2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
slm herkese kaç kilo ile hamile kaldınız???????

Ben hamile kalmadan once 51 le kaldim suan 52.5 5+0 dayim ve feci siskinlik var goguslerim ve karnimda cunku aksi bi sekilde yemek yiyemiyorum.

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

kızlar birsey soracağım hamilelikte yakı zararlı olurmu boynum tutulmuş fena .yasa havlu ısıtıp bölgeye mı koyayım.bügün doktora gidecektim ama yeni hastanesi ile evrak işi bitmediğinden hasta kabul edemiyor salıya kaldı benim iş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun, baş ağrısı çok fena, yine de iyi dayanmışsın, bazı ağrı kesiciler içilebiliyormuş. Doktoruna sorup kullanabilirsin.

sadece parol ve minoset doktorum demişti baştan.minoset plus değil ama o yasak.gerçi bu agrı kesicilerde cok hafif içmesende olur canım baş agrısı kesecek türden ilaçlar değil

Geççmiş olsun canım.. Minoset iç geçer canım.. Cok basın Agrısı olursa dr ara canım
Olur canm daha iyi olur hemdde garantı.... Bebişini daha iyi görürsün

Canım benm hersey normal olur bu haftalarda böle şeyler..
Sen dikkat er kendine agır kaldırma uzan dinlen..
Fazla yürüme...
Dikkat t

Teşekkür ederim öyle yapıcam gidipte rahat rahat göreyim mercimeği riske atmadan :)

Kızlar ben de 53le hamile kaldım, iki gün önce tartıldım 53.2 çıktı, ertesi gün bi anda 54.5 oldum😳 ya tartı bozuldu ya da çok şişlikten. Karnım kocaman zaten

Günaydın canim bi sorunun yoksa cuma gitsende bisey farketmez :)
Günaydın canim geçmiş olsun :)
Günaydın canim maşallah senin hamileligin benimkine bakarak cok iyi geçiyor bana nazlı bir kiz sana sert bi erkek geliyor :)
Off su 3 ay dolsada öğrensek artık cinsiyetlerini daha isim bulmak var en zor işlerden biri :)

Canim Allah yardimcin olsun inşallah sonuna kadar sorunsuz gecer hamileligin :)

Bugün kontrolüm var kızlar dua edin bebişim sağlıklı çıksın yine.. Ama benim doktorum çok yoğun sıra bekliyorum..

Yok canım sakin yapma yakida deri icine bi ilac veriyor sonucta sıcak havlu koy sıcak tutmaya calis orayı cok gecmis olsun ...

Bugün kontrolüm var kızlar dua edin bebişim sağlıklı çıksın yine.. Ama benim doktorum çok yoğun sıra bekliyorum..

Canim inşallah hersey yolundadir benim doktorum da genelde yogun oluyor 2 saatten fazla bekledigimi bilirim napican az sabretcez artık sonunda bebegi görmek var nasıl olsa :)

Her gün bu saatlerde midem bulanıyo yaa... benim kuzum bu saatlerde uyanıyo galiba :))) annesine belli ediyor kendini

Cok tesekkur ederim cevabin icin canim dikkat etmeye calisiyorum evet insallah sorunsuz gecer sali gunude 1 saatlik bir ucak yolculugu yapicam dr musade etti umarim bisi olmadan gider donerim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Canım benim.. Benimde oyleydi tam 14 Mayısta adet günümde öğrendim bebişimi ama o günden beri hep ağrı çektim Ayın yirmiisnde doktora gittim.. Keseyi gördüm o zaman.. Kalp atışlarıda duyuldu sıkıntı yok Allahın izniyle ama kasık bel ağrısı için progestan verdi .. Ara ara lekelerim olunca doktora tekrar giittim.. İlacımı iki katına çıkardı. İğne verdi.. Yani canım ağrı düşük tehlikesi oluyor doktorum özellikle olmaması gerek diyor.. Şuan ağrımda dindi hafif lekelerimde geçti gibi.. Korkma ve hemen doktoruna danış kontrol altında ol

Elif aramıza hosgeldin canım listeye ekledim ismini :)
Bu haftalarda çok dikkatli olmalısın inşallah sonuna kadar sorunsuz gecer hamileligin :)

Her gün bu saatlerde midem bulanıyo yaa... benim kuzum bu saatlerde uyanıyo galiba :))) annesine belli ediyor kendini

Canim doktorum mide bulantısı kusma 2-3 defayi gecmedikten sonra normal korkmaniza gerek yok dedi yeterki midede bişeyler kalsın ben gunde 10 defaya yakin kusuyordum hastaneye gelmeden önce şükür artık kusmam yok bulantim var oda eskisi gibi dayanılmaz değil eve gidince yine aynı olucam diye korkuyorum inşallah artık bulantılarım her geçen gün daha da azalir :)

Ben hiç kusmuyorum çok şükür ... Ama bu saatlerde fena oluyorum sonra geçiyor ama .. Geçmiş olsun sana da .. Bundan sonrası çok güzel geçer inşallah..

Canim hic korkma..
Icin rahat etmiyorsa da hemen doktora git..
Bende de lekelenme ve kanamalar olmustu..
En son kanamamdan sonra doktor dinlenmem gerektigini tembihledi rahim asagdaymis vs..
Bunlar oluyor canim yapacak tek sey var dikkat edip bol bol dua etmek..
InsaAllah saglicakla 9 ayini dolduracaksin canim..

bende vardı o dönemlerde kasık ağrısı,, sadece yatıp dinlenmiştim öyle geçiyordu benim ki,,,

gıttım doktora 6+4 dedı kalp atıslarıda duyuldu cok sukur benımle
ılgılı genel kan tarama testıde yaptırdı sonucları alıcaz ogleden sonra bakalım eee sımdı sırada ne var cınsıyetmı beklıycez ayy ona daha cok var neyse sukurkı sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…