2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar birini bitirelim daha sonra digerine baslayalim ben 100 tefriciye ile baslattim onu hadi ilk onu bitirelim sonra ihlasi okuruz daha 8 ayimiz var insallh dualarla gecirelim hamileligimizi

Kızlar birini bitirelim daha sonra digerine baslayalim ben 100 tefriciye ile baslattim onu hadi ilk onu bitirelim sonra ihlasi okuruz daha 8 ayimiz var insallh dualarla gecirelim hamileligimizi

Ben sanırım biraz tez canlıyım cnm. Keseyi görene kadar bitsin istiyorum galiba korkuyorum.

Bn ikisini birden zaten zannetmiyorum da cunkü kendi hatmim var
Ders hatmim war
Tesbihlerim war elhamdulıllah
İlk salavatı tefriciye bitirelim sonra ihlasa katılırım ben inş

Tatlım benımde eklermisin

Tamam canim yarin eklerim suan cepten giriyorum hoşgeldin aramiza bebeğin hayırlı olsun

Tamam dusjeli senimi kircaz ikisini bir cekelim canım yeterki iciniz rahat olsun

Bn ikisini birden zaten zannetmiyorum da cunkü kendi hatmim var
Ders hatmim war
Tesbihlerim war elhamdulıllah
İlk salavatı tefriciye bitirelim sonra ihlasa katılırım ben inş

Tamam o zaman ilk salatı tefriciye başlayalım arkadaşlar. Anlaştık. Yarından itibaren başlıyoruz Alahın izniyle.

Esmer en küçügüm sensin suan kuzum
Ayın 26 sına kadar artık gelmesse senden küçk sensin ikincide ben aslında bn agustısta 24 üme giricem de bn yine alısmaya calısoyorum 24 dinilmesine

Tamam canim yarin eklerim suan cepten giriyorum hoşgeldin aramiza bebeğin hayırlı olsun

Tamam dusjeli senimi kircaz ikisini bir cekelim canım yeterki iciniz rahat olsun

Sılacım ilk tefriciye, bitince ihlas olsun madem. Zaten çabucak bitiririz.

Tamam kızlar anlastık inş
Suan acayip mide bulantım ve bas dönmem war
Kendimi iyi hissetmiyorum
Bana. Müsade kızlar
Hepinizi öptüm kendinize iyi bakın gorusurz
Yarın sabah erkenden doktora gidicem
İnş güsel haberlerle sizlere dönrim

Selamlar yaşım 30
sat 2 nisan
Bebegimin muhtemel doğum tarihi inşallah 8 ocak
beni de ekler misiniz ?

Hepinize iyi geceler arkadaşlar. Allah rahatlık versin. 100 tefriciyeyle başladık. Hayırlı, uğurlu, bereketli olsun inşallah.

İnşallah canım iyi haberlerini bekliyoruz. Allaha emanet. Görüşürüz.

Yeni katılan hamisler hoşgeldiniz isimlerinizi listeye yarin eklerim inşallah
Mervecim yarina güzel haberlerini bekliyorum canim
Herkese iyi geceler

Son düzenleme:

Gökçe seninle satlar aynı,kan testi yaptırdıysan değerini bi yazarmısın canım karşılaştıralım ?

çok güzel canım bende yoğurdu ev yapımı kullanıyorum sütü pastörize uht kullanmıyorum
rica ederim:)
hoşgeldin canım değerlerin gayet güzel
hoş geldin hayırlı olsun, bende söylemiycem kalp atışını duyalım şöyle 3 aylık olsunda:)
Sende iyi yapıyorsun canım, kafein türü günde bir fincanı geçmesin diyorlar tabi içmemek daha iyi
hoş geldin hayırlı olsun
Kızlar kan sonucu 319 çıktı,doktor çok düşük dedi.. Bir sürü ilaç verdi iğne falan.. 5 gün sonra gel bakalım tekrar dedi ama benim moral yerlerde tabi..

Canım hiç korkma değerin düşük değil doktorlar temkinli yaklaşıyorlar, vajinadan kullanacağın ilaç progesterondur bebek tutunsun diye ,iğne de öyle
hoş geldin canım hayırlı olsun
hadi inşallah keseni görürsün
sat : 06 nisan
bdt : 11 ocak
ilk bebiş olacak kısmetse ..:)) özelden yazamıyorum yeni üyelik olduğu için toplam 25 mesaj yazmam gerekiyormuş ..:)) bununla beraber 9 olacak daha benim :))
hoş geldin hayırlı olsun
Kizlarr benimde yaş 29. Sat 8 nisan. Bdt 15 ocak. Ilk bebeğimiz olacak inşallah. Kalp atışlarını duymadan hamileyim diyemicem kimseye. Daha 2 haftalıkmış meleğim.
hoş geldin hayırlı olsun
canım ilacın ne olduğunu yazdım üstteki mesajda mutlaka kullan zararı yok faydası var
Selamlar yaşım 30
sat 2 nisan
Bebegimin muhtemel doğum tarihi inşallah 8 ocak
beni de ekler misiniz ?

hoş geldin hayırlı olsun

Günaydın herkese sağlıklı hayırlı huzurlu mutlu bir gün olsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…