- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
sana da çok geçmiş olsun benimde kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra olmuş işte nasip
sonrası nasıl oldu ne zaman yeniden bebeğin oldu?
Canim cok gecmis olsun gözünün şişmesi bas ağrindan olabilir sanırım düzgün uyuyamadin oglusun öğlen yatiyorsa onunla uyumaya calis inşallah gecer agrin cok kötüyse minoset içebilirsin kendini cok kasma hap icmiyeyim diye ben hastanede ağrılarım oldugunda hap aldim doktora soruyorum biz bebeğe zararlı bisey vermeyiz korkmayın diyordu hep.
Canim boşuna stres yapmayin kendinize artık tehlikeli donemi atlattik sayilir şükür bundan sonra bebegimizin nasil büyüdüğünü takip etcez sakin sakin inşallah ..
Oyy canım sanada inşallah :)
Ahh benim gibi bir gurbet kusu daha Kıyamam bende canimin istedigi hicbiseyi yiyemiyorum malesef o yüzden mümkün oldukça aklima yicek getirmemeye calisiyorum dun aksam canım bisey istedi esim dışardan aldı geldi oturdum ilk defa ağız tadiyla bisey yedim ve sonrası yine hüsran yarim saat geçmeden fazlasıyla çıkardım yediklerimi artık hiçbir şey yiyesim yok ama bos midede bulantı yapıyor cok napcami şaşırdım ...
Canim sende çok zor dönemlerden gecmissin inşallah bu sefer sonuna kadar sorunsuz gecicek hamileligin :)
Canim göğüslerimiz süt depolamaya başlıyor şimdiden o yüzden bu agrilar normal hatta iyi bile benim hamileliklerimde göğüs agrim olur göğsüm cik büyür ve dogumdan hemen sonra sutum gelir yavrumu hemen emziririm iki yavrumuda yaklaşık 1 sene emzirdim hazır mama icmediler bdnim cocuklarim hic ..
Canim cok üzüldüm inşallah en kisa zamanda yine hamile kalırsın
Canim kahverengi akıntı riskli değil benim ikincide 4 aylik olana kadar ara ara kahverengı akıntım olmustu ..
İnşallah doktorundan iyi haberler alirsin ..
Tamam canim
Oy ilk bebis anneleri daha bir heycanli bana göre :)
Canim inşallah bir sorun yoktur icini ferah tut hayırlı haberlerle gel :)
güzel günler arkadaşlar
kızlar selam.yarın doktora gidiyorum bebişimi göreceğim sanırım tam10haftalık olacak minnoş.dua edin minnoş iyi olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam kızlar, umarım herkes ve bebişleri iyidir😊 şimdi ben size bişey danışcam. Doktorumu değiştirmeye karar verdim. Çünkü her muayenede 2 saat bekliyorum, sonra çok az bilgi veriyor bebeğimle ilgili ya da dikkat etmem gerekenlerle ilgili. Aceleye getiriyor herşeyi iki dk da bitiyo muayene tamam iyi herşey diyo yolluyo. İlk hamileliğim insan biraz ilgi bekliyo, anlayış bekliyo. Tamam profösor yoğun ama o zaman devlet hastanesinden ne farkı kaldı? Hem bekliyorum hem bişey sormaya korkuyorum.. Sizin doktorlarınız nasıllar?
son kez merhaba 2015 Ocak Anneleri
artık aranızda olamayacağım
sanırım içinizde bebeğinin ilk kalp atışlarını duyan bendim ama o ilk ve sonmuş 7+1 de bebeğimi kaybetmişim kalbi durmuş
cumartesi 9+3te öğrendim hiç belirti de vermedi bebeğim ama beni bırakıp gitmişdünde mecburen kürtaj oldum veda edeyim dedim artık sizden değilim
Allah hepinize tüm anne adaylarına sağlıcakla hayırlı bir şekilde yavrularını kucaklamayı nasip etsin
Allaaha emanet olun
dün gece canım içli çörek istedi. annem, kaynanam falan çok güzel yapar ama ben yapmasını bilmiyorum
öyle bir istediki kokusu burnuma geldi . eşime diyorum sana da kokusu geliyor mu diye . yok diyor.
