Sadece salavatı tefriciye dimi tamam
Dusjeli sennot al gülüm
Bizde inş hepimizin niyetine okuyalım
Tatlım benımde eklermisinbana yazipta ismi listede olmayan varmi kizlar ?
Nasıl yapcaz onu ılk ıhlas suresı sonra tefrıcıyemi yoksa tek tek mi
Kızlar birini bitirelim daha sonra digerine baslayalim ben 100 tefriciye ile baslattim onu hadi ilk onu bitirelim sonra ihlasi okuruz daha 8 ayimiz var insallh dualarla gecirelim hamileligimizi
Kızlar birini bitirelim daha sonra digerine baslayalim ben 100 tefriciye ile baslattim onu hadi ilk onu bitirelim sonra ihlasi okuruz daha 8 ayimiz var insallh dualarla gecirelim hamileligimizi
tamam hadi bakalım Allah kolaylık versin hepimize. iyi geceler arkadaşlar.
Tatlım benımde eklermisin
Bn ikisini birden zaten zannetmiyorum da cunkü kendi hatmim var
Ders hatmim war
Tesbihlerim war elhamdulıllah
İlk salavatı tefriciye bitirelim sonra ihlasa katılırım ben inş
Tamam canim yarin eklerim suan cepten giriyorum hoşgeldin aramiza bebeğin hayırlı olsun
Tamam dusjeli senimi kircaz ikisini bir cekelim canım yeterki iciniz rahat olsun
Tamam kızlar anlastık inş
Suan acayip mide bulantım ve bas dönmem war
Kendimi iyi hissetmiyorum
Bana. Müsade kızlar
Hepinizi öptüm kendinize iyi bakın gorusurz
Yarın sabah erkenden doktora gidicem
İnş güsel haberlerle sizlere dönrim
Sanırım herkes uyudu, yeni duruma adaptasyon süreci olsa gerek:)yalnız bende durum çok farklı gebeliğimi öğrenmeden önce çok daha fazla uyuyordum, şimdi çok daha az uyuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok güzel canım bende yoğurdu ev yapımı kullanıyorum sütü pastörize uht kullanmıyorumCnm ben her sabah süt içiyorum hazır süt değil güzel bi sütcümüz var ondan alıyorum yumurtamı , peynirimi .domatesimi düzenli olarak her sabah yiyorum çayı bende çook seviyorum ama arada içiyorum ama o da açık ...
öğlenleri kendi yaptığım yoğurdumu yiyorum (hazır asla almam) içine meyve doğruyorum akşamlarıda sebzemi etimi yiyorum bol bolda su içiyorum
rica ederim:)Tamam canim sagolasin devredilsin hallederim inşallah tablo isini kızlar yanliz bilgileri geriye bakip tek tek bulmam zor olucak lütfen özelden yazin hepiniz bilgilerinizi ..
Bat - yas - dogum tarihi ve cocuk sayisini yazalim tablomuza :)
hoşgeldin canım değerlerin gayet güzelMerhaba kızlar bende aranıza katıldım sanırsam :) benim son adet tarihim 5 nisandı. 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Bu seferde kasık ağrılarından dolayı kan testi yaptırdım
. Adetin 28. Günü beta 21.62- progesteron 3.1 ,30. Günü beta 59.83 - progesteron 5.7 ,32. Günü beta 157.74 progesteron 7.5 . Artışlar nasıl kızlar yorumlayabilir misiniz? Birde bu progesteron değerinin kaç olması lazım pek bilgim yok. Doktorumla telefonda konuştum artışlar normal beta 600 ü geçtikten bir hafta sonra gel dedi ama ben çok korkuyorum yine kimyasal olur diye. İlk bebeğimiz olacak nasipse. Öpüyorum hepinizi
hoş geldin hayırlı olsun, bende söylemiycem kalp atışını duyalım şöyle 3 aylık olsunda:)SLM arkadaşlar hepinizin bebeişleri hayırlı olsun.... 2010 eylül doğumlu bir oglum var ekim ayında bir düşük yaptım mayıs annesi olacaktım kısmet olmadı... ekimden bu yana bebek istiyorduk ama olmuyordu geçen ay denemeleri bıraktık ve süpriz bir şekilde hamile oldugumu öğrendim eşimin dogum günğnde :) sat 2 nisan dı...mayıs annesi olamadım ama allahım bana mayıs ayında yeniden hamilelik nasip etti...inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi alırız kucagımza....daha hiç kimseye söylemedik
kalp atşını duymadan da kimseye söylemeyi düşünmüyoruz...malüm kayıplardan sonra korkuyor insan
Sende iyi yapıyorsun canım, kafein türü günde bir fincanı geçmesin diyorlar tabi içmemek daha iyiseninki ne güzel perşembe
benim taa cumartesi
zaman durdu bende de
bursada güneşli günlere hasret kaldık..
