İnşallah canım.. Zaten bi de idrar yolları iltahabı olmuşum .. Uğraşıp duruyorum kendimle.. Ev darmadağın iş desen yoğun izine çıkamıyorum 20 gün iznim var 3 günü zor aldım ... Onuda nasıl değerlendiricem belli değil... Çok keyifsizim
Canim miden bos olduğu için su çıkıyor malesef ben.midemin sari suyuna kadar cikardigimi biliyorum.Bebege birşey olmaz korkma aranizda bulanti ve kusmayi en çok yasayanlardanim ben şükür bebeğim sağlıklı.buğun iğrençtim hiç böle olmamıştım sabah kalktım elimi yüzümü yıkadım oturdum üstümü giycektim biranda mide bulantısı wc zor koştum bildiğiniz saf su öğürmekten artık bi hal oldum bebeğe bişey olcak die korktum ben bunu ilk yaşıyorum...benden beter olan arkadaşlar var rabbim yardımcınız olsun ama gaviscon ve renni mide için kullanılabilirmiş...
Canim inşallah bebegin sapasağlam hic korkma iyi yapmışsın doktora gitmekle gelir gelmez yaz merakta birakma rabbim yardimcin olsun ...Kızlar günaydın çok kötüyüm bu sabah .. Wc ye kalktım tekrar yattım yatarken idrar yapar gibi ama kilodumu ıdlatacak kadar değil sıvı geldi kağıtla dildim kahverengi .. 10.30 da dr randevum vardı de un doğumları çıkmış abil 1 E kadar nasıl 1 olacak çok üzgünüm .. Bebeğime bişey olmuşmudur
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin seni nasıl eklicez yaw listeye yasini ve bu bilgileri özelden yollarmisin bsna sana bir doğum hesabi yapalım :)Kızlar merhaba ben de aranıza katıldım ...yalnız söyle bir durum var ben hiç bir sekilde son adet tarıhımı hatırlamıyorum ama doktor ultrasonda hafta ve gunünü soyleyebılıyor benım hesap yetenegım hıc yoktur 31 Mayıs'ta ultrason kağıdına göre 6 hafta 5 günlük görünüyor yanı bugün 10 hazıran 8 hafta falan olmuş olması gerekıyor heralde Doktorum 5 Ocak'ta sezeryanla alırız değmişti kısmet olursa ...bu arada 2. Bebegım olcak ılk kızım 3 yasını doldurdu amA bu sefer midem çok bulanıyor ılkınde hiç olmamıştı hepinize sağlıklı Mutlu hamilelik ve doğum diliyorum...
Oyy masallah canım bebegine inşallah sonuna kadar sorunsuz gecer hamileligin :)selam kızlar 9 artı 2 bugün kontrolüm vardı bebek inanılmaz gelişmiş resmen bebek olmuş cok sükür hersey normal kalp 174 uc hafta sonra ikili teste gidicem allah size de hayırlı haberler nasip etsin cok mutluyum:)
Canim tembellikten değil halsizlikten yapamiyoruz birsey bende ayniyim süpürge bile yapıyorum esim yapıyor evde herseyi yemek isinide yari dışardan yari ivur zivir geliştiriyor iste napalım bugünlerde gecicek inşallaheşim işten geldi yemek yok, bir salata yaptım ona sadece içine ton balığı koydu yedi,,, mutfak dağınık ama ben toplamak istemiyorum, şimdi de mutfağı temizliyor,,,ama benim hiç iş yapasım yok bayanlar,,,evdeyimde,,, bütün gün uyumak yatmak istiyorum,,, herkes benim gibi mi????
nasıl bir tembelliktir bu????
sıkılıyorum da eşim iş yapınca ama gitmiyor elim hiç bir şeye,,, sadece evi süpürüyorum hergün oda toza alerjim var diye,,,,
Canim folik plus 3 tane çok değil mi ya ben gunde bir tane iciyorum ?Kizlar aksam 7 gibi yogurt corbasi ictim. Icerken de biraz zorlandim. Bi yarim saattir dr yogun sekilde bulantim oldu. Bulantim oluyor zaten ama pek cikarmiyordum. O yuzden folic plustan 3 tane yuttum. Ama arkasindan direk cikardim. Haplar da cikti mi bilmiyorum. Tekrar alsam mi bilemedim. Sizce ne yapayim?
