Kac haftalik canim senin minnos ?? Biz 7+3 olduk bugun o halsizlik ve bulantilar cok yoruyor insani 12. Haftada bicak gibi kesildiğini soyluyor tecrubeli arkadaslarim ama bakalim :/ onlar saglikli olsunda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım bnda aynen senin gbiyim......çok şükür bulantım yok yalnız bazı kokulardan tiksiniyorum tavuk ton balığı filan onun haricinde Elhamdülillah çok mide bulantısı çekmedim
Geçmiş olsun canım geçer inşbende ağrılar var ama sol tarafta hatta ilk başlarda daha şiddetli ağrılar vardı ben zaten bu ağrılar sayesinde hastaneye gittim ve hamile olduğumu öğrendim
kızlar o kadar halsiz yorgun hissediyorum ki yazdıklarınızı okuyorum ama yazmaya gücüm yok valla halsizlik ve mide bulantısı çok yoruyo beni. birşey de yiyemiyorummmm
kızlar bende 6+1 oldum ama hiç iyi geçmiyo.kocamı görmüyorum artık evde ..sabah işe gidiyorum akşam gelip uyuyorum sabah tekrar işe gidiyorum akşam yine uyku.işyerinde baş dönmelerim baygınlık hissim.daha öyle abartı bulantılar başlamadı çok şükür.arada yoklayıp gidiyor.ama bu uyku halsizlik baş dönmeleri bitirdi beni siz napıyosunuz
Canım bnda aynen senin gbiyim......
Tavuga kokusuna kesinlikle dayanamıyorum...
Geçmiş olsun canım geçer inş
canım bende de o hal transferden hemen sonra başladı ama 2 gündür uyku halim geçti çok şükür....9.hafta ya girince bitti.darısı bulantılarımıza inşaallah.
benm en çok namaz kılarken bulantım oluyor..şartlandım sanırım seccadeyi görür görmez öğürüyorum.rabbim affetsin.benm gibi namazda zorlananlar var mı acep? ne yapıyorsunuz?
Merhabalar tatli annecikler :)
Bende varim bizde bugun 7+3 olduk ilk hamileligim panigim ve telasligim😊 😊😊Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin hepimize
bende de var canım garip bir ağrı. sağ kasığımın üst tarafında batmayla ağrı arası bişey. günümüz de aynı dikkatimi çekti. bebeğin gelişimiyle ilgili normal bir ağrıdır inşallah
kızlar selam.yarın doktora gidiyorum bebişimi göreceğim sanırım tam10haftalık olacak minnoş.dua edin minnoş iyi olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoşgeldin canım :)
Benim de ilk hAmileliğim seni iyi anlıyorum. Amin inşallah. :)
Hosbuldum tesekkur ederim :) Hem tarifi olmayan bir duygu hemde hayatimda yasamadigim panik ve korku :/ hamile olduguma bile inanamiyorum bazen :) sen kac haftaliksin?
Kiyamam ya sana esin de yaninda degilmis daha bir uzuldum bak simdi. Ben esim yanimdayken mizmizlaniyorum sukredeyim. Allah yardimcin olsun ama bak bitti iste okul nerdeyse kavusursunuz insallah:) yarin gidiyorum doktora dua ediyorum insallah bir sorun yoktur. Dun gece iyiydim sukur agrim sizim yoktu.
Selam kızlar, umarım herkes ve bebişleri iyidir😊 şimdi ben size bişey danışcam. Doktorumu değiştirmeye karar verdim. Çünkü her muayenede 2 saat bekliyorum, sonra çok az bilgi veriyor bebeğimle ilgili ya da dikkat etmem gerekenlerle ilgili. Aceleye getiriyor herşeyi iki dk da bitiyo muayene tamam iyi herşey diyo yolluyo. İlk hamileliğim insan biraz ilgi bekliyo, anlayış bekliyo. Tamam profösor yoğun ama o zaman devlet hastanesinden ne farkı kaldı? Hem bekliyorum hem bişey sormaya korkuyorum.. Sizin doktorlarınız nasıllar?
heeee benim de şu an 7+0 da o yüzden dedim ne zaman dedi diye bana da 25-30 dedi
29 ocak olsun istiyorum tabi erken gelmezseeşimle sevgili olduğumuz tarih
Angelheart le beraber 3 tane olduk muhtemrl 24 ocak annesiya ben gaz ve siskinlikten ölüyorum. Kilo almafim ama pantlonlatimn belleri cok sıkıyo ve devasa sanki 6 7 aylk hamile gibi sisim. Abartmiyorm, her gören sasiyo:what: 😥
Selam kızlar, umarım herkes ve bebişleri iyidir😊 şimdi ben size bişey danışcam. Doktorumu değiştirmeye karar verdim. Çünkü her muayenede 2 saat bekliyorum, sonra çok az bilgi veriyor bebeğimle ilgili ya da dikkat etmem gerekenlerle ilgili. Aceleye getiriyor herşeyi iki dk da bitiyo muayene tamam iyi herşey diyo yolluyo. İlk hamileliğim insan biraz ilgi bekliyo, anlayış bekliyo. Tamam profösor yoğun ama o zaman devlet hastanesinden ne farkı kaldı? Hem bekliyorum hem bişey sormaya korkuyorum.. Sizin doktorlarınız nasıllar?
Kızceler bu bas agrısına ne iyi gelir minoseetten baska....
Ben de 8 haftaya girdim canım. Yarın kalp atışlarını duyabilmek için doktora gidicem. Allah nasip etsin inşallah. Ben de öyleyim. İnanamıyorum bazen. Bazen sevinç bazen kaygı. Ruh durumumuz karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?