2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
nebilim kuzular ya bozuldum baya zaten hormonlarin etkisindeyim bide kv boyle yapinca sinirlerim iyice zipliyo tavana..bende soylerim dusuncemi hicbi lafimi esirgemem ama sonra iyi davranim diyorum yuz verincede boyle basima cikiyo pisman oluyorum sonra hic yuz veresim gelmiyo mesafeli olmak istiyorum oyle oluncada uzuluyorum ama kendisi boyle istiyo..diger turlu cok yuz buluyo..

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Evet normal doğum en güzeli ama benim cesaretim yok epidural ya da sezeryan düşünüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tqtlım bende normal doğumdqn korkuyordum daha doğrusu epizyotomi den ama bunu uygulamayan doktorlar da var,,,
ben normal doğum istiyorum,, kısmetse,,,

bu arada kizlar cok kotu kusmalarim ve bulantilarim vardiya benim soylemistim sizede. doktor bugun bi hap yazdi bana ismini sonra yazarim aklimda degil suan kucuk yesil bi hap. onu kullaniyorm super geliyo valla allah razi olsun kendime geldim ya azda olsa..gunum berbat otesi geciyodu bebisimide besliyemiyodum hic😔

keşke söylemeseydin tatlım, ben demedim eşimin ailesine ve demeyeceğim de,,,,
sen hiç kafanı takma o suratı kendine yapsın,,, hiç muhatap olma,,, ama saygısızlık anlamında değil,,,, seviyeli, saygılı ol boşver,,,,

söylesene adınııııı.bu arada en iyisi kaynanayla küsmek ben öyle yaptım

tatlım ben, banyoyu sirke ile temizliyorum ve pırl pırıl oluyor,,, çamaşır suyunuda sadece tuvalete döküyorum solumuyorum,,,,
böyle ağır temizlik ürünlerini kullanma eğer kullanıcaksan da o mekanın iyi havalnamasını sağla,,,

oyy maşallah ya darısı başımıza inşallah bende gittiğimde 10+4 olcam benimkide taklalar atar inşallah annesine babasına taklacı güvercinim benim

tqtlım bende normal doğumdqn korkuyordum daha doğrusu epizyotomi den ama bunu uygulamayan doktorlar da var,,,
ben normal doğum istiyorum,, kısmetse,,,

bana da doktorum bir aksilik olmadığı sürece normal doğum yapacaksın dedi.
benim kuzenim 50 kiloydu doğum yaptığında ve normal doğum yaptı. çok ta ufak tefek minik bir kızdır ama hiçbir sorun yaşamadı çok şükür.

söylesene adınııııı.bu arada en iyisi kaynanayla küsmek ben öyle yaptım

hahaha ay hic gulecegim yoktu ya valla canim ya😁
aslinda en guzeli oyle ben bi ara kustum zaten ne rahattim valla esimin hatrina baristim sadece..ama boyle devam ederse yine bi patlama yasicam ben.hazir hamileyim mazeretimde var
hapin ismi Emudur

öyledir tabi ki. meleklerimiz onlar bizim ya.
hayatımıza neşe getirecekler inşallah.
inşallah canım,şimdi bile heyecan sardıysa bizi geldiklerinde neler olmaz ki...
rabbime emanet hepimizin bebeği.
oyy maşallah ya darısı başımıza inşallah bende gittiğimde 10+4 olcam benimkide taklalar atar inşallah annesine babasına taklacı güvercinim benim

gittiğinde inanamayacaksın:)

ben benimkisini geçen hafta hissetmeye başladım eşime dedim inanmadı, internette araştırdım çok nadir vücudunu çok dinleyen insanlarda olabiliyormuş, evet ben vücudumu dinlerim, hamile kaldığımı adet olmadan 10 gün önce hissettim resmen,, birde test yapmıştım negatif çıkmıştı P,,,,
sağlılı olsun ama bana bu kızmış gibi geliyor,,, gerçi sağlıklı olsun, mutlu olsun gerisinin bir önemi yok,,,,

cinsiyet konusuna gelince..
daha ortada cocuk yokken sizin erkek cocugunuz olcak ben biliyorum diyodu.simdi hamileyim erkek olcak alirsin insallah oglunu saglikli bi sekilde kucagina diyip duruyo..
uyuz oluyorum ya kizlar siz napardiniz benim yerimde olsaydiniz..
allahin isine karisilirmi ya gucune gider allahin..cocuk benim cocugum neolursa kabulum allahim ne nasip ettiyse o yeterki saglikli olsun..
bazen cildirasim geliyo ya..

hapın ismini aldım yarın randevum var zaten bunu istim bakalım nolcak kız kaynanama hamileyim dedim nerden biliyonuz dedi o kadar kıskanç bizimki.

ben de ocak annesiyim ama hiç inanmıyorum. çok mutsuzum hamileliğimin tadını çıkaramıyorum, ilk bebeğim çok erken doğdu. yine öyle bir riskim var ve bebeğimi hiç kucağıma alamayacakmışım gibi geliyor. depresif bir haldeyim yanı. ne mutlu ne mutsuz.

işte su içemiyorum doktorum beni öldürecek ya kusasım geliyo..prune ne kuzum:44:

prune, kuru erik oluyor tatlım, bazen paketlerinde prune da yazıyor,,,
meyve suyu denedin mi? gerçi onlarda şekerli ama olsun, çorba da içebilirsin veyahut ayran cacık,,, su olmak zorunda değil sıvı tüketmen gerekiyor,,,
sıvı almıyorsan, kur erikde kayısı da işe yaramaz tatlım,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…