Günaydın kızlar ilk defa bu sabah çok az lekem geldi çok canım sıkıldı bebisime bişey olmamistir insallah birde yola çıkıyoruz birazdan gider gitmez orda dr a gidecez dua edin nolur çok canım sıkıldı: (
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok çok geçmiş olsun Allah bağışlasın bebeğini
son kez merhaba 2015 Ocak Anneleri
artık aranızda olamayacağım
sanırım içinizde bebeğinin ilk kalp atışlarını duyan bendim ama o ilk ve sonmuş 7+1 de bebeğimi kaybetmişim kalbi durmuş
cumartesi 9+3te öğrendim hiç belirti de vermedi bebeğim ama beni bırakıp gitmişdünde mecburen kürtaj oldum veda edeyim dedim artık sizden değilim
Allah hepinize tüm anne adaylarına sağlıcakla hayırlı bir şekilde yavrularını kucaklamayı nasip etsin
Allaaha emanet olun
tamam kızlar saat 13.15 randevu ama işeten atamayacagım için akşam söz. Onu cok özledim ben
arkadaşım inan çok üzüldüm Allah sabır versin. İnşallah bi an önce toparlanırsında hayırlısıyla yine nasip eder Rabbim. Bu dönemlerde kalp atışları duran bebeklerin bi engeli olduğundan, yani vücut mükemmeli ararmış, mükemmel bebek olmadığından olurmuş diye duymuştum. çok üzme kendini cnm Allah hayırlısını nasip etsin
oooohhhhh afiyet olsun. :) keşke sana geleydim :)
ya canım biz yaklaşık 6-7 arkadaşız ve sık sık birbirimize gidiyoruz. inan hepimiz iyi kötü bişeler hazırlarız.
hazırlayacak hali olmayabilir en azından biz oraya gidince hep beraber hadi bişeler yapalım dese yapar yerdik .
böyle şeylerin lafını sevmem ama bi yerde sinirlerim bozuldu çünkü zaten hamileyim ve aç gittim .
saol canımmm Allah razı olsun aynen doktorum da öyle söyledi ve şükret dedi en azından bebek sahibi olabileceğini gördün dedi hayırlısı artık nasip kısmet bunda da vardır bir hayır
insan bekliyor çünki sen bana geldiğinde benden nasıl ilgi görüyorsan ben gittiğimdede görmek isterim tabi insanın eşşek saati olur eşref saati olur anlarım sen deseydim ben bununla doymam bişeyler daha yapsaydık die gözüm doymadı çok açım falan die şakayla karışık kaktırsaydınneyse sağlık olsun
saol canım Allah razı olsun amin inşallah hepimize Allah yaşatmasın kimseye o anın şokunu anlatamam Allah herkesin gönlüne göre versin sevdiklerini bağışlasın sende sanırım kendi doğum gününde alacaksın yavrunu kucağına sağlıcakla inşallah
tamam kızlar saat 13.15 randevu ama işeten atamayacagım için akşam söz. Onu cok özledim ben
Hadi bakalimm aksami beklicem ben de. 10. Haftada bildigin bebis goruntusu oluyomus. Ahh heyecanli isler bunlar yaa :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
benimde arada lekelerim geliyor bebiş sanırım kendine yer açarken kılcal damarlara denk geliyor. çok açık renk leke korkulacak birşey değilmiş.
koyulaşırsa ya da kırmızıya dönerse tehlikeli. doktoruna sor bakalım düşük tehlikesi olup olmadığını keseden anlıyor ona göre bi tedavi önerir.
bol bol yat dinlen . araba çok sallıyor insanı dikkatli gidin yolda çukura falan girmeden .
canım ne saçma acil doğumu e yapıyormuş yok yapamam mı diyormuş pess yani, en iyisini yaparsın annenin yanında gitmeklearkadaslar saglık ocagına gittim gebelik kaydımı yaptırdım kanımı aldılar idrar tahliline bakacaklar genel kontrolmuş birde 4 aylık olunca tetonoz ignesi başlıyormus zamanına göre 3 kere bu iğne yapılıyormuş alınan kiloya kadar takip ediliyormuş...
