2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar hastanedeyim .. Kendi dr um doğumda olduğu için diğer dr bakıcak onu bekliyorum .. Dua edin ne olurr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim inşallah bir sorun olmucak merak etme dualarim seninle ...
Günaydın kızlar Doktordan geldim şimdi, çok şükür her şey yolundaymış, ne kadar çabuk büyüyor ya ultrasona göre 8+2 olmuşuz, böyle güzel haberler almaya devam ederiz inşallah...
Canim maşallah bebisine :)
Canim hastanedeki serumlar cok iyi geliyor ne bulantin nede halsizlik kalıyor serum alinca hic merak etme benin gibi evde bekleyen çocuğunda yok nasıl olsa yat dinlen serumlar çok uyku yapıyor bol bol uyucaksin inşallah ciktiginda hersey daha güzel olucak :)
Eflalim hepimiz ayniyiz canım hic üzülme benim evi bi görsen :))
Ilk zamanlar çok takiyordum şimdi alıştım sanırım evin durumuna aman diyorum bi iyi olayım 1 saatte tertemiz yaparım evimi.sagolsun esim elinden geleni yapıyor bir aydır ben evde hic birsey yapmadım bütün ev işleriyle cocuklarla esim ilgileniyor Allah bin kere razi olsun ondan bi kez daha anladım ki cok doğru bir evlilik yapmışım :)
Sende kv yönünden sanslisin esini boşver yapısı boyleyse değiştiremezsin canım ama tepkini belli et esine hatasını anlasin cok kızıyorum böyle eslere
kızlar daha çok zamanımız var :1
eşim diyor sen bu duygusallıkla
cinsiyetini çok merak ediyorummmm
Ilk olanlar için cinsiyet sorun değil ya nasıl olsa ikisinden de yok önceden:)
İkinci olanlarda ilkinden ayni cinsiyet olması çok güzel bence cok iyi anlaşıyorlar cunki benim ogluslarim en yakin 2 arkadas gibi bayılıyorum onlarin arasında ki kardeslik sevgisine rabbim bozmasin hep böyle olsunlar inşallah :)
Benim gibi ilk ikisi ayni cinsiyette olanlar cok merakta kesin benim hamile oldugumu duyan inşallah kızın olur diyor hemen hic oğlan adı geçmiyor bile :)
Tabiki benim gönlümde kızdan yana ama oğlum olursada cok sevinirim ogluslarima yeni bir arkadas katilir :)

kızlar bugünlerde psikolojim çok bozuk zırt pırt her şeye ağlayıp duruyorum. halsizim evimi pislik götürüyor hiçbir şey yapamıyorum. ama beni en çok üzen gurbetteyim kimsem yok annem olsaydı böyle mi olurdu bebeğimi görmeye haftaya perşembe gidicem. çok korkuyorum kalp atışlarını hayırlısıyla bi duysaydım:18: böyle ağlayınca da şükürsüzlük gibi oluyor diye korkuyorum çünkü ben bebeğimi çooook istemiştim şimdi neden böyleyim. yine çok istiyorum tabi ki evladım olacak diye çook mutluyum ama bu hüzün, bu duygusallık, bu karamsarlık da ne

oh maşallah sen bayağı tecrübelisin 3. geliyor ben 3. ye gidemem herhalde yaş geçiyor

valla bende aynı durumdayım evim çok feci ya ütüler birikti işten eve 7 de gidiyorum valla hiç halim kalmıyor iş yapmaya eşim de boşver yapma diyor ki ben temizlik yaparsam halı kanepe kaldırırım her hafta

aynı durumdayız ama benm yanımda herkes olmasına rağmen yinede yalnızım.yarın bende kalp atışını duymaya gidicem inşallah olumlu olur

Canim bende gurbetteyim hic üzülme ben Almanyada yaşıyorum tüm ailem Türkiyede burda kapısını calacK tek bir yakinim yok ...
Bu dönemde iyice duygusal oluyor insan bende bu hamileligimde çok ağladım otekilerde hatırlamıyorum ağladığımi ama bunda yerde bi pislik görsem agliyorum ben bi ise yaramiyorum diye çocuklarim okuldan geliyor yuzlerini görüyorum ağlayasim geliyor yavrularima bakamiyorum dıye yani Sebeb çok ağlamak icin yeterki sen iste :)

oh maşallah sen bayağı tecrübelisin 3. geliyor ben 3. ye gidemem herhalde yaş geçiyor

