2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

yok canım onla alakası yokmus tam tersı protein agırlıklı beslen dedi.Sanırım su olabilir... 2 gun fazla içemedim tam testten once

ülkücüm hoş geldin yoktun kaç gündür merak ettik seni canım

kızlar çatlak için tavsiye edilen birkaç krem buldum

bella b / tummy honey butter
babe çatlak kremi
welede çatlak kremi

bu ürünlerin lieractan daha iyi olduğunu duydum bilgisi olan var mı?:44:

ülkücüm hoş geldin yoktun kaç gündür merak ettik seni canım

Hoşbuldum canım benim 😄 canım sıkılıyodu ağlayıp duruyodum buradakilerinde moralini bozmak istemedim boş gebelikten Korkuyodum randevu günümü çok zor bekledim dündü ve çok şükür çok İyiyiz artık çok rahatladım 😄 Geliyim mutlu haberler veriyim dedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar merhabaa
üşenmeden okudum 20 sayfa falan...
ne şikayetiniz varsa ben de sonuna kadar yaşıyorum....
hiçbir şey yiyemiyorum doğru düzgün sabahları öğürtü ile uyanıyorum
sonuç olarak çok halsizim her an bayılıcakmışım gibi geliyor...
çalışıyorum bi de..eve gidince kıyafetlerimi asıcak halim kalmıyor..
doğru düzgün temizlik de yapamıyorum içim hiç rahat değil...
eşimle gezmeye gitsek biraz yürüsem yorgun düşüyorum o yüzden yatıyorum hep...
şu 3.ayımızı doldursak hayırlısı ile...

tek tesellim usg fotosu ona bakınca çok mutlu oluyorum

Ben simdiden banyodan sonra bebe yagina başladım. 4. - 5. aydan snrada lierac a gecmeyi düşünüyorum. Benim bağ dokum asiri zayif cnku. Goguslerim büyük olmamasina ragmen gogslerim kollarm bacaklarim hep çatlak. Annemin karni corba gbi mesela😥 yani sonum kacinilmaz ama tedbir iste

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla bende aynı durumdayım evim çok feci ya ütüler birikti işten eve 7 de gidiyorum valla hiç halim kalmıyor iş yapmaya eşim de boşver yapma diyor ki ben temizlik yaparsam halı kanepe kaldırırım her hafta

sağolsun benim Esim de yapma hic bi is diyo elinden geldiğince yapmaya calisiyor birşeyler. ben de ise gidiyorum artik iyice pilin bitti 2hafta daha var sonra tatil inşaallah 4gozle bekliyorum iki haftanin geçmesini

aynı durumdayız ama benm yanımda herkes olmasına rağmen yinede yalnızım.yarın bende kalp atışını duymaya gidicem inşallah olumlu olur
inşaallah guzel haberlerle gel canim

ah canim sen bi de yurtdisindasin Allah yardimcin olsun. gerçi ben de turkiyenin bir ucu 13 saatlik mesafe ha diyince gidilmiyor ama napalim ekmek parasi

ne güzel ablalarin varmis benim onlar da memlekette canim. ben calisiyorum ama isten kalan vakitte full uyuyorum elimde değil zaten:) bebegimle ben de konuşuyorum bu arada annesinin findik kurdu diyorum:)

doğru canim biz ne hissedersek bebekler de onu hissediyor ama elimde değil içim daraliyor bakalım geçecek bugünler insaallah

canım beim kuzenim eczacı ve eczanesinde bütün dermokozmetik ürünleri satıyor. geçen sene hamileliğinde 20 kg aldı ve önceden çatlakları olmasına karşın hamileliğinde hiç çatlağı olmadı. mustela kullandı ve müşterilerinin de emusteladan memnun olduğunu lieracdan bazen şikayet aldığını söyledi.
ben de bu hafta mustela almayı düşünüyorum.

canım arada elma sirkesinden bir iki kapak taharet suyuna kat öyle temizlen faydası oluyor.
bu dertten çok çektiğimden biliyorum.
birde iş yerinde falan klozete ya da tuvalete hiç girmemeye çalış .

balayında denize girmiştim ben o zaman bi yapıştı yakama o gün bugündür rahatsızlık hissetmesemde idrar tahlilimde hep çıkıyo 10 civarında hazır bekliyo bişi olsada hasta etsem diye. tekrar şikayetim olursa dediğini yapayım canım doğal yoldan iyiymiş ben antibiyotik kullanıyodum hep çünkü şimdi bebek var içemem

bol bol kalsiyum içerikli yiyecekler tüketmek bide hamilelik boyunca en önemli etkenmiş kalsiyum çatlakta

kıyamam kız üzülme güldürdün beni

sen içini ferah tut canım ben de çok ağlamaklıyım bu sıralarda her gördüğüme dyduğuma ağlıyorm annemi babamı özlüyorum ağlıyorum zor gerçekten

Mrb arkadaşlar dün gece fenalaştım ve Dr gittim o kdr kötüydüm ki tek bişey beni bu kadar iyi ve mutlu edebilirdi bebeğimin görüntüsü ve o minicik kalp atışları Allah kucağımızada almayı nasip etsin tam 8+2 günlük olmuşuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirdir kanama mi oldu tatlim bebisin iyi ya üzülme..

yemek yiyemiyorum kokulardan nefret ediyorum.kabız oldum çıkaramıyorum alttan ve üsttten baskı yapıyo vücudum.kussam rahatlicam bulantılar beni bitirdi allahım nolur yardım et

oburlukta son noktaya geldim arkadaşlar:26:. Orta koy pizzayı tek başıma yedim
Bu kadar oburluga rağmen keton nasıl 3+ çıktı hayret

Kizlar merhabaa bugun randevumz vardi kesemiz buyumus kalbide pitir pitir atiyodu tahlil sonuclarimda cok iyiydi folik asite devam dedi. Benim heyecanimi ve panigimi gorunce isimiz var falan dedi tabikii 5 hafta sonra 2li test icin gidicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…