2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

bide haberli gitmişsiniz yanii bnde çok önem veririm böyle şeylere bana gelenede özen gösteririm...bak dün misfirim vardı hiç abartmıyorum bide durumum belli hamişiz tansiyon bi dünya kendimi zor topluyorum difrizimde ısbanaklı böreğim vardı 2 çeşit kurabiyem vardı elmalı pastam vardı yaprak sarması çıkardım işten gittim hemen bide patates salatası yaptım sildiler süpürdüler...insanaların eline yapışcak valla...

Günaydın arkadaşlar karnım çok şiş ne yapmak lazım geceleri de uyuyamıyorum sizde de var mı bu durumlar???

çok geçmiş olsun Allah sabır versin. inşallah kısa sürede hayırlı haberlerle gelirsin.
benim de en çok korktuğum şey bu .

saol canım Allah razı olsun kimseye de yaşatmasın ama sakın öyle korkulara kapılma lütfen
inanır mısın ben ilk öğrendiğim gün böyle çok buruktum sevinememiştim nedense hatta eşim sordu sen hiç sevinmiyo musun die dikkatini çekmiş hep böle bi sıkıntı stres kimseye söylemek istemiyodum hamile olduğumu hep benim de korkum vardı öle hiç korkma kendini strese sokma Allah sana bağışlasın bebeğni

ben transferden beri kendimi hiç iyi hissetmiyorumki.rabbim affetsin abdest alıp farzını kılıyorum onuda çoğu zaman oturarak kılıyorum.yanlış biliyorum ama gerçekten bide çalıştğm için çok zorlandım herşeyde

oooohhhhh afiyet olsun. :) keşke sana geleydim :)
ya canım biz yaklaşık 6-7 arkadaşız ve sık sık birbirimize gidiyoruz. inan hepimiz iyi kötü bişeler hazırlarız.
hazırlayacak hali olmayabilir en azından biz oraya gidince hep beraber hadi bişeler yapalım dese yapar yerdik .
böyle şeylerin lafını sevmem ama bi yerde sinirlerim bozuldu çünkü zaten hamileyim ve aç gittim .

off canım offf. Biran evvel yavrunu kucagına almanı diliyorum. ALLAH dayanma gücü versin.

ya öyle stres yapmıyorum ama aklıma geliyor arada .insanız başımıza herşey gelebilir.
ilk bebeğimi kalp atışını duyduğum gün düşürdüm . seni çok iyi anlıyorum.
lohusa sayılırsın kendine dikkat et

Allah şifa versin canım. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Allah'a emanet olun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin canim cok saol Allahim yardimcim olsun bebegimle ona emanetiz

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

sana da çok geçmiş olsun benimde kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra olmuş işte nasip
sonrası nasıl oldu ne zaman yeniden bebeğin oldu?

Günaydın kızlar ilk defa bu sabah çok az lekem geldi çok canım sıkıldı bebisime bişey olmamistir insallah birde yola çıkıyoruz birazdan gider gitmez orda dr a gidecez dua edin nolur çok canım sıkıldı: (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hımm aynıyız işte benim de 12 13 gün geç olmuş kendini tamamlar o sorun yok dedi doktor

sana da çok geçmiş olsun benimde kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra olmuş işte nasip
sonrası nasıl oldu ne zaman yeniden bebeğin oldu?

çok zor bi düşük yaşadım 2012 aralık ayında. 45 gün sonra adetim geldi bi kaç ay korundum sonra nisan gibi korunmayı bıraktık .
işte o gün bugündür bu yıl nisan ayında tekrar hamile kaldım . inşallah başa kadar çıkar bebişim.

arkadaşım inan çok üzüldüm Allah sabır versin. İnşallah bi an önce toparlanırsında hayırlısıyla yine nasip eder Rabbim. Bu dönemlerde kalp atışları duran bebeklerin bi engeli olduğundan, yani vücut mükemmeli ararmış, mükemmel bebek olmadığından olurmuş diye duymuştum. çok üzme kendini cnm Allah hayırlısını nasip etsin

Bende 22ocak istiyorum evlilik dönümü hediye almaktan yırtarım barii😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ocak annelerinden ocakta kavuşan çok olmuş anlaşılan

ben mayısta evlendim ama çıkma tarihim sözüm falan hepsi ocak

dikkat et o lekeye ben dün doktordaydım lekem yüzünden bebeğim şükür iyi ama kese etrafında kanlanma var düşük tehtidi dedi iğne vuruldum hemen progestan verdi ve kalkmıycaksın bol bol yatacaksın dedi sen nereye gidiyorsun hamile hamile

ben ceviz sevmem yaaa ama yemek lazımmış

çok çok geçmiş olsun Allah bağışlasın bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…