2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar kan testlerim iyi fakat haşhimeto var gibi gözüküyor dedi dokor. Troid için doktora gidicem şimdi. Böyle bir şey yaşayan var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bende troid hastasıyım doktor kontrollerden sonra gerek gorurse hap yazar hamilelikte bi sakıncası yok troid haplarının merak etme yeterki haplarını düzenli kullan...

kizlar doktordan geliyorum simdi hersey yolunda bebisde saglikli allaha sukur kalbide atiyo pit pit☺️ esimle ilk kez gittik doktora burda birlikte
ondan once almanyadaydim soylemistim size:)
kaynanam surat yapti kizlar laf soktu esimle bana onu niye goturmemisiz..ilk randevumdu esimle birlikte yalniz gitmek istedim..
bu kadin her konuda boyle surat asiyorum bende simdi ona..moralimizi bozmaya ne hakki varki..

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

canım ya allah kolaylık versin ben yiyorum az az içiyorum ama tad alamıyorum

oda zor canım ya şu günler geçseydi de hamileliğin keyfine varsaak biraz 4.5 ay ve 6 ay arası çok iyi geçiyormuş iyi değerlendirelim

nescafeyi bilmiyorumda ben deli gibi çay içiyorum . doktor kansızlık yoksa içebilirsin demişti ama kahvede kafein var ondan bilemıyorum.

çay zaten sevmezdim türk kahvesi hergün içerdim hamile olduğumu öğrenince bıraktım içmiyorum
ama canım nescafe çekti içeyim dedim çok içilmediği sürece zararı yokmuş canım neskafenin

Kızlar sizlere kötü örnek olmak istemem ama ben bulantilar bittikten sonra ne canım istediyse yedim yeri geldi kola ictim yeri geldi nescafe tabi abartmadan ve dozunda ama eğer canim istediyse yedim Allaha Şükür 2 tane sağlıklı oglum var .
yediklerimizin kilo alimiyla ilgisi oluyor tabi her cani istedigini yiyen ben 2 hamileligimdede 25 er kilocuk aldim :)))
Ama oda sorun değil dogumdan sonra hep birlikte birde 2015 OCAK ANNELERi beraber zayifliyor topigi acariz :))

Son düzenleme:

Gözün aydın canım maşallah bebisine :)
Kv yi boşver onlar can sıkcak birsey illa bulurlar en guzel gününü onu takarak zehir etme inadına mutlu ol karşısında catlasin haha bana kv konusu acilinca birseyler oluyor :)))

Ben memlekete geldim kızlar dr dün olan lekem için dinlen dedi yediğim maydonoz suçlu bulundu birdaha yimemm çok şükür herşey yolunda bulantim da 2 gündür (maşallah) hafifledi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

25 kiloooooooooocuk mu :) ay canım verebildin mi o kiloları ya.
bende canım isterse ucundan azıcık yerim veya içerim diye düşünüyorum. sonuçta kezzap içmiyoruz
çamaşır suyuyla banyoyu tuvaleti ovdum kokusu çok geldi sanki acaba zararı olur mu ya o takıldı kafama.
birazcık iyi oldumya oturamıyorum yerimde rahatlık batıyor resmen :)

bugün sabahleyin kalktım, kavga ettim eşimle incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebepten sonra oturdum ağladım, aslında çok stresliydim bugün doktora gideceğim için,,,,
neyse gittim doktora,, ve ultrasonda gördüm bebeğimi, birde tam bakarken bebek zıpladı poposunun üstünde resmen, ellerini kollarını hareket ettirdi... ben böyle aaa bu baya bebek olmuş,,,
ikili test için gün aldım randevu aldım,, bebeğimiz 2,68 cm olmuş,,,,
çok mutluyum, umarım herkesin böyle güzel doktor reandevuları olur :))))
içimde karateci bir eşşek sıpası var ,,,,,

canım hayırlı sağlıklı bebişin olsun inş.
Keşke düşünemedik annem bi dahakine senide götürürüz deyi verseydin konu kapanı verirdi

Evet normal doğum en güzeli ama benim cesaretim yok epidural ya da sezeryan düşünüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlısı olsun epidural yaparsın en azından :)

yaaaa kızlar nil karaibrahimgil in he-man şarkısı beni acayip duygulandırıyor bebeğim aklıma geliyor
belki o da oğlu için yapmıştır

Ayy vallahi ne yalan söyleyim bende yedim ilk hamileligimde.Hiç birşeyi canım istemedi ilk aylarda herkes soruyordu canın ne çekiyor falan diye hiççç diyordum şaşırıyorlardı.Sadece çig köfte istedim onuda kendimiz evde gayet hijyenik yogurup yiyorduk.Ben öyle pek takılmıyorum asitli içecekler normaldede zararlı zaten her şeyin dozuna dikkat ederek yedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde tsh yüksek çıkmıştı ilaç kullanıyorum ve araştırmıştım, bir sakıncası yokmuş, şimdi normale indi,,,
korkulacak bir şey yok,, stresden uZAK DUR tatlım,,,

sıkma canınııııı bozma moralini bebeğin etkilenir. sende ona laf sok orduylamı gitcez de ben sokuveriyorum lafı valla kimse kusura bakmasın herkes yerini bilsin sakın sen üzülme allah korusun bebeğin anne ne yaparsa hisseder

Canim dikkat et maydanozdan olcani sanmıyorum ya geçen gun bende yedim limonlu ha on dk sonra çıkardım o yüzden zarari olmamış olabilir tabi bana :)
İnşallah bulantilar biter artik ben bugün yine fenalardayım

Sakin çamaşır suyu hic iyi değil birdaha asla yapma canım esine yaptir sen sakun ama sakin bidaha yapma yaw size iyi olmmak yaramıyor oturun poponuzun üstüne uğraşma tehlikeli işlerle ...

Evet verdim aldigim kiloları artık ala vere diyetisyen gibi oldum zaten dedim ya doğum yapalim zayiflariz yine hep beraber :)

canım benim ben aile ilişkilerinize karışmak gibi olmasın ama dün benim de kv hastaneye geldi benimle bekledi yalnız girmek istiyorum kusura bakmayın dedim girmedi bozulmuştur belki ama ben onunla girmek istemiyorum o yanımdayken strese giriyorum bebeğime stress yaşatacağıma sigara içerim daha iyi
sigara içmiyorum bu arada yanlış anlaşılmasın

Son düzenleme:

bio oil ,petrol kaynaklı bir ürün bayanlar, internette araştırun, kesinlikle kullanmayın diyenler de var, kullanırsanız bir şey olmaz diyenlerde,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…