Yok bende bir şey var zaten ( kocamın demesine göre )Bana dokunmasına bile tahammül edemiyorum,inşallah düzelir en kısa zamanda yoksa yandıkk dokuz ay böyle gecerse kocişle biz papaz oluruz
Hmm söle bişi var canım eger idrar yolu enf varsa en azından bu sürecte ilişkiye girme diyebilir doktor cunku ilşkiden sonra afedersin cok yanman olabilir seni rahatsız eder buda iyileşme sürecini yawaslatır
Enfeksiyon dagılabilir yani.. O yüsden sen bu durumu dedigin gibi muhakkak sor canım.. Akrabanda olsa sor .. Önmli seler bunlar utanılcak bişi yok.. Dr annem olsa sorarım sonucta saglık bi yerde
Sakın kür falan yapma bekle 1 haftafalan canım ya bebek varsa Allh korusun dusurursun..
Tmm canm listeye yazdım perşembe dagıtcsm
Allahtan acil şifalardiliyorumdıkkat et canım
Kız bende azdım mı ne töbe...
Bi ara kanamam olmustu ya dr yaskladı nese yasakkalkana kadar zor dayandık ikimizde wallatövbe kız ....
bişey olmuyo canım rahat ol :)
Hmm söle bişi var canım eger idrar yolu enf varsa en azından bu sürecte ilişkiye girme diyebilir doktor cunku ilşkiden sonra afedersin cok yanman olabilir seni rahatsız eder buda iyileşme sürecini yawaslatır
Enfeksiyon dagılabilir yani.. O yüsden sen bu durumu dedigin gibi muhakkak sor canım.. Akrabanda olsa sor .. Önmli seler bunlar utanılcak bişi yok.. Dr annem olsa sorarım sonucta saglık bi yerde
Sakın kür falan yapma bekle 1 haftafalan canım ya bebek varsa Allh korusun dusurursun..
Tmm canm listeye yazdım perşembe dagıtcsm
Allahtan acil şifalardiliyorumdıkkat et canım
Kız bende azdım mı ne töbe...
Bi ara kanamam olmustu ya dr yaskladı nese yasakkalkana kadar zor dayandık ikimizde wallatövbe kız ....
istek artırıcı ilaç vermsi gerekli bence
ben de internette prezervatif dahil hamileyken herhangi bir kimyasal içeren madde kullanılmaması gerektiğini okumuştum
hamilelik öncesine göre bende de istek biraz az gibi sanki gerçi başlarda öyleydi şimdi alıştım heralde hamile olmaya biraz daha iyiyim. başlayınca gerisi geliyo canım kocalar da zaten daha nazik narin davranıyo yazık adama daha doğumdan sonra 40 gün var çok olur :)
bende ara vermedim aralık biraz uzadı ama bırakmadık bu ara bende eski formuma dönüyo gibiyim önceden daha az istiyodum şimdi bakıyom adama bi içim gidiyo hormonlardan heralde :)
Bnde okudum... Spermin erkendogumu baslattıgını ilk defa duydum...
Bu konuda dr um bana. Hamileyken ilşkiye girmenin hic bi zararı olmadıgını aksıne rahım agzının büyümesine yardımcı oldugunu söledi... ilerki dönmlerde bu tabi...
Düşük tehdidi ve rahatsız olmadıgımız sürece normal hayatımızdakı gibi dewam edebilecegimizi söledi..
Spermin erken doguma sebeb olcagını düşünmüyorum...öle bişi olsa % 50 de fazla kadın erken dogum yapardı bilemiyorum yinede arastırıp dr ma sormam lazım
Bnde okudum... Spermin erkendogumu baslattıgını ilk defa duydum...
Bu konuda dr um bana. Hamileyken ilşkiye girmenin hic bi zararı olmadıgını aksıne rahım agzının büyümesine yardımcı oldugunu söledi... ilerki dönmlerde bu tabi...
Düşük tehdidi ve rahatsız olmadıgımız sürece normal hayatımızdakı gibi dewam edebilecegimizi söledi..
Spermin erken doguma sebeb olcagını düşünmüyorum...öle bişi olsa % 50 de fazla kadın erken dogum yapardı bilemiyorum yinede arastırıp dr ma sormam lazım
aynen :13::13::13::13::13: eşim diyo ki bilseydik daha erken bebek düşünürdük
canım ben bugün tama geri dönücem doktor bir sorun yok dedi hatta ilacı da bıraktıracaktı ama bari bitene kadar içeyim dedim o yüzden bugün farz ve sünnete geri dönücem şükürler olsun
Allah kabul etsin canım ...beni unutmayın nolur 1cüz mutlaka alayım zaten 15 kişi bile bulabilsek adam başı 2 cüz veririz Allahın izniyle
Cumlemizden canım.. Bu işler biraz sabır istiyo... İnş gönlünden gecen hayırlıysa o olursaol canım olmazsa oyle yapayım bır hafta bekleyeyım test yapayım negatıf cıkarsa yapayım cok saol allah razı olsun
Puhaaaoooo bütün ocak anneleri maşallahh valla istekler tavanters hatunum ben vesselam bu da ters tepti bana.....
Aynen bende kızı erkenden yatırıyorum walla işim gücüm olur diye :))))bende ara vermedim aralık biraz uzadı ama bırakmadık bu ara bende eski formuma dönüyo gibiyim önceden daha az istiyodum şimdi bakıyom adama bi içim gidiyo hormonlardan heralde :)
aynen :13::13::13::13::13: eşim diyo ki bilseydik daha erken bebek düşünürdük
benimde geçen hafta bulantılarım vardı farkettimki ben evde midem bulanıyo halsizim falan deyince adam bana yaklaşamıyomuş haftasonu sordu miden bulanıyo mu diye bende iyiyim bulanmıyo dedim adam bunu bekliyomuş resmen :) bende artık hiç hastayım demiyom evde gerçekten kötü değilsem yazık bişi de diyemiyo demek hastayken istiyo sesini çıkarmıyo
arkadaşım da yarım yapın dedi yarım nasıl olacaksa
Allah kabul etsin canım ...
Ewet bnde onun için biraz bekliyeyim dedim .. 10 kişi bile olsa yeter en azından 3 er cüz okur bitirir duasını yaparuz..dewam ederiz o şekilde ne kadar cok olursak okadar iyi olur
Cumlemizden canım.. Bu işler biraz sabır istiyo... İnş gönlünden gecen hayırlıysa o olur
Puhaaakız hemşerim komsum Allah iyi etsin kız seni ...
Aynen bende kızı erkenden yatırıyorum walla işim gücüm olur diye :))))
İsmn neydi canım ... Kız güldürdün bni Alahta seni güldürsün
yarım nasıl oluyomuş benim içime sinmez zaten başladın mı bitirirsin
Arkadasın baya komıkmıs kız yarım nasıl olcak ... Çatlıcam wallahiarkadaşım da yarım yapın dedi yarım nasıl olacaksa
benimde geçen hafta bulantılarım vardı farkettimki ben evde midem bulanıyo halsizim falan deyince adam bana yaklaşamıyomuş haftasonu sordu miden bulanıyo mu diye bende iyiyim bulanmıyo dedim adam bunu bekliyomuş resmen :) bende artık hiç hastayım demiyom evde gerçekten kötü değilsem yazık bişi de diyemiyo demek hastayken istiyo sesini çıkarmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?