Oksururken ve aniden kalktim mi benimde kasigim ağrıyor normal canim.benim de azaldı baya ama ara ara azcık ağrıyor yine. önemli birşey değildir umarım. bir de bazen öksürdüğümde ya da ayağa kalktığımda sancı giriyor hafif. normal mi acaba?
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin :)selam arkadaslar... uzun suredır forumu takıp ederdım. 9aydır bebiş istiyorduk sonunda Rabbım nasip eyledı 6haftalık hamileyim.. Rabbım hepimizin saglıkla kucagına aldıgı gunlerı nasip etsın ınşallah....
Canim mantardan kurtulmussun sevimdim baş dönmesi tansiyon düşüklüğünden bendede oluyor ara ara iki kere kusmak birsey değil ben artık sayısını bilmiyorumarkadaşlar mantar olmuştum yardık istemiştim ne yapıyım diye sizden
saolsun bir arkadaş sirke kullan demişti kullandım 1 haftada geçti şükürler olsun
çokk teşekkür ederim rabbim bebeklerimizi korusun
bu arada bugün yine kötüydüm bol bol baş dönmesi yaşadım 2 kere kustumhiç iş yapamıyorum bu günlerde
Canim gözün aydın vatanina ksvustun demek annecigin sanada torununada cok iyi bakar kesin :)Merhaba arkadaşlarım.
Bu
Ülkeme geldim ama yazamadım size. İlk kontrolümüzde küçük bir kanama alanı gördü doktorum. İstirahat verdiği için annemde kalıyorum. Bugün evimdeyim çok şükür. Umarım hepiniz iyisinizdir. Şimdi geriye dönük tüm mesajlarınızı okuyacağım:)
Kendinize iyi bakın. Sılam beni de listeye ekleyebilirsin artık. Çok şükür nohutumuzun pıt pıtlarıı duyduk. Bilgileri özelden yazıyorum şimdi.
Öpüldünüz cici anneler!!!
Canim inşallah bir sorun olmaz içini ferah tut doktorunun dedikleri uygula korkma bebegin seninse sana yazılmışsa rabbim nasip edecektir kucağına sağlıkli bir şekilde almani...H
Ay bende çok üzüldüm anlattiklarina bende bugun kontrole gittim bebisimin yaninda bide miyom buyuyomus cok korkuyorum düşük erken doğum zor gunler beni bekliyor dualarinizi bekliyorum
kızlar teyZeler bebiş görmek isteyenler maşallah diyin yavruma olur muEki Görüntüle 1152817 Eki Görüntüle 1152819
buğun iğrençtim hiç böle olmamıştım sabah kalktım elimi yüzümü yıkadım oturdum üstümü giycektim biranda mide bulantısı wc zor koştum bildiğiniz saf su öğürmekten artık bi hal oldum bebeğe bişey olcak die korktum ben bunu ilk yaşıyorum...benden beter olan arkadaşlar var rabbim yardımcınız olsun ama gaviscon ve renni mide için kullanılabilirmiş...
Arkadaşlar dün kalp atışlarımızı duyduk çok şükür bi sıkıntı yok.. Ama tsh yüksek çıkmış dedi doktorum. İki hafta sonra tekrarlayalım testi dedi. Normali 0,27 ile 4,2 aralığında olmalıymış benim ki 5,63 çıkmış. Büyük bi sorun mu ? 2 hafta nasıl beklerim
bende de enfeksiyon var hatta evlendiğimden beri kronik oldu artık. hep değerim yüksek çıkıyo çok su iç iyi geliyo bide ayaklarını sıcak tut ev de dursun bişey olmaz yat dinlen kendini de üzme bebeğini içerde strese sokuyosun bunu düşün kendini rahatlat
kızlar çatlak oluşumunu engelleyebilmek için ne kullanmamız gerek bilgisi olan var mı? özellikle tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz? ben biraz araştırdım benim bulduğum ürünler : lierac , bio oil, bebek yağı ve argan yağı
tavsiyeler bekliyorum
Kızlar hastanedeyim .. Kendi dr um doğumda olduğu için diğer dr bakıcak onu bekliyorum .. Dua edin ne olurr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eşim işten geldi yemek yok, bir salata yaptım ona sadece içine ton balığı koydu yedi,,, mutfak dağınık ama ben toplamak istemiyorum, şimdi de mutfağı temizliyor,,,ama benim hiç iş yapasım yok bayanlar,,,evdeyimde,,, bütün gün uyumak yatmak istiyorum,,, herkes benim gibi mi????
sıkılıyorum da eşim iş yapınca ama gitmiyor elim hiç bir şeye,,, sadece evi süpürüyorum hergün oda toza alerjim var diye,,,,
bacaklarında catlak varsa karnın ılla catlıyor canım. yanı olacagını varsa onune gecemıyorsun ama en ıyı ürün lierac.. Açık ara hemde
kızlar hastanedeyim .. Kendi dr um doğumda olduğu için diğer dr bakıcak onu bekliyorum .. Dua edin ne olurr
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eşlerimizden allah binlerce kez razı olsun hayırlı eşlerimiz var.