yapabilir miyim diye kalktım hamurunu hazırladım ama açamadım beceremedim olmadı
yaşadığım yerde böyle şeyleri yapan satan yerlerde yok.
yalnız yaşamak ne zormuş
benimde en korktuğum şeylerden biri kilo almak ama şükür daha hiç almadım sayılır, gayet sağlıklı ve dengeli beslenmeye çalışıyorum yani bulantılar var ama kilo almamamın sebebi bulantı değil dengeli beslenmek,,,
bu arada ben 73 kilo ile hamile kaldım,,, ilk üç ayı 74 ile kapatığ sonraki aylarda birer kilo almayı planlıyrum,,,,80-81 ile doğum umarım))
doktorumla görüştüm, diyetisyene gideyim dedim, yok gerek yok, zaten knotrollerini yapıyorum dedi,,,
demem o ki,,hamur işi, tatlıdan, çok tuzludan uzak dur,, bol sıvı tüket,,,, baktın ki kilo çok alıyorsun doktorunla konuş,, belki diyetisyene gidersin,,,,
yani öyle miğdem bulansın falan diye dileklerde bulunma,,,
bu arada eğer normal kilodaysa zaten 12-16 kilo arası alman gerekiyor zayıfsan veys çoğul gebelikse bu rakam daha da yükseliyor,,,
senin kilon kaç şu anda???
Hayırlı ugurlu olsun canım bebişin. Benim bulantılarım 8 haftada başladıgerçekten istenilecek bir durum değil ama yeterki meleklerimiz iyi olsunlar onlar için değer. İnternette 12 haftadan sonra geçer diyor ama bakalım inşallah. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin . AMİN
Canım sende Allaha emanet ol.. Rabbim sana eşine sabır versin.. İnş tez zamanda tekrar yüzünüz güşsün.. Hakkınızda hayırlısı buymus demekki.. Dualarımız seninleson kez merhaba 2015 Ocak Anneleri
artık aranızda olamayacağım
sanırım içinizde bebeğinin ilk kalp atışlarını duyan bendim ama o ilk ve sonmuş 7+1 de bebeğimi kaybetmişim kalbi durmuş
cumartesi 9+3te öğrendim hiç belirti de vermedi bebeğim ama beni bırakıp gitmişdünde mecburen kürtaj oldum veda edeyim dedim artık sizden değilim
Allah hepinize tüm anne adaylarına sağlıcakla hayırlı bir şekilde yavrularını kucaklamayı nasip etsin
Allaaha emanet olun
Neden oluyo bas agrısı bende bilemedim ama gercekten cok şiddetliydi.. Gece kalktım eşime masaj yaptırdım minoset içmiştim yani hamile olmasam bi tane daha içerdim.. Dus aldım yattım... Sabah kalktım yine aynı agrı su anda basımı yokluyo bi gidio bi geliyo bakalım ...bu arada bn giresun bulancaklıyım eşim samsun havzalı amma istanbul kayabası basaksehirde oturuyorumcanım aynı dertten muzdaribim( dün öğleden sonra bir başladı sabaha kadar kafamı kaldıramadım yemek yemeye çalıştım ama hepsini çıkardım
migren krizi gibi bişeydi geçen haftada yaşamıştım aynısını ...hormonlardan mı oluyor acaba..ilaçda içmek istemedim ama resmen eziyet çektim..buarada nickinde 55 var samsunlu musun?
