sıpaya bak :) ne konuştuğumuzu bi bilse
Bizede haber verrrerr
Ne güsel isimler .....
Allah gönlüne göre versin
kızlar ben hastaneye kaçıyorum tekrar tahlil verecem bakalım ne çıkacak sonuç bitmiştir inşallah iltihap
öpüldünüz
Benim 3,5 yaşında bir oğlum var erkek çocuk alışkanlık mı ne bende içimden erkek geçiyor,ama sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olsun da kız erkek farketmez...gerçi eşimin ve benim tarafımda kız sayısı oldukca az genelde hep erkek....şimdi benden herkez bir kız bekliyordahayırlısı
He bilse ne der....: : :
Ayy Allahım ya canım ismin neydizz ikra falan mı .:)
Canım acayıp horon oynamak cekiyo.. Delirdim iyice
Huhu noluyor burda yaw yarim saat bakmadım ne hale getirdiniz topigimi hamile hamile noluyor oturun popolarinizin üstüne :)
Bizde tehlike yok ama icraatte yok bulantilardan fırsat kalmıyor ki adamcaz hamile kalali agzini acmadi görüyor halimi ne desin
Yani yapabilen var yapamayan var demi askolsun şimdi biz napalım :)))
Huhu noluyor burda yaw yarim saat bakmadım ne hale getirdiniz topigimi hamile hamile noluyor oturun popolarinizin üstüne :)
Bizde tehlike yok ama icraatte yok bulantilardan fırsat kalmıyor ki adamcaz hamile kalali agzini acmadi görüyor halimi ne desin
Vallahı öle heralde ilknurum varya böle acayıp deli horon oynayasım warr....hemşinn oynayasım war warda warismim ilknur canım :) benim de canım koşmak istiyo hatta dün yürüyüş yaparken azcık koştum komşunun çocuğuyla :) herkes arkamdan bağırıyo dur koşma hoplama zıplama ama duramıyo enerjim geri geliyo heralde
Bize yasak taa basindan beri oda diyo zagten o is nasil oluyodu unuttum ben
kızlarrrr ben geldimm.. Biz süpermişiz. Bebiş 10 hafta 4 gunluk çıktı. tam 3.6 cm..
Doktor hareket ettirmek istedi etmedi. Vurdu vurdu benım veletten tık yok. En sonunda o nokta kadar elleri ayaklarını kendine cekip geri iti. Doktor bile şaşırdı. 3.5 cm'lık bebegın bu kadar net hareketlerini ilk defa görüyorum dedi.(al sana hareketin ağa babası dedi yumurcak)Kalbımız 170 atıyor..Biz süperiz teyzeleri.. Dualarınız için sonsuz teşekkürler. Akşama da resim atıcam
bi kaç hafta sonra kalkar heralde canım yasağınız :)
bence farzını kılman bile yeterli farz olan o çünkü ben ilk öğrendiğim anda sadece farzları kıldım sonuçta karın gücüyle yerden kalktığımız için bir şey olur diye korkmuştum
Tehlikem var cnm kese etrafinda kanama var daha onvedende dusugum var iyuzden basindan beri yasak
bencedeeeeee bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewtt degerli ocak 2015 anne adayları
cok güsel aylarda hamile kaldık... Su andada cok mubarek aylardayız...
Bu zamana kadar okudugumuz ihlas ve salavatı tefriciyedir.. Su anda dewam eden kelime i tevhid var... Yasin okuyoduk onu su anda saymıyorum.
Bugun hatmi şerife baslayalım diyorum ne dersiniz...şöle yapalım ilk 3 ayı saymıyorum.. 6 ayımız var.. Hatım yapalım.. Bugun yarın bebeklerimiz bizi duymaya baslıyacak.. 100 kısıyız hatım bittigi zaman ben duasını yaparım...
Tekrar baslarız..
Katılmak isteyenlere sadece 1 cüz verelim eger bitirir tekrar almak isterse 1 cüz daha veririz..
Niyetimiz ilk önce allah rızası için.. Bizim ve bebeklerimizin saglıklı olması için... Kolay dogum yapıp evlatlarımızı saglıklı bi sekılde kucagımıza almamız için....
Bu konu hakkında yorumlarınız önerilerinizi beklıyorum...
Hepimizin buna ihtiyacı var
Ya bu yemek programlarından nefret edıyorum... Bi yere gidiyokar o yöreye ait bişi yapıolar... Sonra ballandıra ballandırayıyolar anlamadıgım hiçmi düşünmüyolar onlardan yiyemiyenler var hemen yapamaıyanlar var olamyan var hamileler var
Suan canım neler cekıyo varyaa
Aaaaaaaaaaaaaç
Eewtt degerli ocak 2015 anne adayları
Cok güsel aylarda hamile kaldık... Su andada cok mubarek aylardayız...
Bu zamana kadar okudugumuz ihlas ve salavatı tefriciyedir.. Su anda dewam eden kelime i tevhid var... Yasin okuyoduk onu su anda saymıyorum.
Bugun hatmi şerife baslayalım diyorum ne dersiniz...şöle yapalım ilk 3 ayı saymıyorum.. 6 ayımız var.. Hatım yapalım.. Bugun yarın bebeklerimiz bizi duymaya baslıyacak.. 100 kısıyız hatım bittigi zaman ben duasını yaparım...
Tekrar baslarız..
Katılmak isteyenlere sadece 1 cüz verelim eger bitirir tekrar almak isterse 1 cüz daha veririz..
Niyetimiz ilk önce Allah rızası için.. Bizim ve bebeklerimizin saglıklı olması için... Kolay dogum yapıp evlatlarımızı saglıklı bi sekılde kucagımıza almamız için....
Bu konu hakkında yorumlarınız önerilerinizi beklıyorum...
Hepimizin buna ihtiyacı var
Ya bu yemek programlarından nefret edıyorum... Bi yere gidiyokar o yöreye ait bişi yapıolar... Sonra ballandıra ballandırayıyolar anlamadıgım hiçmi düşünmüyolar onlardan yiyemiyenler var hemen yapamaıyanlar var olamyan var hamileler var
Suan canım neler cekıyo varyaa
Aaaaaaaaaaaaaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?