- 2 Ekim 2013
- 458
- 92
- 123
Canım bilgilerını SILA_M a özel msj at
Canim bilgilerin olmadan nasıl listede olabilirsin ki :)
Canim geçmişte bulmak zor olduğu için ozelime atin demiştim bilgileri o yuzden buraya bakmadim.subat annesimi olucan yoksa yanlismi oldu tarihinBende yazdım bilgilerimi görmedin sanırım
31 / 03 / 2014
doğum tarihi 05 / 02 / 2015
yaş 28 cnm
Senin bilgiler gıttı kusumben nerdeyımmmmmmmm......?
Bende yazdım bilgilerimi görmedin sanırım
31 / 03 / 2014
doğum tarihi 05 / 01 / 2015
yaş 28 cnm
Canim geçmişte bulmak zor olduğu için ozelime atin demiştim bilgileri o yuzden buraya bakmadim.subat annesimi olucan yoksa yanlismi oldu tarihin
Sılacım listeyi güncellermisin bebişim :)))
Senin bilgiler gıttı kusum)
Canımın içi özele at bu bilgileri sılamın özeline
Ben varım arkadasım :))
Hatımede basladım
İnş tam belli olsun yasin serif dagıtıcam
Dunya dua üzzerinekurulu
Görüceksin inş canım böle mercimek gibi şirin m şirin bi kese görüceksin
Onu görünce el salla yawrucuguna böle içinden yawrum beklıyom seni de o seni duyaaar annesii
Sadece aksamlari gelen arkadaşlar var sanırım yavas yavas dokulurler simdi :)
Hic hesapladiniz mi mayisin kacina kadar bat i olan ocak annesi olucak
Kızlar ilaçların ne olduğunu öğrendim.. E vitamini,magnezyum B6, vajinadan alınan da bebeğin tutunmasına yardımcı olan bişiymiş.. İğneyi bilmiyorum,burada ilaçları tek tek satabiliyorlar,ben 2 iğne aldığımdan kutusu eczanede kaldı :/ sizce ilaçları kullanayımmı.?Cuma tekrar kan testine gidicem,bakalım 2 katına çıkcakmı..
Canim doktor kullan dediyse kullan bizler doktordan iyi bilemeyiz doktorun dediklerini yap benceKızlar ilaçların ne olduğunu öğrendim.. E vitamini,magnezyum B6, vajinadan alınan da bebeğin tutunmasına yardımcı olan bişiymiş.. İğneyi bilmiyorum,burada ilaçları tek tek satabiliyorlar,ben 2 iğne aldığımdan kutusu eczanede kaldı :/ sizce ilaçları kullanayımmı.?Cuma tekrar kan testine gidicem,bakalım 2 katına çıkcakmı..
SAT i 26 Nisana kadar olan hamisler bizimle yani bu ayin sonana kadar aramiza katilacak çok hamile arkadaşlarımız olucak inşallah gelsinler bekliyoruz
Huhu Nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?