2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İyi geceler Kizlar bugun doktora gittim bebegimi gordum masallah dedi doktorum yanliz lekelerimin sebebini sordum kese etrafinda kanlanma var dedi igme vurulduk full yatak dedi birde progestan verdi

Canim cok haklisin insan en ufak bir seyi dahi sormak istiyor bazen doktorlara sacma gelebilir sorduklarimiz ama bizim icin cok onemli ben doktorumu cok arastirdim ve cok memnunum. O kadar hassas zamanlardayiz ki bizi anlicak bir doktora ihtiyacimiz var. Bizde sohbet ederiz ayrintili ayrintili herseyi anlatir esimle bana.. Ben arkadas tavsiyesiyle gitmistim netten arastirdiklarimdan hic memnun kalmamistim. sana nacizhane tavsiyem birebir o doktora giden hastasi olan insanlara kulak vermen onlarin anlattiklariyla sordugun sorularla tahmin edebiliyorsun zaten uygun olup olmadigini.umarim hemencik seni rahatlatan cok iyi, tatli bir doktor bulursun :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen canım insan ilgi bekliyo.. Bakalım değiştircem galiba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok sağol canım cevabın için. Hem sen dediğin için hem bi arkadaşım önerdiği için ünal beye gidicem bir de. Ben biraz duygusalım ilgi bekliyorum. Profesörler çok hızlı çok normal karşılıyo herşeyi yüzüme bile bakmıyo kadın. İşinde iyi olabilir ama ben memnun değilimki.. Şans eseri ilk muayenemi de timur beye olmuştum. Açıkçası iyiydi evet gayet insancıldı ama medicalparkın hemşireleri köpek gibi davranıyo insana. O yüzden bir daha gitmemiştim o hasteneye. Hem de çok pahalıydı. Şimdilik ünalı düşünüyorum. Karından mı bakıyor? Mesela seyide hanım bana sormadı bile karından mı bakıyım diye alttan cart diye sokuverdi insan bi sorar, zaten korkuyorum

Soya lesitini demek gdo lu demek değildir ki...gdo lu demek sizi mutasyona uğratıcak anlamına da gelmez zaten..eğer yapılan yabancı araştırmaları okuma fırsatınız olursa kanıtlanmış bişiyin olmadığını görürsünüz..gdo lu yiyin ya da yemeyin demiyorum kaldı ki organik diye yenilen çoğu şeyin bile gdo içerebileceğini bilin..ben şu 8 haftalık hamileliğim boyunca bile türkçe forumlardan okuduklarımla yaşadığım paniğin haddi hesabı yok..yabancı siteler bu konuda daha tarafsız daha rahat ve daha doğru geliyo hele bide makalelere ulaşınca.. Öbür türlü bi kasık ağrısından çocuk düşürene bi kusma sonrası midesi delinene kadar herşey insanı korkutmak için yazılmış sanki..hamilelik fiziksel ve ruhsal zaten baştan aşağı değişiken ve zor bi süreç bi de kendimizi korkutarak paniklemenin hiç bi faydası yok.. Allaha şükür inşallah herkes bebeklerini sağlıkla kucağına alır.. Beraber mutlu ve destek dolu paylaşımlarda bulunarak kendimizi o güne hazırlayalım olmaz mı...

Sağol canım inşallah bulurum:) ben de öyle samimi bi doktor istiyorum işte sohbet eden bilmem gerekenleri açıklayan, hal hatır soran. Benimki robot gibi. Ben sorarsan cevap veriyor zorla, bi an önce çıkmamı istiyo odadan, yoğun çünkü. Mesela kiloa takibimi yapmıyo. Hiç tartmadı bile. Ama önemli bi konu bence

İyi geceler Kizlar bugun doktora gittim bebegimi gordum masallah dedi doktorum yanliz lekelerimin sebebini sordum kese etrafinda kanlanma var dedi igme vurulduk full yatak dedi birde progestan verdi

Benimde dunden beri kahverengi ama cok koyu olmayan lekelenmelerim var bende progestan basladi banada igne vurmadi fakat benim kesede degilde keseden ayra farkli bi yerde varmis nedennini bile sormadim o kadar cok korktum yani dilim tutuuldu annemin yanina gitcem orada yatmayi dusunuyorum banada dua edin lutfen bebegime ve bana bisi olmasin bebegim benimle kalsin

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

arkadaşlar 2 gecedir ballı süt ve 2 adet ceviz yiyorum yatmadan 1 ssat önce falan alıştırmam lazım kendimi

iyi geceler tatlı rüyalar

bu arada bugün bulantım yok gibi bir şeydi 1 kere kustum öğlen onun dışında iyiydim

kızlar selam.yarın doktora gidiyorum bebişimi göreceğim sanırım tam10haftalık olacak minnoş.dua edin minnoş iyi olsun

sağlıklı haberlerini alırsın inşallah :)
fotosunu bekliyorum :)
ben de haftaya gidince okadarlık olmuş olacak. özledim bebişimi 2 hafta oldu haftaya da 3 hafta olacak çok merak ediyorum bende

Gebelikte çatala almıyor Ünal Bey önce mutlaka karından bakıyor. Gerek görürse muayene kısmından çıkıyor, altını çıkarıp sedyede bacaklarını karnına çekiyorsun yardımcısı üzerini örtüyor. Tekrar muayene kısmına giriyor. Gebelikte başka doktora gitmediğim için diğerleri nasıl bilmiyorum, karşılaştıramam. Ben alttan muayeneden 1 gün sonra düşük yapmıştım. Sonraki gebeliğimde muayenede çok küçük bir kese gördüğü için alttan da bakalım dedi. Ben istemediğimi söyledim, gülümsedi anneler genelde emin olmak ister, ben hekim olarak dış gebelik olmadığına ikna oldum istemiyorsan tabii ki yapmayız dedi. Sen zaten 9. haftadasın karından kese görünür, alttan muayeneye gerek kalmaz.

