2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim inşallah hersey yolundadir benim doktorum da genelde yogun oluyor 2 saatten fazla bekledigimi bilirim napican az sabretcez artık sonunda bebegi görmek var nasıl olsa :)

Bekliyorum sabır ve heycanla:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim inşallah hersey yolundadir benim doktorum da genelde yogun oluyor 2 saatten fazla bekledigimi bilirim napican az sabretcez artık sonunda bebegi görmek var nasıl olsa :)

Merhaba silam hep merak ediyorum sen istanbuldamisin

Gunaydin kizlar. Su siralar uyku bolunmesi oyle cok yasiyorum ki. Isin kotusu her uyanisimda acikmis oluyorum. Midem bulana bulana yiyorum. Cok beter bir ruya gordum kimseye anlatmadim hayra ciksin dedim. Ama hickirarak aglarken esim uyandirdi. Yastigim sirilsiklam olmus. Sanirim bebisi etkiledi bi sanci basladi. Yeni yeni azaliyor simdi. Bulantim da var bas agrim da. Haftasonunu hic boyle duslememistim

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Dun gittim cnm bende keseyi gordum soyledim kasik agrim oldugunu ama ilac bisey vermedi progesteronu kendi kafama gorede alamam dimi acaba lekem felan yok diyemi vermedi ki yaaa

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

hamıle oldugumu gecen ay ogrendım bebeıs daha 6+4 ozel ahsataneye gıdıyoruz daha sımdıden 300-400 verdık kan testı muane ucretı saglık taraması vs devlete gıdeyım dıyorum ozamanda makıneler ıyı degıl dıyorlar doktor yeterınce zaman ayırmıyor dıyorlar bebek saglıklı olsun herseye katlanıcaz tabıde ozel hastanelerın bukadar pahalı olması cok sacma zaten sıgortadan bızden aldıklarının 2 katınıda alıyorlar

Elif aramıza hosgeldin canım listeye ekledim ismini :)
Bu haftalarda çok dikkatli olmalısın inşallah sonuna kadar sorunsuz gecer hamileligin :)

Insallahh canim insallah sorunsuz olurda su kasik agrilarina neden dr um bi ilac vermedi yaaaa

hamıle oldugumu gecen ay ogrendım bebeıs daha 6+4 ozel ahsataneye gıdıyoruz daha sımdıden 300-400 verdık kan testı muane ucretı saglık taraması vs devlete gıdeyım dıyorum ozamanda makıneler ıyı degıl dıyorlar doktor yeterınce zaman ayırmıyor dıyorlar bebek saglıklı olsun herseye katlanıcaz tabıde ozel hastanelerın bukadar pahalı olması cok sacma zaten sıgortadan bızden aldıklarının 2 katınıda alıyorlar

Insallahh canim insallah sorunsuz olurda su kasik agrilarina neden dr um bi ilac vermedi yaaaa

Canim senin kasik agri siddetin nasil? Bana cok siddetli olmadikca normal demisti. Ben 6 haftalikken adet olur gibi dusuk yapmistim. Git ihmal etme. Kanama olursa hele hic durma.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Aynen kuzum bende oyleyim hamile kaldigimi ogrenmeden once 50.5 tim simdi 52.5 oldumm karnim gogsum acayipp sisss esim hayret ediyo yanii bu ne diye normalde cok kucuktu :)

Bende cok uyku bolunmesi yaşıyorum birde hamilelerin cok ruya gordugu hep soylenir bende dun görmüştüm kötü ruya yatmadan once dua okumani tavsiye ederim felak nas ayetelkursi

Kanamam yok ama aksamlari ozellikle iki tarafli siddetli batmalarim oluyoo lekem hic gelmedi sadece akintim cok dun ultrasyonda kesemizi gorduk bir sorun bir tehlike olsaydi gorebilirmiydi ? Ben korkuyorum suan cok bebegime bisi olmasin yaaa

Bende cok uyku bolunmesi yaşıyorum birde hamilelerin cok ruya gordugu hep soylenir bende dun görmüştüm kötü ruya yatmadan once dua okumani tavsiye ederim felak nas ayetelkursi

Tamam canim. Okuyorum her firsatta zaten.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Ya mesela kese kanamasi vs olsa cikiyor. Ama sen bi iyimser ol bakayim. Ne gelirse kotu dusunmekten gelir. Saglikli bir bebisse Allah sana nasip edecek zaten canim. Kafa yorma o kadar. Bol bol dik ayaklarini yat.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Insallah canim simdi acile felan gitsem soylesem onlar verirmi boyle bi ilac tamam iyi dusunmeye calisiyorum bebegime bisi olmuycak olmasin devlet hastahanesine gidiyorum normalde ozel hastahane yok ultrsyoon makineside kotuyduku kac haftalik olcemedi hesaplayamamis 8.5 mm cikti kese boyu ssadece iyi dedi cok kucuk dedi

Merhaba silam hep merak ediyorum sen istanbuldamisin
Merhaba canım yok ben Almanya da yasiyorum :)
Ben hiç kusmuyorum çok şükür ... Ama bu saatlerde fena oluyorum sonra geçiyor ama .. Geçmiş olsun sana da .. Bundan sonrası çok güzel geçer inşallah..

Kusmaman çok iyi canim bulantilar da 3 aydan sonra gecicek inşallah :)

esnaf hastanesine mi gidiyorsun canım ?
hastanenin numarasını ara sonra kadın doğuma bağlan ben de ilk öyle yapmıştım

esnaf hastanesine mi gidiyorsun canım ?
hastanenin numarasını ara sonra kadın doğuma bağlan ben de ilk öyle yapmıştım

evet nerden bildin yoksa sende mi fethiyedesin, bu arada kızlar ben dayanamıycam minoset içicem bu dönemde içiliyor mu bu ilaç dokuz haftalığım su anda

kizlar bazi yorumlar cok sacma bu benim gorusum tabi cogunuz farkli dusunebilir ama doktor alttan bakinca sizin oranizdan etkileniyormu saniyorsunuz? nekadar sacma ya..o insanlar gunde kactane oyle goruyo..normal doktor nasil bogazina bakiyosa oda ayni o dusunceyle kontrol ediyor adi ustunde doktor bu! nasil bir zihniyet var bazilarnda benim aklimn ucndan bile gecmez ya oyle sey..ustelik zararli felanda degil tam tersi daha iyi gorunuyor hersey daha belirgin..

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…