2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar aramızda hiç kilo almadan kıyafetleri dar gelenler var mı benim biraz dar geliyor sanki rahat edemiyorum gerçi gazım da var biraz ama

benim öyle canım ya. daha kilo almamışım ama pantolonlarımın en üst düğmesini kapatıp oturursam rahatsz ediyor. iyi bişeyde değilmiş bu. belimde kalınlaşma var anlayacağın. 3 aya kadar gaz devam eder. 3 aydan sonra şişkinlik gidip bir kaç haftaya bebeğin şişliği başlar diyolar ama :)

kızlar aramızda hiç kilo almadan kıyafetleri dar gelenler var mı benim biraz dar geliyor sanki rahat edemiyorum gerçi gazım da var biraz ama

bende almadım sayılır ama kot giyemiyorum, belimin kıvrımı gitti,,, artık yavaş yavaş rahat kıyafetler giymeye başlamamız gerekiyor, hamile kıyafetlerine erken de, belki bir, iki beden büyük pantolanlar veyahut elbiseler falan giymek gerekiyor,,, ben gittim kendime çok büyük tayt aldım,,, darda değil çok rahat,, veya pantolonraın düğme yerini değiştir,,,

olsun olsun bence hamilelikte birazpimpirikli olmak gerek ben de eskiden at eeti eşşek eti ne olsa yerdim şimdi ete filan dikkat ediyorum

balık ye ama ton balığı yeme canım dip ve daha toksik etkili. araştır bulacaksın zaten.

bence karın az da olsa çıkıyor canım ben de pantolonumun en üst düğmesini kapatamıyorum kapatırsam çok rahatsız oluyorum artık bi süre eşofmanla idare edeceğim çok rahat oluyor eşofman bi de bu günlerde göğüslerim de acıyor

kızlar benim son adet tarihim 9 nisan ama geç döllenme olmuş bende normalde 9 haftalık olması lazım ama şu an 7+0 dayım....

Doktor kalp sesini de duydu geçen hafta tahmini doğum 25-30 ocak arası olacak yüksek ihtimalle benim gibi geç döllenme olan var mı acaba

dar şeyler baskı yapınca bebişe bir şey olacak diye korkuyorum kotumun bacakları olmaya devam ediyor kilomda bi değişiklik yok hatta eşim sen süzüldün filan da diyor ama yok olduramıyorum kotları :)

bence de gömlek alırken büyük almalıyız 4. ayda çıkmaya başlıyormuş

hemen bende kendi önümdeki pakete baktım. ondada yazıyo soya lesitini bilmiyodum gdo olduğunu hemen çöpe attım yemiştim de biraz içinden

dar şeyler baskı yapınca bebişe bir şey olacak diye korkuyorum kotumun bacakları olmaya devam ediyor kilomda bi değişiklik yok hatta eşim sen süzüldün filan da diyor ama yok olduramıyorum kotları :)

benimde olan iki tane kotum kaldı onlar da önceden biraz genişti. karnımı da dün farkettim dikkatşi bakınca minnacık bi kabarık olmuş yumurtayı avucuna alırsın ucu gözükür ya öle aynı bide daha bi sert hissediyorum bu ara bebeğimin olduğu yeri yavaştan hissetcez heralde

benim hiç olan kıyafetim kalmadı maalesef ankaraya gidince H&M den almayı düşünüyorum hem çok uygun hem de kaliteli işte bi 10 gün daha sabredicem ben de sanki bebişin olduğu yeri hissediyor gibiyim gerinince filan orda bi his oluyor sankii

hemen bende kendi önümdeki pakete baktım. ondada yazıyo soya lesitini bilmiyodum gdo olduğunu hemen çöpe attım yemiştim de biraz içinden

atmak zorunda değilsin internette araştır soya lestini diye istersen benim içim rahat etmediği için,, yemiyorum,,,
aman ne yiyeceğimizi şaşırdık,,,,

çok tatlı yaaaa,,,, yumurtamız onlar bizim,,,, ayy bir insan görmediği şeyi bu kadar sevebilir mi ??????

Slm gusel anneler!!!
Canım sıkılıyo... Ewimi temizledim. Camasılarımı astım... Sildim süprdüm ıı hala canım sıkılıyo.. Şimdi elişi aldım elime kardesımın nişanı var inş bayramdan sonra ona yetıştıreyım barı yoksa zamn geçmiuo

merhaba guzel anneler ınsallah saglıkla kucagınıza alırsınız evlatlarınızı.
benım bu ay işlerim çok yoğundu kargasa falan derken yumurtlama gunlerıme falan dıkkat etmedım bugun adet olmam gerekıyor henuz bırsey yok oyle kasık agrısı falan yok arada goguslerım kasınıyor bırde arada sag gogsume bıcak gırıyor sankı son 3 gundurde seffaf akıntım cok fazla acaba bebısmı var

Eflalim cim
Kefirde % 1e yakin alkol vardir. Hatta bu yuzden muhafazakar kesim kefir, boza falan icmekten imtina ederler. % 1 marematiksel olarak küçük gelsede birada da % 5 oldugunu düşünürsek çokta az değil. Doktora bidahaki gidisimde sorcam inş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olma olasılığı Yüksek gibi canım :)
4-5 gün daha olmassa test yapabilirsin.
Zaten hamile olduğunu hissediyorsun. Vücudumda bir gariplik var diyordum ben. Şeffaf akıntım artmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…