2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yok bende bir şey var zaten ( kocamın demesine göre ) Bana dokunmasına bile tahammül edemiyorum,inşallah düzelir en kısa zamanda yoksa yandıkk dokuz ay böyle gecerse kocişle biz papaz oluruz

hamilelik öncesine göre bende de istek biraz az gibi sanki gerçi başlarda öyleydi şimdi alıştım heralde hamile olmaya biraz daha iyiyim. başlayınca gerisi geliyo canım kocalar da zaten daha nazik narin davranıyo yazık adama daha doğumdan sonra 40 gün var çok olur :)

saol canım olmazsa oyle yapayım bır hafta bekleyeyım test yapayım negatıf cıkarsa yapayım cok saol allah razı olsun

bende ara vermedim aralık biraz uzadı ama bırakmadık bu ara bende eski formuma dönüyo gibiyim önceden daha az istiyodum şimdi bakıyom adama bi içim gidiyo hormonlardan heralde :)

Son düzenleme:
ben de internette prezervatif dahil hamileyken herhangi bir kimyasal içeren madde kullanılmaması gerektiğini okumuştum

Bnde okudum... Spermin erkendogumu baslattıgını ilk defa duydum...
Bu konuda dr um bana. Hamileyken ilşkiye girmenin hic bi zararı olmadıgını aksıne rahım agzının büyümesine yardımcı oldugunu söledi... ilerki dönmlerde bu tabi...
Düşük tehdidi ve rahatsız olmadıgımız sürece normal hayatımızdakı gibi dewam edebilecegimizi söledi..
Spermin erken doguma sebeb olcagını düşünmüyorum...öle bişi olsa % 50 de fazla kadın erken dogum yapardı bilemiyorum yinede arastırıp dr ma sormam lazım

canım varya olmasın diye hastayım halsizim diyorum ...tövbe tövbe günah yaaa ... ama ne yapayım hiç içimden gelmiyor

bende ara vermedim aralık biraz uzadı ama bırakmadık bu ara bende eski formuma dönüyo gibiyim önceden daha az istiyodum şimdi bakıyom adama bi içim gidiyo hormonlardan heralde :)

aynen :13::13::13::13::13: eşim diyo ki bilseydik daha erken bebek düşünürdük

bende duymamıştım okumadım da netten çok araştırıyorum çünkü her yönüyle. son ayda normal doğum için faydalı olabileceğini okudum ama sperm değil o da ilişkiye girmek. bilmiyom ben yapıyom valla en başından beri

arkadaşım da yarım yapın dedi yarım nasıl olacaksa

benimde geçen hafta bulantılarım vardı farkettimki ben evde midem bulanıyo halsizim falan deyince adam bana yaklaşamıyomuş haftasonu sordu miden bulanıyo mu diye bende iyiyim bulanmıyo dedim adam bunu bekliyomuş resmen :) bende artık hiç hastayım demiyom evde gerçekten kötü değilsem yazık bişi de diyemiyo demek hastayken istiyo sesini çıkarmıyo

canım ben bugün tama geri dönücem doktor bir sorun yok dedi hatta ilacı da bıraktıracaktı ama bari bitene kadar içeyim dedim o yüzden bugün farz ve sünnete geri dönücem şükürler olsun

beni unutmayın nolur 1cüz mutlaka alayım zaten 15 kişi bile bulabilsek adam başı 2 cüz veririz Allahın izniyle
Allah kabul etsin canım ...
Ewet bnde onun için biraz bekliyeyim dedim .. 10 kişi bile olsa yeter en azından 3 er cüz okur bitirir duasını yaparuz..dewam ederiz o şekilde ne kadar cok olursak okadar iyi olur
saol canım olmazsa oyle yapayım bır hafta bekleyeyım test yapayım negatıf cıkarsa yapayım cok saol allah razı olsun
Cumlemizden canım.. Bu işler biraz sabır istiyo... İnş gönlünden gecen hayırlıysa o olur
oooo bütün ocak anneleri maşallahh valla istekler tavan ters hatunum ben vesselam bu da ters tepti bana.....
Puhaaa kız hemşerim komsum Allah iyi etsin kız seni ...
Aynen bende kızı erkenden yatırıyorum walla işim gücüm olur diye :))))

İsmn neydi canım ... Kız güldürdün bni Alahta seni güldürsün

kocalarımız anlayışlı maşallah

kızlarrrr ben geldimm.. Biz süpermişiz. Bebiş 10 hafta 4 gunluk çıktı. tam 3.6 cm..
Doktor hareket ettirmek istedi etmedi. Vurdu vurdu benım veletten tık yok. En sonunda o nokta kadar elleri ayaklarını kendine cekip geri iti. Doktor bile şaşırdı. 3.5 cm'lık bebegın bu kadar net hareketlerini ilk defa görüyorum dedi.(al sana hareketin ağa babası dedi yumurcak)Kalbımız 170 atıyor..Biz süperiz teyzeleri.. Dualarınız için sonsuz teşekkürler. Akşama da resim atıcam

Son düzenleme:

Aminnnn Ben Hümeyra Ankaradan katılıyorum 86 eylül doğumluyum 19 mayıs 2013 te evlendik aşkımla 1 sene sonra da bebek düşündük Allah da verdi çpk şükür

arkadaşım da yarım yapın dedi yarım nasıl olacaksa
Arkadasın baya komıkmıs kız yarım nasıl olcak ... Çatlıcam wallahi :::

Ewet ya bişi sölimmi onlarda etkılenıyo ister istemz aslında böle düşünceli eskeriiz oldugu için sukretmelıyız...
Ama bizde kendimiz hasta gibi görmesekiyi olmaz mı ...
Onlarıda anlamak lazım.... Yuppi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…