2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

benimde arada lekelerim geliyor bebiş sanırım kendine yer açarken kılcal damarlara denk geliyor. çok açık renk leke korkulacak birşey değilmiş.
koyulaşırsa ya da kırmızıya dönerse tehlikeli. doktoruna sor bakalım düşük tehlikesi olup olmadığını keseden anlıyor ona göre bi tedavi önerir.
bol bol yat dinlen . araba çok sallıyor insanı dikkatli gidin yolda çukura falan girmeden .

Çok geçmiş olsun canım hakkınızda hayırlısı olsun

hepimizin başına gelebilir

tamam kızlar saat 13.15 randevu ama işeten atamayacagım için akşam söz. Onu cok özledim ben

benimde 11.30da randevum var. biraz kahverengimsi akıntım var belimde ağrıyo ama inşallah sıkıntılı bişey olmaz. En son gittiğimde kesemin şeklide böyle uzundu baya. yuvarlak değildi. pöff panik olmamalıyım:26:

saol canımmm Allah razı olsun aynen doktorum da öyle söyledi ve şükret dedi en azından bebek sahibi olabileceğini gördün dedi hayırlısı artık nasip kısmet bunda da vardır bir hayır

insan bekliyor çünki sen bana geldiğinde benden nasıl ilgi görüyorsan ben gittiğimdede görmek isterim tabi insanın eşşek saati olur eşref saati olur anlarım sen deseydim ben bununla doymam bişeyler daha yapsaydık die gözüm doymadı çok açım falan die şakayla karışık kaktırsaydınneyse sağlık olsun

saol canımmm Allah razı olsun aynen doktorum da öyle söyledi ve şükret dedi en azından bebek sahibi olabileceğini gördün dedi hayırlısı artık nasip kısmet bunda da vardır bir hayır

Canım ben 4 kayıp yaşadım. 2 boş gebelik sonucu kürtaj, 2 düşük. Ama hep şükrettim halime. Hamile kalabiliyorum, bana biz zararı olmadı yaşadıklarımın, içimde kıpırtı hissetmeden kaybettim. Her şeyini hazırlayıp doğuma sayılı gün kala kaybedenler var Allah yardımcıları olsun.
Tabii ki zor bir dönemdesin, hormonlar alt üst oluyor. Hele ilk günler karamsarlık çöküyor insana. Ama güçlü ol, stresten uzak kalmak senin en büyük ilacın olacak sonraki gebeliğinde.

dün gece canım içli çörek istedi. annem, kaynanam falan çok güzel yapar ama ben yapmasını bilmiyorum
öyle bir istediki kokusu burnuma geldi . eşime diyorum sana da kokusu geliyor mu diye . yok diyor.
yapabilir miyim diye kalktım hamurunu hazırladım ama açamadım beceremedim olmadı
yaşadığım yerde böyle şeyleri yapan satan yerlerde yok.
yalnız yaşamak ne zormuş

diyemem canım ya öbür kızlar olsa derimde buna diyemedik :))
aynen bize değer vermediğini düşündüm..
:) sağlık olsun

Ah yasadim bilmem mi ne de zordur... Allah guc versin canim benim.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

tamam kızlar saat 13.15 randevu ama işeten atamayacagım için akşam söz. Onu cok özledim ben

Hadi bakalimm aksami beklicem ben de. 10. Haftada bildigin bebis goruntusu oluyomus. Ahh heyecanli isler bunlar yaa :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Hadi bakalimm aksami beklicem ben de. 10. Haftada bildigin bebis goruntusu oluyomus. Ahh heyecanli isler bunlar yaa :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

evet canım baya bebiş kılıgı gelıyor

arkadaslar korkmayın benden 3 defa kıpkırmızı kan geldi ilçedeyim doktoruma gidebilmek için her seferinde 80 km lik yola çıkıyorum kanama nedenini öğrenmek içinde 3 saatlik ankara yoluna gittim bebişim çok şükür iyi beni bırakmadı

