2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

biz de 7 hafta olduk inşallah halsizlik ve bulantı geçsin de 12. haftayı bekleriz insan hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyor yaa buna da şükür elbet daha bu ne ki annelik demek fedakarlık demek zaten şükür Allah içimize o gücü yerleştirmiş.

çok şükür bulantım yok yalnız bazı kokulardan tiksiniyorum tavuk ton balığı filan onun haricinde Elhamdülillah çok mide bulantısı çekmedim
Canım bnda aynen senin gbiyim......
Tavuga kokusuna kesinlikle dayanamıyorum...
Geçmiş olsun canım geçer inş

canım bende de o hal transferden hemen sonra başladı ama 2 gündür uyku halim geçti çok şükür....9.hafta ya girince bitti.darısı bulantılarımıza inşaallah.
benm en çok namaz kılarken bulantım oluyor..şartlandım sanırım seccadeyi görür görmez öğürüyorum.rabbim affetsin.benm gibi namazda zorlananlar var mı acep? ne yapıyorsunuz?

hastaneye gittik ve bebişi gödük şükür. 6+4 te 7mm iz. bi de 7-8 tüp kan alındı bazı tahliller yapıldı. fakat sonuçları dra daha göstermedik.

Sonuçlarda rubella reaktif yazıyor. galiba ben küçükken kızamıkçık geçirmemişim. bi de hepatit b ye karşı bağışıklığım yokmuş. sizlerde durum nedir?

Ben geçen hafta kanamam olunca namazı bırakmıştım öncesinde de aynı senin gibiydim öğürme diil ama seccadeyi görünce şartlaöış gibi bulanmayan midem bulanıyordu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşgeldin canım :)
Benim de ilk hAmileliğim seni iyi anlıyorum. Amin inşallah. :)

ayy bende de var sanki şişmişim her an adet olmaya hazırım öyle bir sancım oluyor doktoruma sordum gebelik ağrısı öyle olur zaten dedi..

kızlar selam.yarın doktora gidiyorum bebişimi göreceğim sanırım tam10haftalık olacak minnoş.dua edin minnoş iyi olsun

Dua edicem canım. Ben de yarın doktora gidicem kalp atışı için. Benim de duaya ihtiyacım var.

Hoşgeldin canım :)
Benim de ilk hAmileliğim seni iyi anlıyorum. Amin inşallah. :)

Hosbuldum tesekkur ederim :) Hem tarifi olmayan bir duygu hemde hayatimda yasamadigim panik ve korku :/ hamile olduguma bile inanamiyorum bazen :) sen kac haftaliksin?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kızlar, umarım herkes ve bebişleri iyidir😊 şimdi ben size bişey danışcam. Doktorumu değiştirmeye karar verdim. Çünkü her muayenede 2 saat bekliyorum, sonra çok az bilgi veriyor bebeğimle ilgili ya da dikkat etmem gerekenlerle ilgili. Aceleye getiriyor herşeyi iki dk da bitiyo muayene tamam iyi herşey diyo yolluyo. İlk hamileliğim insan biraz ilgi bekliyo, anlayış bekliyo. Tamam profösor yoğun ama o zaman devlet hastanesinden ne farkı kaldı? Hem bekliyorum hem bişey sormaya korkuyorum.. Sizin doktorlarınız nasıllar?

Ben de 8 haftaya girdim canım. Yarın kalp atışlarını duyabilmek için doktora gidicem. Allah nasip etsin inşallah. Ben de öyleyim. İnanamıyorum bazen. Bazen sevinç bazen kaygı. Ruh durumumuz karışık.

Sağol canım insan eşini yanında istiyo bu zamanlarda.. Kıymetini bil:) gittinmi doktora nasık geçti?

İçine sinmiyorsa değiştir canım.
Benim ki eski bir doktor. Bekletmeden alıyorlar. İlk gittiğimde 20 dk en az ilgilendi, konuştu. Önce hal hatır sorar, sohbet ederiz sonra kontrole alıyor. İnsan ilgi bekliyor haklısın.

Kızceler bu bas agrısına ne iyi gelir minoseetten baska....

Hayırlı olsun canım bebişin
Haklısın bende sdce akşamları yemk yiyorum zaten sbhları bulantıdan canım hiç istemiyor akşamda böyle
Bı sıkıntı şişkinlik patlayack gibi ayne dr a dedim az az yemk ye dedi ve yürüyüş yapıyorum 15 20dk
Zararlı olur mu dedim hayır hiç bişi olmaz dedi işte böyle

Tatlım Ünal YİRMİBEŞ'i tavsiye ederim tekrar. Aklındaki tüm sorulara cevap veriyor. Pozitif biri, insanı telaşa düşürmüyor. Gerçi Medstar'daki en yoğun doktor o ama sen hastaneye yakınsın hafta içi gidersen daha müsait oluyor. Ben ilçeden geldiğim için cumartesileri gidiyorum çoğunlukla. Bir de Medicalpark'ta Timur UĞURLU var. Arkadaşımın gebelik takibini ve doğumunu o yaptı, arkadaşım çok memnun kaldı.
Ben profesöre gitmeyi sevmiyorum açıkçası. Hem iletişimleri daha az oluyor hastayla hem de çok enteresan durumlarla karşılaştıkları için korkutabiliyorlar ihtimalleri sayarak. Allah muhtaç etmesin tabi sıkıntı olsa hoca arar dururuz. Allah aratmasın kimseye.

Oyy masallah kiyamam :) yarin senin icin en guzel an :) gelince yaz olur mu :) rabbim korusun meleklerimizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…