2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Şişlikten oluyo canım benim de şişlik çok olmazsa gün sabah ve akşam 51.8 53 arası oluyo şişlik olursa 54e kadar çıkıyo ama sabah değerim bugün hatta 51.5 ben çok su içiyorum ondan da oluyo fark

tatlım hormonlar tavan yaptığı için değişik bir sürü rüyalar göreceğiz,,, ben bir kaç tanesini okudum geçen gün yani dedim kadınlar uçuyor hamileliklerinde,,,,bende geçen gün gördüm tuhaf bir rüya, etkisinden kurtulamadım ama bunun hormıonlarının zıplamasından dolayı olduğunu bilmek insanı rahatlatıyor,,,, hafta sonu daha yeni başladı, üzme tatlı canını :)))

Dun gittim cnm bende keseyi gordum soyledim kasik agrim oldugunu ama ilac bisey vermedi progesteronu kendi kafama gorede alamam dimi acaba lekem felan yok diyemi vermedi ki yaaa

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

tatlım benimde olmadı lekelenmem,,, dr um bana da vermedi ilaç,,, onlar ultrasound dan bakıyorlar zaten, kesenin rahmin durumuna göre ilaç veriyorlar,,,
ben yatıp dinlenmiştim, sadece çok az kalkmıştım ayağa,,, hem yatıp dinlenince geçiyor ağrı,,,,

kızlar baş ağrısı için minoset mi içsem parol mu ? bu konuyu doktoruyla konusan var mı hangi ilacı kullanabiliriz su dönemde, acil cevap bekliyorum kafamı duvarlara vurasım var !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Evet banada oyle oluyo bulasiklari makineye felan dizeken ayakta kalinca siddetli bicak saplaniyo tek tarafli degil iste iki tarafli neden oluyo acaba acile gitsem onlar anlarmiki ozel hast.yok burada

kızlar ben rüyamda bir kızım olduğunu gördüm ama aşırı gelişiyordu bir kere emzirdim heme dişleri çıktı:):)): ben normalde de cok sacma düyalar görürdüm dün gece de başımın ağrısı hormonlarla birleşince böyle bir rüya gördüm işte haha

Insallahh canim insallah sorunsuz olurda su kasik agrilarina neden dr um bi ilac vermedi yaaaa

Canım kasık ağrıları normal eğer kanaman yoksa bebek yerleşiyo 7. Haftaya kadar benim de yoğun ağrım vardı sonra azaldı şimdi nerdeyse yok gibi kafana takma aksi bi durum olursa tehlikeli yoksa çok normal bi durum

sorma bende o dertten muzdaribim benim özel sigortam olduğu ve doğum teminatı verdiğim için, başka bir yere gidemiyorum,,,, bende 1500 tl ye yakın ödeme yaptım,,,
ama senin özel sigortan yoksave doğum teminatı gibi bir zorunluluğun yoksa tahlillerini, aile hekimi aracılığı ile yaptırabilirsin devlet hastanesinde,,,,
devlet hastanesinde olan alet ve ekipmanlar özel hastaneler de bile yok ki tatlım,,,
benim doğum teminatım bozulmasa ben tahlillerimi devlette yaptırırım,,,
sen özel hastanede ki doktora git ama söylediği tahlilleri devlette yaptır onları da email atarsın doktoruna,,,

kızlar baş ağrısı için minoset mi içsem parol mu ? bu konuyu doktoruyla konusan var mı hangi ilacı kullanabiliriz su dönemde, acil cevap bekliyorum kafamı duvarlara vurasım var !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Ben parol kullandım bi kaç kez,baş ağrısı için..ikiside hafif ve zararsız diye biliyorum

benim doktorum minoset içebilirsin dedi ama her hamilelik her kadın farklı tatlım,, bence doktoruna danışmadan içme bir şey,,,,

evet nerden bildin yoksa sende mi fethiyedesin, bu arada kızlar ben dayanamıycam minoset içicem bu dönemde içiliyor mu bu ilaç dokuz haftalığım su anda

Minoset plus değil ama canım sadece minoset yazan içiliyor benim de migren ataklarım oldu 4 defa içmek zorunda kaldım doktorum içebilirsin demişti. Fethiyede esnaftan başka da hastane yok heralde yakın ilçelerde de yok öle aman aman bi hastane merkezde iyi doktorlar var ama çok uzak kalıyo fethiyeye

Aile hekimi kam tahlillerini yapıyor mu ?

Merhaba kızlr bende aranıza yeni katıldım 6hafta 2günlük benimkide
Pztesi dr a gidicem kalp atışları için ama benim rahimim arkaya doğru kıvrılmış dedi dr düzelmezse bebek beslenemezmiş
düzelirmi sizce ve sol kalçam cok agrıyo tedirginim kızlar yaaaaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyiki söyledın ben de tam mınoset plus içecektım cunku evde o vardı, en iyisi uyuyum belki gecer sen de fethıyede mı yasıyosun

Evet banada oyle oluyo bulasiklari makineye felan dizeken ayakta kalinca siddetli bicak saplaniyo tek tarafli degil iste iki tarafli neden oluyo acaba acile gitsem onlar anlarmiki ozel hast.yok burada

dr gittin sanırsam,, benimde ağrım çoktu hatta doktor dış gebelikden şüphelendi düşün ortada kese yok ben ağrım var diye kıvranıyorum,,,, ama daha sonra kese göründü, ama ağrılar hala devam hatta doktora karnım ağrıyor deyince eee kolay değil bebek büyütüyorsun dedi :))))
çalışıyor musun bilmiyorum ama yat dinlen,, 10-15 dakikadan fazla dolanma evşn içinde ben o dönemde örgü örmeyi öğrendim birde battaniye başladım misal,,, çünkü otur otur şişiyorsun ,,,,,

iyiki söyledın ben de tam mınoset plus içecektım cunku evde o vardı, en iyisi uyuyum belki gecer sen de fethıyede mı yasıyosun

Parol varsa onu da içebilirsin canım yada birini yolla aldırt işkence gibi oluyo baş ağrısı ben sürekli yaşadığımdan çok iyi anlıyorum seni. Muğlalıyım ben merkezdeydik yıllarca asıl memleket dalaman şimdi annemler orda. Ben evlendim diyarbakıra geldim ama oraları karış karış bilirim ☺️

Saol canim insallah lekem felan yok ona sukrediyorum kotu bisey olmasinda gerisi onemli degil buyusun bebegim agirsin yeterki ona bisi olmasinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…