2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

bende de enfeksiyon var hatta evlendiğimden beri kronik oldu artık. hep değerim yüksek çıkıyo çok su iç iyi geliyo bide ayaklarını sıcak tut ev de dursun bişey olmaz yat dinlen kendini de üzme bebeğini içerde strese sokuyosun bunu düşün kendini rahatlat

Canim miden bos olduğu için su çıkıyor malesef ben.midemin sari suyuna kadar cikardigimi biliyorum.Bebege birşey olmaz korkma aranizda bulanti ve kusmayi en çok yasayanlardanim ben şükür bebeğim sağlıklı.
Bulanti icin bende serum haric tek iyi gelen vomex a oldu gunde 3 tane alabilirsin dene istersen cok geçmiş olsun :)
Canim inşallah bebegin sapasağlam hic korkma iyi yapmışsın doktora gitmekle gelir gelmez yaz merakta birakma rabbim yardimcin olsun ...
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin seni nasıl eklicez yaw listeye yasini ve bu bilgileri özelden yollarmisin bsna sana bir doğum hesabi yapalım :)
Oyy masallah canım bebegine inşallah sonuna kadar sorunsuz gecer hamileligin :)
Canim tembellikten değil halsizlikten yapamiyoruz birsey bende ayniyim süpürge bile yapıyorum esim yapıyor evde herseyi yemek isinide yari dışardan yari ivur zivir geliştiriyor iste napalım bugünlerde gecicek inşallah
Canim folik plus 3 tane çok değil mi ya ben gunde bir tane iciyorum ?
Ben cikardiktan sonra yeniden almadım haplari zaten mide kotuyken hal alsan yine ayni olucak ...
benim de azaldı baya ama ara ara azcık ağrıyor yine. önemli birşey değildir umarım. bir de bazen öksürdüğümde ya da ayağa kalktığımda sancı giriyor hafif. normal mi acaba?
Oksururken ve aniden kalktim mi benimde kasigim ağrıyor normal canim.
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin :)
Canim mantardan kurtulmussun sevimdim baş dönmesi tansiyon düşüklüğünden bendede oluyor ara ara iki kere kusmak birsey değil ben artık sayısını bilmiyorum
Canim gözün aydın vatanina ksvustun demek annecigin sanada torununada cok iyi bakar kesin :)
Tamam tatlım bakıyorum ozelime :)
H
Ay bende çok üzüldüm anlattiklarina bende bugun kontrole gittim bebisimin yaninda bide miyom buyuyomus cok korkuyorum düşük erken doğum zor gunler beni bekliyor dualarinizi bekliyorum
Canim inşallah bir sorun olmaz içini ferah tut doktorunun dedikleri uygula korkma bebegin seninse sana yazılmışsa rabbim nasip edecektir kucağına sağlıkli bir şekilde almani...
kızlar teyZeler bebiş görmek isteyenler maşallah diyin yavruma olur muEki Görüntüle 1152817 Eki Görüntüle 1152819

Oyy masallah canım :)))

Ben de çok sık oluyor iltahap. Bide dün doktora gidicem diye tuttum idrarımı ultrasonda net olsun diye o daha da arttırdı galiba... Suyu da çok içiyorum.. İdrar kültürü yaptırıcam bugün...

ben içtim canım gaviscon. araştırdım zararı yokmuş hiç. bana en iyi gaviscon geliyor.
çok şükür 2 gündür iyiyim ne oldu nasıl geçti anlamadım 3 hafta çektim. iki gündür kahvaltımı hazırlayıp yapabiliyorum.hatta yumurta haşladım yedim :) inşallah seninde kısa sürede geçer .

Hamilelikte TSH Yüksekliği
Hamilelikte TSH yüksekliği, teşhis konulur konulmaz tedavi edilmesi gereken bir hastalıktır.

Eğer hamilelikte TSH yüksekliği varsa bu hamile kadında tiroid hormonu yetersiz geliyor demektir. Bu çok önemli bir alarm işaretidir. O halde en önemli test TSH ölçümüdür. Ancak TSH ölçüm sonucunu kendi kendinize yorumlayıp normal veya anormal diyemezsiniz; çünkü bazı hamile kadınlar normal olduğu halde TSH düşük çıkabilir. Bu durumda boşuna panik yaparsınız, hatta boşuna zehirli guatr tedavisi bile olabilirsiniz.

O nedenle hamilelikte TSH yüksekliği için TSH ile beraber serbest T3 ve serbest T4 ölçümleri de gerekir. Hamilelikte TSH yüksekliği tanısı için bunların üçünü bir araya koyarak karar veriyoruz. Haşimoto hastalığı ile haşimato hastalığı aynıdır; tıbben doğru olanı haşimoto hastalığıdır. Atom tedavisi ile radyoaktif iyot RAİ tedavisi aynı anlama gelir, ancak doktorlar radyoaktif iyot RAİ tedavisini kullanmayı tercih eder.

