2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
diyarbakırdayım canım benim. ailem ankarada.
Oyy ya kıyamam aglama be kuzum sen mutlu ol huzurlu ol gerısı öle böle geçiyo hayırolsun hayırlısı olsun inş
Merve canım banada yaziver 1 cüz kendi hatmim var bir aydır elime almadım kurani hastaneye yattigindan beri namazlarimida kilamiyorum

Canm allh acil şifalar versin

etsiz çiğköfte yenebilir bana doktorum izin verdi merak etme :)

Canım işin sakası inş bi an önce düzelirsin eşinde takılıyodur öle emini oda seni ve bebibiş riske atmak istemez

kız kesinlikle öyle bende ne miğde bulantısı ne tiksine hiç bişiy yok ama enfeksiyonum birde kese etrafımda kanlanma var full yatıyorum eşim zagten görsen komedi yaa oturma yürüme pinpirikkk deliriyorum bazen

kız kesinlikle öyle bende ne miğde bulantısı ne tiksine hiç bişiy yok ama enfeksiyonum birde kese etrafımda kanlanma var full yatıyorum eşim zagten görsen komedi yaa oturma yürüme pinpirikkk deliriyorum bazen

doktor ne zamana geçer dedi peki kese etrafındaki kanlanma için

kızlarr ben 8+5 günlük hamileyim dün doktora gittim en son herşey normal görünüyor aa kendini fazla yorma dedi ( daha önceki düşük ve dış gebelik hikayemden kaynaklı) ama yarın istanbula gidicem ankara da yaşıyorum uçakla gidicem annemi çok özledim orda kendimi yormam evde otururum ama uçaktan dolayı tedirgin oldum dua edin bana inş sağlıkla gider dönerim doktor çok fazla seyehat etmeni istemem ama arada olabilir dedi zaten bir hafta kalır dönerim bir daha ağustosa ancak giderim bugüne kadar bişi yoktu bugün korktum

muğlalıyım ben. evet kocaman kocaman yağdı izledim bende camdan :) camlara çamur yağmasa bari daha haftasonu sildiydim :)

bıktım zaten buranın tozundan çamurundan yazın sıcağından herşeyinden...
2 yıl olacak buraya geleni sanki 20 yıl gibi geldi

Canım dıkkat edersen 2 haftaya geçer bnmki öle olmustu inş fazla sürmezz

Bugun kontrole gittim bebisim iyi ama yaninda miyom büyümüş cok moralim bozuldu napicam

bıktım zaten buranın tozundan çamurundan yazın sıcağından herşeyinden...
2 yıl olacak buraya geleni sanki 20 yıl gibi geldi

benimde iki yıl olmak üzere ama geçen sene elazığdaydım ben haftasonları sadece eve geliyodum ondan pek anlamadım adam akıllı ilk defa bu yaz kalcam burda ama şimdiden zor geliyo öğlen bi yemeğe gidip geliyom bi saat kendime gelemiyorum

yazın dev çekirgelere şimdiden merhaba de o zaman :)) yaklaşık 10-15 cm civarında etli butlu :)
migrosun orada burgerkingin önünde yüzlerce oluyor. evim 4 . katta ama balkonuma atlıyorlar ,kuş gibi uçuyorlar

yazın dev çekirgelere şimdiden merhaba de o zaman :)) yaklaşık 10-15 cm civarında etli butlu :)
migrosun orada burgerkingin önünde yüzlerce oluyor. evim 4 . katta ama balkonuma atlıyorlar ,kuş gibi uçuyorlar

bende 4. kattayım geçen sene hiç görmedim çekirge ama bizim evi de bu aralar karınca basıyo her sene istila ediyolar heryeri malesef ilaç sıkmak zorunda kalıyoruz

merhaba arkadaslar ve eshase. sabah sen yazdıktan sonra bende kendımden süphelendim. hemen randevu aldım dokrora gıttım. kalp atısı yok dedı. daha sonra kendı doktorumu aradım ve hemen gıttım o da baktı aynı seyı söyledı. yarın sabah kürtaj olucam. uzuluyormuyum, hayır arkadasım hatta Allaha şükredıyorum kı saglıksız olan bu gebelıgım zamanında sonlandı aylar gectıkten sonra ya da bebegımı kucagıma aldıktan sonra degıl. ben ılk bastan berı hep dua ettım allahım saglıksıysa gebelıgım devam etsın dıye. benım plansız bır gebelıktı ve ılac kullanmıstım ve devam etseydı gebelık allah korusun bebegımde bır çok sorun olabılırdı. sende böyle düşün arkadaşım. hayırlı olan buymus.

ocak annelerı sızlerede Allahım ınsallah saglıklı bır dogum ve bebek kısmet eder. benıde lısteden çıkarırsanız sevınırım.

cnm seninki nasıldı anlatsana lekelenmen seninde varmıydı iğne oldunmu kanlanma çokmuydu hiç kalkmadanmı yattın

CNın bnm kahverengi lekelenmm oluyo du takmadım ama sonra kanama oldu böle silince bi baktım kan ... Gittim işte o zaman 6+ 4 düm
Dr iğne vurdu bitane progestanın ignesi sabah aksam progestan içtim işte
Dinlenmeye baktım sürekli yatmadım ya yatınca daha cok rahatsız oluyodum.. Ama dikkat ettim .. Kesemin etrafında kanama olusmustu dr düşük tehlkemin oldugunu eger böle dewam ederse kürtaj olacagını söledi ama şükür dinlenince iyileştim
Kanamamda bitti...
Yani drumun ana dedigi ilaç hiçbizaman kesîn bişi degil muhakkak ama muhakkak bol bol dinlenmem gerktıgı uzanır durumda olmam gerektıgını söledi canım

Hakkında hayırlısı canım benim .. Rabbim gönlüne göre versin

merhaba ikinizi de çok iyi anladığımı yazmak istedim bende 1 aralıkta kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştu henüz 7 haftalıktı ama şükrettim tabiki zor üzüldüm kendim için de eşim için de ama inançlı insan için her yaşanan başka bir anlam taşıyor bebeklerimiz cennette bizi bekleyecek inş şimdi yeniden hamileyim korkularım oluyor ama her şey nasip arkadaşlar rabbim anne olmayı nasip ederse olacağız sağlıklı bebeklerimizin doğması için dua edeceğiz inş en yakın zamanda yeniden olur hayırlısı ve sağlıklı şeklide size dua ediyorum rabbim yanınızda olsun sizde bana edin olur mu bu konularda galiba kadınları en iyi birbirleri anlıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…