Kızlar ben de 53le hamile kaldım, iki gün önce tartıldım 53.2 çıktı, ertesi gün bi anda 54.5 oldum😳 ya tartı bozuldu ya da çok şişlikten. Karnım kocaman zaten
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin kizlar. Su siralar uyku bolunmesi oyle cok yasiyorum ki. Isin kotusu her uyanisimda acikmis oluyorum. Midem bulana bulana yiyorum. Cok beter bir ruya gordum kimseye anlatmadim hayra ciksin dedim. Ama hickirarak aglarken esim uyandirdi. Yastigim sirilsiklam olmus. Sanirim bebisi etkiledi bi sanci basladi. Yeni yeni azaliyor simdi. Bulantim da var bas agrim da. Haftasonunu hic boyle duslememistim
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
Dun gittim cnm bende keseyi gordum soyledim kasik agrim oldugunu ama ilac bisey vermedi progesteronu kendi kafama gorede alamam dimi acaba lekem felan yok diyemi vermedi ki yaaa
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
tatlım benimde olmadı lekelenmem,,, dr um bana da vermedi ilaç,,, onlar ultrasound dan bakıyorlar zaten, kesenin rahmin durumuna göre ilaç veriyorlar,,,
ben yatıp dinlenmiştim, sadece çok az kalkmıştım ayağa,,, hem yatıp dinlenince geçiyor ağrı,,,,
tatlım hormonlar tavan yaptığı için değişik bir sürü rüyalar göreceğiz,,, ben bir kaç tanesini okudum geçen gün yani dedim kadınlar uçuyor hamileliklerinde,,,,bende geçen gün gördüm tuhaf bir rüya, etkisinden kurtulamadım ama bunun hormıonlarının zıplamasından dolayı olduğunu bilmek insanı rahatlatıyor,,,, hafta sonu daha yeni başladı, üzme tatlı canını :)))
Insallahh canim insallah sorunsuz olurda su kasik agrilarina neden dr um bi ilac vermedi yaaaa
hamıle oldugumu gecen ay ogrendım bebeıs daha 6+4 ozel ahsataneye gıdıyoruz daha sımdıden 300-400 verdık kan testı muane ucretı saglık taraması vs devlete gıdeyım dıyorum ozamanda makıneler ıyı degıl dıyorlar doktor yeterınce zaman ayırmıyor dıyorlar bebek saglıklı olsun herseye katlanıcaz tabıde ozel hastanelerın bukadar pahalı olması cok sacma zaten sıgortadan bızden aldıklarının 2 katınıda alıyorlar
kızlar baş ağrısı için minoset mi içsem parol mu ? bu konuyu doktoruyla konusan var mı hangi ilacı kullanabiliriz su dönemde, acil cevap bekliyorum kafamı duvarlara vurasım var !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
kızlar baş ağrısı için minoset mi içsem parol mu ? bu konuyu doktoruyla konusan var mı hangi ilacı kullanabiliriz su dönemde, acil cevap bekliyorum kafamı duvarlara vurasım var !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
evetnerden bildin yoksa sende mi fethiyedesin, bu arada kızlar ben dayanamıycam minoset içicem bu dönemde içiliyor mu bu ilaç dokuz haftalığım su anda
sorma bende o dertten muzdaribim benim özel sigortam olduğu ve doğum teminatı verdiğim için, başka bir yere gidemiyorum,,,, bende 1500 tl ye yakın ödeme yaptım,,,
ama senin özel sigortan yoksave doğum teminatı gibi bir zorunluluğun yoksa tahlillerini, aile hekimi aracılığı ile yaptırabilirsin devlet hastanesinde,,,,
devlet hastanesinde olan alet ve ekipmanlar özel hastaneler de bile yok ki tatlım,,,
benim doğum teminatım bozulmasa ben tahlillerimi devlette yaptırırım,,,
sen özel hastanede ki doktora git ama söylediği tahlilleri devlette yaptır onları da email atarsın doktoruna,,,
Minoset plus değil ama canım sadece minoset yazan içiliyor benim de migren ataklarım oldu 4 defa içmek zorunda kaldım doktorum içebilirsin demişti. Fethiyede esnaftan başka da hastane yok heralde yakın ilçelerde de yok öle aman aman bi hastane merkezde iyi doktorlar var ama çok uzak kalıyo fethiyeye
Evet banada oyle oluyo bulasiklari makineye felan dizeken ayakta kalinca siddetli bicak saplaniyo tek tarafli degil iste iki tarafli neden oluyo acaba acile gitsem onlar anlarmiki ozel hast.yok burada
Aile hekimi kam tahlillerini yapıyor mu ?
iyiki söyledın ben de tam mınoset plus içecektım cunku evde o vardı, en iyisi uyuyum belki gecersen de fethıyede mı yasıyosun
Canım kasık ağrıları normal eğer kanaman yoksa bebek yerleşiyo 7. Haftaya kadar benim de yoğun ağrım vardı sonra azaldı şimdi nerdeyse yok gibi kafana takma aksi bi durum olursa tehlikeli yoksa çok normal bi durum
sen git tatlım sağlık ocağına kaydına yaptır hamilelik için, aile hekimi sana tahliller için kağıt verir tabiki de,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?