2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
hapın ismini aldım yarın randevum var zaten bunu istim bakalım nolcak kız kaynanama hamileyim dedim nerden biliyonuz dedi o kadar kıskanç bizimki.

kesinlikle yazdir canm ben kusmaktan hicbisey yapamiyodum ertesi gunden bile korkar olmustum ya nasil gecicek diye benimki sadece sabahda degildi tum gun suruyordu demin randevum vardi doktorda cok kotu bulantim vardi randevudan sonra hemen ictim hapi kesti 5dkda super bisey😁

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

bende ufaktan hissediyorum bu hafta önceki gibi değil hissettiğim şey. eşime de söyledim önceden orayı kazıyo gibi acılı hissediyorum şimdi sanki oynuyo gibi hissediyorum bu çok tatlı bi his dedim bakalım inşallah odur hissettiğim gerçekten

bu hormonlarımızdan kaynaklanıyor canım.
ama olumlu düşünmeye çalışmamız lazım.
bu da aynı olacak diye bir şey yok ki.
ben de bazen senin gibiyim. ama güzel şeyler düşünmeye odaklanmalıyız.

evet canim her sey bu hormonlar ah bu bebisler daha şimdiden neler etti bize:) essek sipalari:) eşime diyorum zaten bizi şöyle su sipana psikolojimi bozdu diye:)

tatlım biliyorum çok zor ama KV ni 3 yaşında ki bir çocuk gibi gör, 3 yaşında ki bşr çocuğun dediğini ciddiye alır mısn? almazsın,,, sende alma tatlım,,,
hı hı de geç,,,, küsme de KV ile mesafeli ve saygılı ol,,, küsersen barışmak zorunda kalırısın ama şimdi mesafeli olursan doğumda da lohusalıklı da çok işine gelir,,,,

bir bardak süt 4-5 bardak su içebiliyorum fazlasını içemiyorum.cacık ayran çorba bunları içebiliyorum o zaman dimi oley beeeeeeeeeeeeeeeeee

kuzum ama ben kusamıyorum sadece felaket bulantı gün boyu süren.olurmuki bu hap ?

kuzum ama ben kusamıyorum sadece felaket bulantı gün boyu süren.olurmuki bu hap ?

olur zaten bu bulantilar icin bitane daha verdi bana cok kusmam olursa onu icecekmisim ama sadece gercekten gerektiginde. onu kullanmamayi dusunuyorum o sana soyledigim baya bi kesti hicbiseyim yok suan

bugun ultrasonda bi kese daha gorundu normal kesenin icinde cocuk bide ufacik kese vardi
doktor yogurtkesesimi ne dedi yanlis hatirlamiyosam heycandan dinleyemedim bile tam cok normal dedi
ama neoldugunu anliyamadim acikcasi kizlar ufacik kese gibi

evet canim her sey bu hormonlar ah bu bebisler daha şimdiden neler etti bize:) essek sipalari:) eşime diyorum zaten bizi şöyle su sipana psikolojimi bozdu diye:)

valla bende bebeklerle ilgili bir klip izledim başladım gene ağlamaya. şimdi moralim düzelsin diye hareketli parçalar açtım. deli gibi olduk valla. :)

Son düzenleme:
bir bardak süt 4-5 bardak su içebiliyorum fazlasını içemiyorum.cacık ayran çorba bunları içebiliyorum o zaman dimi oley beeeeeeeeeeeeeeeeee

Bende çok kötü kabız olmuştum,, ölüyorum sanmıştım bir kere,,, mercimek çorbası yaptım tatlım , ama rondodan geçirmedim, azıcık soğanı kavurdum, 2 dakika kadar sonra içine mercimek, tuz kadar pirinç attım, birde havuç doğradım minik minik onu öylece içtim, ama ekmeksiz,, beyaz ekmek -daha da berbat ediyor tatlım,,, birde azıcık karabiber attım,,, robottan geçirmedim,,,
üstünede bol bol kuru erik,,, geçti şükür,,, bir daha da olmadım,,,

