2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
maşallah canım
canın isterken ye valla mis gibi...
senin de bulantıların olmuş muydu?

bulantı coook ama inat değil mi kusmuyorum iste... Akşam hastaneye yatırıyorlar beni..
bebek iyi beslenıyormuş ben tırtlamışım. Serumu dayayacaklar.
Ne mazosistim ya.

Merhabalar,
aşırı ağrı ve kanamanız yok ise lutfen psikolojik olarak da etkilemeyin kendinizi.
Benim doktorum ilk 3 ay tavsiye etmem dedi ama ben hali hazırda 3 uçak seyahatı ve ist-izmir arası araba ile seyahat etmiştim.
kanama olsılığında uçakta olmak daha çok gerginlik yaratır düşüncesi ile. ne yapacağını bilemezsin, korkarsın ve dr yok.
Dediğim gibi önemli ayrıntı kanamanızın olmaması. onun haricinde
beline bir yastık iste ayaklarını uzat ve rahatla...

oburlukta son noktaya geldim arkadaşlar:26:. Orta koy pizzayı tek başıma yedim
Bu kadar oburluga rağmen keton nasıl 3+ çıktı hayret

Aman dikkat diyorum sosis.salam,sucuk, pastırma bunlar hamilelik boyunca yasak.
toxoplazma yüzünden. çok dikkat etmek lazım. maalesef hamileler herşeyi yiyemiyor. daha çok yasaklar dönemi gibi..

Aman dikkat diyorum sosis.salam,sucuk, pastırma bunlar hamilelik boyunca yasak.
toxoplazma yüzünden. çok dikkat etmek lazım. maalesef hamileler herşeyi yiyemiyor. daha çok yasaklar dönemi gibi..

yok canım merak etme gıda mezunuyum. Beslenmeye dikkat ediyorum.Toksoya gelene kadar evde kocaman kedim var. ben zaten sosis salam sevmem. Peynirli pizza yedim sadece

Canım son durumlar bugün gittim doktora 8+3 olmuşuz çok şükür. Benim iki tane kesem vardı biri çok küçüktü iki hafta sonra nolacağı belli olmaz demişti doktorum. Bugün baktık o minnoşum hala öyle küçük kalmış gelişmemiş hayırlısını dileyerek girmiştim hayırlısı buymuş napalım tek olsun sağlıklı olsun şimdi 9 temmuzda gidicem ikili tarama yapılacak inşallah ama ben o güne kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum

ilaçlarıma aynen devam edicem - crinio jel - estrofem - coraspirin -folbiol bulantımı söylediğimdede gaviscon şurup verdi onu içebilirsin dedi. Bende durumlar böyle canım. Bakalım hayırsıyla bi hissetsek bi kucağımıza alsaydık

bol bol kalsiyum içerikli yiyecekler tüketmek bide hamilelik boyunca en önemli etkenmiş kalsiyum çatlakta

teşekkür ederim
kalsiyum içeren besinler:
bitki ve baharatlar
peynirler
susam
badem
keten tohumu
süt yoğurt ve diğer süt ürünleri
yeşil yapraklı sebzeler

pişmiş ıspanak(136mg)
çiğ brokoli(47mg)
asma yaprağı(289mg)
roka (160mg)
tam buğday ekmeği (107mg)
toz acı biber (278mg)

aslında hep sevdiğim hergün tükettiğim yiyecekler ama kilo değişimlerimde çatlak oluşuyo vücudumda yinede önerinle daha fazla yicem bunlardan

Kızlar çok fena bosalttim yine midemi yigildim kaldım koltuga elim ayagim tutmuyor yine halim kalmadı ilk defa dun kusmamistim ne kadar mutlu olmustum sanırım iyi oluyorum diye ama yine basa döndüm : ((

yemek yiyemiyorum kokulardan nefret ediyorum.kabız oldum çıkaramıyorum alttan ve üsttten baskı yapıyo vücudum.kussam rahatlicam bulantılar beni bitirdi allahım nolur yardım et

Aynen canım aynen bu şekilde benimde Dün akşam o kadar çok bulandımki kusamadımda

Kizlar merhabaa bugun randevumz vardi kesemiz buyumus kalbide pitir pitir atiyodu tahlil sonuclarimda cok iyiydi folik asite devam dedi. Benim heyecanimi ve panigimi gorunce isimiz var falan dedi tabikii 5 hafta sonra 2li test icin gidicez.

kızzz sende mi hamilesin hayırlı uğurlu olsun

Kızlar çok fena bosalttim yine midemi yigildim kaldım koltuga elim ayagim tutmuyor yine halim kalmadı ilk defa dun kusmamistim ne kadar mutlu olmustum sanırım iyi oluyorum diye ama yine basa döndüm : ((

Allah yardımcın olsun bende aynı durumdayım hiç keyfim yok canım hiç bişey yapmak dahi istemiyo bklm ne olcak halimiz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nolcak bu halimiz yarabbim sen yardım et ya kusamayınca daha kötü

Ben bugün kontrol için gittim sordum canım gaviscon şurup dedi. Günde üç ölçek içebilirsin yatmadanda iç dedi. Az önce bir ölçek içtim . İyi gelen arkadaşlar var inşallah iyi gelir bence sende içebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…