Çok çok iyi olsun bebişin inşallah güzel güzel el sallayın birbirinize :)
Canim inşallah hersey yolundadir benim doktorum da genelde yogun oluyor 2 saatten fazla bekledigimi bilirim napican az sabretcez artık sonunda bebegi görmek var nasıl olsa :)
Canim inşallah hersey yolundadir benim doktorum da genelde yogun oluyor 2 saatten fazla bekledigimi bilirim napican az sabretcez artık sonunda bebegi görmek var nasıl olsa :)
Canım benim.. Benimde oyleydi tam 14 Mayısta adet günümde öğrendim bebişimiama o günden beri hep ağrı çektim Ayın yirmiisnde doktora gittim.. Keseyi gördüm o zaman.. Kalp atışlarıda duyuldu sıkıntı yok Allahın izniyle ama kasık bel ağrısı için progestan verdi .. Ara ara lekelerim olunca doktora tekrar giittim.. İlacımı iki katına çıkardı. İğne verdi.. Yani canım ağrı düşük tehlikesi oluyor doktorum özellikle olmaması gerek diyor.. Şuan ağrımda dindi hafif lekelerimde geçti gibi.. Korkma ve hemen doktoruna danış kontrol altında ol
Elif aramıza hosgeldin canım listeye ekledim ismini :)
Bu haftalarda çok dikkatli olmalısın inşallah sonuna kadar sorunsuz gecer hamileligin :)
Insallahh canim insallah sorunsuz olurda su kasik agrilarina neden dr um bi ilac vermedi yaaaa
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Kızlar ben de 53le hamile kaldım, iki gün önce tartıldım 53.2 çıktı, ertesi gün bi anda 54.5 oldum😳 ya tartı bozuldu ya da çok şişlikten. Karnım kocaman zaten
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin kizlar. Su siralar uyku bolunmesi oyle cok yasiyorum ki. Isin kotusu her uyanisimda acikmis oluyorum. Midem bulana bulana yiyorum. Cok beter bir ruya gordum kimseye anlatmadim hayra ciksin dedim. Ama hickirarak aglarken esim uyandirdi. Yastigim sirilsiklam olmus. Sanirim bebisi etkiledi bi sanci basladi. Yeni yeni azaliyor simdi. Bulantim da var bas agrim da. Haftasonunu hic boyle duslememistim
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
Canim senin kasik agri siddetin nasil? Bana cok siddetli olmadikca normal demisti. Ben 6 haftalikken adet olur gibi dusuk yapmistim. Git ihmal etme. Kanama olursa hele hic durma.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Bende cok uyku bolunmesi yaşıyorum birde hamilelerin cok ruya gordugu hep soylenir bende dun görmüştüm kötü ruya yatmadan once dua okumani tavsiye ederim felak nas ayetelkursi
Kanamam yok ama aksamlari ozellikle iki tarafli siddetli batmalarim oluyoo lekem hic gelmedi sadece akintim cok dun ultrasyonda kesemizi gorduk bir sorun bir tehlike olsaydi gorebilirmiydi ? Ben korkuyorum suan cok bebegime bisi olmasin yaaa
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Ya mesela kese kanamasi vs olsa cikiyor. Ama sen bi iyimser ol bakayim. Ne gelirse kotu dusunmekten gelir. Saglikli bir bebisse Allah sana nasip edecek zaten canim. Kafa yorma o kadar. Bol bol dik ayaklarini yat.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Merhaba canım yok ben Almanya da yasiyorum :)Merhaba silam hep merak ediyorum sen istanbuldamisin
Ben hiç kusmuyorum çok şükür ... Ama bu saatlerde fena oluyorum sonra geçiyor ama .. Geçmiş olsun sana da .. Bundan sonrası çok güzel geçer inşallah..
cnm ben fethiyede yaşıyorum buradaki drler tatil modunda çalışıyo, adam bana tel nosunu bile vermedi nasıl arayıp soruyum:S:S:S (bu konuda çok dertliyim zaten bir de özel hastane güya). ayrıca zaten kan sulandırıcı igne coraspin falan kullanıyorum, vücudum bir kimyasal daha alsın istemedim . benim basım zaten hep agrırdı ama dün ağrı kesici olmadan resmen işkence gibiydi Allah kimseye yaşatmasın:S
esnaf hastanesine mi gidiyorsun canım ?
hastanenin numarasını ara sonra kadın doğuma bağlan ben de ilk öyle yapmıştım
Merhaba canım yok ben Almanya da yasiyorum :)
Kusmaman çok iyi canim bulantilar da 3 aydan sonra gecicek inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?