2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canim bu dönemde çok hassas oluyoruz bizler o yüzden eşlerin çok anlayışlı olması lazım tabi onlarda da bi sabır var zorlamamak lazım :)))
Masallah bebegine Sana birsey söyleyeyim mi senin oğlun olucak erkek çocukları anne karnında erken ve cok hareket ederler.
Kızlar eger bebeklerinizin 3 ayin öncesinde hissetmeye baslarsaniz %90 o bebek erkek :)))
2 oğlum var eminim bundan ikinci oğlumun cinsiyetini doktordan önce ben biliyordum :)

Son düzenleme:

ofizmircim harikasın bazı kvler var ki laf sokmak müstehak yani benimki de onlardan biri gıcık ediyor beni koku hassasiyetim var yemek yapamıyorum antalyada günlük işi vardı kalmaya gitti vicdan işte gelinlerim neden beni sevmiyo diye oğullarına ağlıyor bi de ben de dün dedim usura bakmayın ben yalnız girmek istiyorum dedim tamam dedi gitti

ben de bugün öğlen sizin evin ordaki burger kinge gittim eşimle hamile kaldığımdan beri yemiyodum hamburger ama canım istedi. geçen konuşmuştuk olmaz demişti yiyemezsin demişti. dün beni görmedi vardiyacıydı gece geç geldi işten o uyurken ben çıktım evden ben uyurken o geldi sabah da görmedi öğlen aradı özlemiş burger a götüreyim seni dedi hem göreyim dedi . gittik mayonezsiz yedim yanına da ayran aldım zararlı ama napayım istedim bu ara yemek yiyemiyorum zaten canım istemiyo ha bire karpuz kiraz iyi geldi bana da :) bu arada detarjanları bende kullanıyorum vallaher türlüsünü içim rahat etmiyo yıkamayınca psikopatlık var acık bende

Son düzenleme:
Canim bende troid hastasıyım doktor kontrollerden sonra gerek gorurse hap yazar hamilelikte bi sakıncası yok troid haplarının merak etme yeterki haplarını düzenli kullan...

kan değerlerim düzgün çıkmış canım. tsh, t3 ve t4 normal değer aralıklarında. bir tek TPO yüksek gözüküyor.Tabi ki canım gerekli görürse doktor hiç sektirmeden kullanırım.
sen hap kullanıyormusun?

kafaya takarsam işin içinden çıkamam boşveriyorum

hormonlar tatlım, eşim geçen gün düğün dernek filmini açtı izleyeyim keyfim olsun diye, filmin başına ana oğul kucaklaması varya ben koptum orada,,, bööööö diye ağlamaya başladım,,,, yani olucak bunlar,,,,

Herhalde vicdansizlikta benimkinin üstüne kv yoktur offf anlatmaya kalksam roman olur 9 senelik evliligimdeki yasadiklarim benim en büyük şansım esim gerisi de umrumda değil bu saatten sonra sallayin gitsin kızlar ezdirmeyin kendinizi caniniz nexi nasıl istiyorsa öyle yapin ...

Ocak anneleri merhaba aslında simdilik şubat annesi gibi görünüyorum ama muhtemeln yavrum ocak ayında aramıza teşrif edebilir bu yüzden ocak ve şubat topiği arasında kaldım ikisinide takipteyim :)

aman yaaaaa kızlar rahat olun.. tokso kolay bulaşan birsey degıl. Ben bunca sene sokaktan kedi sevdım buldugum otları ağzıma atım(az yörüklük var kanımda) ama bende bile cıkmadı tokso...

Benim de kedim var 6 yaşında :) toxo olayını kapmak kolay olsaydı şimdiye kadar mutlaka olurdu diye düşünüyorum. Eskiden sokak kedilerini bile severim. Benim asıl korkum bebek gelince kıskançlık yapar mı bana çok alışık bebekliğinden beri benimle parti atma huyu da var. Bebeği tırmalar mı diye korkuyorum seninki nasıl sakin mi

Canim ben guatr ameliyati oldum o yüzden mecburen ömür boyu hap kullanmaya
Doktor takibinde oldugun surece hersey kontrol altında icin rahat olsun canım ..

canım ismin ilk baştaki listede yok bilgilerini atmadın mı sılaya dikkatimi çekti şimdi

oburlukta son noktaya geldim arkadaşlar:26:. Orta koy pizzayı tek başıma yedim
Bu kadar oburluga rağmen keton nasıl 3+ çıktı hayret

bende bugün kontrolden sonra esnaf lokantasına gittim ev yemeği yemek için,,,
o kadar çok yedim ki anlatamam,,,
garsona soruyorum şu masaya götürdğün neydi bende istiyorum ondan, milletin masasında ne gördüysem istedim,,,,
3 -4 kişilik yemek yedim resmen ama karnım doydu,,, açtım yani ,, tencere yemeğine açtım,,,,

kıslaaar ben geldim,bebeğimi gördüm bugün:)yaa kocaman olmuşşşş:)))
normalde adete göre 9+3 üm ama 10+3 çıktı ultrasonda epey iyi beslemişsin dedi doktor:)
bide bacak bacak üüstüne atmış yaaa off aşık oldum bugünnn:))))

Canim ben guatr ameliyati oldum o yüzden mecburen ömür boyu hap kullanmaya
Doktor takibinde oldugun surece hersey kontrol altında icin rahat olsun canım ..

geçmiş olsun canım.
Çok teşekkür ederim. içimi rahatlattın.
kısmetse cuma günü guatr doktoruna gidicem.

maşallah canım çok güzel...
Allah bizlere de öyle görmeyi nasip etsin inşallah.
Çok güzel bir duygu gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…