2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canım aynen sağlıklı olsunlarda gerçekten kız erkek önemli değil sağlık ne kadar önemli, tv de hasta çocukları gördükçe içim yanıyor ne kadar şükretsem az sağlıklı evladım olduğu için, daha neler tatlı gelecek annesi sana bir anne desin de gör dünyada duyduğum en güzel söz ses diyeceksin benim bıdık yapar yaramazlığı sonra canım annneeem özür dilerim der içimin ağları gider

anlatmaaa cok sulugöz oldum ben.
Usb fotosunu kokluyorum ya iyice mala bağladım

Çok daralıyorum karnım aşırı gergin nasıl geçecek bu günler....

Canim gezmez dedigimiz ne gunleri atlatiyoruz gecer merak etme. 2. Trimesterde hamilelige alismis olucaz yeme icme duzene giricek.

Uzul agla yasini tut canim. Bir sonraki bebis icin de cok acele etme biraz dinlensin hem vucudun hem ruhun. Bebeginiz oluyor hic sorun yok mevlam gene verir. Tavsiyem dualara sigin cidden iyi geliyor:)

Ben de hic yiyemiyorum Allah sonumuzu hayretsin...

Ya ne bizim bu mudurlerden cektigimiz... ben de bugun cok kotuydum sabah bulantidan cikamadim yataktan aradim mudur yardimcisini dedim hocam iyi degilim gelemiycem dalga gecer gibi canin saolsun diyo bana. Hamile oldugumu bilmiyolar tabi azicik insan olun canimizda can buyutuyoruz burda okuz erkekler siz ne anlarsiniz dememek icin zor tuttum kndimi. Ogrenci yok bisey yok de ki hocam dinlen tabi ne demek. Sinir oldum.

kızlar,sizinde göbeğinizde tüylenme olmaya başladı mı?ben sarışınınm normalde tüylü biri de değilim ama göbeğim tüylenmeye başladı ya çok sinir bozucu...

Bende de var zaten tuylu bi tipim harika oldum simdi:)

Ahaha Allah iyiligini versin bulanti icinde kahkahalarla guldum.

benim de azaldı baya ama ara ara azcık ağrıyor yine. önemli birşey değildir umarım. bir de bazen öksürdüğümde ya da ayağa kalktığımda sancı giriyor hafif. normal mi acaba?

Bende de oluyor o hamile kadinlarin neden karinlarini tuta tuta dolastiklarini anladim.

Gene sen ev supuruyosun ben mutfaga giremiyorum koku yuzunden. Kocalarimizdan Allah razi olsun ona karsi da cok mahcubum gun boyu calisiyo gece de bana hizmet ediyo.

Insallah iyisindir canim, bizleri de haberdaret lutfen.

Günaydın güzel anneler

Hamdolsun gözümün ağrısı geçti uykusuzluktanmış:)

Yasin-i Şerif: Hercal arkadaşımız bırakmıştı kızlar 10 tane okundu 31 tane kaldı okumak isteyen okusun isterse bana özel mesaj atsın

Hiç keyfim yok kızlar hamile kaldım kalalı enerjim yok ben ki ev temizlemeye bayılırım, yok yok istemiyor canım bu halim geçer değil mi oğlumda hiç böyle değildim çok enerjiktim yerimde duramazdım, evde yapılacak iş çok cam silinecek koltuk silinecek mutfak dolapları ama nasıl yapıcam bir sürü ütüm birikti, oğluş her yeri leke etti bunaldım bunaldım..

anlatmaaa cok sulugöz oldum ben.
Usb fotosunu kokluyorum ya iyice mala bağladım

Canım çok normal böyle ağlaman keşke bende ağlayabilsem her şeye ağlayan ben sinir küpü oldum ama ağlasam rahatlarım sadece haberlere ağlıyorum o zamanda tansiyonum fırlıyor şimdi senin ilk ya böyle olman normal ben şimdi hamilemiyim ki diyorum:) halsizliğim olmasa farkında olmuycam:) heyecanlanmamakta üzüyor beni sanki istemiyormuşum gibi bebeğimi bende bağladım mala

eflalim çatlak kremi tavsiyen için teşekkürler not aldım. valla az da olsa faydası olacaksa lierac alırım kullananlar olumlu yorum yaparsa paraya kıycam valla çünkü çatlak oluştuktan sonra yapacak birşey yok

allah sonumuzu hayır etsın. Aksam hastaneye yatacagım zaten canım. İdrarda keton değerim 3+ çıktı. Doktor aşırı bulantı kusma durumunda bebek beslenemez yada bebek beslenır sen cok zayıf düşersin dedi. Serum takılacak demir takviyesi yapılacak. Korkulacak birşey yok. Daha iyi anne için dedi..
Ama sizinde aklınızda bulunsun, idrarda protein çıkarsa o sıkıntı kızlar..

Günaydın kızlar Doktordan geldim şimdi, çok şükür her şey yolundaymış, ne kadar çabuk büyüyor ya ultrasona göre 8+2 olmuşuz, böyle güzel haberler almaya devam ederiz inşallah...

Allah yardımcın olsun canım...

canım inşallah olur annende var mı çatlak varsa genetik oluyor
canım geçmiş olsun suyu az mı içtin, birde eti çok yiyorum demiştin ondan olabilir mi azcık sebzeye ağırlık ver bence, inşallah çabuk çıkarsın
Günaydın kızlar Doktordan geldim şimdi, çok şükür her şey yolundaymış, ne kadar çabuk büyüyor ya ultrasona göre 8+2 olmuşuz, böyle güzel haberler almaya devam ederiz inşallah...
maşallah bebişe

Kızlar kanama olmuş onun akıntısıymış ..bebişim iyiyöiş şükürler olsun..kendi dr um görecek dört gibi

Merhaba Arkadaşlar

Ben siteye giriş yapıyorum kısa bir süre sonra site beni atıyor. Tekrar giriş yapıyorum ve yine aynı şey. Bu konuda bilgisi olan var mı. Ben kapatana kadar açık kalmasını istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

valla ben de öyleyım. çalısıyorum ama çalısmak denırse ıkı haftadır oyle gelıp ıse pc nın yuzune bakıyorum,burda yazılanları okuyorum. kolum kalkmıyor.
dün akşam hareket olsun dıye yemek yaptım kimse yemedı duruyor. en ıyısı bır sey yapmamak. tembellıgın keyfını cıkarmak.

Kızlar kanama olmuş onun akıntısıymış ..bebişim iyiyöiş şükürler olsun..kendi dr um görecek dört gibi
çok şükür canım bebiş iyiymiş daha iyi olsun inşaallah

site yönetimine sor canım bilemiyorum

annemde yok annemin cildi çok güzel bem beyaz teni olmasına rağmen hiçbir cilt problemi yok, hatta cilt doktoru anneme cildin yaşından çok genç nasıl baktın dedi anneme hiç bir şey yapmadım dedi annem cilt doktoru bana ise cildin hassas doğum sonrası çatlakların oluşma ihtimali yüksek mutlaka önlemini al demişti yaklaşık 8-9 yıl önce gitmiştim doktora. inşallah dediğin gibi genetik olur annem gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…