maşallah canım
canın isterken ye valla mis gibi...
senin de bulantıların olmuş muydu?
kızlarr ben 8+5 günlük hamileyim dün doktora gittim en son herşey normal görünüyor aa kendini fazla yorma dedi ( daha önceki düşük ve dış gebelik hikayemden kaynaklı) ama yarın istanbula gidicem ankara da yaşıyorum uçakla gidicem annemi çok özledim orda kendimi yormam evde otururum ama uçaktan dolayı tedirgin oldum dua edin bana inş sağlıkla gider dönerim doktor çok fazla seyehat etmeni istemem ama arada olabilir dedi zaten bir hafta kalır dönerim bir daha ağustosa ancak giderim bugüne kadar bişi yoktu bugün korktum
oburlukta son noktaya geldim arkadaşlar:26:. Orta koy pizzayı tek başıma yedim
Bu kadar oburluga rağmen keton nasıl 3+ çıktı hayret
Aman dikkat diyorum sosis.salam,sucuk, pastırma bunlar hamilelik boyunca yasak.
toxoplazma yüzünden. çok dikkat etmek lazım. maalesef hamileler herşeyi yiyemiyor. daha çok yasaklar dönemi gibi..
yok canım merak etme gıda mezunuyum. Beslenmeye dikkat ediyorum.Toksoya gelene kadar evde kocaman kedim var. ben zaten sosis salam sevmem. Peynirli pizza yedim sadece
Canım son durumlar nasıl ikiz dimi seninki ler duydun kalp seslerini aramızda bir gün vardı sanırım ben 9 haftalık oldum bendede bulantı oluyor yemek istemiyorum tansiyonum çok düşüyor oda bulantı yapıyor bende yarın kontrole gideceğim 15 günde bir kontrol olmam gerekiyormuş ikiz diye sanırım
Allah de ötesini bırak...
Hastaneye gidiyorum şimdi hiç durmadan kahverengi akıntı geliyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar kanama olmuş onun akıntısıymış ..bebişim iyiyöiş şükürler olsun..kendi dr um görecek dört gibi
bol bol kalsiyum içerikli yiyecekler tüketmek bide hamilelik boyunca en önemli etkenmiş kalsiyum çatlakta
yemek yiyemiyorum kokulardan nefret ediyorum.kabız oldum çıkaramıyorum alttan ve üsttten baskı yapıyo vücudum.kussam rahatlicam bulantılar beni bitirdi allahım nolur yardım et
kıyamam kız üzülme güldürdün beni
yemek yiyemiyorum kokulardan nefret ediyorum.kabız oldum çıkaramıyorum alttan ve üsttten baskı yapıyo vücudum.kussam rahatlicam bulantılar beni bitirdi allahım nolur yardım et
Kizlar merhabaa bugun randevumz vardikesemiz buyumus kalbide pitir pitir atiyodu tahlil sonuclarimda cok iyiydi folik asite devam dedi. Benim heyecanimi ve panigimi gorunce isimiz var falan dedi tabikii 5 hafta sonra 2li test icin gidicez.
Kızlar çok fena bosalttim yine midemi yigildim kaldım koltuga elim ayagim tutmuyor yine halim kalmadı ilk defa dun kusmamistim ne kadar mutlu olmustum sanırım iyi oluyorum diye ama yine basa döndüm : ((
Aynen canım aynen bu şekilde benimdeDün akşam o kadar çok bulandımki kusamadımda
gün kurusu ye sabahları
nolcak bu halimiz yarabbim sen yardım et yakusamayınca daha kötü
yiyorum geçmiyooo
nolcak bu halimiz yarabbim sen yardım et yakusamayınca daha kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?