arkadaşlar hiç nescafe içiyormusunzu ben hamile kalalı 1 kere içmiştm şimdi yine canm iiçmek istedi sorun olur mu içiyourm hatta
maşallah canım çok güzel...
Allah bizlere de öyle görmeyi nasip etsin inşallah.
Çok güzel bir duygu gerçekten.
Evet normal doğum en güzeli ama benim cesaretim yokepidural ya da sezeryan düşünüyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ismin ilk baştaki listede yok bilgilerini atmadın mı sılaya dikkatimi çekti şimdi
kizlar doktordan geliyorum simdi hersey yolunda bebisde saglikli allaha sukur kalbide atiyo pit pit☺️ esimle ilk kez gittik doktora burda birlikte
ondan once almanyadaydim soylemistim size:)
kaynanam surat yapti kizlar laf soktu esimle bana onu niye goturmemisiz..ilk randevumdu esimle birlikte yalniz gitmek istedim..
bu kadin her konuda boyle surat asiyorum bende simdi ona..moralimizi bozmaya ne hakki varki..
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
kuru erik , prune diye geçiyor tatlı 10 tane falan ye birde su günde 2-2,5 lt sıvı
inşallah canım,tam bir bebeğe benzediğini görünce dahada bi bağlanıyorsun sanki.
bu arada kizlar cok kotu kusmalarim ve bulantilarim vardiya benim soylemistim sizede. doktor bugun bi hap yazdi bana ismini sonra yazarim aklimda degil suan kucuk yesil bi hap. onu kullaniyorm super geliyo valla allah razi olsun kendime geldim ya azda olsa..gunum berbat otesi geciyodu bebisimide besliyemiyodum hic😔
25 kiloooooooooocuk mu :) ay canım verebildin mi o kiloları ya.
bende canım isterse ucundan azıcık yerim veya içerim diye düşünüyorum. sonuçta kezzap içmiyoruz
çamaşır suyuyla banyoyu tuvaleti ovdum kokusu çok geldi sanki acaba zararı olur mu ya o takıldı kafama.
birazcık iyi oldumya oturamıyorum yerimde rahatlık batıyor resmen :)
kıslaaar ben geldim,bebeğimi gördüm bugün:)yaa kocaman olmuşşşş:)))
normalde adete göre 9+3 üm ama 10+3 çıktı ultrasonda epey iyi beslemişsin dedi doktor:)
bide bacak bacak üüstüne atmış yaaa off aşık oldum bugünnn:))))
tqtlım bende normal doğumdqn korkuyordum daha doğrusu epizyotomi den ama bunu uygulamayan doktorlar da var,,,
ben normal doğum istiyorum,, kısmetse,,,
söylesene adınııııı.bu arada en iyisi kaynanayla küsmek ben öyle yaptım
inşallah canım,şimdi bile heyecan sardıysa bizi geldiklerinde neler olmaz ki...öyledir tabi ki. meleklerimiz onlar bizim ya.
hayatımıza neşe getirecekler inşallah.
oyy maşallah ya darısı başımıza inşallahbende gittiğimde 10+4 olcam benimkide taklalar atar inşallah annesine babasına taklacı güvercinim benim
Canim bu dönemde çok hassas oluyoruz bizler o yüzden eşlerin çok anlayışlı olması lazım tabi onlarda da bi sabır var zorlamamak lazım :)))
Masallah bebegine Sana birsey söyleyeyim mi senin oğlun olucak erkek çocukları anne karnında erken ve cok hareket ederler.
Kızlar eger bebeklerinizin 3 ayin öncesinde hissetmeye baslarsaniz %90 o bebek erkek :)))
2 oğlum var eminim bundan ikinci oğlumun cinsiyetini doktordan önce ben biliyordum :)
hapın ismini aldım yarın randevum var zaten bunu istim bakalım nolcakhahaha ay hic gulecegim yoktu ya valla canim ya😁
aslinda en guzeli oyle ben bi ara kustum zaten ne rahattim valla esimin hatrina baristim sadece..ama boyle devam ederse yine bi patlama yasicam ben.hazir hamileyim mazeretimde var
hapin ismi Emudur
işte su içemiyorum doktorum beni öldürecek ya kusasım geliyo..prune ne kuzum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?