aslına bakılırsa sezeryan işime geliyor ama normal doğumun da sağlıklı olduğunu düşünüyorum :)
sen ne kadarlıksın tatlım ?
Kızlar kan testlerim iyi fakat haşhimeto var gibi gözüküyor dedi dokor. Troid için doktora gidicem şimdi. Böyle bir şey yaşayan var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet normal doğum en güzeli ama benim cesaretim yokepidural ya da sezeryan düşünüyorum
canım ya allah kolaylık versin ben yiyorum az az içiyorum ama tad alamıyorum
nescafeyi bilmiyorumda ben deli gibi çay içiyorum . doktor kansızlık yoksa içebilirsin demişti ama kahvede kafein var ondan bilemıyorum.
kizlar doktordan geliyorum simdi hersey yolunda bebisde saglikli allaha sukur kalbide atiyo pit pit☺️ esimle ilk kez gittik doktora burda birlikte
ondan once almanyadaydim soylemistim size:)
kaynanam surat yapti kizlar laf soktu esimle bana onu niye goturmemisiz..ilk randevumdu esimle birlikte yalniz gitmek istedim..
bu kadin her konuda boyle surat asiyorum bende simdi ona..moralimizi bozmaya ne hakki varki..
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Kızlar sizlere kötü örnek olmak istemem ama ben bulantilar bittikten sonra ne canım istediyse yedim yeri geldi kola ictim yeri geldi nescafe tabi abartmadan ve dozunda ama eğer canim istediyse yedim Allaha Şükür 2 tane sağlıklı oglum var .
yediklerimizin kilo alimiyla ilgisi oluyor tabi her cani istedigini yiyen ben 2 hamileligimdede 25 er kilocuk aldim :)))
kizlar doktordan geliyorum simdi hersey yolunda bebisde saglikli allaha sukur kalbide atiyo pit pit☺️ esimle ilk kez gittik doktora burda birlikte
kaynanam surat yapti kizlar laf soktu esimle bana onu niye goturmemisiz..ilk randevumdu esimle birlikte yalniz gitmek istedim..
Bu kadin her konuda boyle surat asiyorum bende simdi ona..moralimizi bozmaya ne hakki varki..
Gesendet von meinem iphone mit kadınlar Kulübü
Evet normal doğum en güzeli ama benim cesaretim yokepidural ya da sezeryan düşünüyorum
Kızlar sizlere kötü örnek olmak istemem ama ben bulantilar bittikten sonra ne canım istediyse yedim yeri geldi kola ictim yeri geldi nescafe tabi abartmadan ve dozunda ama eğer canim istediyse yedim Allaha Şükür 2 tane sağlıklı oglum var .
yediklerimizin kilo alimiyla ilgisi oluyor tabi her cani istedigini yiyen ben 2 hamileligimdede 25 er kilocuk aldim :)))
Arkadaşlar dün kalp atışlarımızı duyduk çok şükür bi sıkıntı yok.. Ama tsh yüksek çıkmış dedi doktorum. İki hafta sonra tekrarlayalım testi dedi. Normali 0,27 ile 4,2 aralığında olmalıymış benim ki 5,63 çıkmış. Büyük bi sorun mu ? 2 hafta nasıl beklerim
bu kadin her konuda boyle surat asiyorum bende simdi ona..moralimizi bozmaya ne hakki varki..
Canim dikkat et maydanozdan olcani sanmıyorum ya geçen gun bende yedim limonlu ha on dk sonra çıkardım o yüzden zarari olmamış olabilir tabi bana :)Ben memlekete geldim kızlar dr dün olan lekem için dinlen dedi yediğim maydonoz suçlu bulundu birdaha yimemm çok şükür herşey yolunda bulantim da 2 gündür (maşallah) hafifledi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
25 kiloooooooooocuk mu :) ay canım verebildin mi o kiloları ya.
bende canım isterse ucundan azıcık yerim veya içerim diye düşünüyorum. sonuçta kezzap içmiyoruz
çamaşır suyuyla banyoyu tuvaleti ovdum kokusu çok geldi sanki acaba zararı olur mu ya o takıldı kafama.
birazcık iyi oldumya oturamıyorum yerimde rahatlık batıyor resmen :)
benimde tsh yüksek çıkmıştı ilaç kullanıyorum ve araştırmıştım, bir sakıncası yokmuş, şimdi normale indi,,,
korkulacak bir şey yok,, stresden uZAK DUR tatlım,,,
kızlar çatlak oluşumunu engelleyebilmek için ne kullanmamız gerek bilgisi olan var mı? özellikle tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz? ben biraz araştırdım benim bulduğum ürünler : lierac , bio oil, bebek yağı ve argan yağı
tavsiyeler bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?