Son düzenleme:
Kızlar hastaneden aradılar

iltihap azalmış ama hala varmış bol bol su içecekmişim lökosit 83 den 7ye düşmüş

ay sonunda kontrole gidecem bakalım ne durumda olacak sıpa

oleyyyyyyyyyyy bende istiyorum yarın yazdırcam doktoruma

heyt be canım çekti bak mercimek çorbası işyerinde varsa yapıp içeyim

heyt be canım çekti bak mercimek çorbası işyerinde varsa yapıp içeyim

kusura bakma,,, canın çekmiş ama uğraştıran bir yemek değil,,, öyle kendi kendine kaynıyor,,,:)))
eğer robottan çekmezsen cılk cılk sulu olmuyor ekmekde aramıyorsun tatlım yanında,,, zaten pirinçde var azıcık içinde,,,

CANIM O yolk sac KESESİDİR YANİ BEBEĞİN ŞİMDİLİK ORADAN BESLENİYOR GİBİ DÜŞÜN YANİ KORKULACAK BİŞEY DEĞİL

zaten açtım süper oldu mercimek çorbası yapılmış varmış zaten mis gibi ya hamdolsun

Cnm sen kaçıncı haftadasin? Telden girdiğim için takvimin varsa bile göremiyorum. Ben 7+4teyim 2 3 gündür bende sanki hissediyorm, bagirsak hareketi gaz falan gbi degil daha farkli pit pit bi hareket

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım. İki haftadır forumu okuyorum. Şimdiden pek çok şey öğrendim. Zaman zaman kafam karışmıyor da değil. 😊

Bugün tam 8 haftayı dolduruyorum. SAT 17 Nisan.
Geçen yıl 6. Haftada iki kayıp yaşadım. Bu sefer de biraz tedirgin olduğum için kontrollere erken başladık. 6+3'te bebeğimizin kalp atışlarını duyduk. Çok güzel bir duygu ama endişelerimden dolayı sevincimi bile yaşayamadım. Tamamen sağlıklı olduğuna emin olmadan içim rahat etmeyecek.
Halsizlik, uyku hali, iştahsızlık durumları bende de var. Normalde çok sevdiğim bir çok yiyeceğe elim gitmiyor. Mide bulantısı az da olsa oluyor, daha çok yemeğe karşı isteksizlik şeklinde bir his var.
Kabızlık problemi yaşamadım çok şükür henüz. Sabahları idrara sıkışmış olarak uyanıyorum genellikle. Şimdiden böyleyse karın büyüyünce ne yapıcam diye düşünüyorum.
Benim bir miyom problemim var. 7,5x8 cm ölçülerinde ve rahim ağzına yakın. Bu yüzden normal doğum yapma ihtimalim yok gibi bişey. Normal doğum yapmayı çok istiyordum ama bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım, gerisi önemli değil.
6+3'te hafif bir lekelenme yaşadım, hemen doktoruma koştum. Bu sefer de bebeğim beni bırakıp gidiyor kesin dedim ama çok şükür kese etrafında bir kanama yokmuş. Miyomdan kaynaklı olabilir dedi doktorum. Benim gibi miyom problemi olanlar varsa kendi durumlarını yazabilir mi? Yine 4-5 günde bir çok çok az kahverengi akıntı oluyor. Bu neden olabilir? Progestan kullanan arkadaşlar, doktorunuz ne gibi bir teşhisle progestana başlattı? Belki daha önce yazılmıştır ama ben göremedim.
Ankara'da yaşıyorum. Ankara'daki özel kadın doğum doktorları konusunda kendimden ve çevremden biraz tecrübe kazandım. Doktor arayışında olan arkadaşlara öneride bulunabilirim.
Çok güzel bir paylaşım ortamı burası, inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…