slm herkese kaç kilo ile hamile kaldınız???????
Geçmiş olsun, baş ağrısı çok fena, yine de iyi dayanmışsın, bazı ağrı kesiciler içilebiliyormuş. Doktoruna sorup kullanabilirsin.
Geççmiş olsun canım.. Minoset iç geçer canım.. Cok basın Agrısı olursa dr ara canımselam kızlar nasılsınız
dün akşam öyle bir baş ağrısına tutuldum ki size anlatamam, resmen bayıldım diyebilirim,korkudan ilaç da içmedim sabaha kadar o ağrıyı çektim hala da ağrıyoiki gündür gayet ıyıydım bulantılar gecmışti bugun yıne hıç halim yok offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Olur canm daha iyi olur hemdde garantı.... Bebişini daha iyi görürsüngünaydınnn güzel anneler ... sizler ve minik mercimekleriniz çoookkk iyidir umarım ... benim de ara ara bulantılarım oluyor ama çabuk geçiyor allahtan.. bir sorum olacak. biz şimdi 6+2 deyiz. doktorum 10 gün sonra gel kalp atışları için demişti -10.gün salı günü bu arada - ama ben garanti olsun diyorum 7 haftaya girmişken gitsem cuma günü nasıl olur ...
Gunaydin kizlar merhaba araniza yeni katildim bende benim bi sorum olucak size suan 5+0 im ve kasik agrim halen devam ediyo aksamlari ozellikle feci batiyo iki tarafli benimle ayni durumu yasayan varmi acaba ? Leke kanamam felan yok ?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Geççmiş olsun canım.. Minoset iç geçer canım.. Cok basın Agrısı olursa dr ara canım
Olur canm daha iyi olur hemdde garantı.... Bebişini daha iyi görürsün
Canım benm hersey normal olur bu haftalarda böle şeyler..
Sen dikkat er kendine agır kaldırma uzan dinlen..
Fazla yürüme...
Dikkat t
Günaydın canim bi sorunun yoksa cuma gitsende bisey farketmez :)günaydınnn güzel anneler ... sizler ve minik mercimekleriniz çoookkk iyidir umarım ... benim de ara ara bulantılarım oluyor ama çabuk geçiyor allahtan.. bir sorum olacak. biz şimdi 6+2 deyiz. doktorum 10 gün sonra gel kalp atışları için demişti -10.gün salı günü bu arada - ama ben garanti olsun diyorum 7 haftaya girmişken gitsem cuma günü nasıl olur ...
Günaydın canim geçmiş olsun :)selam kızlar nasılsınız
dün akşam öyle bir baş ağrısına tutuldum ki size anlatamam, resmen bayıldım diyebilirim,korkudan ilaç da içmedim sabaha kadar o ağrıyı çektim hala da ağrıyoiki gündür gayet ıyıydım bulantılar gecmışti bugun yıne hıç halim yok offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Günaydın canim maşallah senin hamileligin benimkine bakarak cok iyi geçiyor bana nazlı bir kiz sana sert bi erkek geliyor :)Günaaaaaydııın güzelll anneler ve minnacık bebişleri
Yine bi hafta daha bitti bitecek inş... 10 haftamıza girdik ....
Hiç bi sey yok
Sadece yemek yaparken kokulara hassasıyetim var bu kadar ... Allahıma şükürler olsun.... 3. Aylı olmama 2 haften kaldı
Bu arada 61 ile hamile kaldım.. Hala öleyim bi ara 63 cıkıyodum şişkinlikmiş
Amin canım inş. Hayırlısıyla alırız benimkiler ikiz di söylemişmiydim sana hatırlamıyorum 12.haftada rahimime diikiş (serklaj) atılacak düşmemeleri için büyüdükçe rahim yolu kısalıyor ve düşüğe sebep oluyormuş inş. Hayırlısıyla onuda atlatırım 🙏🙏ben evdeyim çok şükür ama baş dönmesi felaket etkiliyor beni Bayılacak gibi oluyor ve bulantılarım var yediklerimden hiç tat alamıyorum bunlar güzel sonuçlar inş. Hayırlısıyla bugünlerimizi atlatacağız 😊
Allah de ötesini bırak...
kızlar birsey soracağım hamilelikte yakı zararlı olurmu boynum tutulmuş fena.yasa havlu ısıtıp bölgeye mı koyayım.bügün doktora gidecektim ama yeni hastanesi ile evrak işi bitmediğinden hasta kabul edemiyor salıya kaldı benim iş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugün kontrolüm var kızlar dua edin bebişim sağlıklı çıksın yine.. Ama benim doktorum çok yoğun sıra bekliyorum..
Bugün kontrolüm var kızlar dua edin bebişim sağlıklı çıksın yine.. Ama benim doktorum çok yoğun sıra bekliyorum..
Geççmiş olsun canım.. Minoset iç geçer canım.. Cok basın Agrısı olursa dr ara canım
Olur canm daha iyi olur hemdde garantı.... Bebişini daha iyi görürsün
Canım benm hersey normal olur bu haftalarda böle şeyler..
Sen dikkat er kendine agır kaldırma uzan dinlen..
Fazla yürüme...
Dikkat t
Gunaydin kizlar merhaba araniza yeni katildim bende benim bi sorum olucak size suan 5+0 im ve kasik agrim halen devam ediyo aksamlari ozellikle feci batiyo iki tarafli benimle ayni durumu yasayan varmi acaba ? Leke kanamam felan yok ?
Her gün bu saatlerde midem bulanıyo yaa... benim kuzum bu saatlerde uyanıyo galiba :))) annesine belli ediyor kendini
Canim doktorum mide bulantısı kusma 2-3 defayi gecmedikten sonra normal korkmaniza gerek yok dedi yeterki midede bişeyler kalsın ben gunde 10 defaya yakin kusuyordum hastaneye gelmeden önce şükür artık kusmam yok bulantim var oda eskisi gibi dayanılmaz değil eve gidince yine aynı olucam diye korkuyorum inşallah artık bulantılarım her geçen gün daha da azalir :)
kaç gündür bulantıydı oydu buydu derken bugün leke geldi yine nerden çıktı ya yattığım yerden kalkmıyorum
normalde adet günüm bugün acaba diyorum vucud alışkanlığından mı böyle oldu. gerçi düzenli gelmezdi adetim ama yaklaşık bugün olması gerekiyordu.
üüüüfffffff çok canım sıkıldı.
internetten baktım kalp atışı için şu bilgiyi buldum:
Ceninin kalbi ekranda ne zaman görülür?
Vajinal prob ile (vajina içine yerleştirilen monitör) altıncı haftada görülür. Abdominal prob ile (karından inceleme yapan monitör) yedinci hafta gibi görülür.
bende heyecanla kalp atışını bekliyorum bir hafta sonra dr gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?