birde çok ilginç bulunduğum ilçede kadın doğumcu varmış ama doğum yaptırmıyormuş ile yolluyormuş il 80 km tamda kışın doğum yapacağız Rabbim kısmet ederse kar yağdığını hayal edersem işim yaş memlekette annemin yanına gitmeye karar verdim sizlerde aile hekimliğinde kaydınızı yaptırın..hele ki öğretmen olanalr ilk tetonoz aşımz tatile denk geliyor bulunduğumuz yerde misafir girişiyle aşıyı yaptırabiliyoruşuz..
maşallah kuzunaKızlar merhaba herkeze
Doktora gittim 7 + 3 günlük bebisim kalp atisinida duyduk maşallah çok iyi dedi doktorum her şey normal testler yapmamız gerekli ama burası özel sen burada boşuna fazladan para verme kan sayımı birsuru test ismi yazdırdı bunları sağlık ocağına kaydoldu yaptır dedi aksi birşey olursa beni bul sonuçları alınca konuşalım dedi bunun dışında aksi birşey olmadıkça bir ay sonra gel dedi sonra evime çok yakin sağlık ocağı oraya gittim kaydını oldum çarşamba çağırdı testlerin yapicaz AC gel dedi iste benden bujadar herkesi opuyom uyucam biraz gorusuruz
görürsün canım inşaallahKizlar merhabaa tecrubeli anneleer bebisimizi kolu ayagi buyumus hareketlerini izler sekilde ne vakit gorecegiiz ? :) 7+5 im bugun. Haftaya randevum var kismetse o zaman gorur muyum? 9+0 da filan gitmeyi dusunuyorum.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
canım göz yaşına yazık zalimin zulmü yanına kar kalmaz elbet Rabbim sorar hesabını yapılan haksızlığın sen kendini biliyorsun sonuçta, öyle insanlar her yerde var maalesefBugun o kadar cok agladim ki insallah bebegime bisey olmaz. Okulun son haftasi iste cocuklar gelmiyo. 30 kisilik ogretmenler odasinda mudurun hisimla girip bi tek bana hocam niye derse girmiyorsun demesi bnm de hocam cocuklar gittiler sinif bostu demem adamin onca insan arasinda "bana masal anlatma uydurma " demesi. Sesimi cikarmadim. Bugun odasina cagirip stajyerliknotun dusuk gelebilir diye beni tehdit etti imayla. Butun sene en cok calisanlardan biri bendm. Ders anlatmayan hocalar mi dersin zil caldigi halde 10 dakkada laklak yapan mi dersin nobet tutmayan mi dersin her turlusu vardi ve sesi bile cikmadi onlara. Cebimden verdigim fotokopi paralari kusa kusa okula gittigim gunler haram olsun. Beni bu halimde bu kadar uzduler umarim karsiligini gorurler. Bu sartlarda calismaktan nefret ediyorum
canım henüz erken diye sormadım iyice ilerlesinde gerekirse üniversite hastanesinede gidicem ne gerekiyorsa yapıcam inşaallahteşekkürler cnm bilgiler için buarada bende 2.yi normal yapmak istiyorum...hemde deli gibi..daha doktorumla konuşmadım...sen konuştunmu
?
:) senin göbek nornalde yoktu heralde bende koca göbek olunca görmem mümkün değil tepeciğiKızlarr selamm nasıl gidiyo hamişlik.. Bende bulantı yeni başladı sanki kasıkta küçük bir tepecik oluşmuş gibi hissediyorum sizde ne var ne yok??
Allah kolaylık versinslm kızlar nasılsınız benim mide bulantılarım son hızıyla devam ediyor bugün tekrar iş başı yaptım ama nasıl çalışcam bilmiyorum((((yeni gelenler arkadaşlar hoşgeldiniz..
canım geç döllenme olanlar vardı sayfamızda endişelenme normal bir durum geç yumurtlamışsın geç döllenmişkızlar benim son adet tarihim 9 nisan ama geç döllenme olmuş bende normalde 9 haftalık olması lazım ama şu an 7+0 dayım....