Evet üçüncü ve sonuncu geliyor inşallah canım :)
Ben ilk oğlumu 22 yaşında kucağıma aldim ikinciyi 27 de bunuda 31 de kucağıma alicam inşallah :)
Istedikten sonra 45 ine kadar yolu var canim arkadaşım 42 yasinda oda 8 haftalik hamile:)

Canim mantardan kurtulmussun sevimdim baş dönmesi tansiyon düşüklüğünden bendede oluyor ara ara iki kere kusmak birsey değil ben artık sayısını bilmiyorum

rabbim yardımcın olsun canım tansiyon düşüklüğü başa bela gerçekten baş ağrısı da yapıyor hem

işe yaramasına sevindim bendim canım o:)

Allah razı olsun canım senden valla 1 haftada kurtuldum kaşıntı acıma hissi neydi o yaa
tüm istediklerin kabul olur inşallah rabbim bebeklerimizi korusun

Günaydın kızlar Doktordan geldim şimdi, çok şükür her şey yolundaymış, ne kadar çabuk büyüyor ya ultrasona göre 8+2 olmuşuz, böyle güzel haberler almaya devam ederiz inşallah...
ohh ohh cok sevındım canım
Kızlar kanama olmuş onun akıntısıymış ..bebişim iyiyöiş şükürler olsun..kendi dr um görecek dört gibi

cok sukur canım. Rabbim böyle böyle imtihan ediyor bizi.

kızlar yarın doğum :101:günüm cuma günü de kalp atışını duymaya gidicez inşallah herşey yolundadır da bebişim bana en güzel doğum günü hediyesini verir kalbinin atışı

aynen oyle ya zaten ben masallah deyım bekledıgımden cok ıyıyım esımle hep konusuyorduk hamıle kalınca senı koye annen yanına gondereyım yoksa bız bu 9 ayda bosanırız dıyodu ben nazlıyımdır acı esıgımde cok dusuk ama aksam 3 cesıt yemek yaptım soganlı sarımsaklı bög demeden bır tek asırı halsızlık var ı ısyerınde halsızlık benı zorluyo bebıslerımız sag olsunda annelık kolay degıt katlanıcaz hepsıne

inş canım en kısa zamanda...

maşallah sen 2.yi benim şu anki yaşımda almışssın

Kizlar bisey sormak istoyorum ilk defa oluyo bu.reglimn 3. Gunundeyim gogus uclarm cok sizliyo.sanki birisi skıyo gibi yanio resmen.daha once hic boyle bisi yasamasm..acaba ustune gorms olablrmym.? Boyle bisey yasayan oldumu hic?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

saol canım umarım geçici olur zaten halesiz mutsuz vaka gibi geziyorum...

senın yasadıgın sey tamda hamılelık depresyonu aılenden uzakta olamnın verdıgı sıkıntı var benımde annem uzakta ama yanımda ıkı ablam var herıkısınde dogum yaptı ve ben en kucuk kardesım hergun sırayla arıyolar bugun ne yedın ne gıydın cevız yedınmı sut ıctınmı yumurta oenemlı o doktoru ben begenmedım buna gıt yok yok oda olmaz su cok ıyımıs ona gıt kendımı gectım cocugun aklı karıstı cocuk dogunca ne cektım be teyzelerım sureklı annemın aklını karıstırdınız olan bana oldu dıycek:)) sıkılma musaıt ısen bıraz dua et bol bol uyu daha cok kucuk ama ben onunla sohbet edıyorum adını mercımek koydum babamız ıstemedı bende annesının kuzusu dıye sevıyorum onu

Canım içini ferah tut bende sen gibi herşeye ağlıyorum elimde değil bir film sahnesine ya da haberlerde gecen bir olaya hüngür hüngür ağlıyorum snr da ya boş gebelikse ya kalp atışını duyamazsam die ağladım durdum dün Dr gittik 7haftalığız çok şükür kalp atışını duydum Dr çok kızdı neden herşeye ağlıyosun sen rahat olacaksın ki bebeğinde rahat olsun sen üzülürsen bebeğinide üzerin yapma dedi ne kdr rahat olursan bebeğinde o kdr rahat ve mutlu olur dedi kalp ritmini sordum o benim işim sen onları düşünme keyfine bak bi problem varmı yokmu ben takip ederim dedi 😄
Sakın kendini üzme elinden geldiği kadar rahat ol mutlu olmaya çalış sen ne hissediyorsan bebeğinde onu hissediyor ona göre karar ver 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…