2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
sana da çok geçmiş olsun benimde kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra olmuş işte nasip
sonrası nasıl oldu ne zaman yeniden bebeğin oldu?

Rabbim tekrar anne olmayı nasip Etsin canım. Çok üzüldüm ama geçicek ve bebeğin sana gelicek tekrar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayyyy kıyamam ya senin halin zor gerçekten Allah sabır versin . sende annesin evlatların için güçlüsün yinede.
birçok şey istiyor canım ama yapamıyorum

Merhaba güzel anneler ve taze anne adayları.. Biz de bugün kalp atışımızı duyduk çok şükür... Allah tamamına erdirsin inşallah... Çok güzel bi duygu...

kızlar selam.yarın doktora gidiyorum bebişimi göreceğim sanırım tam10haftalık olacak minnoş.dua edin minnoş iyi olsun

canım iyi haberlerini ve bebiş fotosunu bekliyoruzz

canım çok iyi anlıyorum seni..ben doktorumdan çok memnunum sağolsun güleryüzlü ilgili..
telefonla ulaşamazsam maille haberleşiyoruz
insan hep ilgi bekliyor..sadece doktordan de değil herkesten..
şımarık çocuk gibi oldum sanki dünyada bi hamile benim

canım çok ama çok üzüldüm ..
Allah sabır versin..
tez zamanda sağlıkla hamile kalırsın inşallah..

kıyamam yaa...
annenler yapıp kargoyla falan gönderse bozulur mu ki...
ya da hala canın istiyor mu?
ben daha hiç aşermedim..nasıl bişey meraktayım ..

slm bende ocak annesiyim. temmuz2013 annelerindeydim geçen sene. bebeğim 11 aylık nerdeyse. yine hamileyim. umarım sağlıklı guzel geçer

ben bir hafta önce öğrendım hamile olduğumu o sabah tartıldım 73 kilo idim bu sabah tartıldım 75,5 kiloyum ve abartı bir şey yemedim. su olabilir ya da normalde sürekli diyette olduğumdan bıraktığım anda alıyorum.
senin dedğin kilo çok az ama benim imkansız o kadar az kilo almam. en az 20-25 diyorum.

teşekkür ederim herkes için hayırlı olsun. az kalmış o zaman bulantıların geçmesine. senin bulantın bana geçsin :))

Ayy ben bu bulantilardan kurtulmak istiyorum sense bulantım olsun istiyorum yazmışsın canım hic isteme 1 aydır anam ağladı bulantilardan hala da devam ediyor (

işte yaşamayana kolay geliyor demekki zordur elbet. 3 aydan sonra aşırı neşeli ve enerjik oluyormuşsun.

Selam kızlarrr nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah bakamadim iki gündür 😊

Canım sende Allaha emanet ol.. Rabbim sana eşine sabır versin.. İnş tez zamanda tekrar yüzünüz güşsün.. Hakkınızda hayırlısı buymus demekki.. Dualarımız seninle
Neden oluyo bas agrısı bende bilemedim ama gercekten cok şiddetliydi.. Gece kalktım eşime masaj yaptırdım minoset içmiştim yani hamile olmasam bi tane daha içerdim.. Dus aldım yattım... Sabah kalktım yine aynı agrı su anda basımı yokluyo bi gidio bi geliyo bakalım ...bu arada bn giresun bulancaklıyım eşim samsun havzalı amma istanbul kayabası basaksehirde oturuyorum
Dualarmız seninle canım... Güpgüzel haberlerini bekliyoruz inş....
3 saat kaldı kontrole ve su anda kalpten gidebilirim
canım ya insana o 3 saat 3 gün gübü geliyodur muhakkak... Ama napalım sabır cekcen....
Musmutlu bir gün diliyorum hepimize
Sanada canımm cok saol
Günaydın herkese dünden beri gözlerim şiş ve ağrıyor hafif baş ağrısıda var tecrübeli olanlar yaşadınız mı hiç, ödem desem değil çünkü başka yerim de şişlik yok
Canım basın agrıdıgı için gözün şişmiş olabilir.. Tansıyonuna muhakkak bak.. Ben kendime kızıma hamıleyken tansıyon aleti aldım böle kötü hıssedersem kendimi hemen ölcuyorum canım.. Bnmde dün cok basım agrıdı özellikle sag tarafı sag gözümü görsen nasıl şişti masaj yapa yapa indi biraz sabah kalktım bu sefer küçülmüş eşim dayanamadıgüldü bu ne kız diyo bana
Amin canım.. İnş halin vaktin yerine gelir... Geçicek be sılacım Allah baska selerle imtihan etmesşn. Vucudun demekki gercekten dayanamıyo kı böle tepkı veriyo bitanem.. Allah acil şifalar versin bnm damadı öp....
Allahtan acil şifalar diliyorum canım bool bool dinlen...bnm kanamam olunca de um bana ilaç verince demiştiki ilaç kesin çözüm degil bol bol dinlenıceksın uzanır vazıyette olucaksın mecbur kalmadıkca ayagı kalkmıcaksın demişti
ayyyy kıyamam ya senin halin zor gerçekten Allah sabır versin . sende annesin evlatların için güçlüsün yinede.
birçok şey istiyor canım ama yapamıyorum
Canım ya sennerde oturuyosun merak ettim ...
güzel günler arkadaşlar
Sanada canım
Merhaba güzel anneler ve taze anne adayları.. Biz de bugün kalp atışımızı duyduk çok şükür... Allah tamamına erdirsin inşallah... Çok güzel bi duygu...
Allah tamamına erdırsın ... Gözün aydın canım
slm bende ocak annesiyim. temmuz2013 annelerindeydim geçen sene. bebeğim 11 aylık nerdeyse. yine hamileyim. umarım sağlıklı guzel geçer
Hosgeldin canım bebişin küçükmüş... Olsun rabbm kolaylıgını verir.. Bnmde 23 aylık bi bebişiiiim varr
Canım o 2 küsür kılo şişliktir.. İlk 3. Ayı geç ondan sonra tartıl tam belli olur kac kılo aldıgın sorun yok saglıklı beslenırsen inş bi problem cıkmaz
Bede pko var mesela kılo almaya cok elverişliyim amma dıkkat edicem
Selam kızlarrr nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah bakamadim iki gündür 😊

