2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Pki iğne kullandgın halde nie olmus ki dozumu yetmemiş

Hayır canım dozla alakası yok. Normalde iğneye kalp atışı duyulduktan sonra başlanıyormuş. Kalp atımı olmadan düşük riski daha fazla olduğu için doğal seleksiyon gerçekleşsin embriyo sağlıklıysa iğneye başlıyoruz dedi doktor. Ancak benim 3. kayıptan sonra pıhtılaşma testi yapıldığı için riske atmamak adına kanda gebelik tespit edilir edilmez başlamıştık iğneye. Düşük yaptığımda kese görünmüştü ama embriyo görünmemişti. Önlem amaçlı progesteron da kullanıyordum ama dediğim gibi o aşamada düşecekse hiçbir şey engel olamıyor.
Bu benim 5. gebeliğim. Çok zor biliyorum ama kötü düşünme. Kullandığımız doz yeterli, dikkat ediyoruz Allah'ın izniyle her şey yolunda gidecek.

Verende allh alanda allhın izniyle olmaz bn progestan kullanmadım gayet iyi gerek yok dedi drum ama ne olacagı bllıdegl tabı hayırlısı olsunn

Ahh evet kefiri unuttum. Faydasi olmadigi bir sey yoktur herhalde. Ben ek gidaya gecince bile yogurt gibi bebise vermeyi dusunuyorum.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Ya bnde kefirimi yillardr evde mayalarim. Ama hamilelkte cekindim braz dokta sormayi da unuttum.% 1kadar alkol var ya icinde ilk 3 ayda oldgumuzdn zarari olurmu diye ama normalde bi gida muhendisi olarak soyleyebilirimki kefir en mükemmel gidalrdan biridir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar folik asit günde bir 5 mg alıyorum. Yanlışlık yok de mi? Günde bir yeterli?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1148258

Becerdimmi bilemefim resim ciktimi

Çıkmış cnm resim masallah cok muntazam seninki. Ya ben acayip sıkışıktım o gün onla ilgisi olurmu acaba. Mesane baski yaparmiki nyse bidahaki ultrasona kdar anlayamicam sanirm. Iyi geceler hamisdaslarim. Sütümü içtim ve cuppa yatak yaptım. Yarin yine iletisebilmek dileğiyle..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar benim gibi gogus agrisindan muzdarip olan var mi? Inanilmaz aciyor dokunamiyorum bile ne yapacagimi bilmiyorum.

aynı ağrı bende de vardı canım şimdi azalmaya başladı ama o 2 yada 3 hafta içinde gögüslerde fena büyüme yaşadım
normalde küçüktü beimkiler çok memnundum ama bu büyük hallerine ne zaman alışırım bilmem çok gözüme batıyor

sıkma canını rabbime havale et o bilir

Benim süt içebilmem için içine kakao koymam gerekiyor. Yoksa içemiyorum. Ayran da sütün yerine geçer mi acaba?

Zannetmem ama sormali tabi yine de. Benim ozellikle sindirim sistemime muthis iyi geliyordu kefir. Birakmistim ama bebis icin tekrar ve bebege de vericem hic cekinmeden. Insallah goruruz denkucagimiza aldigimiz gunleri :)))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Aa medstar bize çok yakın. Medisu ya gidiyorum ben de seyide soysal'ı çok önerdi arkadaşlarım

Gerçekten mi iyiki söyledin tatlım bi araştırcam

Benim süt içebilmem için içine kakao koymam gerekiyor. Yoksa içemiyorum. Ayran da sütün yerine geçer mi acaba?

canim gunluk kalsiyum ihtiyacini karsilamak onemli nasil tamamlarsan tamamla peynir yogurt ayran sut vs neyle tamamlamak istersen ben sutten sikildim son bi haftadir icmiyorum onun yerine daha fazla yogurt yedim sutlac falan yaptim onu yiyorum ama hepsinden sikilmak uzereyim tiksincem diye korkuyorum

yok canım bende laktoz intöleransı sorunu var süt içemiyorum ve doktor direk yasak listeme aldı.ayran peynir yoğurt tüketiyorum cokta severim.belki son 5yıldır kola meyve suyu nedir bilmiyorum ayranda ayran.iliklerime kadar kalsıum doluyum.yani sadece süt almanıza gerek yok.

Anladım canım teşekkürler. Her yerimiz kalsiyum oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…