Peki hamilelikte TSH yüksekliği tedavisi gecikirse ne olur? Bebeğe yeterli tiroid hormonu gidemez, bebekte beyin gelişimi bozulur, beyinde hücrelerde ölüm (nekroz) olabilir. Sonuçta zeka ve fiziksel gelişim bozulabilir. hamilelikte TSH yüksekliği tedavisi için ne kullanıyoruz? Gebelikte guatr ‘dan kasıt gebelikte TSH yüksekliği ve hipotiroidi ise tedavi için tiroid hormonu tabletleri kullanıyoruz.

internette bulduğum bir bilgiyi paylaşmak istedim yardımcı olmak amacıyla; bence telaş yapma tüm ölçümler yapılınca sonuç anlaşılıyormuş. teşhis sonrası da ilaç kullanılarak değer düşürülüyor yani çok kolay bir çözümü var.Allah a şükür kontrollere gidiyoruz ve doktorlar almamız gereken önlemleri söylüyor. telaş yapma ama görmezden de gelme takip et değeri geçmiş olsun.

Kızlar hastanedeyim .. Kendi dr um doğumda olduğu için diğer dr bakıcak onu bekliyorum .. Dua edin ne olurr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım arada elma sirkesinden bir iki kapak taharet suyuna kat öyle temizlen faydası oluyor.
bu dertten çok çektiğimden biliyorum.
birde iş yerinde falan klozete ya da tuvalete hiç girmemeye çalış .

kızlar çatlak oluşumunu engelleyebilmek için ne kullanmamız gerek bilgisi olan var mı? özellikle tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz? ben biraz araştırdım benim bulduğum ürünler : lierac , bio oil, bebek yağı ve argan yağı

tavsiyeler bekliyorum

bacaklarında catlak varsa karnın ılla catlıyor canım. yanı olacagını varsa onune gecemıyorsun ama en ıyı ürün lierac.. Açık ara hemde

eşlerimizden Allah binlerce kez razı olsun hayırlı eşlerimiz var.
kaç haftadır mutfağa bile giremedim tüm bulaşık yemek ev işi hepsini iyi kötü yaptı sağolsun. benim yüzümden o da zayıfladı.
tembellik değil canım bu halsizlik istesekte yapamıyoruz . insanın kolunu kaldıracak hali olmuyor.
çok şükür bugün temizliğimi yapacam kendimi yormadan . tez zamanda hepimiz düzeliriz inşallah

bacaklarında catlak varsa karnın ılla catlıyor canım. yanı olacagını varsa onune gecemıyorsun ama en ıyı ürün lierac.. Açık ara hemde

üniversite zamanında bacaklarımda bir iki çatlak oluşunca cilt doktoruna gitmiştim cildin çok hassas bebek cildi gibi üst tabaka ince ileride doğum yaparsan çatlakların oluşur önceden önlem almak zorundasın mutlaka bir ürün kullan çatlağı aza indir demişti çatlayacağını biliyom ama ben yinede elimden geleni yapayım lierac tavsiyesi için teşekkür ederim

aynı halsızlık bende de var aslında halsızlık ılk aylarda olmazmıs 6. Aydan sonra baslarmıs ben testlerı yaptırdım bısey cıkmadı bugun saglıkocagına gıttım hamılelık kaydı ıcın ordakı hemsıreyede soyledım kusmam yok bulantım yk neden bukadar halsızım dıye tansıyonumu olctu 9-5 cıktı bol bol su ıcmelısın gunde 2-3 lıtre dedı gercı sız cıkartıyonuz ondan da halsızlık varıdrda ben nıye boyleyım anlamadım ya

Günaydın kızlar 20 sayfayı oku oku bitmedi

Dün doktora gittim verdim idrar tahlilini bakalım ne çıkacak sonuç yarın çıkarmış duruma göre davranacaz artık

bu arada şeyi sordum belli bir süre daha yapmayın dedi iltihap düşük riskini yükselttiği için

Suna dumankaya diye bi güzellik uzmanı varya

badem yağı çilek yağı ve limonu karıştırıp sürün diyor onu yapmayı düşünüyorum

Oluyor canım hamile kalanların çoğu halsiz olur. vücut yeni sisteme hazırlanmaya çalışıyor o yüzden . kendinde sorun arama o hemşire bilmiyor mu ya
hamile kalan kadın ayılır bayılır ilk aylar böyle olur . sonra geçer. doğuma doğru da halsizlik değilde ağırlık çöker .
inşallah 1 aya hepimiz turp gibi olcaz :)

canım benimde evde var alet aynen oğluma hamileyken almıştık benim tansiyon en ufak streste fırlar,sana da geçmiş olsun , dün akşam erken tattım ve uykum çok bölünmedi uykusuzluktanmış meğer:) ağrısı geçti hamdolsun ama göz kapaklarım hala şiş:)
maşallah canım sana çok yorma ama birden kendini
kızlar size beyaz peynir yemeyin diyen oldu mu acaba?????

