Canim inşallah bir sorun olmucak merak etme dualarim seninle ...Kızlar hastanedeyim .. Kendi dr um doğumda olduğu için diğer dr bakıcak onu bekliyorum .. Dua edin ne olurr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim maşallah bebisine :)Günaydın kızlarDoktordan geldim şimdi, çok şükür her şey yolundaymış, ne kadar çabuk büyüyor ya ultrasona göre 8+2 olmuşuz, böyle güzel haberler almaya devam ederiz inşallah...
Canim hastanedeki serumlar cok iyi geliyor ne bulantin nede halsizlik kalıyor serum alinca hic merak etme benin gibi evde bekleyen çocuğunda yok nasıl olsa yat dinlen serumlar çok uyku yapıyor bol bol uyucaksin inşallah ciktiginda hersey daha güzel olucak :)allah sonumuzu hayır etsın. Aksam hastaneye yatacagım zaten canım. İdrarda keton değerim 3+ çıktı. Doktor aşırı bulantı kusma durumunda bebek beslenemez yada bebek beslenır sen cok zayıf düşersin dedi. Serum takılacak demir takviyesi yapılacak. Korkulacak birşey yok. Daha iyi anne için dedi..
Ama sizinde aklınızda bulunsun, idrarda protein çıkarsa o sıkıntı kızlar..
Eflalim hepimiz ayniyiz canım hic üzülme benim evi bi görsen :))Günaydın güzel anneler
Hamdolsun gözümün ağrısı geçti uykusuzluktanmış:)
Yasin-i Şerif: Hercal arkadaşımız bırakmıştı kızlar 10 tane okundu 31 tane kaldı okumak isteyen okusun isterse bana özel mesaj atsın
Hiç keyfim yok kızlar hamile kaldım kalalı enerjim yok ben ki ev temizlemeye bayılırım, yok yok istemiyor canım bu halim geçer değil mi oğlumda hiç böyle değildim çok enerjiktim yerimde duramazdım, evde yapılacak iş çok cam silinecek koltuk silinecek mutfak dolapları ama nasıl yapıcambir sürü ütüm birikti, oğluş her yeri leke etti bunaldım bunaldım..
Ilk olanlar için cinsiyet sorun değil ya nasıl olsa ikisinden de yok önceden:)kızlar daha çok zamanımız var :1
eşim diyor sen bu duygusallıkla
cinsiyetini çok merak ediyorummmm
Kızlar kanama olmuş onun akıntısıymış ..bebişim iyiyöiş şükürler olsun..kendi dr um görecek dört gibi
Kızlar kanama olmuş onun akıntısıymış ..bebişim iyiyöiş şükürler olsun..kendi dr um görecek dört gibi
Canim inşallah bir sorun olmucak merak etme dualarim seninle ...
Canim maşallah bebisine :)
Canim hastanedeki serumlar cok iyi geliyor ne bulantin nede halsizlik kalıyor serum alinca hic merak etme benin gibi evde bekleyen çocuğunda yok nasıl olsa yat dinlen serumlar çok uyku yapıyor bol bol uyucaksin inşallah ciktiginda hersey daha güzel olucak :)
Eflalim hepimiz ayniyiz canım hic üzülme benim evi bi görsen :))
Ilk zamanlar çok takiyordum şimdi alıştım sanırım evin durumuna aman diyorum bi iyi olayım 1 saatte tertemiz yaparım evimi.sagolsun esim elinden geleni yapıyor bir aydır ben evde hic birsey yapmadım bütün ev işleriyle cocuklarla esim ilgileniyor Allah bin kere razi olsun ondan bi kez daha anladım ki cok doğru bir evlilik yapmışım :)
Sende kv yönünden sanslisin esini boşver yapısı boyleyse değiştiremezsin canım ama tepkini belli et esine hatasını anlasin cok kızıyorum böyle eslere
Ilk olanlar için cinsiyet sorun değil ya nasıl olsa ikisinden de yok önceden:)
İkinci olanlarda ilkinden ayni cinsiyet olması çok güzel bence cok iyi anlaşıyorlar cunki benim ogluslarim en yakin 2 arkadas gibi bayılıyorum onlarin arasında ki kardeslik sevgisine rabbim bozmasin hep böyle olsunlar inşallah :)
Benim gibi ilk ikisi ayni cinsiyette olanlar cok merakta kesin benim hamile oldugumu duyan inşallah kızın olur diyor hemen hic oğlan adı geçmiyor bile :)
Tabiki benim gönlümde kızdan yana ama oğlum olursada cok sevinirim ogluslarima yeni bir arkadas katilir :)
kızlar bugünlerde psikolojim çok bozukzırt pırt her şeye ağlayıp duruyorum. halsizim evimi pislik götürüyor hiçbir şey yapamıyorum. ama beni en çok üzen gurbetteyim kimsem yok annem olsaydı böyle mi olurdu bebeğimi görmeye haftaya perşembe gidicem. çok korkuyorum kalp atışlarını hayırlısıyla bi duysaydım:18: böyle ağlayınca da şükürsüzlük gibi oluyor diye korkuyorum çünkü ben bebeğimi çooook istemiştim şimdi neden böyleyim. yine çok istiyorum tabi ki evladım olacak diye çook mutluyum ama bu hüzün, bu duygusallık, bu karamsarlık da ne
kızlar bugünlerde psikolojim çok bozukZırt pırt her şeye ağlayıp duruyorum. Halsizim evimi pislik götürüyor hiçbir şey yapamıyorum. Ama beni en çok üzen gurbetteyim kimsem yok Annem olsaydı böyle mi olurdu Bebeğimi görmeye haftaya perşembe gidicem. çok korkuyorum kalp atışlarını hayırlısıyla bi duysaydım:18: Böyle ağlayınca da şükürsüzlük gibi oluyor diye korkuyorum çünkü ben bebeğimi çooook istemiştim şimdi neden böyleyim. Yine çok istiyorum tabi ki evladım olacak diye çook mutluyum ama bu hüzün, bu duygusallık, bu karamsarlık da ne
