Eflalim cim
Kefirde % 1e yakin alkol vardir. Hatta bu yuzden muhafazakar kesim kefir, boza falan icmekten imtina ederler. % 1 marematiksel olarak küçük gelsede birada da % 5 oldugunu düşünürsek çokta az değil. Doktora bidahaki gidisimde sorcam inş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olma olasılığı Yüksek gibi canım :)
4-5 gün daha olmassa test yapabilirsin.
Zaten hamile olduğunu hissediyorsun. Vücudumda bir gariplik var diyordum ben. Şeffaf akıntım artmıştı.
Bebeklerimizin doğum tarihi aynı gözüküyor canım hayırlısı ile. :)
merhaba guzel anneler ınsallah saglıkla kucagınıza alırsınız evlatlarınızı.
benım bu ay işlerim çok yoğundu kargasa falan derken yumurtlama gunlerıme falan dıkkat etmedım bugun adet olmam gerekıyor henuz bırsey yok oyle kasık agrısı falan yok arada goguslerım kasınıyor bırde arada sag gogsume bıcak gırıyor sankı son 3 gundurde seffaf akıntım cok fazla acaba bebısmı var
merhabalar olabilir çünkü benim akıntım çok oldu
Selam güzel hamileler, çok sıcak bu gün. Havanın bu kadar olması beni çok etkiliyor, bi kapalı bi açık...
Oturduğum yerden terliyorum yahuu, sizde durumlar nasıl ?
Çarşamba günü kontrolüm var, detaylı ultrasona giricez, çok heyecanlıyım
Araştırmalarıma göre artık elini kolunu bacağını görebilicez, hatta o hareket bile ediyomuş ama tabi ben hissedemezmişim
tatlım doktorundan özel olarak mı rica ettin ayrıntılı ultrason için..doktorum bana birsey demedi...20 haziranda benim kontrolüm...
hım bılmıyorum olumsuz olmasından cok korkuyorum test falanda yapmaya nıyetım yok
yapma zaten 10 gün geçmeden 10 günü bekle
kızlar aramızda hiç kilo almadan kıyafetleri dar gelenler var mı benim biraz dar geliyor sanki rahat edemiyorum gerçi gazım da var biraz ama
Yeni dr dan geldim bebişim 7hafta1günlük :)
Kalp arışlarını duydum gördüm
Çok güzel bişey allah istiyen herkese
Nasippp etsssiiiiinn innnşşş:)
Ama dr bana CRINONE vajinal jel verdi
Aranızda bunu kullanan varmı acaba????
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gözün aydın:) ben kullanıyorum o ilacı, son 2 gün bitecek inşallah...
daha önce doktorum demişti, devlet hastanesine gidiyorum ben, detaylı ultrason için başka bi hastaneye veya özele gitmem gerektiğini söylemişti, çünkü çok eski bi cihaz...
Sende mi crınone jel kullanıyodun
Ne kadr süre kullandın?
selam kızlar canım köfte istiyor ama yapmaya çoooooooooook üşeniyorum. süperfresh in dondurulmuş köfteleri var ya onlardan alsam zararı olur mu ve etten alacagım vitamini yine alabilir miyim acaba ? cevap bekliyorum ac ac oturuyorum ona göre markete gitcem :):)
kilom aynı ama şişlik var sanırım olmuyor canım pantolonlar çok rahatsız oluyorum bebeişim için korkuyorum bende 2 tane büyük tayt aldım evde hep onları giyiyorum eskiden giydiğim tüm ürünler dardı çünkü çok zorlanacağım kıyafet konusunda geniş giyinmekten nefret ediyorum ama dar giyince de rahatsız oluyorum
Düşük riski için veriyorlar glba
Dr bana düşük riskin var demedi sdce sana biraz takviye verelim dedi
İğne mi hap mı jel mi istersin dedi bende hangisi daha iyise o olsun farketmez deyince onu verdi akşm yatarken kullanıyoruz günde bi defa sen nasıl kullanıyosun ve ne zamndandır kullanıyosun?
selam kızlar canım köfte istiyor ama yapmaya çoooooooooook üşeniyorum. süperfresh in dondurulmuş köfteleri var ya onlardan alsam zararı olur mu ve etten alacagım vitamini yine alabilir miyim acaba ? cevap bekliyorum ac ac oturuyorum ona göre markete gitcem :):)
bekleyelım bakalım ne olacak sanmıyorum bebek oldugunu ama ınsan umutsuz yapamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?