arkadaşım taze peynir yeme diyor
canım beyaz peynir değil çiğ peynir hani bazen satılır ya pazarlarda pastörize olmayan onlar zararlı yoksa marketlerde ki pastörize peynirleri tüketebilirsin
canım sağol dediğin doğru uykusuzluktanmış ah uyuyabilsem sılam sabah beşte kalkıyor oğlum benim gözümden uyku akıyor eşimde de anlayış sıfır kv dem ondan çok düşünüyor beni oğlanı verde sen dinlen uyu diyor Allah razı olsun iyi ki aynı binadayım, öğlen uykusu iyi ama bazen uykum olmuyor bazen o uyurken iş yapayım yemek yapayım diyorum geçiyor zaman
canım iyi hatırlattın öyle tembelleştim mi namazları güçlükle kılıyorum
Sılam canım bi ara 40 yasın okuyoduk hercal arkadas bakuyodu neoldu canım bnmi kacırdım tamamlandımı o??? Bilgin varmı
canım hercale ben mesaj atmıştım o bıraktı ya, 10 Yasin okundu istersen sana mesaj atalım kalanı tamamlayalım ben yazmıştım sayfaya ama pek ilgilenen olmamıştı
canım ben normalde de yapmam ağda epilasyon bir tek bacağıma:) cildim de sıkıntı var o yüzen hassas bölgelere kullanamıyorum
Kızlar doktoruna cinsel ilişki hakkında soru soran oldu mu? Benim doktorum akrabam teyzem gibi utandım soramadım yasak mı değil mi :44::44::44::44::44:
canım risk yoksa serbest sağlık ocağında ebe ilk üç ya ve son üç ay tavsiye etmiyoruz dedi ama bir şey olmaz riskin yoksa merak etme:)
canım isterdim ama bitirmem gereken iki hatim var öyle az kaldı ki ama onu bile okuyamıyorum( bir an önce kendime gelmek istiyorum
Cinsellik konuşulmuş kızlar...valla ben herifi hiç görmek istemiyorum,,bana dokunmasın yeter modundayım,..benim gibi olan varmı ? hormanlardan mı ben böyleyim
bende sendenim canım:)
oyyy maşallah senin kuzuna hiperaktif çıktı:)) canım 140 üstüne kız diyorlar:)
canım bakma sen o saçmalığa etkilenme sakın hiç öyle değil annelik:)
Aaa ayva varmı yaaaa ayva istiyorum bennnnn.kızlarrr 3 ve 4. Aylarda ayva yiyelim bebişler güzel olurmuş öyle okudum 👍😉
evet evet ama bu mevsimde nasıl bulucaz oğlumda çok yedim gerçekten akça pakça pek güzel cildi var:)
canım için rahat olsun uçakla gideceksin bir şey olmaz
Bugun kontrole gittim bebisim iyi ama yaninda miyom büyümüş cok moralim bozuldu napicam
inşallah daha çok büyümez canım
ayy canım benim hayırlısı buymuş dediğin gibi Rabim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin
maşallah kuzuna
kızlar teyZeler bebiş görmek isteyenler maşallah diyin yavruma olur muEki Görüntüle 1152817 Eki Görüntüle 1152819

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallah suphanallah canım büyümüş kuzun
maşallah kuzuya
işe yaramasına sevindim bendim canım o:)
hayırlı olsun
bende çok tembelim ama mecburen yemeğimi yapıyorum ev işini yapıyorum her gün çamaşır asıp katlamaktan bıktım bir sele ütüm var yapmıyorum eşimde bir işe elini sürmez akşam makinaya tabağını koydurdum ilk kez:) bir an önce geçsin istiyorum bu halim çok gıcık zevk almıyorum hiçbir şeyden
maşllah canım kuzuna, seninde kız sanırım:)
hoş geldin hayırlı olsun
canım geçmiş olsun hemen hastaneye git bekleme doktorunu
geçmiş olsun canım korkma kusunca bebişe bir şey olmaz
canım sakın bekleme hemen bir endokrin uzmanına git ilaca başlatır ihmale gelmez sakın bekleme 2 hafta ,kadın doğumcuların çoğu önemsemiyor ama çok önemli bu konu
Ben de çok sık oluyor iltahap. Bide dün doktora gidicem diye tuttum idrarımı ultrasonda net olsun diye o daha da arttırdı galiba... Suyu da çok içiyorum.. İdrar kültürü yaptırıcam bugün...
canım lütfen gilaburuyu araştır şifa olur iltihabına

canım arkadaşlarımın kullandığı iki marka var ve pek memnunlar sakın lieraca para verme çok pahalı, benimki genetik yağlar sürdüm ama haritaya döndü karnım:)

bepanthol çatlak önleyici krem
pregnacare krem

oyyy maşallah senin kuzuna hiperaktif çıktı:)) canım 140 üstüne kız diyorlar:)

maşallah suphanallah canım büyümüş kuzun

sağol canım.onun varlıgını bıldıgımde kız erkek diye tahminlerde bulunuyordum ama şimdi tek derdim sağlıgı. Gördüm ya vuruldum artık. Rüyalarımda evladım..Evladım sözü bile bu kadar tatlı gelmemişti bana...Rabbım eksiksik noksansız versin de gerisi boş. Gönlümde yatan kız tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…