Dualarmız seninle canım... Güpgüzel haberlerini bekliyoruz inş....Günaydın kızlar ilk defa bu sabah çok az lekem geldi çok canım sıkıldı bebisime bişey olmamistir insallah birde yola çıkıyoruz birazdan gider gitmez orda dr a gidecez dua edin nolur çok canım sıkıldı: (
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
3 saat kaldı kontrole ve su anda kalpten gidebilirim
Sanada canımm cok saolMusmutlu bir gün diliyorum hepimize
Canım basın agrıdıgı için gözün şişmiş olabilir.. Tansıyonuna muhakkak bak.. Ben kendime kızıma hamıleyken tansıyon aleti aldım böle kötü hıssedersem kendimi hemen ölcuyorum canım.. Bnmde dün cok basım agrıdı özellikle sag tarafı sag gözümü görsen nasıl şişti masaj yapa yapa indi biraz sabah kalktım bu sefer küçülmüşGünaydın herkesedünden beri gözlerim şiş ve ağrıyor hafif baş ağrısıda var tecrübeli olanlar yaşadınız mı hiç, ödem desem değil çünkü başka yerim de şişlik yok
Amin canım.. İnş halin vaktin yerine gelir... Geçicek be sılacım Allah baska selerle imtihan etmesşn. Vucudun demekki gercekten dayanamıyo kı böle tepkı veriyo bitanem.. Allah acil şifalar versin bnm damadı öp....Günaydın kızlar sanki bugun azcikta olsa iyi hissediyorum kendimi tabi halim yok koltukta uzanıyorum ama mide bulantım az şükür artık tamamen iyi olup eski yasantima dönmek istiyorum ogluslarimla parklara gitmek onlarla doya doya zaman geçirmek istiyorum Allahım nolur yardım et bana ve tüm arkadaşlarıma ...
Allahtan acil şifalar diliyorum canım bool bool dinlen...bnm kanamam olunca de um bana ilaç verince demiştiki ilaç kesin çözüm degil bol bol dinlenıceksın uzanır vazıyette olucaksın mecbur kalmadıkca ayagı kalkmıcaksın demiştiDoktordan çıktım. Kesemin etrafinda kanama yok bebegin kalp atislari iyi ama kese biraz asagiya yerlesmis. Hergün 1 tane aldigim progestani 3e çıkardı. Bide 3 günde 1 olmam gereken iğne verdi. Oda progesteron iceriyo sanırım. Kabızlık ve şişkinlik ile uyuşma halin hepten tavan yapicak dedi. 4 gun rapor da verdi. Inşallah Rabbim korur Bebeğimi.
Canım ya sennerde oturuyosun merak ettim ...ayyyy kıyamam ya senin halin zor gerçekten Allah sabır versin . sende annesin evlatların için güçlüsün yinede.
birçok şey istiyor canım ama yapamıyorum
Sanada canımgüzel günler arkadaşlar
Allah tamamına erdırsın ... Gözün aydın canımMerhaba güzel anneler ve taze anne adayları.. Biz de bugün kalp atışımızı duyduk çok şükür... Allah tamamına erdirsin inşallah... Çok güzel bi duygu...
Hosgeldin canım bebişin küçükmüş... Olsun rabbm kolaylıgını verir.. Bnmde 23 aylık bi bebişiiiim varrslm bende ocak annesiyim. temmuz2013 annelerindeydim geçen sene. bebeğim 11 aylık nerdeyse. yine hamileyim. umarım sağlıklı guzel geçer
Canım o 2 küsür kılo şişliktir.. İlk 3. Ayı geç ondan sonra tartıl tam belli olur kac kılo aldıgın sorun yok saglıklı beslenırsen inş bi problem cıkmazben bir hafta önce öğrendım hamile olduğumu o sabah tartıldım 73 kilo idim bu sabah tartıldım 75,5 kiloyum ve abartı bir şey yemedim. su olabilir ya da normalde sürekli diyette olduğumdan bıraktığım anda alıyorum.
senin dedğin kilo çok az ama benim imkansız o kadar az kilo almam. en az 20-25 diyorum.