Doktor kalp sesini de duydu geçen hafta tahmini doğum 25-30 ocak arası olacak yüksek ihtimalle benim gibi geç döllenme olan var mı acaba
inşallah bebektendirmerhaba guzel anneler ınsallah saglıkla kucagınıza alırsınız evlatlarınızı.
benım bu ay işlerim çok yoğundu kargasa falan derken yumurtlama gunlerıme falan dıkkat etmedım bugun adet olmam gerekıyor henuz bırsey yok oyle kasık agrısı falan yok arada goguslerım kasınıyor bırde arada sag gogsume bıcak gırıyor sankı son 3 gundurde seffaf akıntım cok fazla acaba bebısmı var
canım sağol yazdığın için içmem daha benim içinde çok önemli bilmiyordum üzüldümEflalim cim
Kefirde % 1e yakin alkol vardir. Hatta bu yuzden muhafazakar kesim kefir, boza falan icmekten imtina ederler. % 1 marematiksel olarak küçük gelsede birada da % 5 oldugunu düşünürsek çokta az değil. Doktora bidahaki gidisimde sorcam inş
ben daha yeni ısınmaya başladımSelam güzel hamileler, çok sıcak bu gün. Havanın bu kadar olması beni çok etkiliyor, bi kapalı bi açık...
Oturduğum yerden terliyorum yahuu, sizde durumlar nasıl ?
Çarşamba günü kontrolüm var, detaylı ultrasona giricez, çok heyecanlıyım
Araştırmalarıma göre artık elini kolunu bacağını görebilicez, hatta o hareket bile ediyomuş ama tabi ben hissedemezmişim
maşallah bebişeYeni dr dan geldim bebişim 7hafta1günlük :)
Kalp arışlarını duydum gördüm
Çok güzel bişey allah istiyen herkese
Nasippp etsssiiiiinn innnşşş:)
Ama dr bana CRINONE vajinal jel verdi
Aranızda bunu kullanan varmı acaba????
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım o kadarcıktan bir şey olmaz kar zarar durumu sonuçta önemli bir marka içindekilere bakarsın, sürekli yemediğin sürece sıkıntı olmaz yemek yapabilen kadar böyle şeyler bence yenilebilir aç kalmaktan iyidirselam kızlar canım köfte istiyor ama yapmaya çoooooooooook üşeniyorum. süperfresh in dondurulmuş köfteleri var ya onlardan alsam zararı olur mu ve etten alacagım vitamini yine alabilir miyim acaba ? cevap bekliyorum ac ac oturuyorum ona göre markete gitcem :):)
canım bulantısı olan kilo verecek diye bir şey yok eğer riskin yoksa her gün yarım saat yürü az az sık sık ye öğün araların 3 saat olsun her leyden ye ama az hamur işleri tadımlık olursa inan çok kilo almazsın meyveyide abartma sakınhenüz doktora gitmedım ama sanırım 5-6 haftalık bebek.
bir şey sormak istiyorum bu mide bulantıları ne zaman başlıyor? garip gelecek ama ben de midem bulansın istiyorum. ilk hamileliğimde 13 haftalık düşük oldu ve başından itibaren kanamam olduğundan çok fazla ilaç kullandım ve iğne vuruldum ayrıca sigarayı bıraktım ve 3 ayda 20 kilo aldım. şimdi yeniden o kadar kilo almaktan korkuyorum.
gerçi midesi bulanan kişiler hiç de istenilecek bir durum değil diyorlar.