canım ne saçma acil doğumu e yapıyormuş yok yapamam mı diyormuş pess yani, en iyisini yaparsın annenin yanında gitmekle
maşallah kuzuna
görürsün canım inşaallah
canım göz yaşına yazık zalimin zulmü yanına kar kalmaz elbet Rabbim sorar hesabını yapılan haksızlığın sen kendini biliyorsun sonuçta, öyle insanlar her yerde var maalesef
teşekkürler cnm bilgiler için buarada bende 2.yi normal yapmak istiyorum...hemde deli gibi..daha doktorumla konuşmadım...sen konuştunmu
?
canım henüz erken diye sormadım iyice ilerlesinde gerekirse üniversite hastanesinede gidicem ne gerekiyorsa yapıcam inşaallah
Kızlarr selamm nasıl gidiyo hamişlik.. Bende bulantı yeni başladı sanki kasıkta küçük bir tepecik oluşmuş gibi hissediyorum sizde ne var ne yok??
:) senin göbek nornalde yoktu heralde bende koca göbek olunca görmem mümkün değil tepeciği
slm kızlar nasılsınız benim mide bulantılarım son hızıyla devam ediyor bugün tekrar iş başı yaptım ama nasıl çalışcam bilmiyorum((((yeni gelenler arkadaşlar hoşgeldiniz..
Allah kolaylık versin
canım geç döllenme olanlar vardı sayfamızda endişelenme normal bir durum geç yumurtlamışsın geç döllenmiş
inşallah bebektendir
canım sağol yazdığın için içmem daha benim içinde çok önemli bilmiyordum üzüldüm
ben daha yeni ısınmaya başladım inşallah güzel güzel görürsün bebeğini
maşallah bebişe
canım o kadarcıktan bir şey olmaz kar zarar durumu sonuçta önemli bir marka içindekilere bakarsın, sürekli yemediğin sürece sıkıntı olmaz yemek yapabilen kadar böyle şeyler bence yenilebilir aç kalmaktan iyidir
canım bulantısı olan kilo verecek diye bir şey yok eğer riskin yoksa her gün yarım saat yürü az az sık sık ye öğün araların 3 saat olsun her leyden ye ama az hamur işleri tadımlık olursa inan çok kilo almazsın meyveyide abartma sakın
Herkese Hayırlı uğurlu olsun Bende 4 ocak 2015 te ikinci bebeğimi kucağıma alıcam nasipse..Allah herkese hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin
hayırlı olsun
aaa çok ayıp etmiş ben deli olurum misafir geleceği zaman o yüzden çat kapı gelinmesini sevmem bir şey hazırlayıp koyamam diye
ay kızlar ya tuhaf bi karın ağrısı yaşıyorum şuanda.nasıl tarif edeyim bilmiyorum,adet ağrısı filan değil.çok korkuyorum,şiddetli de değil ama rahatsız edici.ayyy korkuyorummm
canım çok normal korkma bebiş büyüyor
canım geçecek bu dönem az kaldı
erken canım duyman zor
hayırlı olsun
hamile kopçasına hemen bakıyorum:)
kızlar selam.yarın doktora gidiyorum bebişimi göreceğim sanırım tam10haftalık olacak minnoş.dua edin minnoş iyi olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah iyidir minnoşun
bende ocakta anne olacağım :)
hayırlı olsun
maşallah bebişe doktorun söyler canım rubellayı ıgm de yapılması lazım muhtemelen rubella ıgm yapılır önemli olan o şimdi aktif olup olmadığını öğrenmek için
canım kesinlikle değiştir dr çok önemli
İyi geceler Kizlar bugun doktora gittim bebegimi gordum masallah dedi doktorum yanliz lekelerimin sebebini sordum kese etrafinda kanlanma var dedi igme vurulduk full yatak dedi birde progestan verdi
maşallah bebişe
hayırlı olsun
canım çok çok üzüldüm Rabbim tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin
canım doktora yazdırman gerekiyor bittikçe benim bildiğim öyle
Günaydın arkadaşlar karnım çok şiş ne yapmak lazım geceleri de uyuyamıyorum sizde de var mı bu durumlar???
ben bir kere rezene içmiştim çok rahatlamıştım sen bilirsin istersen iç
canım tatil hazırlığı yaparken yorulmuştursun sıkma canını bebişin iyidir annesi
3 saat kaldı kontrole ve su anda kalpten gidebilirim

canım imkan varsa ailen yapsın kargoyla göndersin canının istediğini ye bilirim o duyguyu

Günaydın herkese dünden beri gözlerim şiş ve ağrıyor hafif baş ağrısıda var tecrübeli olanlar yaşadınız mı hiç, ödem desem değil çünkü başka yerim de şişlik yok

evet canım baya bebiş kılıgı gelıyor
Kocama gore bu hafta elvis haftasındayız biz :) her hafta biseye benzetiyoruz. Su 3 ay bi gecseydi... halden hale giriyoruz vallahi.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Kocama gore bu hafta elvis haftasındayız biz :) her hafta biseye benzetiyoruz. Su 3 ay bi gecseydi... halden hale giriyoruz vallahi.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

aslında bugun 3.40tı randevum ama doktorumun işleri bitmediğinden cumartesiye attılar fakat benım koca dayanamadı vesvese verdı durdu ya bebege bırsey olduysa dıye..Benı de çıldırttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…