Ben bugün kontrol için gittim sordum canım gaviscon şurup dedi. Günde üç ölçek içebilirsin yatmadanda iç dedi. Az önce bir ölçek içtim . İyi gelen arkadaşlar var inşallah iyi gelirbence sende içebilirsin
o zaman doktora gidiyordun Dupaclac ı veriyor rahatlıyorsun
yarın kontrolum var zaten hemen dicememin olun kusmak iyi benim midem bulanıyor ama çıkaramıyorum sabahları hiçbirşey yiyemiyorum baş dönmesi mide yanmasından dolayı
yok canım merak etme gıda mezunuyum. Beslenmeye dikkat ediyorum.Toksoya gelene kadar evde kocaman kedim var. ben zaten sosis salam sevmem. Peynirli pizza yedim sadece
yarın kontrolum var zaten hemen dicemkusmak iyidir bencede.çıkaramayınca daha kötü düşünsene içinde bomba var bulantı yapıyo patlamıyoda
benim öyle
arkadaşlar hiç nescafe içiyormusunzu ben hamile kalalı 1 kere içmiştm şimdi yine canm iiçmek istedi sorun olur mu içiyourm hatta
benimde öyle iştedoktora sorcam valla patlamak üzereyim dicem
canım çay kahve nescafe tüketmeyin demiyorlar zaten az tüketin diyorlar.abartmadan içebilirsin
canım çay kahve nescafe tüketmeyin demiyorlar zaten az tüketin diyorlar.abartmadan içebilirsin
sor evet bakalım ne diyecek ben bi daha tahlillerin sonucu çıkınca giderim herhalde
iyi bari canım çok saolkeyifle içebilirim şimdi
zaten bir içebildiğimi şey ayran kalmıştı oda bıktırdı midemi bulandırıyo artık
Düğüne gittik haftasonu içeçek olarak fanta ve kola vardı eşim içirtmedi fanta içimde kaldı haaa
Kızlar kan testlerim iyi fakat haşhimeto var gibi gözüküyor dedi dokor. Troid için doktora gidicem şimdi. Böyle bir şey yaşayan var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar hiç nescafe içiyormusunzu ben hamile kalalı 1 kere içmiştm şimdi yine canm iiçmek istedi sorun olur mu içiyourm hatta
onlar zararlı ama
Valla haftada iki uc kere sucuklu tost yiyorum kahvaltida. Sucugu iyi pisirince bisey olmaz herhalde ya. Dr bana cig kofte yok etliyse o da. Tavuk et balik da iyi pismis olsun. Baska da bisey yok dedi.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?