hayırlı olsunHerkese Hayırlı uğurlu olsunBende 4 ocak 2015 te ikinci bebeğimi kucağıma alıcam nasipse..Allah herkese hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin
aaa çok ayıp etmiş ben deli olurum misafir geleceği zaman o yüzden çat kapı gelinmesini sevmem bir şey hazırlayıp koyamam diyeüffff kızlarrrrrrr az dedikodu yapasım var :))))
misafirliğe gittim 5 arkadaş toplandık. kız sadece kısır yapmış. bizde hepimiz aç gitmiştik. çünkü biz davet edince en azından aç kalmayacak bir biçimde hazırlık yapıyoruz. birde gitmeden önce kusmuştum midemde hiç bişe yoktu sinirlerim bozuldu . bi arkadaş daha hamileydi
elimiz böğrümüzde açıııızzzzzzzzzz :)))
canım çok normal korkma bebiş büyüyoray kızlar ya tuhaf bi karın ağrısı yaşıyorum şuanda.nasıl tarif edeyim bilmiyorum,adet ağrısı filan değil.çok korkuyorum,şiddetli de değil ama rahatsız edici.ayyy korkuyorummm
canım geçecek bu dönem az kaldıkızlar bende 6+1 oldum ama hiç iyi geçmiyo.kocamı görmüyorum artık evde ..sabah işe gidiyorum akşam gelip uyuyorum sabah tekrar işe gidiyorum akşam yine uyku.işyerinde baş dönmelerim baygınlık hissim.daha öyle abartı bulantılar başlamadı çok şükür.arada yoklayıp gidiyor.ama bu uyku halsizlik baş dönmeleri bitirdi beni siz napıyosunuz
erken canım duyman zorbugün 5+4 günlük hamişim.Yarın kalp atışına bakmaya gitcez duyar mıyım acaba? kendimi pek hamile gibi hissedemiyorum.vucudum hissediyor ama göğüslerim şişti ve karnım da kocaman oldu davul gibi oldum .normal mi diye drye sordum normaaal dedi.bilmiyorum pantolonları düğmeleyemedim bugün
sağ sağlim doğuralım da gerisi teferruat.
hayırlı olsunMerhabalar tatli annecikler :)
Bende varim bizde bugun 7+3 olduk ilk hamileligim panigim ve telasligim😊 😊😊Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin hepimize
hamile kopçasına hemen bakıyorum:)Selam kızlar. Herkes ufaktan bel kalınlaşmasını farketmeye başlamış. Benim ki tüp bebek olduğu için daha transfer olur olmaz şişkinlik olmuştu ilaçlardan. Kot pantalon için internetten hamile kopçası( çıt çıtlı) aldım. Kotları onunla rahat giyiyorum yoksa beli çok fena baskı yapıyor. Yolculuk konusunda kararsız kalan arkadaşlar rahat olsun. Doktorum 8. haftadan sonra yolculuğun problem olmadığını ama kan dolaşımı için 2 saatte bir uçakta ise kalkıp yürümemi, arabadaysak mola vermemi söyledi. Ayrıca kızlar güneş koruyucu kullanmak önemliymiş. Bana 50 faktör önerdi çillenicek gibi göxüküyorsun dedi. Birkaç ay önce dermatoloğa gitmiştim o da 50 faktör bi marka önermişti şimdi onu kullanıyorum eczanelerde satılıyor farmona diye bi marka. Tavsiye ederim.
inşallah iyidir minnoşunkızlar selam.yarın doktora gidiyorum bebişimi göreceğim sanırım tam10haftalık olacak minnoş.dua edin minnoş iyi olsun
hayırlı olsunbende ocakta anne olacağım :)
maşallah bebişe doktorun söyler canım rubellayı ıgm de yapılması lazım muhtemelen rubella ıgm yapılır önemli olan o şimdi aktif olup olmadığını öğrenmek içinhastaneye gittik ve bebişi gödük şükür. 6+4 te 7mm iz. bi de 7-8 tüp kan alındı bazı tahliller yapıldı. fakat sonuçları dra daha göstermedik.