Kaç haftadır mutfağa bile giremedim tüm bulaşık yemek ev işi hepsini iyi kötü yaptı sağolsun. Benim yüzümden o da zayıfladı.
Tembellik değil canım bu halsizlik istesekte yapamıyoruz . Insanın kolunu kaldıracak hali olmuyor.
çok şükür bugün temizliğimi yapacam kendimi yormadan . Tez zamanda hepimiz düzeliriz inşallah
kızlar çatlak oluşumunu engelleyebilmek için ne kullanmamız gerek bilgisi olan var mı? özellikle tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz? ben biraz araştırdım benim bulduğum ürünler : lierac , bio oil, bebek yağı ve argan yağı
tavsiyeler bekliyorum
aynı halsızlık bende de var aslında halsızlık ılk aylarda olmazmıs 6. Aydan sonra baslarmıs ben testlerı yaptırdım bısey cıkmadı bugun saglıkocagına gıttım hamılelık kaydı ıcın ordakı hemsıreyede soyledım kusmam yok bulantım yk neden bukadar halsızım dıye tansıyonumu olctu 9-5 cıktı bol bol su ıcmelısın gunde 2-3 lıtre dedı gercı sız cıkartıyonuz ondan da halsızlık varıdrda ben nıye boyleyım anlamadım ya
canım benimde evde var alet aynen oğluma hamileyken almıştık benim tansiyon en ufak streste fırlar,sana da geçmiş olsun , dün akşam erken tattım ve uykum çok bölünmedi uykusuzluktanmış meğer:) ağrısı geçti hamdolsun ama göz kapaklarım hala şiş:)Canım basın agrıdıgı için gözün şişmiş olabilir.. Tansıyonuna muhakkak bak.. Ben kendime kızıma hamıleyken tansıyon aleti aldım böle kötü hıssedersem kendimi hemen ölcuyorum canım.. Bnmde dün cok basım agrıdı özellikle sag tarafı sag gözümü görsen nasıl şişti masaj yapa yapa indi biraz sabah kalktım bu sefer küçülmüşeşim dayanamadıgüldü bu ne kız diyo bana
maşallah canım sana çok yorma ama birden kendiniİyiyim bende canımmmmm tsk ettim 😊 kızlar ya ben bi kaç gündür maşallah iyiyim heeh bulantım falan azaldi azda olsa yemek yitebiliyorjm ve bugun kalktkm temizliğe giriştim ama şimdi yoruldumu anladim oturdum kaldim ☺️ bende ay sonunda gidicem dr'a cok merak ediyorum büyüdü mü bebiş iyi mi. Bide herkeste oldugu gibi bendede korkular var 😞 rabbim inş tamamına erdirir sağlıkla kucaklarımıza alırız miniklerimizi. 🙏🙏
canım beyaz peynir değil çiğ peynir hani bazen satılır ya pazarlarda pastörize olmayan onlar zararlı yoksa marketlerde ki pastörize peynirleri tüketebilirsinkızlar size beyaz peynir yemeyin diyen oldu mu acaba?????
arkadaşım taze peynir yeme diyor
canım sağol dediğin doğru uykusuzluktanmış ah uyuyabilsem sılam sabah beşte kalkıyor oğlum benim gözümden uyku akıyor eşimde de anlayış sıfır kv dem ondan çok düşünüyor beni oğlanı verde sen dinlen uyu diyor Allah razı olsun iyi ki aynı binadayım, öğlen uykusu iyi ama bazen uykum olmuyor bazen o uyurken iş yapayım yemek yapayım diyorum geçiyor zamancanim tansiyonun dusuk olabilir yada uykun az geliyor olabilir ben hamileligimi ogrendim ogreneli cok uyuyorum senin yazdigin kadariyla uykun az uyku bana en iyi gelen sey su aralar sadwece uyku halimde iyiyim cunki.oglundan firsat buldukca uyumaya calis ve tansiyon kontrolunu mutlaka yaptir cok gecmis olsun tekrar
canım iyi hatırlattın öyle tembelleştim mi namazları güçlükle kılıyorumKızlar bebeklerimiz için 70 bin tevhid okuyoruz... Herkesten destek beklıyoruz... Toplamında 70 bin olucak... Ne kadar okursak dusjeli arkadasımıza özel mesaj atalım... En son 30 binde kamıstık...
