Yeni dr dan geldim bebişim 7hafta1günlük :)
Kalp arışlarını duydum gördüm
Çok güzel bişey allah istiyen herkese
Nasippp etsssiiiiinn innnşşş:)
Ama dr bana CRINONE vajinal jel verdi
Aranızda bunu kullanan varmı acaba????
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam kızlar canım köfte istiyor ama yapmaya çoooooooooook üşeniyorum. süperfresh in dondurulmuş köfteleri var ya onlardan alsam zararı olur mu ve etten alacagım vitamini yine alabilir miyim acaba ? cevap bekliyorum ac ac oturuyorum ona göre markete gitcem :):)
vitamin kısmını bilmem ama katkılı ürünler bence yeme onun yerine kasaba git kasap köfte al en azından içinde sadece baharat vardır
Merhabalar...
kizlar folic plusi gunde kac tane iciyorsunuz?
Hapın üstünde 3 diyor ama ben 1 içiyorum arkadaşım 1 içmiş yarın doktora gidecem onu da soracam eğer olmaz 3 tane kullan derse yazarım buraya
saoll anişcik:) ne bıleyım bu zamana kadar hesapladım kasık agrım bıle olmustu bebek yoktu bu ay pek sallamadım akıntım cok arttık agrı falan yokta bırde anlamsız agzım acı sıgaradanmı dıyorum hep oyle ama cıkolatadan sonra bıle acı ınsallah yanılmam
Tamam cnm cok sagol.
hakkınızda hayırlısı olsun
cok saolun bebegınızı saglıkla kucagınıza alırsınız ınsallah
Belirtiler var canım. Hayırlısı olsun diyelim inşallah.
hayırlı uğurlu olsun
doğum zamanı için ne dedi peki
Düşük riski için veriyorlar glba
Dr bana düşük riskin var demedi sdce sana biraz takviye verelim dedi
İğne mi hap mı jel mi istersin dedi bende hangisi daha iyise o olsun farketmez deyince onu verdi akşm yatarken kullanıyoruz günde bi defa sen nasıl kullanıyosun ve ne zamndandır kullanıyosun?
Saol tişk canım
Daha net bişey demedi erken daha dedi ama muhtemelen 24 ocak faln olur ama bu rakam dığuma kadr çok degişecek dedi
Tamam cnm cok sagol.
henüz doktora gitmedım ama sanırım 5-6 haftalık bebek.
bir şey sormak istiyorum bu mide bulantıları ne zaman başlıyor? garip gelecek ama ben de midem bulansın istiyorum. ilk hamileliğimde 13 haftalık düşük oldu ve başından itibaren kanamam olduğundan çok fazla ilaç kullandım ve iğne vuruldum ayrıca sigarayı bıraktım ve 3 ayda 20 kilo aldım. şimdi yeniden o kadar kilo almaktan korkuyorum.
gerçi midesi bulanan kişiler hiç de istenilecek bir durum değil diyorlar.
henüz doktora gitmedım ama sanırım 5-6 haftalık bebek.
bir şey sormak istiyorum bu mide bulantıları ne zaman başlıyor? garip gelecek ama ben de midem bulansın istiyorum. ilk hamileliğimde 13 haftalık düşük oldu ve başından itibaren kanamam olduğundan çok fazla ilaç kullandım ve iğne vuruldum ayrıca sigarayı bıraktım ve 3 ayda 20 kilo aldım. şimdi yeniden o kadar kilo almaktan korkuyorum.
gerçi midesi bulanan kişiler hiç de istenilecek bir durum değil diyorlar.
Saol tişk canım
Daha net bişey demedi erken daha dedi ama muhtemelen 24 ocak faln olur ama bu rakam dığuma kadr çok degişecek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?