2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Selam güzel hamileler, çok sıcak bu gün. Havanın bu kadar olması beni çok etkiliyor, bi kapalı bi açık...
Oturduğum yerden terliyorum yahuu, sizde durumlar nasıl ?
Çarşamba günü kontrolüm var, detaylı ultrasona giricez, çok heyecanlıyım
Araştırmalarıma göre artık elini kolunu bacağını görebilicez, hatta o hareket bile ediyomuş ama tabi ben hissedemezmişim

Bebeklerimizin doğum tarihi aynı gözüküyor canım hayırlısı ile. :)

Olma olasılığı Yüksek gibi canım :)
4-5 gün daha olmassa test yapabilirsin.
Zaten hamile olduğunu hissediyorsun. Vücudumda bir gariplik var diyordum ben. Şeffaf akıntım artmıştı.

saoll anişcik:) ne bıleyım bu zamana kadar hesapladım kasık agrım bıle olmustu bebek yoktu bu ay pek sallamadım akıntım cok arttık agrı falan yokta bırde anlamsız agzım acı sıgaradanmı dıyorum hep oyle ama cıkolatadan sonra bıle acı ınsallah yanılmam

merhabalar olabilir çünkü benim akıntım çok oldu

tatlım doktorundan özel olarak mı rica ettin ayrıntılı ultrason için..doktorum bana birsey demedi...20 haziranda benim kontrolüm...

tatlım doktorundan özel olarak mı rica ettin ayrıntılı ultrason için..doktorum bana birsey demedi...20 haziranda benim kontrolüm...

daha önce doktorum demişti, devlet hastanesine gidiyorum ben, detaylı ultrason için başka bi hastaneye veya özele gitmem gerektiğini söylemişti, çünkü çok eski bi cihaz...

Yeni dr dan geldim bebişim 7hafta1günlük :)
Kalp arışlarını duydum gördüm
Çok güzel bişey allah istiyen herkese
Nasippp etsssiiiiinn innnşşş:)
Ama dr bana CRINONE vajinal jel verdi
Aranızda bunu kullanan varmı acaba????

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar aramızda hiç kilo almadan kıyafetleri dar gelenler var mı benim biraz dar geliyor sanki rahat edemiyorum gerçi gazım da var biraz ama

kilom aynı ama şişlik var sanırım olmuyor canım pantolonlar çok rahatsız oluyorum bebeişim için korkuyorum bende 2 tane büyük tayt aldım evde hep onları giyiyorum eskiden giydiğim tüm ürünler dardı çünkü çok zorlanacağım kıyafet konusunda geniş giyinmekten nefret ediyorum ama dar giyince de rahatsız oluyorum

Gözün aydın:) ben kullanıyorum o ilacı, son 2 gün bitecek inşallah...

Gözün aydın:) ben kullanıyorum o ilacı, son 2 gün bitecek inşallah...

Düşük riski için veriyorlar glba
Dr bana düşük riskin var demedi sdce sana biraz takviye verelim dedi
İğne mi hap mı jel mi istersin dedi bende hangisi daha iyise o olsun farketmez deyince onu verdi akşm yatarken kullanıyoruz günde bi defa sen nasıl kullanıyosun ve ne zamndandır kullanıyosun?

daha önce doktorum demişti, devlet hastanesine gidiyorum ben, detaylı ultrason için başka bi hastaneye veya özele gitmem gerektiğini söylemişti, çünkü çok eski bi cihaz...

Sende mi crınone jel kullanıyodun
Ne kadr süre kullandın?

selam kızlar canım köfte istiyor ama yapmaya çoooooooooook üşeniyorum. süperfresh in dondurulmuş köfteleri var ya onlardan alsam zararı olur mu ve etten alacagım vitamini yine alabilir miyim acaba ? cevap bekliyorum ac ac oturuyorum ona göre markete gitcem :):)

vitamin kısmını bilmem ama katkılı ürünler bence yeme onun yerine kasaba git kasap köfte al en azından içinde sadece baharat vardır

Kesinlikle tavsiye etmem cnm al yarim kilo koyma yap kendin at buzluga isteyince cikar te en sigliklisi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…