2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aslında bugun 3.40tı randevum ama doktorumun işleri bitmediğinden cumartesiye attılar fakat benım koca dayanamadı vesvese verdı durdu ya bebege bırsey olduysa dıye..Benı de çıldırttı.

Oh iyi etmis. Hem mis gibi hafta 10. Daha ne erteliceklermis. :))) valla ben utanmasam zirt pirt calcam kapisini dr un :) zaten soguk nevale kalbini duyunca bile duygularimi frenledim soguklugundan :) onlar siradan is gibi goruyolar canim en iyisi gorup icini rahat ettirmek. Hem bak 3 saati geciremezken cumartesiyi nasil beklerdin :))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

doktorum iyi de canım hastane degıstırdı işlemleri bitirememişler.Bende başka doktora gıdıyorum şimdi cumarteside nasip olursa ona gidecegim artık

Günaydın kızlar sanki bugun azcikta olsa iyi hissediyorum kendimi tabi halim yok koltukta uzanıyorum ama mide bulantım az şükür artık tamamen iyi olup eski yasantima dönmek istiyorum ogluslarimla parklara gitmek onlarla doya doya zaman geçirmek istiyorum Allahım nolur yardım et bana ve tüm arkadaşlarıma ...

Geçecek inşallah. Daha iyi olmana sevindim.

Sılacım ben sat ımı yanlış göndermişim sana.
Sat 26.04.2014
bdt 30.01.2015 olacak. Fırsat bulduğunda düzeltirsen sevinirim. İki kere uğraştırdım seni kusura bakma.

daha iyi ol canım inşaallah

Tabiki yazarim ☺ Fatma reside önalan demetevlerde internete yazdiginda hemencik cikar muayene teli. Ben gercekten cok memnunum 😊 umarim sende memnun kalirsin ☺ sormak istedigin merak ettigin bisey varsa sorabilirsin cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın herkese dünden beri gözlerim şiş ve ağrıyor hafif baş ağrısıda var tecrübeli olanlar yaşadınız mı hiç, ödem desem değil çünkü başka yerim de şişlik yok
Canim cok gecmis olsun gözünün şişmesi bas ağrindan olabilir sanırım düzgün uyuyamadin oglusun öğlen yatiyorsa onunla uyumaya calis inşallah gecer agrin cok kötüyse minoset içebilirsin kendini cok kasma hap icmiyeyim diye ben hastanede ağrılarım oldugunda hap aldim doktora soruyorum biz bebeğe zararlı bisey vermeyiz korkmayın diyordu hep.
aslında bugun 3.40tı randevum ama doktorumun işleri bitmediğinden cumartesiye attılar fakat benım koca dayanamadı vesvese verdı durdu ya bebege bırsey olduysa dıye..Benı de çıldırttı.
Canim boşuna stres yapmayin kendinize artık tehlikeli donemi atlattik sayilir şükür bundan sonra bebegimizin nasil büyüdüğünü takip etcez sakin sakin inşallah ..
Musmutlu bir gün diliyorum hepimize
Oyy canım sanada inşallah :)
Ahh benim gibi bir gurbet kusu daha Kıyamam bende canimin istedigi hicbiseyi yiyemiyorum malesef o yüzden mümkün oldukça aklima yicek getirmemeye calisiyorum dun aksam canım bisey istedi esim dışardan aldı geldi oturdum ilk defa ağız tadiyla bisey yedim ve sonrası yine hüsran yarim saat geçmeden fazlasıyla çıkardım yediklerimi artık hiçbir şey yiyesim yok ama bos midede bulantı yapıyor cok napcami şaşırdım ...
Canim sende çok zor dönemlerden gecmissin inşallah bu sefer sonuna kadar sorunsuz gecicek hamileligin :)
kızlar göğsü ağıran var mı benim gibi
Canim göğüslerimiz süt depolamaya başlıyor şimdiden o yüzden bu agrilar normal hatta iyi bile benim hamileliklerimde göğüs agrim olur göğsüm cik büyür ve dogumdan hemen sonra sutum gelir yavrumu hemen emziririm iki yavrumuda yaklaşık 1 sene emzirdim hazır mama icmediler bdnim cocuklarim hic ..
saol canımmm Allah razı olsun aynen doktorum da öyle söyledi ve şükret dedi en azından bebek sahibi olabileceğini gördün dedi hayırlısı artık nasip kısmet bunda da vardır bir hayır
Canim cok üzüldüm inşallah en kisa zamanda yine hamile kalırsın
Canim kahverengi akıntı riskli değil benim ikincide 4 aylik olana kadar ara ara kahverengı akıntım olmustu ..
İnşallah doktorundan iyi haberler alirsin ..
hoşbulduk ben attım mesaj
Tamam canim
3 saat kaldı kontrole ve su anda kalpten gidebilirim
Oy ilk bebis anneleri daha bir heycanli bana göre :)

Canim inşallah bir sorun yoktur icini ferah tut hayırlı haberlerle gel :)

Doktordan çıktım. Kesemin etrafinda kanama yok bebegin kalp atislari iyi ama kese biraz asagiya yerlesmis. Hergün 1 tane aldigim progestani 3e çıkardı. Bide 3 günde 1 olmam gereken iğne verdi. Oda progesteron iceriyo sanırım. Kabızlık ve şişkinlik ile uyuşma halin hepten tavan yapicak dedi. 4 gun rapor da verdi. Inşallah Rabbim korur Bebeğimi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet çok doru neleri atlatıyo zaten insan hayırlısı sende sağlıcakla alırsın inşallah kucağına

Çok teşekkür ederim canım hemen bi araştırıyım internetten inşallah memnun kalırım...😉😉😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

3 saat kaldı kontrole ve su anda kalpten gidebilirim

Benim de 3 saat var canım. :)
Heyecan yapma çok tansiyonun çıkmasın. Benim 14 e çıkmıştı ilk kontrolde. Doktor heyecAnlanma dedi ama elde değil. Güzel haberlerle gelelim inşallah buraya.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sagolasin canim
Sat tarihini gec döllenme olanlarin dogun tarihine uyumlu sat tarihini yazıyorum seninkinide öyle yazmisimdir listeye bir bakayım ..

yokkız benım tansıyon cıkınca normal sanıyor doktor. normalde tansiyon 9-6 dir

hemen doktorune telefon aç bence tatlım, veyahut sağlık ocağına git
doktorum devlette telefon açamam ama öğleden sonra sağlık ocağına gidicem geçmezse
sılam sen tecrübelisin anlamadım hani çok uyursunda gözün şişer ağrır, başın ağrır ya öyle, çokta uyumuyorum akşam 10 gibi yatıyorum sabah beşte uyanıyoruz, öğlende bazen yarım saat bazen bir saat uyuyorum bazen hiç uyumuyorum, şimdi istesemde uyuyamıyorum gözlerim ağrıyor sanki çok uyumuşum gibi, tansiyonumu ölçücem sabahtan beri su içiyorum ödemse tansiyonsa diye tansiyon kabusum oldu ilaç içiyim dedim sonra tereddüt ettim

Çok geçmiş olsun canım hakkınızda hayırlısı olsun

hepimizin başına gelebilir
kimseye taşıyamayacağı yük vermesin inşallah
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin kimsenin başına gelmesin o hayal kırıklığı çok zor tarifi yok hayırlısı elbette Allah en doğrusunu bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…