İyiyiz darkk sen nasılsın kuzu

İyiyim bende canımmmmm tsk ettim 😊 kızlar ya ben bi kaç gündür maşallah iyiyim heeh bulantım falan azaldi azda olsa yemek yitebiliyorjm ve bugun kalktkm temizliğe giriştim ama şimdi yoruldumu anladim oturdum kaldim ☺️ bende ay sonunda gidicem dr'a cok merak ediyorum büyüdü mü bebiş iyi mi. Bide herkeste oldugu gibi bendede korkular var 😞 rabbim inş tamamına erdirir sağlıkla kucaklarımıza alırız miniklerimizi. 🙏🙏

Hımmm maşallah benim ilk hamileliğim olduğu için tabi bilmiyordum

şişkinliktir tatlım, bir haftada 2,5 kilo alınmaz tatlım, sen genede , tuzu azalt, hamur işi, makarna, pilav, beyaz ekmeği (bunlar şişiriyor) kes yerine, bulgur, kahverengi makarna, tam tahıllı ekmek, müsli ye tatlım,,

bende spor sudyeni vardı onu takıyorum daha az acıyor, tam destekli iç çamaşırı giy veyahut satın al, bedenin değişmiştir ona göre al,,

evet büyüdü sanki alacam bugün evleneli 1 sene oldu zaten hepsi yepyeni evlenirken almıştım ama almam lazım

kızlar size beyaz peynir yemeyin diyen oldu mu acaba?????

arkadaşım taze peynir yeme diyor

ya kızlar aklıma geldi ben yazın ankaraya gittiğimde etimesgut asker hastanesine gidicem kontrolüm için daha önce pcos için de oraya gitmiştim doktorları iyi güzel sıra filan da beklemiyorsun rahat yani

Merhaba canim hosgeldin aramiza hayirli olsun bebegin lutfen sat tarihini ve yasini bana ozelden yaz listeye ekleyelim ismini :)
Canim gozun aydin seninde hayirli olsun bebgin senden de bekliyorum bilgilerini ozelime yolla lutfen :)
herkese merhabalar...
merhaba canim seninde hayirli olsun bebegin lutfen bilgilerini ozelime gonder :)
canim tansiyonun dusuk olabilir yada uykun az geliyor olabilir ben hamileligimi ogrendim ogreneli cok uyuyorum senin yazdigin kadariyla uykun az uyku bana en iyi gelen sey su aralar sadwece uyku halimde iyiyim cunki.oglundan firsat buldukca uyumaya calis ve tansiyon kontrolunu mutlaka yaptir cok gecmis olsun tekrar
canim insallah bebeginew birsey olmaz icini ferah tut cok sabirli olmalisinn bu donem bol bol dinlen mecbur kalmadikca kalkma doktorunun dediklerini birebir uygula ve sorun yasadiginda hemen doktorunu ara dualarimiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…