2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Bende 72 yle başladım henüz yarım kilo aldm almadım ama bende çok korkuyorum 100le flan doğuma gitmekten. Çok sık acikiyorm ama bende sağlıklı dengeli beslenmeye calisiyorm. Eğer kalorili şeylere asermem baslamazsa flan iyi guder böyle. Bu arada 7+2deyim ck şükür daha hiç bulantim falan olmadı. Sadece gaz :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet nisa hastanesini de çok duydum doktordan doktora değişir tabi ama hemen sezeryana yönlendiriyolar orda. Inşallah senin istediğin şekilde olir cnm. Ben hizmet hastanesiyle medipol mega arasnda kalmıştım. Medipolde nagihan hanima gidiyorum şimdi. Nasipse doğumu da orda düşünüyorum ama bakalım..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yineeeee baş agrıssıuu
Dayanamıyorummm...
Kızımda hiç bas agrım olmamıstı
Bundada sadece basım agrıyo gülem mi aglam mıw

Merhabalar...
kizlar folic plusi gunde kac tane iciyorsunuz?

ben 3 tane kullanmaya çalışıyorum doktor öyle önerdi ama tam anlamı ile uyamıyorum bazen 1 içiyorum bazen 3 bazense unutuyorum ama unutma nedenim hiç içmek istemeyişim çok zorlanıyorum ilaç içmekten nefret ediyorum

üffff kızlarrrrrrr az dedikodu yapasım var :))))
misafirliğe gittim 5 arkadaş toplandık. kız sadece kısır yapmış. bizde hepimiz aç gitmiştik. çünkü biz davet edince en azından aç kalmayacak bir biçimde hazırlık yapıyoruz. birde gitmeden önce kusmuştum midemde hiç bişe yoktu sinirlerim bozuldu . bi arkadaş daha hamileydi
elimiz böğrümüzde açıııızzzzzzzzzz :)))

canım benim de geç göllenme oldu...
benim SAT 17 marttı ama doktor 8 nisan kabule dicez dedi...
bi hayli geç olmuş benimki
heeee benim de şu an 7+0 da o yüzden dedim ne zaman dedi diye bana da 25-30 dedi

29 ocak olsun istiyorum tabi erken gelmezse eşimle sevgili olduğumuz tarih

ayy bizim de 24 ocak tanışma tarihimiz ama 13 ocak gözüküyor
11 gün daha kalmaz imkansız...
neyse sağlıkla soğsunlar da..

kıyamamm
ben de misafir gelince nasıl dertlenirim kaç çeşit yapayım diye..
en azından bi de milföyden börek yapaymış 2 dkda ...
neyse bulgur iyidir şişirir

Canım ya
Olsun kısırın yanında ekmekte iste ye...
Belki durumu yoktur canım yada yapamamasının bi sebebi vardur yoksada öle düşün derim canım benim...
Boswer.... Misafir umdugunu degil buldugunu yer gülcagızum..... Sen yakınsan bana gel....)

ben müsli yiyorum ara öğün olarak,, içine kuruyemiş atıyorum,,, extradan çok iyi oluyor,,,
geçen gün yoğurtlu buğday çorbası yaptım oda hem güzel hemde sağlıklı,,,
ben 3 ana öğün 3 ara öğün yiyorum,,,,
seninde yaptığun şeyler varsa benimle paylaşır mısın ???
inşallah beraber 80 lerde doğuma gideriz :))))
aşermek aslında vücudun ihtiyacı olan şeyler yani aslında onunda sağlıklı bir versiyonu da vardır,,,

ya aslında arkadaşın çok iyi bir şey yapmış ),,, çünkü bulgur çok sağlıklı birde içinde bol yeşillik falanda vardır,yağda az konur kısıra,,,,,,birde ayran olsaymış yanında,, offfff ,,,, inan bana böreklerden daha iyi olmuş tatlım,,,,
benimde canım istiyor,,,, ama halamın kısırını,,, bir gideyim şehrime herkese her gün yemeğe gideceğim,,,,

ay kızlar ya tuhaf bi karın ağrısı yaşıyorum şuanda.nasıl tarif edeyim bilmiyorum,adet ağrısı filan değil.çok korkuyorum,şiddetli de değil ama rahatsız edici.ayyy korkuyorummm

