2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kocalarımız anlayışlı maşallah

çok şükür canım allaha bin şükür hayırlı bi koca çıkardı karşıma darısı evlatlarımızın başına hayırlı eşleri olsun inşallah. allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin

maşallah canım sanda bebişede... bizim randevuya üç hafta var daha ....gel teskere gel

maşallah benim de kalp sesi erken duyuldu maşallah

çok sevindim canım baya okul çağı gelmiş seninkinin maşallah ikinize de darısı başımıza inşallah akşam mutlaka foto bekliyoruz

hayırlı olsun Rabbim hep yüzünüzü güldürsün inşallah daha nice güzel haberler duymanızı duymamızı nasip etsin inşallah :)

Bende yapıyoreeeeee
Ayyy yerim ben onun ellerini ayaklarını masallah suphanallah... Cok sevindim canım
Aminnnn Ben Hümeyra Ankaradan katılıyorum 86 eylül doğumluyum 19 mayıs 2013 te evlendik aşkımla 1 sene sonra da bebek düşündük Allah da verdi çpk şükür
Ayyy gercekten mi ben humeyra ismini cok sewiyorum hatta o kadar cok sewiyorum ki kızımın ismi hümeyra 23 aylık ablası
Bende merviş 90 dogumluyum... İstanbulda yasıyorum

Yarısmacı arkadaslara basarılar dilerim
Bize yasak taa basindan beri oda diyo zagten o is nasil oluyodu unuttum ben

Oyyyyyy haahaaaahhha :

bende en başından beri seviyorum. çok gülesim var ama gülemiyorum ya iş yerindeyim kendimi tutuyom ama kopmak üzereyim

evet ya çocukları doğurana kadar kop kop

maşallah adaşıma

kızım olursa ne isim koyarım bilmem valla bu arada içinizden ne geçiyor sizin

bende en başından beri seviyorum. çok gülesim var ama gülemiyorum ya iş yerindeyim kendimi tutuyom ama kopmak üzereyim

Walla ben ewdeyimm katıla katıla gülüyorum.... Allahım yarabbim ...
Kızımda gelip cenemden tuttoyo anneee diyo oda gülüyo mahsustan... Essek sıpası götünü ısıracan şimdi o olcak ... Agzına burnuna iki carpıcam görcek gününü

kızlar ben hastaneye kaçıyorum tekrar tahlil verecem bakalım ne çıkacak sonuç bitmiştir inşallah iltihap

öpüldünüz

evet ya çocukları doğurana kadar kop kop

maşallah adaşıma

kızım olursa ne isim koyarım bilmem valla bu arada içinizden ne geçiyor sizin

benim hissiyatım oğlum olur yönünde ama iki cinsiyete de hazırlıklıyım. isimlerimiz de hazır bizim daha hamile kalmadan bulmuştuk erkek olursa ömer selim kız olursa zeynep ela olcak inşallah

sıpaya bak :) ne konuştuğumuzu bi bilse

kızlar ben hastaneye kaçıyorum tekrar tahlil verecem bakalım ne çıkacak sonuç bitmiştir inşallah iltihap

öpüldünüz
Bizede haber verrrerr
benim hissiyatım oğlum olur yönünde ama iki cinsiyete de hazırlıklıyım. isimlerimiz de hazır bizim daha hamile kalmadan bulmuştuk erkek olursa ömer selim kız olursa zeynep ela olcak inşallah

Ne güsel isimler .....
Allah gönlüne göre versin

Benim 3,5 yaşında bir oğlum var erkek çocuk alışkanlık mı ne bende içimden erkek geçiyor,ama sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olsun da kız erkek farketmez...gerçi eşimin ve benim tarafımda kız sayısı oldukca az genelde hep erkek....şimdi benden herkez bir kız bekliyorda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…