2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

gıda mühendisi olduğun için tuhaf bir soru sormak istiyorum,,, hamilelikde çiğ yumurta yemek sakıncalı peki çorbalara yaptığımız yumurta terbiyelerinin bir sorunu olmaz değil mi ? sonuçta onuda pişiriyoruz??? bana olmaz gibi geliyor ama ,,, genede sormak istedim,,,,

Amin canım inş. Hayırlısıyla alırız benimkiler ikiz di söylemişmiydim sana hatırlamıyorum 12.haftada rahimime diikiş (serklaj) atılacak düşmemeleri için büyüdükçe rahim yolu kısalıyor ve düşüğe sebep oluyormuş inş. Hayırlısıyla onuda atlatırım 🙏🙏ben evdeyim çok şükür ama baş dönmesi felaket etkiliyor beni Bayılacak gibi oluyor ve bulantılarım var yediklerimden hiç tat alamıyorum bunlar güzel sonuçlar inş. Hayırlısıyla bugünlerimizi atlatacağız 😊

Allah de ötesini bırak...

Anladım canım okuldakini Soğuk mu içiyorsun ısırıp içmek daha faydalı diye okumuştum...ben günde bir bardak içiyorum yeterlidir sanırım gündüzleri de bulgur pilavıyla yoğurt yiyorum tabi herzaman bulgur pilavı yemiyorum ara ara 😊

slm herkese kaç kilo ile hamile kaldınız???????

Mrh.canım ben 58 kilo ile hamile kaldım şimdi 61 oldum 8+5 haftalığım inş.çok kilo almam gerçi bizde su fazladır kullandığımız iğneler den dolayı ya da kendimi öyle motive ediyorum 😀😀

Günaaaaaydııın güzelll anneler ve minnacık bebişleri
Yine bi hafta daha bitti bitecek inş... 10 haftamıza girdik ....
Hiç bi sey yok
Sadece yemek yaparken kokulara hassasıyetim var bu kadar ... Allahıma şükürler olsun.... 3. Aylı olmama 2 haften kaldı

Bu arada 61 ile hamile kaldım.. Hala öleyim bi ara 63 cıkıyodum şişkinlikmiş

Kız maşallah de bendede Biara şişkinlik mide ağrısı oldu cok şükür başka bişe yok maşallah sen zayıf hamış kaldın ben 74 tüm 71 düştüm çıkarmadım ama iştahım hep et türüne olunca proteın doyeti yapmiş gıbı oldum :)))) inş cok kılo almam

selam kızlar nasılsınız
dün akşam öyle bir baş ağrısına tutuldum ki size anlatamam, resmen bayıldım diyebilirim,korkudan ilaç da içmedim sabaha kadar o ağrıyı çektim hala da ağrıyo iki gündür gayet ıyıydım bulantılar gecmışti bugun yıne hıç halim yok offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Geçmiş olsun, baş ağrısı çok fena, yine de iyi dayanmışsın, bazı ağrı kesiciler içilebiliyormuş. Doktoruna sorup kullanabilirsin.

Dikkat edersen canım almassın.. Canınn istedigi bişi olumca ye ama faxla degil
Bn ilk hamileliğimde kılo konusunda cok buyuk yanlışa düştüm:)
Aynı şeyleri yasamak istemiyorum birkez daha....
77 kılo ile hamile kalmıstım..... 92 kılo ile doguma gittim.. Bebek küçükken anlamadım kılolu halımın yan etkılerini:)
Ama yazgelip üstüme basıma bişi bulamayınca eşimn fidan gibi kendimin bidon gii oldugunu görünce dedim ki olmuyo yaklasık 1 senede 25 kıloya yakın werdim .. 85 kılodan 61 e düştüm şükür.. Hamile kalmam süpriz oldu bana .. Kızımda ilaç tedavisiyle kalmıstım ki ikincisindede öle olur dwmişlerdi drum.. Ama rabbim dogal yoldan nasip etti.. Şimdi saglıklı beslenmeye calısıyorum canım... Kilo bnm psikoljımı alt üst ediyo.. Bnde astım var.. Gögsüm sıkısıyo carpıntım oluyo kılolu olursam...
Bunları anlattım yeni anne olcaklara bnm düştügüm yanlışa düşmeyin.. Hem bebişiniz hem kendininiz için...
İlerde kılo yüzündn cektigim sıkıntıları anlatırım

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydınnn güzel anneler ... sizler ve minik mercimekleriniz çoookkk iyidir umarım ... benim de ara ara bulantılarım oluyor ama çabuk geçiyor allahtan.. bir sorum olacak. biz şimdi 6+2 deyiz. doktorum 10 gün sonra gel kalp atışları için demişti -10.gün salı günü bu arada - ama ben garanti olsun diyorum 7 haftaya girmişken gitsem cuma günü nasıl olur ...

Kabızlık varsa ondanda olabilir canım

Eğer kanaman vs yoksa bekle canım bn 10 gün sonra gel dedi 17. Gün gittim kalp atışlarını 8. Hafta da duydum ama 7 de duyarsın heralde...

Aynen git gelde yoruo bıZi orda sıra beklıoruz tandevumuzda olsa beklıyoruz yanı...

Hem sürekli ultrasonda iyi değilmiş bebek için gerekli gereksiz girmeyin dedi buradan bi arkadaş geçenlerde. Birde kalp atışını görmek için ısı veriyorlar dedi. Nasıl bişeyse artık 😒😒 zaten işten izin almak ayrı dert ben daha hamile olduğumuda söylemedim kimseye zor oluyor izin almak

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin kizlar merhaba araniza yeni katildim bende benim bi sorum olucak size suan 5+0 im ve kasik agrim halen devam ediyo aksamlari ozellikle feci batiyo iki tarafli benimle ayni durumu yasayan varmi acaba ? Leke kanamam felan yok ?

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

adı üstünde terbiye canım.nerden bakarsan çorbanın içinde yarım saat ölüyor ve özdeşleşiyor.her çiğ yumurtadan geçecek diye birsey yok.belki binde birden bile düşük bir ihtimal.sonucta pasta börek herşeyin içinde var.sakıncası olmaz canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun, baş ağrısı çok fena, yine de iyi dayanmışsın, bazı ağrı kesiciler içilebiliyormuş. Doktoruna sorup kullanabilirsin.

cnm ben fethiyede yaşıyorum buradaki drler tatil modunda çalışıyo, adam bana tel nosunu bile vermedi nasıl arayıp soruyum:S:S:S (bu konuda çok dertliyim zaten bir de özel hastane güya). ayrıca zaten kan sulandırıcı igne coraspin falan kullanıyorum, vücudum bir kimyasal daha alsın istemedim . benim basım zaten hep agrırdı ama dün ağrı kesici olmadan resmen işkence gibiydi Allah kimseye yaşatmasın:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…