üffff kızlarrrrrrr az dedikodu yapasım var :))))
misafirliğe gittim 5 arkadaş toplandık. kız sadece kısır yapmış. bizde hepimiz aç gitmiştik. çünkü biz davet edince en azından aç kalmayacak bir biçimde hazırlık yapıyoruz. birde gitmeden önce kusmuştum midemde hiç bişe yoktu sinirlerim bozuldu . bi arkadaş daha hamileydi
elimiz böğrümüzde açıııızzzzzzzzzz :)))
çok geçmiş olsun Allah sabır versin. inşallah kısa sürede hayırlı haberlerle gelirsin.
benim de en çok korktuğum şey bu .
canım bende de o hal transferden hemen sonra başladı ama 2 gündür uyku halim geçti çok şükür....9.hafta ya girince bitti.darısı bulantılarımıza inşaallah.
benm en çok namaz kılarken bulantım oluyor..şartlandım sanırım seccadeyi görür görmez öğürüyorum.rabbim affetsin.benm gibi namazda zorlananlar var mı acep? ne yapıyorsunuz?
bide haberli gitmişsiniz yanii bnde çok önem veririm böyle şeylere bana gelenede özen gösteririm...bak dün misfirim vardı hiç abartmıyorum bide durumum belli hamişiz tansiyon bi dünya kendimi zor topluyorum difrizimde ısbanaklı böreğim vardı 2 çeşit kurabiyem vardı elmalı pastam vardı yaprak sarması çıkardım işten gittim hemen bide patates salatası yaptım sildiler süpürdüler...insanaların eline yapışcak valla...
son kez merhaba 2015 Ocak Anneleri
artık aranızda olamayacağım
sanırım içinizde bebeğinin ilk kalp atışlarını duyan bendim ama o ilk ve sonmuş 7+1 de bebeğimi kaybetmişim kalbi durmuş
cumartesi 9+3te öğrendim hiç belirti de vermedi bebeğim ama beni bırakıp gitmişdünde mecburen kürtaj oldum veda edeyim dedim artık sizden değilim
Allah hepinize tüm anne adaylarına sağlıcakla hayırlı bir şekilde yavrularını kucaklamayı nasip etsin
Allaaha emanet olun
saol canım Allah razı olsun kimseye de yaşatmasın ama sakın öyle korkulara kapılma lütfen
inanır mısın ben ilk öğrendiğim gün böyle çok buruktum sevinememiştim nedense hatta eşim sordu sen hiç sevinmiyo musun die dikkatini çekmiş hep böle bi sıkıntı stres kimseye söylemek istemiyodum hamile olduğumu hep benim de korkum vardı öle hiç korkma kendini strese sokma Allah sana bağışlasın bebeğni
off canım offf. Biran evvel yavrunu kucagına almanı diliyorum. ALLAH dayanma gücü versin.
Allah şifa versin canım. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Allah'a emanet olun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya öyle stres yapmıyorum ama aklıma geliyor arada .insanız başımıza herşey gelebilir.
ilk bebeğimi kalp atışını duyduğum gün düşürdüm . seni çok iyi anlıyorum.
lohusa sayılırsın kendine dikkat et
canım benim de geç göllenme oldu...
benim SAT 17 marttı ama doktor 8 nisan kabule dicez dedi...
bi hayli geç olmuş benimki
ayy bizim de 24 ocak tanışma tarihimiz ama 13 ocak gözüküyor
11 gün daha kalmaz imkansız...
neyse sağlıkla soğsunlar da..
kıyamamm
ben de misafir gelince nasıl dertlenirim kaç çeşit yapayım diye..
en azından bi de milföyden börek yapaymış 2 dkda ...
neyse bulgur iyidir şişirir
Aramiza yeni katilan hamisler hoşgeldiniz hepiniz lütfen bilgilerinizi bana özelden yaziniz listeye eklemem gerekiyor isimlerinizi :)
sana da çok geçmiş olsun benimde kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra olmuş işte nasip
sonrası nasıl oldu ne zaman yeniden bebeğin oldu?
son kez merhaba 2015 Ocak Anneleri
artık aranızda olamayacağım
sanırım içinizde bebeğinin ilk kalp atışlarını duyan bendim ama o ilk ve sonmuş 7+1 de bebeğimi kaybetmişim kalbi durmuş
cumartesi 9+3te öğrendim hiç belirti de vermedi bebeğim ama beni bırakıp gitmişdünde mecburen kürtaj oldum veda edeyim dedim artık sizden değilim
Allah hepinize tüm anne adaylarına sağlıcakla hayırlı bir şekilde yavrularını kucaklamayı nasip etsin
Allaaha emanet olun
Bende 22ocak istiyorum evlilik dönümü hediye almaktan yırtarım barii😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kızlar ilk defa bu sabah çok az lekem geldi çok canım sıkıldı bebisime bişey olmamistir insallah birde yola çıkıyoruz birazdan gider gitmez orda dr a gidecez dua edin nolur çok canım sıkıldı: (
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar 2 gecedir ballı süt ve 2 adet ceviz yiyorum yatmadan 1 ssat önce falan alıştırmam lazım kendimi
iyi geceler tatlı rüyalar
bu arada bugün bulantım yok gibi bir şeydi 1 kere kustum öğlen onun dışında iyiydim
çok zor bi düşük yaşadım 2012 aralık ayında. 45 gün sonra adetim geldi bi kaç ay korundum sonra nisan gibi korunmayı bıraktık .
işte o gün bugündür bu yıl nisan ayında tekrar hamile kaldım . inşallah başa kadar çıkar bebişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?