hapın ismini aldım yarın randevum var zaten bunu istim bakalım nolcakkız kaynanama hamileyim dedim nerden biliyonuz dedi o kadar kıskanç bizimki.
ben benimkisini geçen hafta hissetmeye başladım eşime dedim inanmadı, internette araştırdım çok nadir vücudunu çok dinleyen insanlarda olabiliyormuş, evet ben vücudumu dinlerim, hamile kaldığımı adet olmadan 10 gün önce hissettim resmen,, birde test yapmıştım negatif çıkmıştıP,,,,
sağlılı olsun ama bana bu kızmış gibi geliyor,,, gerçi sağlıklı olsun, mutlu olsun gerisinin bir önemi yok,,,,
ben de ocak annesiyim ama hiç inanmıyorum. çok mutsuzum hamileliğimin tadını çıkaramıyorum, ilk bebeğim çok erken doğdu. yine öyle bir riskim var ve bebeğimi hiç kucağıma alamayacakmışım gibi geliyor. depresif bir haldeyim yanı. ne mutlu ne mutsuz.
hormonlar tatlım, eşim geçen gün düğün dernek filmini açtı izleyeyim keyfim olsun diye, filmin başına ana oğul kucaklaması varya ben koptum orada,,, bööööö diye ağlamaya başladım,,,, yani olucak bunlar,,,,
cinsiyet konusuna gelince..
daha ortada cocuk yokken sizin erkek cocugunuz olcak ben biliyorum diyodu.simdi hamileyim erkek olcak alirsin insallah oglunu saglikli bi sekilde kucagina diyip duruyo..
uyuz oluyorum ya kizlar siz napardiniz benim yerimde olsaydiniz..
allahin isine karisilirmi ya gucune gider allahin..cocuk benim cocugum neolursa kabulum allahim ne nasip ettiyse o yeterki saglikli olsun..
bazen cildirasim geliyo ya..
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
prune, kuru erik oluyor tatlım, bazen paketlerinde prune da yazıyor,,,
meyve suyu denedin mi? gerçi onlarda şekerli ama olsun, çorba da içebilirsin veyahut ayran cacık,,, su olmak zorunda değil sıvı tüketmen gerekiyor,,,
sıvı almıyorsan, kur erikde kayısı da işe yaramaz tatlım,,,
kesinlikle yazdir canm ben kusmaktan hicbisey yapamiyodum ertesi gunden bile korkar olmustum ya nasil gecicek diyebenimki sadece sabahda degildi tum gun suruyordu demin randevum vardi doktorda cok kotu bulantim vardi randevudan sonra hemen ictim hapi kesti 5dkda super bisey😁
benim doktorum günde bir fincan içebilirsin dedi,,, ama ben içmiyorum,,,
kuzum ama ben kusamıyorum sadece felaket bulantı gün boyu süren.olurmuki bu hap ?
evet canim her sey bu hormonlar ah bu bebisler daha şimdiden neler etti bize:) essek sipalari:) eşime diyorum zaten bizi şöyle su sipana psikolojimi bozdu diye:)
bir bardak süt 4-5 bardak su içebiliyorum fazlasını içemiyorum.cacık ayran çorba bunları içebiliyorum o zaman dimi oley beeeeeeeeeeeeeeeeee
olur zaten bu bulantilar icin bitane daha verdi bana cok kusmam olursa onu icecekmisim ama sadece gercekten gerektiginde. onu kullanmamayi dusunuyorum o sana soyledigim baya bi kesti hicbiseyim yok suan
Bende çok kötü kabız olmuştum,, ölüyorum sanmıştım bir kere,,, mercimek çorbası yaptım tatlım , ama rondodan geçirmedim, azıcık soğanı kavurdum, 2 dakika kadar sonra içine mercimek, tuz kadar pirinç attım, birde havuç doğradım minik minik onu öylece içtim, ama ekmeksiz,, beyaz ekmek -daha da berbat ediyor tatlım,,, birde azıcık karabiber attım,,, robottan geçirmedim,,,
üstünede bol bol kuru erik,,, geçti şükür,,, bir daha da olmadım,,,
heyt be canım çekti bak mercimek çorbası işyerinde varsa yapıp içeyim
bugun ultrasonda bi kese daha gorundu normal kesenin icinde cocuk bide ufacik kese vardi
doktor yogurtkesesimi ne dedi yanlis hatirlamiyosam heycandan dinleyemedim bile tamcok normal dedi
ama neoldugunu anliyamadim acikcasi kizlarufacik kese gibi
kusura bakma,,, canın çekmiş ama uğraştıran bir yemek değil,,, öyle kendi kendine kaynıyor,,,:)))
eğer robottan çekmezsen cılk cılk sulu olmuyor ekmekde aramıyorsun tatlım yanında,,, zaten pirinçde var azıcık içinde,,,
bende ufaktan hissediyorum bu hafta önceki gibi değil hissettiğim şey. eşime de söyledim önceden orayı kazıyo gibi acılı hissediyorum şimdi sanki oynuyo gibi hissediyorum bu çok tatlı bi his dedim bakalım inşallah odur hissettiğim gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?