canım kötü düşünme sakın..bebeklerimiz bzii hiiç bırakmıcak kii..
canım iyi oldu tavsiyelerin çiğ ete dikkat edeyim artık..
ben de et süt yumurta yoğurt tüketiyorum ağırlıklı olarak..
bi de ilk 3 ayda katkılı gıdalar yememk lazımmış..çikolatayı .ok sevmeme rağmen yemiyorum ..et suyu kullanmıyorum..
katkılı olduğunu düşündüğüm her şeyden uzak duruyorum...
çay zaten pek içmezdim de neskafe ve türk kahvesi de zararlıdır dimi?
hoş geldin hayırlı olsunMerhaba arkadaşlarKısmetse ben de Ocak annesi olacağım:) sat 3 Nisan ...
Daha önceden bir düşük yaşadığım için korkudan konuya yaklaşamıyordum ama sonunda burdayım:) Rabbim hepimize sağlıkla kolaylıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin, sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş
Kızlar kan sonucu 319 çıktı,doktor çok düşük dedi.. Bir sürü ilaç verdi iğne falan.. 5 gün sonra gel bakalım tekrar dedi ama benim moral yerlerde tabi..
Canım hiç korkma değerin düşük değil doktorlar temkinli yaklaşıyorlar, vajinadan kullanacağın ilaç progesterondur bebek tutunsun diye ,iğne de öyleKızlar iğne kalcadan,ilacın biri vajinadan,büyük hap gibi bişey.. İlaçlar rusça anlamıyorum ama hormanları yükseltmek için dedi doktor,gelişimi hızlandırmak içinmiş..Buarada azerbaycandayım ben ve malesef derdimi çok fazla anlatamıyorum,anlamıyorlar daha doğrusubilgilerimi vereyim sılacım.. Yaş 30,sat 2 nisan,ilk olacak Allah iZin verirse..
hoş geldin canım hayırlı olsunBen de geldim kizlaaar :) yeni yeni hamisim.. dpo11'de beta hcg 50,67
Dpo13'de(yani bugun) beta hcg 150,43 cikti. Bir sorun olmaz umarim.. hapimize saglikli sihhatli guzel hayirli hamilelikler nasip etsin Allah..
Hemen bilgilerimi yaziyorum :)
Sat 6 nisan (ama yumurtlamam 24 nisan)
Bat 7-8 mayis
Yas 27
Ilk gebelik :)
hadi inşallah keseni görürsünMaşallah ocak anneleri çoğalmış allahım kucağımızada almak nasip olur inaşallahhhhhhhhh
bende bu cuma allah kısmet ederse kese görmeye gidicem
kızlar benim 29 nisan kan sonucum 116
30 nisan 206 ve 2 mayıs 474 çıktı sizce değerler normalmi benim pek fikrim yokta :26:
hoş geldin hayırlı olsunyaş : 31
sat : 06 nisan
bdt : 11 ocak
ilk bebiş olacak kısmetse ..:)) özelden yazamıyorum yeni üyelik olduğu için toplam 25 mesaj yazmam gerekiyormuş ..:)) bununla beraber 9 olacak daha benim :))
hoş geldin hayırlı olsunKizlarr benimde yaş 29. Sat 8 nisan. Bdt 15 ocak. Ilk bebeğimiz olacak inşallah. Kalp atışlarını duymadan hamileyim diyemicem kimseye. Daha 2 haftalıkmış meleğim.
canım ilacın ne olduğunu yazdım üstteki mesajda mutlaka kullan zararı yok faydası varKızlar ilaçların ne olduğunu öğrendim.. E vitamini,magnezyum B6, vajinadan alınan da bebeğin tutunmasına yardımcı olan bişiymiş.. İğneyi bilmiyorum,burada ilaçları tek tek satabiliyorlar,ben 2 iğne aldığımdan kutusu eczanede kaldı :/ sizce ilaçları kullanayımmı.?Cuma tekrar kan testine gidicem,bakalım 2 katına çıkcakmı..
Selamlar yaşım 30
sat 2 nisan
Bebegimin muhtemel doğum tarihi inşallah 8 ocak
beni de ekler misiniz ?
Günaydın herkese sağlıklı hayırlı huzurlu mutlu bir gün olsun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?