2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

hayırlı uğurlu olsun
doğum zamanı için ne dedi peki

içindikilere bak tatlım,, tuz oranı çok yüksek olabiliyor,, ama canın istiyorsa sen bilirsin,,, bir kereden bir şey olmaz herhal ama içindekilere bak,,,
ben eşime yaptırdım köfte hafta sonu, buzluğa attık,,,, ( ayyy bu yemek yapamamak çok zor walla)

vitamin kısmını bilmem ama katkılı ürünler bence yeme onun yerine kasaba git kasap köfte al en azından içinde sadece baharat vardır

haklısınız kızlar ben zaten yıllarca hep böyle kötü beslendim bari hamileyken dikkat ediyim üşenmeyim insan gibi besleniyim :)

Belirtiler var canım. Hayırlısı olsun diyelim inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende hafif pembe akıntı olmuştu o zaman verdi. İçinde 15 tane var zaten, bitince kontrole gel dedi, sabahları kullanmamı ve kullandıktan sonra 10 dk yürümemi söyledi.

Saol tişk canım
Daha net bişey demedi erken daha dedi ama muhtemelen 24 ocak faln olur ama bu rakam dığuma kadr çok degişecek dedi

heeee benim de şu an 7+0 da o yüzden dedim ne zaman dedi diye bana da 25-30 dedi

29 ocak olsun istiyorum tabi erken gelmezse eşimle sevgili olduğumuz tarih

henüz doktora gitmedım ama sanırım 5-6 haftalık bebek.
bir şey sormak istiyorum bu mide bulantıları ne zaman başlıyor? garip gelecek ama ben de midem bulansın istiyorum. ilk hamileliğimde 13 haftalık düşük oldu ve başından itibaren kanamam olduğundan çok fazla ilaç kullandım ve iğne vuruldum ayrıca sigarayı bıraktım ve 3 ayda 20 kilo aldım. şimdi yeniden o kadar kilo almaktan korkuyorum.
gerçi midesi bulanan kişiler hiç de istenilecek bir durum değil diyorlar.

Hayırlı ugurlu olsun canım bebişin. Benim bulantılarım 8 haftada başladı gerçekten istenilecek bir durum değil ama yeterki meleklerimiz iyi olsunlar onlar için değer. İnternette 12 haftadan sonra geçer diyor ama bakalım inşallah. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin . AMİN

benimde en korktuğum şeylerden biri kilo almak ama şükür daha hiç almadım sayılır, gayet sağlıklı ve dengeli beslenmeye çalışıyorum yani bulantılar var ama kilo almamamın sebebi bulantı değil dengeli beslenmek,,,
bu arada ben 73 kilo ile hamile kaldım,,, ilk üç ayı 74 ile kapatığ sonraki aylarda birer kilo almayı planlıyrum,,,,80-81 ile doğum umarım))
doktorumla görüştüm, diyetisyene gideyim dedim, yok gerek yok, zaten knotrollerini yapıyorum dedi,,,
demem o ki,,hamur işi, tatlıdan, çok tuzludan uzak dur,, bol sıvı tüket,,,, baktın ki kilo çok alıyorsun doktorunla konuş,, belki diyetisyene gidersin,,,,
yani öyle miğdem bulansın falan diye dileklerde bulunma,,,
bu arada eğer normal kilodaysa zaten 12-16 kilo arası alman gerekiyor zayıfsan veys çoğul gebelikse bu rakam daha da yükseliyor,,,
senin kilon kaç şu anda???

Herkese Hayırlı uğurlu olsun Bende 4 ocak 2015 te ikinci bebeğimi kucağıma alıcam nasipse..Allah herkese hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin

Saol tişk canım
Daha net bişey demedi erken daha dedi ama muhtemelen 24 ocak faln olur ama bu rakam dığuma kadr çok degişecek dedi

Angelheart le beraber 3 tane olduk muhtemrl 24 ocak annesi ya ben gaz ve siskinlikten ölüyorum. Kilo almafim ama pantlonlatimn belleri cok sıkıyo ve devasa sanki 6 7 aylk hamile gibi sisim. Abartmiyorm, her gören sasiyo:what: 😥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…