2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

benimde yarın kalp atışları için randevum var sabah erkenden gidicem ve bulantılar için ilaç isticem kesinlikle dayanamıyorum dicem :26:

Kızlar kan testlerim iyi fakat haşhimeto var gibi gözüküyor dedi dokor. Troid için doktora gidicem şimdi. Böyle bir şey yaşayan var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok canım merak etme gıda mezunuyum. Beslenmeye dikkat ediyorum.Toksoya gelene kadar evde kocaman kedim var. ben zaten sosis salam sevmem. Peynirli pizza yedim sadece

Valla haftada iki uc kere sucuklu tost yiyorum kahvaltida. Sucugu iyi pisirince bisey olmaz herhalde ya. Dr bana cig kofte yok etliyse o da. Tavuk et balik da iyi pismis olsun. Baska da bisey yok dedi.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

arkadaşlar hiç nescafe içiyormusunzu ben hamile kalalı 1 kere içmiştm şimdi yine canm iiçmek istedi sorun olur mu içiyourm hatta

arkadaşlar hiç nescafe içiyormusunzu ben hamile kalalı 1 kere içmiştm şimdi yine canm iiçmek istedi sorun olur mu içiyourm hatta

canım çay kahve nescafe tüketmeyin demiyorlar zaten az tüketin diyorlar.abartmadan içebilirsin

canım çay kahve nescafe tüketmeyin demiyorlar zaten az tüketin diyorlar.abartmadan içebilirsin

iyi bari canım çok saol keyifle içebilirim şimdi

zaten bir içebildiğimi şey ayran kalmıştı oda bıktırdı midemi bulandırıyo artık

iyi bari canım çok saol keyifle içebilirim şimdi

zaten bir içebildiğimi şey ayran kalmıştı oda bıktırdı midemi bulandırıyo artık

canım ya allah kolaylık versin ben yiyorum az az içiyorum ama tad alamıyorum

Kızlar kan testlerim iyi fakat haşhimeto var gibi gözüküyor dedi dokor. Troid için doktora gidicem şimdi. Böyle bir şey yaşayan var mı?

Bende de var .. Benim hamilelikten önce haşimatom vardı. Şindi de de tsh yüksek çıkmış. İki hafta sonra tekrar bakıcaz dedi doktor şimdilik ilaç kullanmıyorum. Canım çok sıkkın ama ..

nescafeyi bilmiyorumda ben deli gibi çay içiyorum . doktor kansızlık yoksa içebilirsin demişti ama kahvede kafein var ondan bilemıyorum.

Herkesin sabah midesi bulanır bana noluyosa akşam oluyo kızlar. Gündüz herşeyi yiyen ben akşam yemeğini tiksine tiksine zorla yiyorum midem ayağa kalkarak. Gece olunca da bulantı yerini yanmaya bırakıyo ohh. Gündüzleri de yorgunluk ve kasık ağrısı. Yani hiç boş değilim:)

aman yaaaaa kızlar rahat olun.. tokso kolay bulaşan birsey degıl. Ben bunca sene sokaktan kedi sevdım buldugum otları ağzıma atım(az yörüklük var kanımda) ama bende bile cıkmadı tokso...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…