sağol canım.onun varlıgını bıldıgımde kız erkek diye tahminlerde bulunuyordum ama şimdi tek derdim sağlıgı. Gördüm ya vuruldum artık. Rüyalarımda evladım..Evladım sözü bile bu kadar tatlı gelmemişti bana...Rabbım eksiksik noksansız versin de gerisi boş. Gönlümde yatan kız tabii.
canım aynen sağlıklı olsunlarda gerçekten kız erkek önemli değil sağlık ne kadar önemli, tv de hasta çocukları gördükçe içim yanıyor ne kadar şükretsem az sağlıklı evladım olduğu için, daha neler tatlı gelecek annesi sana bir anne desin de gör dünyada duyduğum en güzel söz ses diyeceksin benim bıdık yapar yaramazlığı sonra canım annneeem özür dilerim der içimin ağları gider
Çok daralıyorum karnım aşırı gergin nasıl geçecek bu günler....
sana da çok geçmiş olsun ben de şkrediyorum daha geç olmadığına ya da kararın bize bırakılmamasınA ve bi çok şeye ama çok da üzgünüm isyan değil ama engel olamıyorum aklıma geldikçe ağlıyorum Allah kolaylık versin sana da ama rahatsan stres yoksan çok iyi ben çok stresliydim kürtaj öncesi baya da bekledik fln çok strese girdim ama çok iyi geçti benimki umarım sende rahat olursun Allah yardımcın olsun
Canım son durumlar nasıl ikiz dimi seninki ler duydun kalp seslerini aramızda bir gün vardı sanırım ben 9 haftalık oldum bendede bulantı oluyor yemek istemiyorum tansiyonum çok düşüyor oda bulantı yapıyor bende yarın kontrole gideceğim 15 günde bir kontrol olmam gerekiyormuş ikiz diye sanırım
Allah de ötesini bırak...
Off kızlar bikaç gündür turp gibiyim bugün yine pert oldum. Kasıklarımın ve sırtımın ağrısından duramadım okulda. Korktum bebeğime bişey olcak diye. Yarın boş günüm ama aptal müdür sanki çok önemliymiş gibi illa şök toplantısına katılcaksın dedi. Ben katılmayınca okul yanar öğrenciler şökü geçemez mazallah. Sinir oldum. Dersim yok bişeyim yok okula gitcem. Bıktım artık ya yatıp dinlenmek istiyorum evimde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar,sizinde göbeğinizde tüylenme olmaya başladı mı?ben sarışınınm normalde tüylü biri de değilim ama göbeğim tüylenmeye başladı ya çok sinir bozucu...
benim kaşlarım recep ivedik gibi oldu,, alamıyorum canım acıyor, geçen hafta epilasyon yaptım, maymunlar görse ablaları sanırlar şu an ,,,,
yani senin bir göbek tüylenmiş, önemli değil geçicek bunların hepsi inşallah,,,
benim de azaldı baya ama ara ara azcık ağrıyor yine. önemli birşey değildir umarım. bir de bazen öksürdüğümde ya da ayağa kalktığımda sancı giriyor hafif. normal mi acaba?
eşim işten geldi yemek yok, bir salata yaptım ona sadece içine ton balığı koydu yedi,,, mutfak dağınık ama ben toplamak istemiyorum, şimdi de mutfağı temizliyor,,,ama benim hiç iş yapasım yok bayanlar,,,evdeyimde,,, bütün gün uyumak yatmak istiyorum,,, herkes benim gibi mi????
nasıl bir tembelliktir bu????
sıkılıyorum da eşim iş yapınca ama gitmiyor elim hiç bir şeye,,, sadece evi süpürüyorum hergün oda toza alerjim var diye,,,,
Kızlar günaydın çok kötüyüm bu sabah .. Wc ye kalktım tekrar yattım yatarken idrar yapar gibi ama kilodumu ıdlatacak kadar değil sıvı geldi kağıtla dildim kahverengi .. 10.30 da dr randevum vardı de un doğumları çıkmış abil 1 E kadar nasıl 1 olacak çok üzgünüm .. Bebeğime bişey olmuşmudur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Suna dumankaya diye bi güzellik uzmanı varya
badem yağı çilek yağı ve limonu karıştırıp sürün diyor onu yapmayı düşünüyorum
anlatmaaa cok sulugöz oldum ben.