Canım benimde 8.haftada başladı bulantılarım ama çubuk kraker iyi bastırıyor bugün 9.haftamıza girdik :) nasılsın canım nasıl gidiyor

Allah de ötesini bırak...

aynen canım kısır zaten mideme dokunur.
ben kendimi yerim aman kimse aç kalmasın fazla fazla doysun diye. işte herkes öyle olmuyormuş

kızlar bende 6+1 oldum ama hiç iyi geçmiyo.kocamı görmüyorum artık evde ..sabah işe gidiyorum akşam gelip uyuyorum sabah tekrar işe gidiyorum akşam yine uyku.işyerinde baş dönmelerim baygınlık hissim.daha öyle abartı bulantılar başlamadı çok şükür.arada yoklayıp gidiyor.ama bu uyku halsizlik baş dönmeleri bitirdi beni siz napıyosunuz

hahahaa yok canım durumu olmadığından deil . eşlerimiz aynı iş yerinden :))
sağol ya halden anlayanı çok severim . patetes biber patlıcan kabak karışık kızartsa daha hora geçerdi. :) görgü çok önemli

bugün 5+4 günlük hamişim.Yarın kalp atışına bakmaya gitcez duyar mıyım acaba? kendimi pek hamile gibi hissedemiyorum.vucudum hissediyor ama göğüslerim şişti ve karnım da kocaman oldu davul gibi oldum .normal mi diye drye sordum normaaal dedi.bilmiyorum pantolonları düğmeleyemedim bugün
sağ sağlim doğuralım da gerisi teferruat.

hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah gaz problemi bende de var göğüslerim de şişti ama bende bunlar 7. haftada filan başlamıştı canım benim de hiç bir pantolonum olmuyor yenilerini almak zorunda kalıcam sanırım :)

Canım benimde 8.haftada başladı bulantılarım ama çubuk kraker iyi bastırıyor bugün 9.haftamıza girdik :) nasılsın canım nasıl gidiyor

Allah de ötesini bırak...

Canımm merhaba; valla bilmiyorum bi iyim bi kötü. Çubuk yemektende bıktım. Bugün üç kez kustum haftasonları daha kolay geçiyor sanki çok bulanmıyorum. Ama hafta içi işteyken cidden fena oluyor su içsem dokunuyor sanki. Yarın doktora gidicem kontrole. Bakalım o ne diyecek. Yinede bunada şükür canım 🙏🙏 sende iyisin inşallah muck

Allah'ım şükürler olsun...

ay kızlar ya tuhaf bi karın ağrısı yaşıyorum şuanda.nasıl tarif edeyim bilmiyorum,adet ağrısı filan değil.çok korkuyorum,şiddetli de değil ama rahatsız edici.ayyy korkuyorummm
Canim hastaneyken o karin ağrısı bendede olmuştu doktor rahim genisledigi icin ara ara bu agrilarin olması normal dedi korkulacak birsey yok yani bebeginin yeri genişliyor annesi :)
Ayy ben bu bulantilardan kurtulmak istiyorum sense bulantım olsun istiyorum yazmışsın canım hic isteme 1 aydır anam ağladı bulantilardan hala da devam ediyor (
Merhabalar...
kizlar folic plusi gunde kac tane iciyorsunuz?
Canim günde bir defa alman gerekiyor .

Aramiza yeni katilan hamisler hoşgeldiniz hepiniz lütfen bilgilerinizi bana özelden yaziniz listeye eklemem gerekiyor isimlerinizi :)

ay Allah razı olsun canım ya içimi rahatlattın.sen ne durumdasın?çıktın mı hastaneden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…