Hadi tevhide..(bebeklerimizi ve bizim için)
canım hercale ben mesaj atmıştım o bıraktı ya, 10 Yasin okundu istersen sana mesaj atalım kalanı tamamlayalım ben yazmıştım sayfaya ama pek ilgilenen olmamıştıSılam canım bi ara 40 yasın okuyoduk hercal arkadas bakuyodu neoldu canım bnmi kacırdım tamamlandımı o??? Bilgin varmı
canım ben normalde de yapmam ağda epilasyon bir tek bacağıma:) cildim de sıkıntı var o yüzen hassas bölgelere kullanamıyorumKızlar birsey sorucam ...
Epilasyonunuzu nasıl yapıyosunuz bikni bölgesine.. Ben sir agdayla yapıyorum ama en son yaptıgımda cok acıdı neden ki normalde alısıktırım.. Hani acımazdı ama... Acaba. Bi zararı olurmu ya ...
Kızımdada yaptım ama. Böle bi acı duymadım...
canım risk yoksa serbest sağlık ocağında ebe ilk üç ya ve son üç ay tavsiye etmiyoruz dedi ama bir şey olmaz riskin yoksa merak etme:)Kızlar doktoruna cinsel ilişki hakkında soru soran oldu mu? Benim doktorum akrabam teyzem gibi utandım soramadım yasak mı değil mi :44::44::44::44::44:
canım isterdim ama bitirmem gereken iki hatim var öyle az kaldı ki ama onu bile okuyamıyorumEewtt degerli ocak 2015 anne adayları
Cok güsel aylarda hamile kaldık... Su andada cok mubarek aylardayız...
Bu zamana kadar okudugumuz ihlas ve salavatı tefriciyedir.. Su anda dewam eden kelime i tevhid var... Yasin okuyoduk onu su anda saymıyorum.
Bugun hatmi şerife baslayalım diyorum ne dersiniz...şöle yapalım ilk 3 ayı saymıyorum.. 6 ayımız var.. Hatım yapalım.. Bugun yarın bebeklerimiz bizi duymaya baslıyacak.. 100 kısıyız hatım bittigi zaman ben duasını yaparım...
Tekrar baslarız..
Katılmak isteyenlere sadece 1 cüz verelim eger bitirir tekrar almak isterse 1 cüz daha veririz..
Niyetimiz ilk önce Allah rızası için.. Bizim ve bebeklerimizin saglıklı olması için... Kolay dogum yapıp evlatlarımızı saglıklı bi sekılde kucagımıza almamız için....
Bu konu hakkında yorumlarınız önerilerinizi beklıyorum...
Hepimizin buna ihtiyacı var
bende sendenim canım:)Cinsellik konuşulmuş kızlar...valla ben herifi hiç görmek istemiyorum,,bana dokunmasın yeter modundayım,..benim gibi olan varmı ? hormanlardan mı ben böyleyim
oyyy maşallah senin kuzuna hiperaktif çıktı:)) canım 140 üstüne kız diyorlar:)kızlarrrr ben geldimm.. Biz süpermişiz. Bebiş 10 hafta 4 gunluk çıktı. tam 3.6 cm..