Usb fotosunu kokluyorum ya iyice mala bağladım
kolaymış! krem kullansak bile bunu da kullanabiliriz hem doğal hem ucuz hem kolay denemek hiçbir şey kaybettirmez belki kazandırır bile teşekkür ederim
anlatmaaa cok sulugöz oldum ben.
Usb fotosunu kokluyorum ya iyice mala bağladım
Canım çok normal böyle ağlaman keşke bende ağlayabilsem her şeye ağlayan ben sinir küpü oldum ama ağlasam rahatlarım sadece haberlere ağlıyorum o zamanda tansiyonum fırlıyorşimdi senin ilk ya böyle olman normal ben şimdi hamilemiyim ki diyorum:) halsizliğim olmasa farkında olmuycam:) heyecanlanmamakta üzüyor beni sanki istemiyormuşum gibi bebeğimi bende bağladım mala
allah sonumuzu hayır etsın. Aksam hastaneye yatacagım zaten canım. İdrarda keton değerim 3+ çıktı. Doktor aşırı bulantı kusma durumunda bebek beslenemez yada bebek beslenır sen cok zayıf düşersin dedi. Serum takılacak demir takviyesi yapılacak. Korkulacak birşey yok. Daha iyi anne için dedi..
Ama sizinde aklınızda bulunsun, idrarda protein çıkarsa o sıkıntı kızlar..
Allah yardımcın olsun canım...
canım inşallah olur annende var mı çatlak varsa genetik oluyoreflalim çatlak kremi tavsiyen için teşekkürler not aldım. valla az da olsa faydası olacaksa lierac alırım kullananlar olumlu yorum yaparsa paraya kıycam valla çünkü çatlak oluştuktan sonra yapacak birşey yok
canım geçmiş olsun suyu az mı içtin, birde eti çok yiyorum demiştin ondan olabilir mi azcık sebzeye ağırlık ver bence, inşallah çabuk çıkarsınallah sonumuzu hayır etsın. Aksam hastaneye yatacagım zaten canım. İdrarda keton değerim 3+ çıktı. Doktor aşırı bulantı kusma durumunda bebek beslenemez yada bebek beslenır sen cok zayıf düşersin dedi. Serum takılacak demir takviyesi yapılacak. Korkulacak birşey yok. Daha iyi anne için dedi..
Ama sizinde aklınızda bulunsun, idrarda protein çıkarsa o sıkıntı kızlar..
maşallah bebişeGünaydın kızlarDoktordan geldim şimdi, çok şükür her şey yolundaymış, ne kadar çabuk büyüyor ya ultrasona göre 8+2 olmuşuz, böyle güzel haberler almaya devam ederiz inşallah...
eşim işten geldi yemek yok, bir salata yaptım ona sadece içine ton balığı koydu yedi,,, mutfak dağınık ama ben toplamak istemiyorum, şimdi de mutfağı temizliyor,,,ama benim hiç iş yapasım yok bayanlar,,,evdeyimde,,, bütün gün uyumak yatmak istiyorum,,, herkes benim gibi mi????
nasıl bir tembelliktir bu????
sıkılıyorum da eşim iş yapınca ama gitmiyor elim hiç bir şeye,,, sadece evi süpürüyorum hergün oda toza alerjim var diye,,,,
çok şükür canım bebiş iyiymiş daha iyi olsun inşaallahKızlar kanama olmuş onun akıntısıymış ..bebişim iyiyöiş şükürler olsun..kendi dr um görecek dört gibi
Merhaba Arkadaşlar
Ben siteye giriş yapıyorum kısa bir süre sonra site beni atıyor. Tekrar giriş yapıyorum ve yine aynı şey. Bu konuda bilgisi olan var mı. Ben kapatana kadar açık kalmasını istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
canım inşallah olur annende var mı çatlak varsa genetik oluyor
canım geçmiş olsun suyu az mı içtin, birde eti çok yiyorum demiştin ondan olabilir mi azcık sebzeye ağırlık ver bence, inşallah çabuk çıkarsın
maşallah bebişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?