Kızlar günaydın çok kötüyüm bu sabah .. Wc ye kalktım tekrar yattım yatarken idrar yapar gibi ama kilodumu ıdlatacak kadar değil sıvı geldi kağıtla dildim kahverengi .. 10.30 da dr randevum vardı de un doğumları çıkmış abil 1 E kadar nasıl 1 olacak çok üzgünüm .. Bebeğime bişey olmuşmudur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tatlım günaydın bu dönemlerde kahve akıntılar tehlikeli..
gittiğin hastanenin acil kısımı yokmu..oraya gidersen en azından bir usg ye falan alırlar bakarlar başka doktorlar zaman kaybetme derim..
Canım ben baştan beri kahve lekelenme yaşıyorum progestan vuruluyorum .. Ama iki haftadır yoktu lekelenmem.. Kendi dr umu beklemek istiyorum ama sen nöyle diyince korktum
bence benim görüşüm gitmelisin canım ama tabi doktorun ne derse onuda dinle..
progestan iğnemi vuruluyorsun hapmı kullanıosun..
çok ayağa aklama ayağının altına yastık koy yat öğleye kadar
İğne canım ..
Kızlar günaydın çok kötüyüm bu sabah .. Wc ye kalktım tekrar yattım yatarken idrar yapar gibi ama kilodumu ıdlatacak kadar değil sıvı geldi kağıtla dildim kahverengi .. 10.30 da dr randevum vardı de un doğumları çıkmış abil 1 E kadar nasıl 1 olacak çok üzgünüm .. Bebeğime bişey olmuşmudur
korkma birşey olmamıştır.. plesanta değişimi mi ne oluyormuş .. adet zamanına denk gelen bir zamansa hiç korkma...
Arkadaşlar dün kalp atışlarımızı duyduk çok şükür bi sıkıntı yok.. Ama tsh yüksek çıkmış dedi doktorum. İki hafta sonra tekrarlayalım testi dedi. Normali 0,27 ile 4,2 aralığında olmalıymış benim ki 5,63 çıkmış. Büyük bi sorun mu ? 2 hafta nasıl beklerim
Belki sezeryan olursun😊
Arkadaşlar dün kalp atışlarımızı duyduk çok şükür bi sıkıntı yok.. Ama tsh yüksek çıkmış dedi doktorum. İki hafta sonra tekrarlayalım testi dedi. Normali 0,27 ile 4,2 aralığında olmalıymış benim ki 5,63 çıkmış. Büyük bi sorun mu ? 2 hafta nasıl beklerim
canım geçenlerde bi makalede okudum hamilelikte bazı değerler yükselebilirmiş tsh da bunlardan biri. kolesterol falan yüksek çıkarmış. makalede bunlar doğal hamilelikte endişe etmeye gerek yok yazıyodu. içini ferah tut takibini yap
Canım çok sıkkın yaa
bence hiç sıkma canını çok acil bi durum olsa doktorun müdahale ederdi rahat ol daha da tetikleme bence stresin sana da bebeğe de zararı büyük hamileyiz böyle değişiklikler olabilir. iki hafta sonraya bakarsın kendiliğinden düşer şimdiden üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?