2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Ben kahvaltiyla öğle arasinda bademle kurutulmuş siyah besni uzumlerinden yiyorm cnm. Ogleyle akşam arası calistgim için biraz uzun oluyo, meyve yiyorum 1.5-2 saat snrasinda activia, süt yada normal sade yoğurt tarzı süt ürünlerinden birini tercih etmeye çalışıyorum. Et ve sebzeyi sağlam götürüyorum ama balık diyince bi tiksinti geliyo bi ara ton balığıyla gecistrdim ama smdi ondan da iğrendim birde ton balığı ağır metal icermesi nedeniyle hamisler az tuketsin diyolar bilginize

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay Allah razı olsun canım ya içimi rahatlattın.sen ne durumdasın?çıktın mı hastaneden?

Cumartesi günü çıktım hastaneden canım ama bulantim ve özelliklede asiri halsizligim devam ediyor maleseff
Bulantılarım dan çok halsizligim mahfediyor beni elim ayagim tutmuyor halsizlikten

Cumartesi günü çıktım hastaneden canım ama bulantim ve özelliklede asiri halsizligim devam ediyor maleseff
Bulantılarım dan çok halsizligim mahfediyor beni elim ayagim tutmuyor halsizlikten

kuzum yaa kıyamam,annen kayınvaliden filan yakın mı sana?biraz düzelene kadar yardım edemezler mi sana?

Merhaba canım uyku Halim geçti benim çok şükür ama bir ara tıpkı senin gibiydim. Ama şimdide bulantılarım başladı baş dönmesi evde rahat geçiriyorum haftasonları ama haftaiçi işte resmen eziyet birde yoğun napıcaz yapacak birsey yok yeterki sağlıklı olsunlarda canım bugünümüze şükür

Allah'ım şükürler olsun...

Haftanin altı günü aksam yediye kadar aynen cok yogun çalışıyorum cok zorlaniyorum ( dinlenme vaktide yok..rabbim inşallah bebegimi bna bagislarsa yedi aylikken çıkmayı düşünüyorum

Merhabalar tatli annecikler :)
Bende varim bizde bugun 7+3 olduk ilk hamileligim panigim ve telasligim😊 😊😊Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin hepimize

Selam kızlar. Herkes ufaktan bel kalınlaşmasını farketmeye başlamış. Benim ki tüp bebek olduğu için daha transfer olur olmaz şişkinlik olmuştu ilaçlardan. Kot pantalon için internetten hamile kopçası( çıt çıtlı) aldım. Kotları onunla rahat giyiyorum yoksa beli çok fena baskı yapıyor. Yolculuk konusunda kararsız kalan arkadaşlar rahat olsun. Doktorum 8. haftadan sonra yolculuğun problem olmadığını ama kan dolaşımı için 2 saatte bir uçakta ise kalkıp yürümemi, arabadaysak mola vermemi söyledi. Ayrıca kızlar güneş koruyucu kullanmak önemliymiş. Bana 50 faktör önerdi çillenicek gibi göxüküyorsun dedi. Birkaç ay önce dermatoloğa gitmiştim o da 50 faktör bi marka önermişti şimdi onu kullanıyorum eczanelerde satılıyor farmona diye bi marka. Tavsiye ederim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kuzum yaa kıyamam,annen kayınvaliden filan yakın mı sana?biraz düzelene kadar yardım edemezler mi sana?

Canim ben Almanyada yaşıyorum tüm ailem Türkiyede burda kimsem yok . kayinvalidem burdan 2 saat uzakta bir sehirde yaşıyor ama oda simdi Türkiyede izinde olsada pek bir faydası yok zaten
Yani esimden başka yardimci olanim yok yanimda oda işinden izne ayrıldı 2 hafta sonra başlıyor ise inşallah o zamana kadar iyi olurum.
Suan çok fena bulantim var imdatttttttt yoruldum artik

canım sanırım seninle bulantı hariç aynı sorunları yaşıyoruz baş dönmem çok oluyor uyku halim de geçti yalnız gazım çok bi de dengesizim bi sinirliyim bi duygusal

kızlar selam.yarın doktora gidiyorum bebişimi göreceğim sanırım tam10haftalık olacak minnoş.dua edin minnoş iyi olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım sanırım seninle bulantı hariç aynı sorunları yaşıyoruz baş dönmem çok oluyor uyku halim de geçti yalnız gazım çok bi de dengesizim bi sinirliyim bi duygusal

O sinirlilik ve duygusallık bende de var canım. Dün marketin ortasında ağlamaya başladım eşim şaka yaptı şakaya ağlanırmı bi değişik . Ama beni şuanda tek sarsan mide bulantısı

Allah'ım şükürler olsun...

ay kızlar ya tuhaf bi karın ağrısı yaşıyorum şuanda.nasıl tarif edeyim bilmiyorum,adet ağrısı filan değil.çok korkuyorum,şiddetli de değil ama rahatsız edici.ayyy korkuyorummm

bende de var canım garip bir ağrı. sağ kasığımın üst tarafında batmayla ağrı arası bişey. günümüz de aynı dikkatimi çekti. bebeğin gelişimiyle ilgili normal bir ağrıdır inşallah

Ben de de var .. Batmalar oluyor ara ara ... Bi doluluk var sanki karnımda. Adet olacakmışım gibi ağrılar var ... Rahim genişliyor diyorlar... Bebeğe bişey olmasında .. Ağrılara katlanıyoruz ne yapalım...

Ben de de var .. Batmalar oluyor ara ara ... Bi doluluk var sanki karnımda. Adet olacakmışım gibi ağrılar var ... Rahim genişliyor diyorlar... Bebeğe bişey olmasında .. Ağrılara katlanıyoruz ne yapalım...

Bendede bendede var :/ sag kasigimda ve sag ayagimada vuruyor doktorum normal rahim genisliyor demisti ama insan o agriyi hissedince bi garip oluyor :/

bende ağrılar var ama sol tarafta hatta ilk başlarda daha şiddetli ağrılar vardı ben zaten bu ağrılar sayesinde hastaneye gittim ve hamile olduğumu öğrendim

kızlar o kadar halsiz yorgun hissediyorum ki yazdıklarınızı okuyorum ama yazmaya gücüm yok valla halsizlik ve mide bulantısı çok yoruyo beni. birşey de yiyemiyorummmm

Kac haftalik canim senin minnos ?? Biz 7+3 olduk bugun o halsizlik ve bulantilar cok yoruyor insani 12. Haftada bicak gibi kesildiğini soyluyor tecrubeli arkadaslarim ama bakalim :/ onlar saglikli olsunda

çok şükür bulantım yok yalnız bazı kokulardan tiksiniyorum tavuk ton balığı filan onun haricinde Elhamdülillah çok mide bulantısı çekmedim

Canım sen arkadasını daha iyi biliyosun .....

Kızz o karısık kızartmayı ben varya her caya gelene yapıyorum ... İçimi okudun he.. Cok sewıyorum .. Zevkle yapıyorum.. Bide yanına bişiler yapıyorum
Eger gelenler görmesse okızartmayu zorla yaptırıyolar
Misafir bizim için cok önmli ben dolapta neyim warsa cıkartırım ... Bazn cok seyim olur bazen cokda bişeyim olmaz ne warsa koyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…