kocalarımız anlayışlı maşallah
kızlarrrr ben geldimm.. Biz süpermişiz. Bebiş 10 hafta 4 gunluk çıktı. tam 3.6 cm..
Doktor hareket ettirmek istedi etmedi. Vurdu vurdu benım veletten tık yok. En sonunda o nokta kadar elleri ayaklarını kendine cekip geri iti. Doktor bile şaşırdı. 3.5 cm'lık bebegın bu kadar net hareketlerini ilk defa görüyorum dedi.(al sana hareketin ağa babası dedi yumurcak)Kalbımız 170 atıyor..Biz süperiz teyzeleri.. Dualarınız için sonsuz teşekkürler. Akşama da resim atıcam
kızlarrrr ben geldimm.. Biz süpermişiz. Bebiş 10 hafta 4 gunluk çıktı. tam 3.6 cm..
Doktor hareket ettirmek istedi etmedi. Vurdu vurdu benım veletten tık yok. En sonunda o nokta kadar elleri ayaklarını kendine cekip geri iti. Doktor bile şaşırdı. 3.5 cm'lık bebegın bu kadar net hareketlerini ilk defa görüyorum dedi.(al sana hareketin ağa babası dedi yumurcak)Kalbımız 170 atıyor..Biz süperiz teyzeleri.. Dualarınız için sonsuz teşekkürler. Akşama da resim atıcam
Bize yasak taa basindan beri oda diyo zagten o is nasil oluyodu unuttum ben
çok şükür canım allaha bin şükür hayırlı bi koca çıkardı karşıma darısı evlatlarımızın başına hayırlı eşleri olsun inşallah. allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin
çok şükür canım allaha bin şükür hayırlı bi koca çıkardı karşıma darısı evlatlarımızın başına hayırlı eşleri olsun inşallah. allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin
Sevdim bu topiği
Bende yapıyoreeeeeebende duymamıştım okumadım da netten çok araştırıyorum çünkü her yönüyle. son ayda normal doğum için faydalı olabileceğini okudum ama sperm değil o da ilişkiye girmek. bilmiyom ben yapıyom valla en başından beri
Ayyy yerim ben onun ellerini ayaklarını masallah suphanallah... Cok sevindim canımkızlarrrr ben geldimm.. Biz süpermişiz. Bebiş 10 hafta 4 gunluk çıktı. tam 3.6 cm..
Ayyy gercekten mi ben humeyra ismini cok sewiyorum hatta o kadar cok sewiyorum ki kızımın ismi hümeyra 23 aylık ablasıAminnnnBen Hümeyra Ankaradan katılıyorum 86 eylül doğumluyum 19 mayıs 2013 te evlendik aşkımla 1 sene sonra da bebek düşündük Allah da verdi çpk şükür
Bize yasak taa basindan beri oda diyo zagten o is nasil oluyodu unuttum ben
bende en başından beri seviyorum. çok gülesim var ama gülemiyorum ya iş yerindeyim kendimi tutuyom ama kopmak üzereyim
Bende yapıyoreeeeee
Ayyy yerim ben onun ellerini ayaklarını masallah suphanallah... Cok sevindim canım
Ayyy gercekten mi ben humeyra ismini cok sewiyorum hatta o kadar cok sewiyorum ki kızımın ismi hümeyra 23 aylık ablası
Bende merviş 90 dogumluyum... İstanbulda yasıyorum
Yarısmacı arkadaslara basarılar dilerim
Oyyyyyy haahaaaahhha:
bende en başından beri seviyorum. çok gülesim var ama gülemiyorum ya iş yerindeyim kendimi tutuyom ama kopmak üzereyim
evet ya çocukları doğurana kadar kop kop
maşallah adaşıma
kızım olursa ne isim koyarım bilmem vallabu arada içinizden ne geçiyor sizin
evet ya çocukları doğurana kadar kop kop
maşallah adaşıma
kızım olursa ne isim koyarım bilmem vallabu arada içinizden ne geçiyor sizin
Walla ben ewdeyimm katıla katıla gülüyorum.... Allahım yarabbim ...
Kızımda gelip cenemden tuttoyo anneee diyo oda gülüyo mahsustan... Essek sıpası götünü ısıracan şimdi o olcak ... Agzına burnuna iki carpıcam görcek gününü
Bizede haber verrrerrkızlar ben hastaneye kaçıyorum tekrar tahlil verecem bakalım ne çıkacak sonuç bitmiştir inşallah iltihap
öpüldünüz
benim hissiyatım oğlum olur yönünde ama iki cinsiyete de hazırlıklıyım. isimlerimiz de hazır bizim daha hamile kalmadan bulmuştuk erkek olursa ömer selim kız olursa zeynep ela olcak inşallah
benim hissiyatım oğlum olur yönünde ama iki cinsiyete de hazırlıklıyım. isimlerimiz de hazır bizim daha hamile kalmadan bulmuştuk erkek olursa ömer selim kız olursa zeynep ela olcak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?