kızlar aramızda hiç kilo almadan kıyafetleri dar gelenler var mı benim biraz dar geliyor sanki rahat edemiyorum gerçi gazım da var biraz ama
Bu decavit beni oldurdu. Zaten ilk donemlerde kabizlik oluyo diyolardi bi de ilac eklenince tam oldu. Birakiyorum bunu. Yerine onerebileceginiz hem vitamin hem folik iceren ilac var mi?
kızlar aramızda hiç kilo almadan kıyafetleri dar gelenler var mı benim biraz dar geliyor sanki rahat edemiyorum gerçi gazım da var biraz ama
ben biraz fazla pimpirikliliyim, canım kaşar istedi, şimdi rafdan almak istemedim çünkü, yarım kilo, yerim diye korktum,,, ondan gittim markalı olanlardan kestirdim azıcık,, ama kaşarların hepsini istedim elemandan hepsinin içeriğini okudum,,, birde her markayı da almak istemedim,,, misal geçen gün o kadar dikkat ettim, galeta aldım kendime içinde soya lestini varmış,, (gdo lu oluyor),,,
belki biraz fazla pimpirikliyim ama ben normalde çok sık gıda zehirlenmesi yaşarım, ve ağzımın içi yara olur mikropdan,,birde hamilelik yüzünden bünye düşüyor,, onun için bu kadar pimpirikliyim,,,
çok şükür benim yememde hiç bi sorun yok hatta yemek yemekten bıktım her 2 saatte bi karnım acıkıyor hayatımda bu kadar çok yemek yediğimi hatırlamam...hatta sabah bi kahvaltı yapardım ta akşma eve gidene kadar idare ederdi ama şimdi ne mümkün yemeden duramıyorum...bende çocuk için balık yağı iyi olur die düşünüyorum ton balığı falan yiyorum bnde cuma gini doktoruma sorcam hap içebilirsin derse içcem...
benim öyle canım ya. daha kilo almamışım ama pantolonlarımın en üst düğmesini kapatıp oturursam rahatsz ediyor. iyi bişeyde değilmiş bu. belimde kalınlaşma var anlayacağın. 3 aya kadar gaz devam eder. 3 aydan sonra şişkinlik gidip bir kaç haftaya bebeğin şişliği başlar diyolar ama :)
bende almadım sayılır ama kot giyemiyorum, belimin kıvrımı gitti,,, artık yavaş yavaş rahat kıyafetler giymeye başlamamız gerekiyor, hamile kıyafetlerine erken de, belki bir, iki beden büyük pantolanlar veyahut elbiseler falan giymek gerekiyor,,, ben gittim kendime çok büyük tayt aldım,,, darda değil çok rahat,, veya pantolonraın düğme yerini değiştir,,,
bende almadım sayılır ama kot giyemiyorum, belimin kıvrımı gitti,,, artık yavaş yavaş rahat kıyafetler giymeye başlamamız gerekiyor, hamile kıyafetlerine erken de, belki bir, iki beden büyük pantolanlar veyahut elbiseler falan giymek gerekiyor,,, ben gittim kendime çok büyük tayt aldım,,, darda değil çok rahat,, veya pantolonraın düğme yerini değiştir,,,
ben biraz fazla pimpirikliliyim, canım kaşar istedi, şimdi rafdan almak istemedim çünkü, yarım kilo, yerim diye korktum,,, ondan gittim markalı olanlardan kestirdim azıcık,, ama kaşarların hepsini istedim elemandan hepsinin içeriğini okudum,,, birde her markayı da almak istemedim,,, misal geçen gün o kadar dikkat ettim, galeta aldım kendime içinde soya lestini varmış,, (gdo lu oluyor),,,
belki biraz fazla pimpirikliyim ama ben normalde çok sık gıda zehirlenmesi yaşarım, ve ağzımın içi yara olur mikropdan,,birde hamilelik yüzünden bünye düşüyor,, onun için bu kadar pimpirikliyim,,,
dar şeyler baskı yapınca bebişe bir şey olacak diye korkuyorum kotumun bacakları olmaya devam ediyor kilomda bi değişiklik yok hatta eşim sen süzüldün filan da diyor ama yok olduramıyorum kotları :)
benimde olan iki tane kotum kaldı onlar da önceden biraz genişti. karnımı da dün farkettim dikkatşi bakınca minnacık bi kabarık olmuş yumurtayı avucuna alırsın ucu gözükür ya öle aynı bide daha bi sert hissediyorum bu ara bebeğimin olduğu yeri yavaştan hissetcez heralde
balık ye ama ton balığı yeme canım dip ve daha toksik etkili. araştır bulacaksın zaten.
hemen bende kendi önümdeki pakete baktım. ondada yazıyo soya lesitini bilmiyodum gdo olduğunu hemen çöpe attım yemiştim de biraz içinden
benimde olan iki tane kotum kaldı onlar da önceden biraz genişti. karnımı da dün farkettim dikkatşi bakınca minnacık bi kabarık olmuş yumurtayı avucuna alırsın ucu gözükür ya öle aynı bide daha bi sert hissediyorum bu ara bebeğimin olduğu yeri yavaştan hissetcez heralde
çok tatlı yaaaa,,,, yumurtamız onlar bizim,,,, ayy bir insan görmediği şeyi bu kadar sevebilir mi ??????
merhaba guzel anneler ınsallah saglıkla kucagınıza alırsınız evlatlarınızı.
benım bu ay işlerim çok yoğundu kargasa falan derken yumurtlama gunlerıme falan dıkkat etmedım bugun adet olmam gerekıyor henuz bırsey yok oyle kasık agrısı falan yok arada goguslerım kasınıyor bırde arada sag gogsume bıcak gırıyor sankı son 3 gundurde seffaf akıntım cok fazla acaba bebısmı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?