Eewtt degerli ocak 2015 anne adayları
Cok güsel aylarda hamile kaldık... Su andada cok mubarek aylardayız...
Bu zamana kadar okudugumuz ihlas ve salavatı tefriciyedir.. Su anda dewam eden kelime i tevhid var... Yasin okuyoduk onu su anda saymıyorum.
Bugun hatmi şerife baslayalım diyorum ne dersiniz...şöle yapalım ilk 3 ayı saymıyorum.. 6 ayımız var.. Hatım yapalım.. Bugun yarın bebeklerimiz bizi duymaya baslıyacak.. 100 kısıyız hatım bittigi zaman ben duasını yaparım...
Tekrar baslarız..
Katılmak isteyenlere sadece 1 cüz verelim eger bitirir tekrar almak isterse 1 cüz daha veririz..
Niyetimiz ilk önce Allah rızası için.. Bizim ve bebeklerimizin saglıklı olması için... Kolay dogum yapıp evlatlarımızı saglıklı bi sekılde kucagımıza almamız için....
Bu konu hakkında yorumlarınız önerilerinizi beklıyorum...
Hepimizin buna ihtiyacı var
Kızlar benim canım hiççççç bişey istemiyor normalde sevdiğim bayıla bayıla yediğim karnım tok olsa dahi kıyısından köşesinden tırtıkladığım canııım güzelim yemekleri yiyesim gelmiyorbişeyler istemeli bu can artık olmaz böyle kocamı oraya buraya göndermeliyim onu al bunu al şunu yicem aman allahım bunu canım çekti demeliyim ama olmuyorrrrrr
aynı dert bende de var canımkocamı yoramıcam heralde hiç yemek canım istemiyo soğuk şeyler istiyorum sadece içecek gibi ama onlar da zararlı içmiyorum bizim oralarda içilen öyle soğuk bişey var zararsız doğal onu istiyom habire karpuz kiraz yiyom salçalı salçasız yemek gözüm göresi yok. çok ters mevsimde hamile kaldık herşey var gözümüz doyuyo bi kere
Masallah valla.. Oktay ısta ole şapırta şupurta yemiyo kiAllah iyiligini versin İnşallah. .haklısın ama bende salak gibi oktay usta izliyorum hergün ama canım pek istemiyor :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tamam canım persembe günü cuzleri dagıtcamÇok güzel düşünmüşsün iyi olur bende alayım bircüz
bugün benimde canım bişi çekti ama onu diyarbakırda bulamam illa muğlaya gitmem lazım izne de ağustosta çıkcaz pöff çok fena ama olsa ne yerim şimdi
Persembe günü dagıtıyorum gülümmbencedeeeeee bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Olur olur sabret... Ya aserme diye bişi varmı bilmiyorum normaldede bnm canım sürekli bişi isterdi bekarken falan arardım babamı babam geç gelirsi bile bazen kendi isi oldugundan saat 12 ye kadar calısmak zorunda kaldıgı bile olurdu arardım babacıgımmm derdim... Ne istiyon nazlı kızım derdi ... Tabi şimdi bni pek takmıyo toruncesi varya humosum bnm pabucu dama attıKızlar benim canım hiççççç bişey istemiyor normalde sevdiğim bayıla bayıla yediğim karnım tok olsa dahi kıyısından köşesinden tırtıkladığım canııım güzelim yemekleri yiyesim gelmiyorbişeyler istemeli bu can artık olmaz böyle kocamı oraya buraya göndermeliyim onu al bunu al şunu yicem aman allahım bunu canım çekti demeliyim ama olmuyorrrrrr
aynen canım ya yağlı yemeklere tahammülüm yok bulantı yok iştahta yok bende senin gibiyim limonata içiyorum karpuz muz şimdi ayva kiraz takılıyorum
Benimde canım hiçbirşey çekmiyor,aç kalmamak için yiyorum ama yemek zevkim kalmadı valla.. 4.aydan sonra yumuluruz artık hehe 😄 birde bende bir terslik var sizde nasıl bilmiyorum ama sabah kalktığımda iyiyim bulantım yok öğlen bu saatlerde başlıyor bulantı yatana kadarrr çok kötü ya..
aynen canım ya yağlı yemeklere tahammülüm yok bulantı yok iştahta yok bende senin gibiyim limonata içiyorum karpuz muz şimdi ayva kiraz takılıyorum
canım iyi haberlerini ve bebiş fotosunu bekliyoruzz
canım çok iyi anlıyorum seni..ben doktorumdan çok memnunum sağolsun güleryüzlü ilgili..
telefonla ulaşamazsam maille haberleşiyoruz
insan hep ilgi bekliyor..sadece doktordan de değil herkesten..
şımarık çocuk gibi oldum sanki dünyada bi hamile benim
canım çok ama çok üzüldüm ..
Allah sabır versin..
tez zamanda sağlıkla hamile kalırsın inşallah..
kıyamam yaa...
annenler yapıp kargoyla falan gönderse bozulur mu ki...
ya da hala canın istiyor mu?
ben daha hiç aşermedim..nasıl bişey meraktayım ..
diyarbakırdayım canım benim. ailem ankarada.:1
A
Canım ya sennerde oturuyosun merak ettim ...
Aaa ayva varmı yaaaa ayva istiyorum bennnnn.kızlarrr 3 ve 4. Aylarda ayva yiyelim bebişler güzel olurmuş öyle okudum 👍😉
Ya kizlar raporluyum hamilelile ilgili film izleyeyim dedim aramizda bebek var diye film buldum ilk çocuğum olacak benim filmlerde güzel anlatilir diye ummustum kadin depresyon a girdi çocuğunu birakti gitti hamileliği içinde beni kemiren varlik diye tanimladi babalarin hic takmadigi bakimin tamamıyla annede olduğunu anlatmislar soktayim suan ben hep çocuğumu çok seveceğini düşünüyorum sinirlerin bozuldu
Benimde canım hiçbirşey çekmiyor,aç kalmamak için yiyorum ama yemek zevkim kalmadı valla.. 4.aydan sonra yumuluruz artık hehe 😄 birde bende bir terslik var sizde nasıl bilmiyorum ama sabah kalktığımda iyiyim bulantım yok öğlen bu saatlerde başlıyor bulantı yatana kadarrr çok kötü ya..
kış olsa bişe olmazdı belki ama havalar sıcak bozulur 2 günde geliyor bide
aşerme mi bilmiyorum ama resmen kokusunu alıyordum. olsa halen yerim ama o anki his değişikti. artık ağustosta memmlekete gidince yerim
canım sen nerelisin
ankaralıyım canım . sen nerelisin. aynı şehirdeyiz ama herkes başka başka yerden.
miss gibi de yağmur yağdı toprak koktu . gerçi buranın yağmuru çamurlu oluyor ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?