Oyy ya kıyamam aglama be kuzum sen mutlu ol huzurlu ol gerısı öle böle geçiyo hayırolsun hayırlısı olsun inşdiyarbakırdayım canım benim. ailem ankarada.
Merve canım banada yaziver 1 cüz kendi hatmim var bir aydır elime almadım kurani hastaneye yattigindan beri namazlarimida kilamiyorum
Aynenn canım söylediklerini birebir yaşıyorum. Yemek görmek istemiyorum. Sabah iyim noluyorsa akşama doğru oluyor
çubuk kraker yemekten helak oldumcanım sadece çiğ köfte istedi böyle baharatlı ekşi şeyler yiyince sanki midem rahatlıyor. Etsiz çiğköfte yedim umarım birşey olmaz birşey olmaz dimi
etsiz çiğköfte yenebilir bana doktorum izin verdi merak etme :)
Canım işin sakası inş bi an önce düzelirsin eşinde takılıyodur öle emini oda seni ve bebibiş riske atmak istemez
ayyy çok sevindimson günlerde yiyebildiğim tek şey çünkü canımmmm teşekkür ederim
kız kesinlikle öyle bende ne miğde bulantısı ne tiksine hiç bişiy yok ama enfeksiyonum birde kese etrafımda kanlanma var full yatıyorum eşim zagten görsen komedi yaa oturma yürüme pinpirikkk deliriyorum bazen
muğlalıyım ben. evet kocaman kocaman yağdı izledim bende camdan :) camlara çamur yağmasa bari daha haftasonu sildiydim :)
kız kesinlikle öyle bende ne miğde bulantısı ne tiksine hiç bişiy yok ama enfeksiyonum birde kese etrafımda kanlanma var full yatıyorum eşim zagten görsen komedi yaa oturma yürüme pinpirikkk deliriyorum bazen
Oyy ya kıyamam aglama be kuzum sen mutlu ol huzurlu ol gerısı öle böle geçiyo hayırolsun hayırlısı olsun inş
bıktım zaten buranın tozundan çamurundan yazın sıcağından herşeyinden...
2 yıl olacak buraya geleni sanki 20 yıl gibi geldi
doktor ne zamana geçer dedi peki kese etrafındaki kanlanma için
Canım dıkkat edersen 2 haftaya geçer bnmki öle olmustu inş fazla sürmezz
benimde iki yıl olmak üzere ama geçen sene elazığdaydım ben haftasonları sadece eve geliyodum ondan pek anlamadım adam akıllı ilk defa bu yaz kalcam burda ama şimdiden zor geliyo öğlen bi yemeğe gidip geliyom bi saat kendime gelemiyorum
yazın dev çekirgelere şimdiden merhaba de o zaman :)) yaklaşık 10-15 cm civarında etli butlu :)
migrosun orada burgerkingin önünde yüzlerce oluyor. evim 4 . katta ama balkonuma atlıyorlar ,kuş gibi uçuyorlar
son kez merhaba 2015 Ocak Anneleri
artık aranızda olamayacağım
sanırım içinizde bebeğinin ilk kalp atışlarını duyan bendim ama o ilk ve sonmuş 7+1 de bebeğimi kaybetmişim kalbi durmuş
cumartesi 9+3te öğrendim hiç belirti de vermedi bebeğim ama beni bırakıp gitmişdünde mecburen kürtaj oldum veda edeyim dedim artık sizden değilim
Allah hepinize tüm anne adaylarına sağlıcakla hayırlı bir şekilde yavrularını kucaklamayı nasip etsin
Allaaha emanet olun
cnm seninki nasıldı anlatsana lekelenmen seninde varmıydı iğne oldunmu kanlanma çokmuydu hiç kalkmadanmı yattın
merhaba arkadaslar ve eshase. sabah sen yazdıktan sonra bende kendımden süphelendim. hemen randevu aldım dokrora gıttım. kalp atısı yok dedı. daha sonra kendı doktorumu aradım ve hemen gıttım o da baktı aynı seyı söyledı. yarın sabah kürtaj olucam. uzuluyormuyum, hayır arkadasım hatta Allaha şükredıyorum kı saglıksız olan bu gebelıgım zamanında sonlandı aylar gectıkten sonra ya da bebegımı kucagıma aldıktan sonra degıl. ben ılk bastan berı hep dua ettım allahım saglıksıysa gebelıgım devam etsın dıye. benım plansız bır gebelıktı ve ılac kullanmıstım ve devam etseydı gebelık allah korusun bebegımde bır çok sorun olabılırdı. sende böyle düşün arkadaşım. hayırlı olan buymus.
ocak annelerı sızlerede Allahım ınsallah saglıklı bır dogum ve bebek kısmet eder. benıde lısteden çıkarırsanız sevınırım.
merhaba arkadaslar ve eshase. sabah sen yazdıktan sonra bende kendımden süphelendim. hemen randevu aldım dokrora gıttım. kalp atısı yok dedı. daha sonra kendı doktorumu aradım ve hemen gıttım o da baktı aynı seyı söyledı. yarın sabah kürtaj olucam. uzuluyormuyum, hayır arkadasım hatta Allaha şükredıyorum kı saglıksız olan bu gebelıgım zamanında sonlandı aylar gectıkten sonra ya da bebegımı kucagıma aldıktan sonra degıl. ben ılk bastan berı hep dua ettım allahım saglıksıysa gebelıgım devam etsın dıye. benım plansız bır gebelıktı ve ılac kullanmıstım ve devam etseydı gebelık allah korusun bebegımde bır çok sorun olabılırdı. sende böyle düşün arkadaşım. hayırlı olan buymus.
ocak annelerı sızlerede Allahım ınsallah saglıklı bır dogum ve bebek kısmet eder. benıde lısteden çıkarırsanız sevınırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?