ben müsli yiyorum ara öğün olarak,, içine kuruyemiş atıyorum,,, extradan çok iyi oluyor,,,
geçen gün yoğurtlu buğday çorbası yaptım oda hem güzel hemde sağlıklı,,,
ben 3 ana öğün 3 ara öğün yiyorum,,,,
seninde yaptığun şeyler varsa benimle paylaşır mısın ???
inşallah beraber 80 lerde doğuma gideriz :))))
aşermek aslında vücudun ihtiyacı olan şeyler yani aslında onunda sağlıklı bir versiyonu da vardır,,,
ay Allah razı olsun canım ya içimi rahatlattın.sen ne durumdasın?çıktın mı hastaneden?
Cumartesi günü çıktım hastaneden canım ama bulantim ve özelliklede asiri halsizligim devam ediyor maleseff
Bulantılarım dan çok halsizligim mahfediyor beni elim ayagim tutmuyor halsizlikten
Merhaba canım uyku Halim geçti benim çok şükür ama bir ara tıpkı senin gibiydim. Ama şimdide bulantılarım başladıkızlar bende 6+1 oldum ama hiç iyi geçmiyo.kocamı görmüyorum artık evde ..sabah işe gidiyorum akşam gelip uyuyorum sabah tekrar işe gidiyorum akşam yine uyku.işyerinde baş dönmelerim baygınlık hissim.daha öyle abartı bulantılar başlamadı çok şükür.arada yoklayıp gidiyor.ama bu uyku halsizlik baş dönmeleri bitirdi beni siz napıyosunuz
Merhaba canım uyku Halim geçti benim çok şükür ama bir ara tıpkı senin gibiydim. Ama şimdide bulantılarım başladıbaş dönmesi evde rahat geçiriyorum haftasonları ama haftaiçi işte resmen eziyet birde yoğun napıcaz yapacak birsey yok yeterki sağlıklı olsunlarda canım bugünümüze şükür
Allah'ım şükürler olsun...
kuzum yaa kıyamam,annen kayınvaliden filan yakın mı sana?biraz düzelene kadar yardım edemezler mi sana?
Merhaba canım uyku Halim geçti benim çok şükür ama bir ara tıpkı senin gibiydim. Ama şimdide bulantılarım başladıbaş dönmesi evde rahat geçiriyorum haftasonları ama haftaiçi işte resmen eziyet birde yoğun napıcaz yapacak birsey yok yeterki sağlıklı olsunlarda canım bugünümüze şükür
canım sanırım seninle bulantı hariç aynı sorunları yaşıyoruz baş dönmem çok oluyor uyku halim de geçti yalnız gazım çok bi de dengesizim bi sinirliyim bi duygusal
ay kızlar ya tuhaf bi karın ağrısı yaşıyorum şuanda.nasıl tarif edeyim bilmiyorum,adet ağrısı filan değil.çok korkuyorum,şiddetli de değil ama rahatsız edici.ayyy korkuyorummm
bende de var canım garip bir ağrı. sağ kasığımın üst tarafında batmayla ağrı arası bişey. günümüz de aynı dikkatimi çekti. bebeğin gelişimiyle ilgili normal bir ağrıdır inşallah
bende ocakta anne olacağım :)
Ben de de var .. Batmalar oluyor ara ara ... Bi doluluk var sanki karnımda. Adet olacakmışım gibi ağrılar var ... Rahim genişliyor diyorlar... Bebeğe bişey olmasında .. Ağrılara katlanıyoruz ne yapalım...
bende ağrılar var ama sol tarafta hatta ilk başlarda daha şiddetli ağrılar vardı ben zaten bu ağrılar sayesinde hastaneye gittim ve hamile olduğumu öğrendim
kızlar o kadar halsiz yorgun hissediyorum ki yazdıklarınızı okuyorum ama yazmaya gücüm yok valla halsizlik ve mide bulantısı çok yoruyo beni. birşey de yiyemiyorummmm
O sinirlilik ve duygusallık bende de var canım. Dün marketin ortasında ağlamaya başladım eşim şaka yaptı şakaya ağlanırmıbi değişik . Ama beni şuanda tek sarsan mide bulantısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?