Doktor hareket ettirmek istedi etmedi. Vurdu vurdu benım veletten tık yok. En sonunda o nokta kadar elleri ayaklarını kendine cekip geri iti. Doktor bile şaşırdı. 3.5 cm'lık bebegın bu kadar net hareketlerini ilk defa görüyorum dedi.(al sana hareketin ağa babası dedi yumurcak)Kalbımız 170 atıyor..Biz süperiz teyzeleri.. Dualarınız için sonsuz teşekkürler. Akşama da resim atıcam
canım bakma sen o saçmalığa etkilenme sakın hiç öyle değil annelik:)Ya kizlar raporluyum hamilelile ilgili film izleyeyim dedim aramizda bebek var diye film buldum ilk çocuğum olacak benim filmlerde güzel anlatilir diye ummustum kadin depresyon a girdi çocuğunu birakti gitti hamileliği içinde beni kemiren varlik diye tanimladi babalarin hic takmadigi bakimin tamamıyla annede olduğunu anlatmislar soktayim suan ben hep çocuğumu çok seveceğini düşünüyorum sinirlerin bozuldu
evet evet ama bu mevsimde nasıl bulucaz oğlumda çok yedim gerçekten akça pakça pek güzel cildi var:)Aaa ayva varmı yaaaa ayva istiyorum bennnnn.kızlarrr 3 ve 4. Aylarda ayva yiyelim bebişler güzel olurmuş öyle okudum 👍😉
canım için rahat olsun uçakla gideceksin bir şey olmazkızlarr ben 8+5 günlük hamileyim dün doktora gittim en son herşey normal görünüyor aa kendini fazla yorma dedi ( daha önceki düşük ve dış gebelik hikayemden kaynaklı) ama yarın istanbula gidicem ankara da yaşıyorum uçakla gidicem annemi çok özledim orda kendimi yormam evde otururum ama uçaktan dolayı tedirgin oldum dua edin bana inş sağlıkla gider dönerim doktor çok fazla seyehat etmeni istemem ama arada olabilir dedi zaten bir hafta kalır dönerim bir daha ağustosa ancak giderim bugüne kadar bişi yoktu bugün korktum
inşallah daha çok büyümez canımBugun kontrole gittim bebisim iyi ama yaninda miyom büyümüş cok moralim bozuldu napicam
ayy canım benim hayırlısı buymuş dediğin gibi Rabim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsinmerhaba arkadaslar ve eshase. sabah sen yazdıktan sonra bende kendımden süphelendim. hemen randevu aldım dokrora gıttım. kalp atısı yok dedı. daha sonra kendı doktorumu aradım ve hemen gıttım o da baktı aynı seyı söyledı. yarın sabah kürtaj olucam. uzuluyormuyum, hayır arkadasım hatta Allaha şükredıyorum kı saglıksız olan bu gebelıgım zamanında sonlandı aylar gectıkten sonra ya da bebegımı kucagıma aldıktan sonra degıl. ben ılk bastan berı hep dua ettım allahım saglıksıysa gebelıgım devam etsın dıye. benım plansız bır gebelıktı ve ılac kullanmıstım ve devam etseydı gebelık allah korusun bebegımde bır çok sorun olabılırdı. sende böyle düşün arkadaşım. hayırlı olan buymus.
ocak annelerı sızlerede Allahım ınsallah saglıklı bır dogum ve bebek kısmet eder. benıde lısteden çıkarırsanız sevınırım.
maşallah kuzunaKizlaaaar gordum bebegimi Allahima binlerce kere sukurler olsun:) kalp atislarini da duydum ama hic duygulanmadim kocaman gulmek geldi icimden:) 7+1 diye hesaplamisti doktor gecen defa sat a gore ultrasonda 6+0 cikti tam:) 8 gunluk bir gecikme var yani:) cok istahsizim hicbisey yemiyorum kilo kaybediyorum dedim doktora sen merak etme bebek ihtiyaci olan ne varsa senden soke soke alir dedi. Ay bi mutluyum su an. Rabbim daim kilsin.
maşallah suphanallah canım büyümüş kuzunkızlar teyZeler bebiş görmek isteyenler maşallah diyin yavruma olur muEki Görüntüle 1152817 Eki Görüntüle 1152819
maşallah kuzuyaMerhaba arkadaşlarım.
Ülkeme geldim ama yazamadım size. İlk kontrolümüzde küçük bir kanama alanı gördü doktorum. İstirahat verdiği için annemde kalıyorum. Bugün evimdeyim çok şükür. Umarım hepiniz iyisinizdir. Şimdi geriye dönük tüm mesajlarınızı okuyacağım:)
Kendinize iyi bakın. Sılam beni de listeye ekleyebilirsin artık. Çok şükür nohutumuzun pıt pıtlarıı duyduk. Bilgileri özelden yazıyorum şimdi.