Tabi ki benim doktorum cok onem veriyor mesela ona ilk 3 ayda 1 kilo alicaz daha sonra aylarda haftada 400 gr alicaz ve 10 en fazla 11 kiloyla gebeligi tamamlocaz dedi mesela ve her bayaninda farkli bu durumu benim pkom oldugu icin ve yaklasik 8 kilo verip gebe kaldigim icin bana uygun bir plan yapti mesela keske ankarada olsaydin hemencik benim doktoru arardim senin icin :) ama eminim istedigin gibi doktor bulcaksin sen de bebisinle seni iyi anlayan o yuzden hic uzme tatli canini :)

bir çok şeyin GDO içerdiğin zaten biliyorum, ve son olarak tarım bakanlığının da binde dokuz oranında GDO ya izin verdiğini de biliyorum,,, türkiyede ki oragnik olarak satılan ürünlerin organik olmadığını (bazılarının), ve ne yazık ki organik satıyorum diye GDO lu ürün satan birine cezai yaptırımların olmadığını da biliyorum,,,
misal bazı katkı maddeleri olan ürünleri yemiyorum çünkü bende sivilce yapıyor bunu da yabancı kaynaklı formlarda okudum,,,
yani bunun benim hamileliğimşe ilgis yok, ben her zaman aldığım şeylere göz gezdiririm,,, hamile olunca biraz daha dikkat ediyorum okadar,,,,
Sonuçta bir şeyde soya lestini diye bir şey yazıyorsa da yemiyorum,,,

kızlar selam.yarın doktora gidiyorum bebişimi göreceğim sanırım tam10haftalık olacak minnoş.dua edin minnoş iyi olsun

Saglikli haberlerini alirsin insallah bebisinin :) minnos bence cok iyi ve annesine el sallicak monitorden bildigim ve arastirdigim kadariyla 10. Haftada kollarını ayaklarini hareket ettirebiliyorlar :) bizleride habersiz birakma olur mu :)

senin canını mobbingden yakarım de..üzülme canım malesef böyle kansızları da olabiliyor.

Canlar saolun cok, benim hormonlarim ziplamis heralde biraz yoksa bi yerime bile takmazdim ama o an cok zoruma gitti. Su stajyerligim bi kalksin o gorur mobbingi. Esime bahsettim inanilmaz sinirlendi, gidip gozdagi verse ondan bile tirsacak bi adam ama zor sakinlestirdim cocugu. Tekrardan operim hepinizi fistiklar!

Folic plus hem aynı hemde yan etkisi decavite göre yok gibi.

Yarin sorayim doktora saol canim.

Sağol canım insan eşini yanında istiyo bu zamanlarda.. Kıymetini bil:) gittinmi doktora nasık geçti?

Sen de dayan canim az kaldi sonra nazlan diledigin kadar:) yarin gidiyorum insallah hem korkuyorum ya gene goremezsem ya bi sorun varsa diye bi yandan da cok heycanliyim. Gelismelerden haberdar ederim :*

Anladım canım.. Dediğim gibi benim doktorun bana sormadan yapması herşeyi canımı sıkıyor.. Zaten tedirginim hayatında ilk defa böyle bişey yaşıyo insan sonuçta.. Ünal beye gidicem çok sağol

Ne güzel canım inşallah hep böyle memnun kalırsın. Darısı başıma inşallah bulurum içime sinen doktoru

bende çok memnunum doktorumdan prof ama bir sıkıntı olmadı,, ilk muyanede 30 dakika alıyor iki hafatki sonraki kontrol 5 dakika sürüyor,,, sorularıma cevap veriyor,, epizyotomi ye kadar her şeyi sordum,,, bugüne kadar 4 kere aradım,,, hep sakin sakin cevap verdi,,,
ben doktrumu en iyi hekim web sitesinden buldum,,, sende oraya bir göz at istersen,,, orada hasta yorumlarını da okuyabiliyorsun ,,,,
doktor önemli,,, biz hamileyiz tabiki sorularımız hatta saçma sorularımız olabilir ama , cevap almakda en doğal hakkımız,,,,
şimdiye kadar da hiç beklemedim, randevu saatinden 10 dakika önce orada oluyorum saatimde alıyor beni doktor,,,Bu arada devlet hastanesinde hiç sıra beklemiyorsun, aldığın randevudan en fazla 10 dakika bekliyorsun,,, bence senin gittiğin hastanede bir düzensizlik olabilir tatlım,,,

Ne güzel canım inşallah hep böyle memnun kalırsın. Darısı başıma inşallah bulurum içime sinen doktoru

Ins ins senin icin dua edicem :) sende bulduğunda soyle olur mu :)

Oyy masallah kiyamam :) yarin senin icin en guzel an :) gelince yaz olur mu :) rabbim korusun meleklerimizi

Amin canım inşallah. Meleklerimiz Allah'a emanet.

Allah şifa versin canım. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Allah'a emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…