Sonuçlarda rubella reaktif yazıyor. galiba ben küçükken kızamıkçık geçirmemişim. bi de hepatit b ye karşı bağışıklığım yokmuş. sizlerde durum nedir?
canım kesinlikle değiştir dr çok önemliSelam kızlar, umarım herkes ve bebişleri iyidir😊 şimdi ben size bişey danışcam. Doktorumu değiştirmeye karar verdim. Çünkü her muayenede 2 saat bekliyorum, sonra çok az bilgi veriyor bebeğimle ilgili ya da dikkat etmem gerekenlerle ilgili. Aceleye getiriyor herşeyi iki dk da bitiyo muayene tamam iyi herşey diyo yolluyo. İlk hamileliğim insan biraz ilgi bekliyo, anlayış bekliyo. Tamam profösor yoğun ama o zaman devlet hastanesinden ne farkı kaldı? Hem bekliyorum hem bişey sormaya korkuyorum.. Sizin doktorlarınız nasıllar?
maşallah bebişeİyi geceler Kizlar bugun doktora gittim bebegimi gordum masallah dedi doktorum yanliz lekelerimin sebebini sordum kese etrafinda kanlanma var dedi igme vurulduk full yatak dedi birde progestan verdi
hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar ben bu başlıga ilk defa yazıyorum ... Sat 7 nisan şu sn 9 haftalık hamileyim inşallah Rabbim hayırlısı ile bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip eder🙏🙏🙏
Zakkum bende ankaradayım ve doktor arayışındayım daha önce ebru saraçtı benim doktorum ama istanbula gitti... Senin dr ismini ve nerede oldugu yazarmısın...
canım çok çok üzüldümson kez merhaba 2015 Ocak Anneleri
artık aranızda olamayacağım
sanırım içinizde bebeğinin ilk kalp atışlarını duyan bendim ama o ilk ve sonmuş 7+1 de bebeğimi kaybetmişim kalbi durmuş
cumartesi 9+3te öğrendim hiç belirti de vermedi bebeğim ama beni bırakıp gitmişdünde mecburen kürtaj oldum veda edeyim dedim artık sizden değilim
Allah hepinize tüm anne adaylarına sağlıcakla hayırlı bir şekilde yavrularını kucaklamayı nasip etsin
Allaaha emanet olun
canım doktora yazdırman gerekiyor bittikçe benim bildiğim öyleKizlar bir sey soracagim dr bana kullandigim igne icin ilac kullanim raporu cikartti. Bashekimin filan imzasini tasiyan bir belge. Simdi ignem bittikce ben dr a yine gidecek miyim yoksa bu raporla eczaneden alabiliyor muyum?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
ben bir kere rezene içmiştim çok rahatlamıştım sen bilirsin istersen içGünaydın arkadaşlar karnım çok şiş ne yapmak lazım geceleri de uyuyamıyorum sizde de var mı bu durumlar???
canım tatil hazırlığı yaparken yorulmuştursun sıkma canını bebişin iyidir annesiGünaydın kızlar ilk defa bu sabah çok az lekem geldi çok canım sıkıldı bebisime bişey olmamistir insallah birde yola çıkıyoruz birazdan gider gitmez orda dr a gidecez dua edin nolur çok canım sıkıldı: (
3 saat kaldı kontrole ve su anda kalpten gidebilirim
dün gece canım içli çörek istedi. annem, kaynanam falan çok güzel yapar ama ben yapmasını bilmiyorum
öyle bir istediki kokusu burnuma geldi . eşime diyorum sana da kokusu geliyor mu diye . yok diyor.
yapabilir miyim diye kalktım hamurunu hazırladım ama açamadım beceremedim olmadı
yaşadığım yerde böyle şeyleri yapan satan yerlerde yok.
yalnız yaşamak ne zormuş
Kocama gore bu hafta elvis haftasındayız biz :) her hafta biseye benzetiyoruz. Su 3 ay bi gecseydi... halden hale giriyoruz vallahi.evet canım baya bebiş kılıgı gelıyor
Kocama gore bu hafta elvis haftasındayız biz :) her hafta biseye benzetiyoruz. Su 3 ay bi gecseydi... halden hale giriyoruz vallahi.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?