2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Sılam bende alabilirim 1 cüz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı dert bende de var canım kocamı yoramıcam heralde hiç yemek canım istemiyo soğuk şeyler istiyorum sadece içecek gibi ama onlar da zararlı içmiyorum bizim oralarda içilen öyle soğuk bişey var zararsız doğal onu istiyom habire karpuz kiraz yiyom salçalı salçasız yemek gözüm göresi yok. çok ters mevsimde hamile kaldık herşey var gözümüz doyuyo bi kere

aynen canım ya yağlı yemeklere tahammülüm yok bulantı yok iştahta yok bende senin gibiyim limonata içiyorum karpuz muz şimdi ayva kiraz takılıyorum

Ya kizlar raporluyum hamilelile ilgili film izleyeyim dedim aramizda bebek var diye film buldum ilk çocuğum olacak benim filmlerde güzel anlatilir diye ummustum kadin depresyon a girdi çocuğunu birakti gitti hamileliği içinde beni kemiren varlik diye tanimladi babalarin hic takmadigi bakimin tamamıyla annede olduğunu anlatmislar soktayim suan ben hep çocuğumu çok seveceğini düşünüyorum sinirlerin bozuldu

Allah iyiligini versin İnşallah. .haklısın ama bende salak gibi oktay usta izliyorum hergün ama canım pek istemiyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Masallah valla.. Oktay ısta ole şapırta şupurta yemiyo ki
Bnde showu izledim aman canım neler cekti hemen bnm kocaya siparıs verdim aksama yerim inş:9
Çok güzel düşünmüşsün iyi olur bende alayım bircüz
Tamam canım persembe günü cuzleri dagıtcam
bugün benimde canım bişi çekti ama onu diyarbakırda bulamam illa muğlaya gitmem lazım izne de ağustosta çıkcaz pöff çok fena ama olsa ne yerim şimdi

bencedeeeeee bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Persembe günü dagıtıyorum gülümm
Olur olur sabret... Ya aserme diye bişi varmı bilmiyorum normaldede bnm canım sürekli bişi isterdi bekarken falan arardım babamı babam geç gelirsi bile bazen kendi isi oldugundan saat 12 ye kadar calısmak zorunda kaldıgı bile olurdu arardım babacıgımmm derdim... Ne istiyon nazlı kızım derdi ... Tabi şimdi bni pek takmıyo toruncesi varya humosum bnm pabucu dama attı
Hamileyken görürse canım bazen istiyo durup duruken istemiyo

aynen canım ya yağlı yemeklere tahammülüm yok bulantı yok iştahta yok bende senin gibiyim limonata içiyorum karpuz muz şimdi ayva kiraz takılıyorum

limonata da iyi fikirmiş aklıma gelmemişti eve gideyim de kendim yapayım içeyim akşam

Benimde canım hiçbirşey çekmiyor,aç kalmamak için yiyorum ama yemek zevkim kalmadı valla.. 4.aydan sonra yumuluruz artık hehe 😄 birde bende bir terslik var sizde nasıl bilmiyorum ama sabah kalktığımda iyiyim bulantım yok öğlen bu saatlerde başlıyor bulantı yatana kadarrr çok kötü ya..

bulantım olursa benim de senin gibi oluyo :) sabah iyi öğlenden akşama kadar çok şükür 3 gündür iyiyim

Aaa ayva varmı yaaaa ayva istiyorum bennnnn.kızlarrr 3 ve 4. Aylarda ayva yiyelim bebişler güzel olurmuş öyle okudum 👍😉

kış olsa bişe olmazdı belki ama havalar sıcak bozulur 2 günde geliyor bide
aşerme mi bilmiyorum ama resmen kokusunu alıyordum. olsa halen yerim ama o anki his değişikti. artık ağustosta memmlekete gidince yerim

Aaa ayva varmı yaaaa ayva istiyorum bennnnn.kızlarrr 3 ve 4. Aylarda ayva yiyelim bebişler güzel olurmuş öyle okudum 👍😉

geçen gün ayva buldum bir yerde aldım hemen kaçırmadım sanırım vardır birçok yerde diye düşünüyorum ..

Ammb gulum ne dıye izlersın boswer sen adı ustunde fılm

Merve canım banada yaziver 1 cüz kendi hatmim var bir aydır elime almadım kurani hastaneye yattigindan beri namazlarimida kilamiyorum

aynen yemek görmek bile istemiyorum en sevdiğim şeyleri bile yemek işkenceye döndü yaa ileriki aylarda da çok yemekten şikayet edeceğiz çok yemenin zararı kilo ama yiyememek daha kötü az önce midem bulandı uzanıyorum. bende sabah ilk iyiyim ama birşey yemekte zorlanıp az yiyince öğlen çok kötü oluyo midem

kış olsa bişe olmazdı belki ama havalar sıcak bozulur 2 günde geliyor bide
aşerme mi bilmiyorum ama resmen kokusunu alıyordum. olsa halen yerim ama o anki his değişikti. artık ağustosta memmlekete gidince yerim

canım sen nerelisin

ankaralıyım canım . sen nerelisin. aynı şehirdeyiz ama herkes başka başka yerden.
miss gibi de yağmur yağdı toprak koktu . gerçi buranın yağmuru çamurlu oluyor ama:)

muğlalıyım ben. evet kocaman kocaman yağdı izledim bende camdan :) camlara çamur yağmasa bari daha haftasonu sildiydim :)

Aynenn canım söylediklerini birebir yaşıyorum. Yemek görmek istemiyorum. Sabah iyim noluyorsa akşama doğru oluyor
çubuk kraker yemekten helak oldum canım sadece çiğ köfte istedi böyle baharatlı ekşi şeyler yiyince sanki midem rahatlıyor. Etsiz çiğköfte yedim umarım birşey olmaz birşey olmaz dimi

ben değişiğim sanırı kızlar yaaa siz yazmışsınız ağzımın tadı yok canım birşey istemiyor filan diye ben öküz gibi yiyorum hatta doymuyorum eşime annen beni aç bıraktı diye ağlıyorumburnuma sevdiğim canımın istediği yemeklerin kokusu geliyor yiyorum ama kilo almamışım elhamdülillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…