yok canım bende laktoz intöleransı sorunu var süt içemiyorum ve doktor direk yasak listeme aldı.ayran peynir yoğurt tüketiyorum cokta severim.belki son 5yıldır kola meyve suyu nedir bilmiyorum ayranda ayran.iliklerime kadar kalsıum doluyum.yani sadece süt almanıza gerek yok.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim ya işler o kadar yoğunki gelemiyorum. Akşam eve kendimi zor atıyorum. Başım dönüyor ara ara bulantıda olunca işte olmak öyle zor oluyorki 😞 dünden beri iki kez falan kustum canım hiç birsey istemiyor kesinlikle 😔 canım limona gelincede işyerinde Napıcağımı şaşırdığım için elimde limon yalıyorum azaltıyor sanki bulantımı yada ben psikolojik öyle hissediyorum. Bende durumlar böyle canım hayırlısıyla bi kucağımıza sağlıkla alalım inşallah 🙏🙏
Allah'ım şükürler olsun...
Ben de ne zaman konusu acilsa agliyorum. Ablam yeni dogum yapti, yaninda olamiyorum diye o kadar uzuluyorum ki... neyse aglamayalim evet:)
Canim biz de seni seviyoruz bir an once iyiles esine cocuklarina kavus insallah...
Aramiza holgeldin canim. Gecmisi unut, bu bebekler bizim miladimiz olacak insallah...
Al bi tane benden. Ben de bulanti duydukca aaa bende olmuyo dedim dedim 3 4 gundur fenayim.
Canim sabah midem kaldirmiyor bnm. Bi paket okulda, aksamda bi koca kupa iciyorum.
Benimki icerde villa yapiyor kendine geceleri kasik agrisiyla uyaniyorum. Kiz bunlar muteahhit filan olmasinlar ilerde basimiza::
Ay yavrum ya kiyamam icine dogdu heralde annesi bu da mi erkek acaba?
Sabah hem sut hem muz agir gelmis olabilir tatlim. Sabahlari midenin suyunu cekecek ekmek kraker gibi seylerle basla derim.
Ben de mutfakta pasta yapmak kocami yatmadan karsilamak istiyorum artik. Sabredicez canim...
Dualarimiz senle canim...
Ay canim yapma 20 kilo cok fazla degil mi? Insan hamileyken kemiklerinin arasi acilirmis bebegi birak sana yazik bi yerine bisey olmasin...
M7gla cok guzel ben de mugladan bitlise atandim. Cok ozluyorum tadini cikar lutfen...
slm herkese kaç kilo ile hamile kaldınız???????
Allah korusun canim benim icini rahat tut sen biliyosun bize hicbisey stres kadar zarar veremez. Iyi dusun iyi olsun.
Evde de hic sutyenle gezemiyorum boguluyorum sanki. Oyle yapayim ama en iyisi...
Günaaaaaydııın güzelll anneler ve minnacık bebişleri
Yine bi hafta daha bitti bitecek inş... 10 haftamıza girdik ....
Hiç bi sey yok
Sadece yemek yaparken kokulara hassasıyetim var bu kadar ... Allahıma şükürler olsun.... 3. Aylı olmama 2 haften kaldı
Bu arada 61 ile hamile kaldım.. Hala öleyim bi ara 63 cıkıyodum şişkinlikmiş
selam kızlar nasılsınız
dün akşam öyle bir baş ağrısına tutuldum ki size anlatamam, resmen bayıldım diyebilirim,korkudan ilaç da içmedim sabaha kadar o ağrıyı çektim hala da ağrıyoiki gündür gayet ıyıydım bulantılar gecmışti bugun yıne hıç halim yok offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Kız maşallah de bendede Biara şişkinlik mide ağrısı oldu cok şükür başka bişe yok maşallah sen zayıf hamış kaldın ben 74 tüm 71 düştüm çıkarmadım ama iştahım hep et türüne olunca proteın doyeti yapmiş gıbı oldum :)))) inş cok kılo almam
Mrh.canım ben 58 kilo ile hamile kaldım şimdi 61 oldum 8+5 haftalığım inş.çok kilo almam gerçi bizde su fazladır kullandığımız iğneler den dolayı ya da kendimi öyle motive ediyorum 😀😀
Allah de ötesini bırak...
günaydınnn güzel anneler ... sizler ve minik mercimekleriniz çoookkk iyidir umarım ... benim de ara ara bulantılarım oluyor ama çabuk geçiyor allahtan.. bir sorum olacak. biz şimdi 6+2 deyiz. doktorum 10 gün sonra gel kalp atışları için demişti -10.gün salı günü bu arada - ama ben garanti olsun diyorum 7 haftaya girmişken gitsem cuma günü nasıl olur ...
Eğer kanaman vs yoksa bekle canım bn 10 gün sonra gel dedi 17. Gün gittim kalp atışlarını 8. Hafta da duydum ama 7 de duyarsın heralde...
Kanamam falan yok çok şükür. Git gel yapmak istemiyorum sürekli doktora
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen git gelde yoruo bıZi orda sıra beklıoruz tandevumuzda olsa beklıyoruz yanı...
gıda mühendisi olduğun için tuhaf bir soru sormak istiyorum,,, hamilelikde çiğ yumurta yemek sakıncalı peki çorbalara yaptığımız yumurta terbiyelerinin bir sorunu olmaz değil mi ? sonuçta onuda pişiriyoruz??? bana olmaz gibi geliyor ama ,,, genede sormak istedim,,,,
Geçmiş olsun, baş ağrısı çok fena, yine de iyi dayanmışsın, bazı ağrı kesiciler içilebiliyormuş. Doktoruna sorup kullanabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?