canım inşallah olur annende var mı çatlak varsa genetik oluyor
canım geçmiş olsun suyu az mı içtin, birde eti çok yiyorum demiştin ondan olabilir mi azcık sebzeye ağırlık ver bence, inşallah çabuk çıkarsın
maşallah bebişe
Canım içini ferah tut bende sen gibi herşeye ağlıyorum elimde değil bir film sahnesine ya da haberlerde gecen bir olaya hüngür hüngür ağlıyorum snr da ya boş gebelikse ya kalp atışını duyamazsam die ağladım durdum dün Dr gittik 7haftalığız çok şükür kalp atışını duydum Dr çok kızdı neden herşeye ağlıyosun sen rahat olacaksın ki bebeğinde rahat olsun sen üzülürsen bebeğinide üzerin yapma dedi ne kdr rahat olursan bebeğinde o kdr rahat ve mutlu olur dedi kalp ritmini sordum o benim işim sen onları düşünme keyfine bak bi problem varmı yokmu ben takip ederim dedi 😄
Sakın kendini üzme elinden geldiği kadar rahat ol mutlu olmaya çalış sen ne hissediyorsan bebeğinde onu hissediyor ona göre karar ver 😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ülkücüm hoş geldin yoktun kaç gündür merak ettik seni canım
üniversite zamanında bacaklarımda bir iki çatlak oluşunca cilt doktoruna gitmiştim cildin çok hassas bebek cildi gibi üst tabaka ince ileride doğum yaparsan çatlakların oluşur önceden önlem almak zorundasın mutlaka bir ürün kullan çatlağı aza indir demişti çatlayacağını biliyom ama ben yinede elimden geleni yapayım lierac tavsiyesi için teşekkür ederim
valla bende aynı durumdayım evim çok feci ya ütüler birikti işten eve 7 de gidiyorum valla hiç halim kalmıyor iş yapmaya eşim de boşver yapma diyor ki ben temizlik yaparsam halı kanepe kaldırırım her hafta
inşaallah guzel haberlerle gel canimaynı durumdayız ama benm yanımda herkes olmasına rağmen yinede yalnızım.yarın bende kalp atışını duymaya gidicem inşallah olumlu olur
Canim bende gurbetteyim hic üzülme ben Almanyada yaşıyorum tüm ailem Türkiyede burda kapısını calacK tek bir yakinim yok ...
Bu dönemde iyice duygusal oluyor insan bende bu hamileligimde çok ağladım otekilerde hatırlamıyorum ağladığımi ama bunda yerde bi pislik görsem agliyorum ben bi ise yaramiyorum diye çocuklarim okuldan geliyor yuzlerini görüyorum ağlayasim geliyor yavrularima bakamiyorum dıye yani Sebeb çok ağlamak icin yeterki sen iste :)
senın yasadıgın sey tamda hamılelık depresyonu aılenden uzakta olamnın verdıgı sıkıntı var benımde annem uzakta ama yanımda ıkı ablam var herıkısınde dogum yaptı ve ben en kucuk kardesım hergun sırayla arıyolar bugun ne yedın ne gıydın cevız yedınmı sut ıctınmı yumurta oenemlı o doktoru ben begenmedım buna gıt yok yok oda olmaz su cok ıyımıs ona gıt kendımı gectım cocugun aklı karıstı cocuk dogunca ne cektım be teyzelerım sureklı annemın aklını karıstırdınız olan bana oldu dıycek:)) sıkılma musaıt ısen bıraz dua et bol bol uyu daha cok kucuk ama ben onunla sohbet edıyorum adını mercımek koydum babamız ıstemedı bende annesının kuzusu dıye sevıyorum onu
Canım içini ferah tut bende sen gibi herşeye ağlıyorum elimde değil bir film sahnesine ya da haberlerde gecen bir olaya hüngür hüngür ağlıyorum snr da ya boş gebelikse ya kalp atışını duyamazsam die ağladım durdum dün Dr gittik 7haftalığız çok şükür kalp atışını duydum Dr çok kızdı neden herşeye ağlıyosun sen rahat olacaksın ki bebeğinde rahat olsun sen üzülürsen bebeğinide üzerin yapma dedi ne kdr rahat olursan bebeğinde o kdr rahat ve mutlu olur dedi kalp ritmini sordum o benim işim sen onları düşünme keyfine bak bi problem varmı yokmu ben takip ederim dedi 😄
Sakın kendini üzme elinden geldiği kadar rahat ol mutlu olmaya çalış sen ne hissediyorsan bebeğinde onu hissediyor ona göre karar ver 😉
eflalim çatlak kremi tavsiyen için teşekkürler not aldım. valla az da olsa faydası olacaksa lierac alırım kullananlar olumlu yorum yaparsa paraya kıycam valla çünkü çatlak oluştuktan sonra yapacak birşey yok
canım arada elma sirkesinden bir iki kapak taharet suyuna kat öyle temizlen faydası oluyor.
bu dertten çok çektiğimden biliyorum.
birde iş yerinde falan klozete ya da tuvalete hiç girmemeye çalış .
kızlar çatlak oluşumunu engelleyebilmek için ne kullanmamız gerek bilgisi olan var mı? özellikle tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz? ben biraz araştırdım benim bulduğum ürünler : lierac , bio oil, bebek yağı ve argan yağı
tavsiyeler bekliyorum
Günaydın kızlar 20 sayfayı oku oku bitmedi
Dün doktora gittim verdim idrar tahlilini bakalım ne çıkacak sonuç yarın çıkarmış duruma göre davranacaz artık
bu arada şeyi sordum belli bir süre daha yapmayın dediiltihap düşük riskini yükselttiği için
Hoşbuldum canım benim 😄 canım sıkılıyodu ağlayıp duruyodum buradakilerinde moralini bozmak istemedim boş gebelikten Korkuyodum randevu günümü çok zor bekledim dündü ve çok şükür çok İyiyiz artık çok rahatladım 😄 Geliyim mutlu haberler veriyim dedim
Mrb arkadaşlar dün gece fenalaştım ve Dr gittim o kdr kötüydüm ki tek bişey beni bu kadar iyi ve mutlu edebilirdi bebeğimin görüntüsü ve o minicik kalp atışları Allah kucağımızada almayı nasip etsin tam 8+2 günlük olmuşuz
Hayirdir kanama mi oldu tatlim bebisin iyi ya üzülme..
Kızlar kanama olmuş onun akıntısıymış ..bebişim iyiyöiş şükürler olsun..kendi dr um görecek dört gibi
oburlukta son noktaya geldim arkadaşlar:26:. Orta koy pizzayı tek başıma yedim
Bu kadar oburluga rağmen keton nasıl 3+ çıktı hayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?