Selam kızlar, umarım herkes ve bebişleri iyidir😊 şimdi ben size bişey danışcam. Doktorumu değiştirmeye karar verdim. Çünkü her muayenede 2 saat bekliyorum, sonra çok az bilgi veriyor bebeğimle ilgili ya da dikkat etmem gerekenlerle ilgili. Aceleye getiriyor herşeyi iki dk da bitiyo muayene tamam iyi herşey diyo yolluyo. İlk hamileliğim insan biraz ilgi bekliyo, anlayış bekliyo. Tamam profösor yoğun ama o zaman devlet hastanesinden ne farkı kaldı? Hem bekliyorum hem bişey sormaya korkuyorum.. Sizin doktorlarınız nasıllar?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tatlım Ünal YİRMİBEŞ'i tavsiye ederim tekrar. Aklındaki tüm sorulara cevap veriyor. Pozitif biri, insanı telaşa düşürmüyor. Gerçi Medstar'daki en yoğun doktor o ama sen hastaneye yakınsın hafta içi gidersen daha müsait oluyor. Ben ilçeden geldiğim için cumartesileri gidiyorum çoğunlukla. Bir de Medicalpark'ta Timur UĞURLU var. Arkadaşımın gebelik takibini ve doğumunu o yaptı, arkadaşım çok memnun kaldı.
Ben profesöre gitmeyi sevmiyorum açıkçası. Hem iletişimleri daha az oluyor hastayla hem de çok enteresan durumlarla karşılaştıkları için korkutabiliyorlar ihtimalleri sayarak. Allah muhtaç etmesin tabi sıkıntı olsa hoca arar dururuz. Allah aratmasın kimseye.
ben biraz fazla pimpirikliliyim, canım kaşar istedi, şimdi rafdan almak istemedim çünkü, yarım kilo, yerim diye korktum,,, ondan gittim markalı olanlardan kestirdim azıcık,, ama kaşarların hepsini istedim elemandan hepsinin içeriğini okudum,,, birde her markayı da almak istemedim,,, misal geçen gün o kadar dikkat ettim, galeta aldım kendime içinde soya lestini varmış,, (gdo lu oluyor),,,
belki biraz fazla pimpirikliyim ama ben normalde çok sık gıda zehirlenmesi yaşarım, ve ağzımın içi yara olur mikropdan,,birde hamilelik yüzünden bünye düşüyor,, onun için bu kadar pimpirikliyim,,,
Canim cok haklisin insan en ufak bir seyi dahi sormak istiyor bazen doktorlara sacma gelebilir sorduklarimiz ama bizim icin cok onemli ben doktorumu cok arastirdim ve cok memnunum. O kadar hassas zamanlardayiz ki bizi anlicak bir doktora ihtiyacimiz var. Bizde sohbet ederiz ayrintili ayrintili herseyi anlatir esimle bana.. Ben arkadas tavsiyesiyle gitmistim netten arastirdiklarimdan hic memnun kalmamistim. sana nacizhane tavsiyem birebir o doktora giden hastasi olan insanlara kulak vermen onlarin anlattiklariyla sordugun sorularla tahmin edebiliyorsun zaten uygun olup olmadigini.umarim hemencik seni rahatlatan cok iyi, tatli bir doktor bulursun :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi geceler Kizlar bugun doktora gittim bebegimi gordum masallah dedi doktorum yanliz lekelerimin sebebini sordum kese etrafinda kanlanma var dedi igme vurulduk full yatak dedi birde progestan verdi
kızlar selam.yarın doktora gidiyorum bebişimi göreceğim sanırım tam10haftalık olacak minnoş.dua edin minnoş iyi olsun
Çok sağol canım cevabın için. Hem sen dediğin için hem bi arkadaşım önerdiği için ünal beye gidicem bir de. Ben biraz duygusalım ilgi bekliyorum. Profesörler çok hızlı çok normal karşılıyo herşeyi yüzüme bile bakmıyo kadın. İşinde iyi olabilir ama ben memnun değilimki.. Şans eseri ilk muayenemi de timur beye olmuştum. Açıkçası iyiydi evet gayet insancıldı ama medicalparkın hemşireleri köpek gibi davranıyo insana. O yüzden bir daha gitmemiştim o hasteneye. Hem de çok pahalıydı. Şimdilik ünalı düşünüyorum. Karından mı bakıyor? Mesela seyide hanım bana sormadı bile karından mı bakıyım diye alttan cart diye sokuverdi insan bi sorar, zaten korkuyorum
Sağol canım inşallah bulurum:) ben de öyle samimi bi doktor istiyorum işte sohbet eden bilmem gerekenleri açıklayan, hal hatır soran. Benimki robot gibi. Ben sorarsan cevap veriyor zorla, bi an önce çıkmamı istiyo odadan, yoğun çünkü. Mesela kiloa takibimi yapmıyo. Hiç tartmadı bile. Ama önemli bi konu bence
Soya lesitini demek gdo lu demek değildir ki...gdo lu demek sizi mutasyona uğratıcak anlamına da gelmez zaten..eğer yapılan yabancı araştırmaları okuma fırsatınız olursa kanıtlanmış bişiyin olmadığını görürsünüz..gdo lu yiyin ya da yemeyin demiyorum kaldı ki organik diye yenilen çoğu şeyin bile gdo içerebileceğini bilin..ben şu 8 haftalık hamileliğim boyunca bile türkçe forumlardan okuduklarımla yaşadığım paniğin haddi hesabı yok..yabancı siteler bu konuda daha tarafsız daha rahat ve daha doğru geliyo hele bide makalelere ulaşınca.. Öbür türlü bi kasık ağrısından çocuk düşürene bi kusma sonrası midesi delinene kadar herşey insanı korkutmak için yazılmış sanki..hamilelik fiziksel ve ruhsal zaten baştan aşağı değişiken ve zor bi süreç bi de kendimizi korkutarak paniklemenin hiç bi faydası yok.. Allaha şükür inşallah herkes bebeklerini sağlıkla kucağına alır.. Beraber mutlu ve destek dolu paylaşımlarda bulunarak kendimizi o güne hazırlayalım olmaz mı...
