Canım bende seni merak ettim görünmüyorsun Rabbena da öle benimde bulantılarım var dün gece uyandım midem de bir bulantı kurmakta kusamam Allah yardımcımız olsun buarada limon neden yiyorsun iyimi yemek ???
Allah de ötesini bırak...
Ya napcaz bu açlığı. Kilo almak istemiyorum şimdiden zaten tombik baslayanlardanim hamilelige 😣 çabuk doyup 1 saat sonra kaziniyorum çubuk krakerler hayat kurtariyo ama şimdiden almayiz insallah kilo yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallah
Bir an önce sıfırlamalısın. Bebeğinin bütün organları oluşuyor. Allah korusun bir sorun çıkarsa çok üzülürsün.
clexane 0,4 ve 100'lük coraspin kullanıyorum.
bende bir dönem kullandım bio oil ama başka bir yer bana bio oil lin tamamen petrolden yapılmış bir ürün olduğunu söyledi,, inanmadım internette araştırınca, bio oil ve petroleum olarak gözlerime inanamadım,, sen de bak istersen,,, yazılar İngilizce ama sanırsam İngilizce öğretmenisin veyahut Google translate kullan tatlım,,,Arkadaşlar karnımız büyümeye başlayınca çatlak kremi kullanmalıyız. Bio oil ve lierac duydum şimdilik. Hangisi daha iyidir bilen var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah yardımcınız olsun. 1 yıl dolunca işlemler hemen yapılıyor bizde. Umarım bebeğiniz şanslı gelir, çabucak kavuşursun eşine.Yok cnm asaleti tasdik olmadan isteyemiyor malesef. Kanunda ucu açık en az 1 yıl en çok 2 yıl diyo bu süre için. Kaldiki ben bide ms hastasiyim onuda biliyor müdürü ama dedigim gibi Allah vicdan sahibi etsin herkesi..
Cnm iğneyi sende sonuna kadarmı kullancaksın bide iğneyi yapınca yanma oluyormu sendede
Merhaba Arkadaşlar doktora gidip testlere başlayanlar var mı ben henüz gitmedim iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum da geç mi olur bilmiyorum...
Arkadaşlar karnımız büyümeye başlayınca çatlak kremi kullanmalıyız. Bio oil ve lierac duydum şimdilik. Hangisi daha iyidir bilen var mı?
Arkadaşlar karnımız büyümeye başlayınca çatlak kremi kullanmalıyız. Bio oil ve lierac duydum şimdilik. Hangisi daha iyidir bilen var mı?
Selam kızlarrrrr...nasılsınızz??
Lierac üzerine çatlak kremi yok canım...
ablam dalinin bebey yağını kullandı genç kız gibi 1 tane çatlağı yok bende aldım ona başlıycam
Slm canım ben bugun az bulantı bir gün geçirdim şükür senin nasıl geçti günün; )
Allah yardımcınız olsun. 1 yıl dolunca işlemler hemen yapılıyor bizde. Umarım bebeğiniz şanslı gelir, çabucak kavuşursun eşine.
Daha doktora gitmedim. 3 doktora gösterdim sonuçlarımı. 2'si sonuna kadar dedi. 1'i iğneye gerek görmedi. Önceki gebeliğimde bu kadar olmuyordu. Şimdi hem yanma hem de morarma oluyor.
Ayy ne komigiz ya kimi acim yiyemiyorum diyor,kimi yiyorum doymuyorum diyor,kimi bulantım cok diyor, kimi bulantim niye olmuyor diyor, kimi cok halsizim diyor ve böyle devam ediyor da ediyor işte)))
Sıla benim seninle aramda acaip bir bağ oldu ...bende bugün fazla bulanmadım .. Her bulandığımda allahım sen bulantımın kesilmesine yardım et birde sıla arkadaşımında diyorum ... Canım benim çok sevindim... İnşallah böyle gider bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?