kızlar bugünlerde psikolojim çok bozukzırt pırt her şeye ağlayıp duruyorum. halsizim evimi pislik götürüyor hiçbir şey yapamıyorum. ama beni en çok üzen gurbetteyim kimsem yok annem olsaydı böyle mi olurdu bebeğimi görmeye haftaya perşembe gidicem. çok korkuyorum kalp atışlarını hayırlısıyla bi duysaydım:18: böyle ağlayınca da şükürsüzlük gibi oluyor diye korkuyorum çünkü ben bebeğimi çooook istemiştim şimdi neden böyleyim. yine çok istiyorum tabi ki evladım olacak diye çook mutluyum ama bu hüzün, bu duygusallık, bu karamsarlık da ne
oh maşallah sen bayağı tecrübelisin 3. geliyorben 3. ye gidemem herhalde yaş geçiyor
Canim mantardan kurtulmussun sevimdim baş dönmesi tansiyon düşüklüğünden bendede oluyor ara ara iki kere kusmak birsey değil ben artık sayısını bilmiyorum
işe yaramasına sevindim bendim canım o:)
ohh ohh cok sevındım canımGünaydın kızlarDoktordan geldim şimdi, çok şükür her şey yolundaymış, ne kadar çabuk büyüyor ya ultrasona göre 8+2 olmuşuz, böyle güzel haberler almaya devam ederiz inşallah...
oluyor canım hamile kalanların çoğu halsiz olur. Vücut yeni sisteme hazırlanmaya çalışıyor o yüzden . Kendinde sorun arama o hemşire bilmiyor mu ya
hamile kalan kadın ayılır bayılır ilk aylar böyle olur . Sonra geçer. Doğuma doğru da halsizlik değilde ağırlık çöker .
Inşallah 1 aya hepimiz turp gibi olcaz :)
ben içtim canım gaviscon. araştırdım zararı yokmuş hiç. bana en iyi gaviscon geliyor.
çok şükür 2 gündür iyiyim ne oldu nasıl geçti anlamadım 3 hafta çektim. iki gündür kahvaltımı hazırlayıp yapabiliyorum.hatta yumurta haşladım yedim :) inşallah seninde kısa sürede geçer .
Evet üçüncü ve sonuncu geliyor inşallah canım :)
Ben ilk oğlumu 22 yaşında kucağıma aldim ikinciyi 27 de bunuda 31 de kucağıma alicam inşallah :)
Istedikten sonra 45 ine kadar yolu var canim arkadaşım 42 yasinda oda 8 haftalik hamile:)
Canim miden bos olduğu için su çıkıyor malesef ben.midemin sari suyuna kadar cikardigimi biliyorum.Bebege birşey olmaz korkma aranizda bulanti ve kusmayi en çok yasayanlardanim ben şükür bebeğim sağlıklı.
Bulanti icin bende serum haric tek iyi gelen vomex a oldu gunde 3 tane alabilirsin dene istersen cok geçmiş olsun :)
Canim inşallah bebegin sapasağlam hic korkma iyi yapmışsın doktora gitmekle gelir gelmez yaz merakta birakma rabbim yardimcin olsun ...
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin seni nasıl eklicez yaw listeye yasini ve bu bilgileri özelden yollarmisin bsna sana bir doğum hesabi yapalım :)
Oyy masallah canım bebegine inşallah sonuna kadar sorunsuz gecer hamileligin :)
Canim tembellikten değil halsizlikten yapamiyoruz birsey bende ayniyim süpürge bile yapıyorum esim yapıyor evde herseyi yemek isinide yari dışardan yari ivur zivir geliştiriyor iste napalım bugünlerde gecicek inşallah
Canim folik plus 3 tane çok değil mi ya ben gunde bir tane iciyorum ?
Ben cikardiktan sonra yeniden almadım haplari zaten mide kotuyken hal alsan yine ayni olucak ...
Oksururken ve aniden kalktim mi benimde kasigim ağrıyor normal canim.
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin :)
Canim mantardan kurtulmussun sevimdim baş dönmesi tansiyon düşüklüğünden bendede oluyor ara ara iki kere kusmak birsey değil ben artık sayısını bilmiyorum
Canim gözün aydın vatanina ksvustun demek annecigin sanada torununada cok iyi bakar kesin :)
Tamam tatlım bakıyorum ozelime :)
Canim inşallah bir sorun olmaz içini ferah tut doktorunun dedikleri uygula korkma bebegin seninse sana yazılmışsa rabbim nasip edecektir kucağına sağlıkli bir şekilde almani...
Oyy masallah canım :)))
kızlar bugünlerde psikolojim çok bozukZırt pırt her şeye ağlayıp duruyorum. Halsizim evimi pislik götürüyor hiçbir şey yapamıyorum. Ama beni en çok üzen gurbetteyim kimsem yok Annem olsaydı böyle mi olurdu Bebeğimi görmeye haftaya perşembe gidicem. çok korkuyorum kalp atışlarını hayırlısıyla bi duysaydım:18: Böyle ağlayınca da şükürsüzlük gibi oluyor diye korkuyorum çünkü ben bebeğimi çooook istemiştim şimdi neden böyleyim. Yine çok istiyorum tabi ki evladım olacak diye çook mutluyum ama bu hüzün, bu duygusallık, bu karamsarlık da ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?