2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Merhaba arkadaşlar ben bu başlıga ilk defa yazıyorum ... Sat 7 nisan şu sn 9 haftalık hamileyim inşallah Rabbim hayırlısı ile bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip eder🙏🙏🙏
Zakkum bende ankaradayım ve doktor arayışındayım daha önce ebru saraçtı benim doktorum ama istanbula gitti... Senin dr ismini ve nerede oldugu yazarmısın...

günaydın kızlar trendyolda hamıle gıyım var bugün ve fıyatlar bana baya uygun geldı baska yerlere göre.almak ısteyenler ısterse bır baksın

günaydın kızlar trendyolda hamıle gıyım var bugün ve fıyatlar bana baya uygun geldı baska yerlere göre.almak ısteyenler ısterse bır baksın

Sahol cnm haber verdiğin için. Her Salı hamile giyim oluyomus hatta orda. Elbiselere bayildim ama bacaklarim kalin benim yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

son kez merhaba 2015 Ocak Anneleri
artık aranızda olamayacağım
sanırım içinizde bebeğinin ilk kalp atışlarını duyan bendim ama o ilk ve sonmuş 7+1 de bebeğimi kaybetmişim kalbi durmuş
cumartesi 9+3te öğrendim hiç belirti de vermedi bebeğim ama beni bırakıp gitmiş dünde mecburen kürtaj oldum veda edeyim dedim artık sizden değilim
Allah hepinize tüm anne adaylarına sağlıcakla hayırlı bir şekilde yavrularını kucaklamayı nasip etsin
Allaaha emanet olun

Sahol cnm haber verdiğin için. Her Salı hamile giyim oluyomus hatta orda. Elbiselere bayildim ama bacaklarim kalin benim yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı benımde öyle c ya elbıseler bıraz daha uzun olsaymıs tam bana göreymıs. bu arada evet her salı var canım ama bugün fıyatlar daha uygun geldı bana

Teşekkürler canım çok güzeller elbiselerde öle :)

Allah de ötesini bırak...

rıca ederım canım

kızlar selam.yarın doktora gidiyorum bebişimi göreceğim sanırım tam10haftalık olacak minnoş.dua edin minnoş iyi olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy maaallah bebisin kocaman olmustur. Bulusup ozlem giderin :)) nelerini goreceksin ve ultrason fotosunu atsana canim. Bundan sonrasi icin meraktan öliciğim :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Kizlar bir sey soracagim dr bana kullandigim igne icin ilac kullanim raporu cikartti. Bashekimin filan imzasini tasiyan bir belge. Simdi ignem bittikce ben dr a yine gidecek miyim yoksa bu raporla eczaneden alabiliyor muyum?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Yineeeee baş agrıssıuu
Dayanamıyorummm...
Kızımda hiç bas agrım olmamıstı
Bundada sadece basım agrıyo gülem mi aglam mıw

canım aynı dertten muzdaribim( dün öğleden sonra bir başladı sabaha kadar kafamı kaldıramadım yemek yemeye çalıştım ama hepsini çıkardım
migren krizi gibi bişeydi geçen haftada yaşamıştım aynısını ...hormonlardan mı oluyor acaba..ilaçda içmek istemedim ama resmen eziyet çektim..buarada nickinde 55 var samsunlu musun?

Canim benim cok uzuldum. Allah tez zamanda saglikli hayirli bebek bagislasin insallah. Senin saglik durumun daha onemli suan. Lohusa sayilirsin. Bol bol dinlen ayaklarini sicak tut ve uzanmaya calis. Dilerim bir daha yasatmaz Allahim. (

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

saol canım Allah razı olsun amin inşallah hepimize Allah yaşatmasın kimseye o anın şokunu anlatamam Allah herkesin gönlüne göre versin sevdiklerini bağışlasın sende sanırım kendi doğum gününde alacaksın yavrunu kucağına sağlıcakla inşallah

Son düzenleme:

çok üzüldüm canım tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini dikkat et kendine

Geçmiş olsun canım. Allah sabır versin.

Raporun varsa 9 kutu yazabiliyor doktorlar, aile hekimi de yazabiliyor, iğne yazdırmak için Kadın Doğuma gitmeye gerek kalmıyor.

Son düzenleme:

allah yardım etsin bebeğine ve sana tüm anne adaylarının bebekleri sağlıklı olsun inşş çok zor kendimden biliyorum

tamam kızlar saat 13.15 randevu ama işeten atamayacagım için akşam söz. Onu cok özledim ben

Büyük geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder Allah. Ben de yarın kontrole gidiyorum, inşallah her şey yolundadır.

çok geçmiş olsun Allah sabır versin. inşallah kısa sürede hayırlı haberlerle gelirsin.
benim de en çok korktuğum şey bu .

Büyük geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder Allah. Ben de yarın kontrole gidiyorum, inşallah her şey yolundadır.

inşallah bebeğinde sende iyisindir çok saol canım inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin Allah kimseye yaşatmasın yıpratıcı bi durum ama buna da şükür daha kötüsü de olabilirdi hayırlısı hepimiz için sende yarın hayırlı haberler alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…