benimde en korktuğum şeylerden biri kilo almak ama şükür daha hiç almadım sayılır, gayet sağlıklı ve dengeli beslenmeye çalışıyorum yani bulantılar var ama kilo almamamın sebebi bulantı değil dengeli beslenmek,,,
bu arada ben 73 kilo ile hamile kaldım,,, ilk üç ayı 74 ile kapatığ sonraki aylarda birer kilo almayı planlıyrum,,,,80-81 ile doğum umarım))
doktorumla görüştüm, diyetisyene gideyim dedim, yok gerek yok, zaten knotrollerini yapıyorum dedi,,,
demem o ki,,hamur işi, tatlıdan, çok tuzludan uzak dur,, bol sıvı tüket,,,, baktın ki kilo çok alıyorsun doktorunla konuş,, belki diyetisyene gidersin,,,,
yani öyle miğdem bulansın falan diye dileklerde bulunma,,,
bu arada eğer normal kilodaysa zaten 12-16 kilo arası alman gerekiyor zayıfsan veys çoğul gebelikse bu rakam daha da yükseliyor,,,
senin kilon kaç şu anda???
Merhaba canim. Ben nisa hastanesine asiye hanima gidiyorum. 1-2 defa beylikduzu kolan hastanesinde nihan hanima gittim oda cok iyi bi doktor ama randevu olmadigi icin coookkk bekliyorsun.. bu yuzden nisaya geri dondum evimizede yakın hem. Asiye hanimda cok cana yakin biri.. hayirlisiyla Allah nasip ederse dogumuda orda yaparim insaallah.. sen nereye gidiyosun?
Merhabalar...
kizlar folic plusi gunde kac tane iciyorsunuz?
kızlar benim son adet tarihim 9 nisan ama geç döllenme olmuş bende normalde 9 haftalık olması lazım ama şu an 7+0 dayım....
Doktor kalp sesini de duydu geçen hafta tahmini doğum 25-30 ocak arası olacak yüksek ihtimalle benim gibi geç döllenme olan var mı acaba
heeee benim de şu an 7+0 da o yüzden dedim ne zaman dedi diye bana da 25-30 dedi
29 ocak olsun istiyorum tabi erken gelmezseeşimle sevgili olduğumuz tarih
üffff kızlarrrrrrr az dedikodu yapasım var :))))
misafirliğe gittim 5 arkadaş toplandık. kız sadece kısır yapmış. bizde hepimiz aç gitmiştik. çünkü biz davet edince en azından aç kalmayacak bir biçimde hazırlık yapıyoruz. birde gitmeden önce kusmuştum midemde hiç bişe yoktu sinirlerim bozuldu . bi arkadaş daha hamileydi
elimiz böğrümüzde açıııızzzzzzzzzz :)))
misafirliğe gittim 5 arkadaş toplandık. kız sadece kısır yapmış. bizde hepimiz aç gitmiştik. çünkü biz davet edince en azından aç kalmayacak bir biçimde hazırlık yapıyoruz. birde gitmeden önce kusmuştum midemde hiç bişe yoktu sinirlerim bozuldu . bi arkadaş daha hamileydi
Bende 72 yle başladımhenüz yarım kilo aldm almadım ama bende çok korkuyorum 100le flan doğuma gitmekten. Çok sık acikiyorm ama bende sağlıklı dengeli beslenmeye calisiyorm. Eğer kalorili şeylere asermem baslamazsa flan iyi guder böyle. Bu arada 7+2deyim ck şükür daha hiç bulantim falan olmadı. Sadece gaz :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı ugurlu olsun canım bebişin. Benim bulantılarım 8 haftada başladıgerçekten istenilecek bir durum değil ama yeterki meleklerimiz iyi olsunlar onlar için değer. İnternette 12 haftadan sonra geçer diyor ama bakalım inşallah. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin . AMİN
canım benim de geç göllenme oldu...
benim SAT 17 marttı ama doktor 8 nisan kabule dicez dedi...
bi hayli geç olmuş benimki
ayy bizim de 24 ocak tanışma tarihimiz ama 13 ocak gözüküyor
11 gün daha kalmaz imkansız...
neyse sağlıkla soğsunlar da..
kıyamamm
ben de misafir gelince nasıl dertlenirim kaç çeşit yapayım diye..
en azından bi de milföyden börek yapaymış 2 dkda ...
neyse bulgur iyidir şişirir
Canım ya
Olsun kısırın yanında ekmekte iste ye...
Belki durumu yoktur canım yada yapamamasının bi sebebi vardur yoksada öle düşün derim canım benim...
Boswer.... Misafir umdugunu degil buldugunu yer gülcagızum..... Sen yakınsan bana gel....)
bugün 5+4 günlük hamişim.Yarın kalp atışına bakmaya gitcez duyar mıyım acaba? kendimi pek hamile gibi hissedemiyorum.vucudum hissediyor ama göğüslerim şişti ve karnım da kocaman oldu davul gibi oldum .normal mi diye drye sordum normaaal dedi.bilmiyorum pantolonları düğmeleyemedim bugün
sağ sağlim doğuralım da gerisi teferruat.
Canım benimde 8.haftada başladı bulantılarım ama çubuk kraker iyi bastırıyor bugün 9.haftamıza girdik :) nasılsın canım nasıl gidiyor
Allah de ötesini bırak...
Canim hastaneyken o karin ağrısı bendede olmuştu doktor rahim genisledigi icin ara ara bu agrilarin olması normal dedi korkulacak birsey yok yani bebeginin yeri genişliyor annesi :)ay kızlar ya tuhaf bi karın ağrısı yaşıyorum şuanda.nasıl tarif edeyim bilmiyorum,adet ağrısı filan değil.çok korkuyorum,şiddetli de değil ama rahatsız edici.ayyy korkuyorummm
Ayy ben bu bulantilardan kurtulmak istiyorum sense bulantım olsun istiyorum yazmışsın canım hic isteme 1 aydır anam ağladı bulantilardan hala da devam ediyorhenüz doktora gitmedım ama sanırım 5-6 haftalık bebek.
bir şey sormak istiyorum bu mide bulantıları ne zaman başlıyor? garip gelecek ama ben de midem bulansın istiyorum. ilk hamileliğimde 13 haftalık düşük oldu ve başından itibaren kanamam olduğundan çok fazla ilaç kullandım ve iğne vuruldum ayrıca sigarayı bıraktım ve 3 ayda 20 kilo aldım. şimdi yeniden o kadar kilo almaktan korkuyorum.
gerçi midesi bulanan kişiler hiç de istenilecek bir durum değil diyorlar.
Canim günde bir defa alman gerekiyor .Merhabalar...
kizlar folic plusi gunde kac tane iciyorsunuz?
Canim hastaneyken o karin ağrısı bendede olmuştu doktor rahim genisledigi icin ara ara bu agrilarin olması normal dedi korkulacak birsey yok yani bebeginin yeri genişliyor annesi :)
Ayy ben bu bulantilardan kurtulmak istiyorum sense bulantım olsun istiyorum yazmışsın canım hic isteme 1 aydır anam ağladı bulantilardan hala da devam ediyor(
Canim günde bir defa alman gerekiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?