kızlar selam.yarın doktora gidiyorum bebişimi göreceğim sanırım tam10haftalık olacak minnoş.dua edin minnoş iyi olsun
Canım üzme kendini bebegini düşün.. İnsanın bu denli haksızlıga ugraması insanı cok üzüyo... Gercekten öle birileri var ama onlar hiç gözükmüyo dedgin gibi... Canım hersey olacagına varır.. Rabbim emeklerini bosa cıkarmaz o müdür söylensin dursun ...
canım ben 6 yıllık öğretmenim öğretmenliğin ilk yıllarında müdürler böyle davranabiliyorlar cünkü kıdemli öğretmenler haklarını biliyorlar kendilerini ezdirmiyorlar müdürlerde yeni öğretmenlere yükleniyorlar bende müdürüme gereken cevabı veriyorum tabi haklarım çerçevesinde ....
neden yalan söyleyeyim müdür bey öğrencileri sınıfta bırakıp burda keyif çatacak halim yok deseydin keşke ..alttan alıp sessiz kaldığında insanlar üzerine geliyorlar benimde ilk yıllarımda müfettiş gelmişti ve bana bu ne biçim öğretmenlik utanmıyor musunuz demişti yıkılmıştım halbuki köy okuluydu ve elimden geleni fazlasıyla yapıyordum bir sonra ki müfettişin karşısında sert durmuştum aynı sınıf için tebrik etmişti...maalesef çalışma hayatı stresli canım üzme kendinide bebişide...
canım ben de öğretmenim. müdürün densizliği bi de seni notla korkutmuş. hiç üzülme onların not verme yetkisi yok. ayıp ya hamile kadına yaptıkları şeye bak. bizim eski müdür de sürekli bayanların eksikliğini arardı. erkek öğretmenlere bişey diyemezdi. boşver sen üzülme bebişi düşün. şurda az bişey kaldı zaten.
senin canını mobbingden yakarım de..üzülme canım malesef böyle kansızları da olabiliyor.
Folic plus hem aynı hemde yan etkisi decavite göre yok gibi.
Sağol canım insan eşini yanında istiyo bu zamanlarda.. Kıymetini bil:) gittinmi doktora nasık geçti?
Gebelikte çatala almıyor Ünal Bey önce mutlaka karından bakıyor. Gerek görürse muayene kısmından çıkıyor, altını çıkarıp sedyede bacaklarını karnına çekiyorsun yardımcısı üzerini örtüyor. Tekrar muayene kısmına giriyor. Gebelikte başka doktora gitmediğim için diğerleri nasıl bilmiyorum, karşılaştıramam. Ben alttan muayeneden 1 gün sonra düşük yapmıştım. Sonraki gebeliğimde muayenede çok küçük bir kese gördüğü için alttan da bakalım dedi. Ben istemediğimi söyledim, gülümsedi anneler genelde emin olmak ister, ben hekim olarak dış gebelik olmadığına ikna oldum istemiyorsan tabii ki yapmayız dedi. Sen zaten 9. haftadasın karından kese görünür, alttan muayeneye gerek kalmaz.
Tabi ki benim doktorum cok onem veriyor mesela ona ilk 3 ayda 1 kilo alicaz daha sonra aylarda haftada 400 gr alicaz ve 10 en fazla 11 kiloyla gebeligi tamamlocaz dedi mesela ve her bayaninda farkli bu durumu benim pkom oldugu icin ve yaklasik 8 kilo verip gebe kaldigim icin bana uygun bir plan yapti mesela keske ankarada olsaydin hemencik benim doktoru arardim senin icin :) ama eminim istedigin gibi doktor bulcaksin sen de bebisinle seni iyi anlayan o yuzden hic uzme tatli canini :)
Selam kızlar, umarım herkes ve bebişleri iyidir😊 şimdi ben size bişey danışcam. Doktorumu değiştirmeye karar verdim. Çünkü her muayenede 2 saat bekliyorum, sonra çok az bilgi veriyor bebeğimle ilgili ya da dikkat etmem gerekenlerle ilgili. Aceleye getiriyor herşeyi iki dk da bitiyo muayene tamam iyi herşey diyo yolluyo. İlk hamileliğim insan biraz ilgi bekliyo, anlayış bekliyo. Tamam profösor yoğun ama o zaman devlet hastanesinden ne farkı kaldı? Hem bekliyorum hem bişey sormaya korkuyorum.. Sizin doktorlarınız nasıllar?
Ne güzel canım inşallah hep böyle memnun kalırsın. Darısı başıma inşallah bulurum içime sinen doktoru
Oyy masallah kiyamam :) yarin senin icin en guzel an :) gelince yaz olur mu :) rabbim korusun meleklerimizi
Benimde dunden beri kahverengi ama cok koyu olmayan lekelenmelerim var bende progestan basladi banada igne vurmadi fakat benim kesede degilde keseden ayra farkli bi yerde varmis nedennini bile sormadim o kadar cok korktum yani dilim tutuuldu annemin yanina gitcem orada yatmayi dusunuyorum banada dua edin lutfen bebegime ve bana bisi olmasin bebegim benimle kalsin
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?