İyiyiz darkk sen nasılsın kuzuSelam kızlarrr nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah bakamadim iki gündür 😊
Canim göğüslerimiz süt depolamaya başlıyor şimdiden o yüzden bu agrilar normal hatta iyi bile benim hamileliklerimde göğüs agrim olur göğsüm cik büyür ve dogumdan hemen sonra sutum gelir yavrumu hemen emziririm iki yavrumuda yaklaşık 1 sene emzirdim hazır mama icmediler bdnim cocuklarim hic ..
ben bir hafta önce öğrendım hamile olduğumu o sabah tartıldım 73 kilo idim bu sabah tartıldım 75,5 kiloyum ve abartı bir şey yemedim. su olabilir ya da normalde sürekli diyette olduğumdan bıraktığım anda alıyorum.
senin dedğin kilo çok az ama benim imkansız o kadar az kilo almam. en az 20-25 diyorum.
bende spor sudyeni vardı onu takıyorum daha az acıyor, tam destekli iç çamaşırı giy veyahut satın al, bedenin değişmiştir ona göre al,,
şişkinliktir tatlım, bir haftada 2,5 kilo alınmaz tatlım, sen genede , tuzu azalt, hamur işi, makarna, pilav, beyaz ekmeği (bunlar şişiriyor) kes yerine, bulgur, kahverengi makarna, tam tahıllı ekmek, müsli ye tatlım,,
Merhaba canim hosgeldin aramiza hayirli olsun bebegin lutfen sat tarihini ve yasini bana ozelden yaz listeye ekleyelim ismini :)slm bende ocak annesiyim. temmuz2013 annelerindeydim geçen sene. bebeğim 11 aylık nerdeyse. yine hamileyim. umarım sağlıklı guzel geçer
Canim gozun aydin seninde hayirli olsun bebgin senden de bekliyorum bilgilerini ozelime yolla lutfen :)Merhaba güzel anneler ve taze anne adayları.. Biz de bugün kalp atışımızı duyduk çok şükür... Allah tamamına erdirsin inşallah... Çok güzel bi duygu...
merhaba canim seninde hayirli olsun bebegin lutfen bilgilerini ozelime gonder :)herkese merhabalar...
canim tansiyonun dusuk olabilir yada uykun az geliyor olabilir ben hamileligimi ogrendim ogreneli cok uyuyorum senin yazdigin kadariyla uykun az uyku bana en iyi gelen sey su aralar sadwece uyku halimde iyiyim cunki.oglundan firsat buldukca uyumaya calis ve tansiyon kontrolunu mutlaka yaptir cok gecmis olsun tekrardoktorum devlette telefon açamam ama öğleden sonra sağlık ocağına gidicem geçmezse
sılam sen tecrübelisin anlamadım hani çok uyursunda gözün şişer ağrır, başın ağrır ya öyle, çokta uyumuyorum akşam 10 gibi yatıyorum sabah beşte uyanıyoruz, öğlende bazen yarım saat bazen bir saat uyuyorum bazen hiç uyumuyorum, şimdi istesemde uyuyamıyorum gözlerim ağrıyor sanki çok uyumuşum gibi, tansiyonumu ölçücem sabahtan beri su içiyorum ödemse tansiyonsa diye tansiyon kabusum olduilaç içiyim dedim sonra tereddüt ettim
canim insallah bebeginew birsey olmaz icini ferah tut cok sabirli olmalisinn bu donem bol bol dinlen mecbur kalmadikca kalkma doktorunun dediklerini birebir uygula ve sorun yasadiginda hemen doktorunu ara dualarimiz seninleDoktordan çıktım. Kesemin etrafinda kanama yok bebegin kalp atislari iyi ama kese biraz asagiya yerlesmis. Hergün 1 tane aldigim progestani 3e çıkardı. Bide 3 günde 1 olmam gereken iğne verdi. Oda progesteron iceriyo sanırım. Kabızlık ve şişkinlik ile uyuşma halin hepten tavan yapicak dedi. 4 gun rapor da verdi. Inşallah Rabbim korur Bebeğimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?