Öpüldünüz cici anneler!!!
işe yaramasına sevindim bendim canım o:)arkadaşlar mantar olmuştum yardık istemiştim ne yapıyım diye sizden
saolsun bir arkadaş sirke kullan demişti kullandım 1 haftada geçti şükürler olsun
çokk teşekkür ederim rabbim bebeklerimizi korusun
bu arada bugün yine kötüydüm bol bol baş dönmesi yaşadım 2 kere kustumhiç iş yapamıyorum bu günlerde
hayırlı olsunselam arkadaslar... uzun suredır forumu takıp ederdım. 9aydır bebiş istiyorduk sonunda Rabbım nasip eyledı 6haftalık hamileyim.. Rabbım hepimizin saglıkla kucagına aldıgı gunlerı nasip etsın ınşallah....
bende çok tembelim ama mecburen yemeğimi yapıyorum ev işini yapıyorum her gün çamaşır asıp katlamaktan bıktım bir sele ütüm var yapmıyorum eşimde bir işe elini sürmez akşam makinaya tabağını koydurdum ilk kez:) bir an önce geçsin istiyorum bu halim çok gıcık zevk almıyorum hiçbir şeydeneşim işten geldi yemek yok, bir salata yaptım ona sadece içine ton balığı koydu yedi,,, mutfak dağınık ama ben toplamak istemiyorum, şimdi de mutfağı temizliyor,,,ama benim hiç iş yapasım yok bayanlar,,,evdeyimde,,, bütün gün uyumak yatmak istiyorum,,, herkes benim gibi mi????
maşllah canım kuzuna, seninde kız sanırım:)selam kızlar 9 artı 2 bugün kontrolüm vardı bebek inanılmaz gelişmiş resmen bebek olmuş cok sükür hersey normal kalp 174 uc hafta sonra ikili teste gidicem allah size de hayırlı haberler nasip etsin cok mutluyum:)
hoş geldin hayırlı olsunKızlar merhaba ben de aranıza katıldım ...yalnız söyle bir durum var ben hiç bir sekilde son adet tarıhımı hatırlamıyorum ama doktor ultrasonda hafta ve gunünü soyleyebılıyor benım hesap yetenegım hıc yoktur 31 Mayıs'ta ultrason kağıdına göre 6 hafta 5 günlük görünüyor yanı bugün 10 hazıran 8 hafta falan olmuş olması gerekıyor heralde Doktorum 5 Ocak'ta sezeryanla alırız değmişti kısmet olursa ...bu arada 2. Bebegım olcak ılk kızım 3 yasını doldurdu amA bu sefer midem çok bulanıyor ılkınde hiç olmamıştı hepinize sağlıklı Mutlu hamilelik ve doğum diliyorum...
canım geçmiş olsun hemen hastaneye git bekleme doktorunuKızlar günaydın çok kötüyüm bu sabah .. Wc ye kalktım tekrar yattım yatarken idrar yapar gibi ama kilodumu ıdlatacak kadar değil sıvı geldi kağıtla dildim kahverengi .. 10.30 da dr randevum vardı de un doğumları çıkmış abil 1 E kadar nasıl 1 olacak çok üzgünüm .. Bebeğime bişey olmuşmudur
geçmiş olsun canım korkma kusunca bebişe bir şey olmazbuğun iğrençtim hiç böle olmamıştım sabah kalktım elimi yüzümü yıkadım oturdum üstümü giycektim biranda mide bulantısı wc zor koştum bildiğiniz saf su öğürmekten artık bi hal oldum bebeğe bişey olcak die korktum ben bunu ilk yaşıyorum...benden beter olan arkadaşlar var rabbim yardımcınız olsun ama gaviscon ve renni mide için kullanılabilirmiş...
canım sakın bekleme hemen bir endokrin uzmanına git ilaca başlatır ihmale gelmez sakın bekleme 2 hafta ,kadın doğumcuların çoğu önemsemiyor ama çok önemli bu konuArkadaşlar dün kalp atışlarımızı duyduk çok şükür bi sıkıntı yok.. Ama tsh yüksek çıkmış dedi doktorum. İki hafta sonra tekrarlayalım testi dedi. Normali 0,27 ile 4,2 aralığında olmalıymış benim ki 5,63 çıkmış. Büyük bi sorun mu ? 2 hafta nasıl beklerim
canım lütfen gilaburuyu araştır şifa olur iltihabınaBen de çok sık oluyor iltahap. Bide dün doktora gidicem diye tuttum idrarımı ultrasonda net olsun diye o daha da arttırdı galiba... Suyu da çok içiyorum.. İdrar kültürü yaptırıcam bugün...
tavsiyeler bekliyorum
oyyy maşallah senin kuzuna hiperaktif çıktı:)) canım 140 üstüne kız diyorlar:)
maşallah suphanallah canım büyümüş kuzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?