2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bizede haber verrrerr

Ne güsel isimler .....
Allah gönlüne göre versin

amin cümlemizin inşallah

kızlar ben hastaneye kaçıyorum tekrar tahlil verecem bakalım ne çıkacak sonuç bitmiştir inşallah iltihap

öpüldünüz

hadi hayırlı haberlerle gel

benim eşimde kız çocuğunu çok sever bizde ilk torun olcak onlarda kız da erkek de var dengeli sayılar bakalım benim de hislerim tutcak mı. hakkımızda hayırlısı öyle de çok sevilcek böyle de

Kızcemin resmini atabilirsem atarım coook datluk yaaa kirpinin yawrusuna en güzel i benimki demesi gibi

He bilse ne der....:::
Ayy Allahım ya canım ismin neydizz ikra falan mı .:)
Canım acayıp horon oynamak cekiyo.. Delirdim iyice

ismim ilknur canım :) benim de canım koşmak istiyo hatta dün yürüyüş yaparken azcık koştum komşunun çocuğuyla :) herkes arkamdan bağırıyo dur koşma hoplama zıplama ama duramıyo enerjim geri geliyo heralde

Huhu noluyor burda yaw yarim saat bakmadım ne hale getirdiniz topigimi hamile hamile noluyor oturun popolarinizin üstüne :)
Bizde tehlike yok ama icraatte yok bulantilardan fırsat kalmıyor ki adamcaz hamile kalali agzini acmadi görüyor halimi ne desin

Yani yapabilen var yapamayan var demi askolsun şimdi biz napalım :)))

inşallah bulantıların geçer hemen canım senin de biz biraz cozuttuk bugün

Vallahı öle heralde ilknurum varya böle acayıp deli horon oynayasım warr....hemşinn oynayasım war warda war
oyss sılam benim kurban olurum kız seni verene hele iyileştw kocana bi süprüz yap

ay çok sevindim,,,, benimde yarın var kontrolüm umarım güzel haberlerim olur senin gibi,,,

Ya bu yemek programlarından nefret edıyorum... Bi yere gidiyokar o yöreye ait bişi yapıolar... Sonra ballandıra ballandırayıyolar anlamadıgım hiçmi düşünmüyolar onlardan yiyemiyenler var hemen yapamaıyanlar var olamyan var hamileler var

Suan canım neler cekıyo varyaa
Aaaaaaaaaaaaaç

bence farzını kılman bile yeterli farz olan o çünkü ben ilk öğrendiğim anda sadece farzları kıldım sonuçta karın gücüyle yerden kalktığımız için bir şey olur diye korkmuştum

evet ya rabbim kabul eder inşallah karnımızdan değilde benm başım dönüyo kusasım geliyo

Tehlikem var cnm kese etrafinda kanama var daha onvedende dusugum var iyuzden basindan beri yasak

Canım işin sakası inş bi an önce düzelirsin eşinde takılıyodur öle emini oda seni ve bebibiş riske atmak istemez

bencedeeeeee bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bugün benimde canım bişi çekti ama onu diyarbakırda bulamam illa muğlaya gitmem lazım izne de ağustosta çıkcaz pöff çok fena ama olsa ne yerim şimdi

Çok güzel düşünmüşsün iyi olur bende alayım bircüz

Allah iyiligini versin İnşallah. .haklısın ama bende salak gibi oktay usta izliyorum hergün ama canım pek istemiyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar benim canım hiççççç bişey istemiyor normalde sevdiğim bayıla bayıla yediğim karnım tok olsa dahi kıyısından köşesinden tırtıkladığım canııım güzelim yemekleri yiyesim gelmiyor bişeyler istemeli bu can artık olmaz böyle kocamı oraya buraya göndermeliyim onu al bunu al şunu yicem aman allahım bunu canım çekti demeliyim ama olmuyorrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…