Tabi ki benim doktorum cok onem veriyor mesela ona ilk 3 ayda 1 kilo alicaz daha sonra aylarda haftada 400 gr alicaz ve 10 en fazla 11 kiloyla gebeligi tamamlocaz dedi mesela ve her bayaninda farkli bu durumu benim pkom oldugu icin ve yaklasik 8 kilo verip gebe kaldigim icin bana uygun bir plan yapti mesela keske ankarada olsaydin hemencik benim doktoru arardim senin icin :) ama eminim istedigin gibi doktor bulcaksin sen de bebisinle seni iyi anlayan o yuzden hic uzme tatli canini :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kızlar trendyolda hamıle gıyım var bugün ve fıyatlar bana baya uygun geldı baska yerlere göre.almak ısteyenler ısterse bır baksın
günaydın kızlar trendyolda hamıle gıyım var bugün ve fıyatlar bana baya uygun geldı baska yerlere göre.almak ısteyenler ısterse bır baksın
Sahol cnm haber verdiğin için. Her Salı hamile giyim oluyomus hatta orda. Elbiselere bayildim ama bacaklarim kalin benim yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkürler canım çok güzeller elbiselerde öle :)
Allah de ötesini bırak...
kızlar selam.yarın doktora gidiyorum bebişimi göreceğim sanırım tam10haftalık olacak minnoş.dua edin minnoş iyi olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yineeeee baş agrıssıuu
Dayanamıyorummm...
Kızımda hiç bas agrım olmamıstı
Bundada sadece basım agrıyo gülem mi aglam mıw
son kez merhaba 2015 Ocak Anneleri
artık aranızda olamayacağım
sanırım içinizde bebeğinin ilk kalp atışlarını duyan bendim ama o ilk ve sonmuş 7+1 de bebeğimi kaybetmişim kalbi durmuş
cumartesi 9+3te öğrendim hiç belirti de vermedi bebeğim ama beni bırakıp gitmişdünde mecburen kürtaj oldum veda edeyim dedim artık sizden değilim
Allah hepinize tüm anne adaylarına sağlıcakla hayırlı bir şekilde yavrularını kucaklamayı nasip etsin
Allaaha emanet olun
Canim benim cok uzuldum.Allah tez zamanda saglikli hayirli bebek bagislasin insallah. Senin saglik durumun daha onemli suan. Lohusa sayilirsin. Bol bol dinlen ayaklarini sicak tut ve uzanmaya calis. Dilerim bir daha yasatmaz Allahim. (
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
sanırım içinizde bebeğinin ilk kalp atışlarını duyan bendim ama o ilk ve sonmuş 7+1 de bebeğimi kaybetmişim kalbi durmuş
cumartesi 9+3te öğrendim hiç belirti de vermedi bebeğim ama beni bırakıp gitmişdünde mecburen kürtaj oldum veda edeyim dedim artık sizden değilim
Allah hepinize tüm anne adaylarına sağlıcakla hayırlı bir şekilde yavrularını kucaklamayı nasip etsin
Allaaha emanet olun
Geçmiş olsun canım. Allah sabır versin.son kez merhaba 2015 Ocak Anneleri
Allaaha emanet olun
Raporun varsa 9 kutu yazabiliyor doktorlar, aile hekimi de yazabiliyor, iğne yazdırmak için Kadın Doğuma gitmeye gerek kalmıyor.Kizlar bir sey soracagim dr bana kullandigim igne icin ilac kullanim raporu cikartti. Bashekimin filan imzasini tasiyan bir belge. Simdi ignem bittikce ben dr a yine gidecek miyim yoksa bu raporla eczaneden alabiliyor muyum?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Benimde dunden beri kahverengi ama cok koyu olmayan lekelenmelerim var bende progestan basladi banada igne vurmadi fakat benim kesede degilde keseden ayra farkli bi yerde varmis nedennini bile sormadim o kadar cok korktum yani dilim tutuuldu annemin yanina gitcem orada yatmayi dusunuyorum banada dua edin lutfen bebegime ve bana bisi olmasin bebegim benimle kalsin
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Ayy maaallah bebisin kocaman olmustur. Bulusup ozlem giderin :)) nelerini goreceksin ve ultrason fotosunu atsana canim. Bundan sonrasi icin meraktan öliciğim :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Allaaha emanet olun
çok üzüldüm canımtez zamanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini dikkat et kendine
Allaaha emanet olun
Büyük geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder Allah. Ben de yarın kontrole gidiyorum, inşallah her şey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?