaldı benim ultrason evet gitmeden yaptirir cikarim inşallah :)

ablam dalinin bebey yağını kullandı genç kız gibi 1 tane çatlağı yok bende aldım ona başlıycam

Selam kızlarrrrr...nasılsınızz??

Lierac üzerine çatlak kremi yok canım...

Ayy ne komigiz ya kimi acim yiyemiyorum diyor,kimi yiyorum doymuyorum diyor,kimi bulantım cok diyor, kimi bulantim niye olmuyor diyor, kimi cok halsizim diyor ve böyle devam ediyor da ediyor işte )))

ablam dalinin bebey yağını kullandı genç kız gibi 1 tane çatlağı yok bende aldım ona başlıycam

Kızlar kullanin ama çok takilmayin bende iki doğum yaptim hic catlak yok gayet gergin cilt tipininde onemi var

Slm canım ben bugun az bulantı bir gün geçirdim şükür senin nasıl geçti günün; )

Sıla benim seninle aramda acaip bir bağ oldu ...bende bugün fazla bulanmadım .. Her bulandığımda allahım sen bulantımın kesilmesine yardım et birde sıla arkadaşımında diyorum ... Canım benim çok sevindim... İnşallah böyle gider bundan sonra

Önceki gebeliğinde kullandın mı sonuna kadarmı kullandın sen cnm

Ayy ne komigiz ya kimi acim yiyemiyorum diyor,kimi yiyorum doymuyorum diyor,kimi bulantım cok diyor, kimi bulantim niye olmuyor diyor, kimi cok halsizim diyor ve böyle devam ediyor da ediyor işte )))

Aynen arkadaşım sana katiliyorum midem bulaninca kötü oluyorum bulanmayinca acaba biseymi var diyorum tekrar bulaninca ohbe herşey yolunda diyorum gelde işin içinden cik

Canim benim Allah razi olsun benide dualarina eklediğin için demekki ondan az oldu bzgun bulantim :)
İnşallah yarin evime gidicen canim doktorla konuştum bugün yarın için bulantim cok olmaz ve serum almama gerek kalmazsa cikabilcemi söyledi bugun bi kere vomex aldım disimi sıkıyorum hemşirelerden bisey istemiyeyim diye not alıyorlar hemen benim deftere doktor baksın diye :)
Artık bundan sonrasini zorda olsa evimde gecirmek istiyorum rabbim yardımcımız olsun oğluslarimla hic ilgilenmedim son zamanlarda onları bi kenara atmis gibi hissediyorum kendimi bundan sonra azda olsa onlara zaman ayırmak istiyorum tabi iyi olursam :)
Bu geçirdiğim zor zamanlarda cok sey ogrendim ama illa ki biseyden birsey sebeb oluyor iste herseyde bi hayir var diye boşuna dememisler ...

bende 2 günden beri ama bugün iyice abartan bir miğde ağrım var bayanlar,,, sanki ateş topu var miğdemin içinde,,, bugün neredeyse hiç bir yiyemedim,,,, yiyemenin verdiği vicadan azabı var ve birde miğde ağrısı ,,,,, benim gibi olan var mı? varsa geçmesi için ne yapıyorsunuz,,,,,
ben soda limon içince geçiyor ama çok da soda içmek istemiyorum,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…