2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
SILACIM canım lütfen dikkat et kendıne birdahahastaneye yatma bebegım... Dıkkat et ilaçlarını kullan ihmal etme

LEBLE canım bu aralar streslısın duygusalsın bı eşinle aranı acmadın biraz sabret bıtanem... Bu dönmler böle geçiyo inan ... Ama sakin olmak senden cok bebegıne faydası var... Sen anne okacaksın...üzme kendini ....

AH KAYNANANLAR....
Acaba biz nasıl kaynana olcaz
Kızlar sadece kaynanayla degil elti görümce o bu su kım olursa olsun arada mesafe olması saygının daim olması için önmlidir.. Kımseyi sevmek zorunda degiliz.. Ama esımızın aılesine saygı göstermemiz gerekir.. Baktık ki saygı sevgi hosgorü işlemiyo kendi haline bırakın... Kızıp küsmek onlarla dahada yz göz olmak demek... O yüsden mesafeli saygı cercevesi içinde sürdürmeliyiz bu ilşkileri ....

Bu arada bebegini gören arkadaslara gözleri aydın diyorum... Leble bu denli hareketlıyse masallah !!! Allah nazardan saklasın .....

KİTY cim bebişine bişi olmamasına coksevindim .. Şükürler olsun...

Sedacım nerdesın ya;(((

Aboww cuzler verilmis çok tembelim bu aralar offff
Ne zamana kadar okzcaz mervem ?
Canim benim bulantilar tam gazla devam ediyor bırakmaya niyeti yok beni halsizlik desen cabasi bitsin artık çok yoruldum

arapçam yok malesef canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar selam tekrar dörtte kendi dr uma gidene kadar sürekli su gibi lekelenmem geldi durmadan.. Perişan oldum... Dr um tekrar kontrol etti kanamalı alanım var yine yatak istirahati verdi ve progestanı üç günde bir vuruluyordum her gün vurulucam ...iğneyi yaptırınca biraz kesildi şükürler olsun...eve gelir gelmezde uyudum oda biraz toparlattı beni.. Bizde haberler böyle

cok şükür canım gelmiş geçmiş olsun.dikkat et yorma kendini.prolupon depot mu vuruluyorsun canım

Iyi aksamlar hatunlar nasilsiniz

Son düzenleme:

bende aynı senin gibiyim lekelenmem akıntı şeklindeydi cnm doktor banada iğne verdi kese etrafında kanlanma var dedi progestanıda içiyorum günde 3 adet 100 lük seninki nasıl cnm korkuyorum

arkadaşlar benim ankara da önereceğim tek doktor Aydan Biri sadece prof olduğu için ücreti biraz fazla ama riskli gebelikler de üstüne yok çok araştırdım.

Cok gecmis olsun canım dikkat et kendine dinlen bol bol inşallah hemen geçer.
bende aynı senin gibiyim lekelenmem akıntı şeklindeydi cnm doktor banada iğne verdi kese etrafında kanlanma var dedi progestanıda içiyorum günde 3 adet 100 lük seninki nasıl cnm korkuyorum
Sanada çok geçmiş olsun canım insallah biran once iyi oluruz hepimiz :)

çok şükür canım :)
Saol bitanem

iyi haberlerle dön inşallah.. canım ya .

çok geçmiş olsun ..çok sevindim bebeğe annesi
Canım inşallah tamamen geçer

cok şükür canım gelmiş geçmiş olsun.dikkat et yorma kendini.prolupon depot mu vuruluyorsun canım

Canım progestan ampul

Canım bizim senle satımızd aynı dimi 2 nis ... Aynen kese etrafında kanama var ..ben progestsn içemiyorum .. Yan etki yaptı...sadece iğnesini vuruluyorum ...benim bugün ömrümden ömür gitti ama dr um bayağ konuştu rahatlattı beni çoğu gebede görülüyo dedi ki benim oğlumdada olmuştu ... Ama tabi yaşamış bile olsan o an sakin olamıyosun ...dinlenme ve iğnelerle atlatıcaz inşallah

inş cnm atlattığımızı nasıl bilicez leke kesilincemi

teşekkürler tatlım,,
benim daha önceden bir düşüğüm olduğu için doktor kontrölü öncesi yay gibi geriliyorum,,,, gitmek istemiyorum resmen , ama gitmem de gerekiyor,,,
ondan öyle asabi oluyorum o gün içerisinde, eşimde anlıyor zaten,,,, sanırsam şu ilk 13 hafta böyle olucakk sonra sakinleşeceğim,,,,
ya evet doktor bile şaşırdı öyle duruyordu birdenbire zıpladı resmen,,,
bende sana katılıyorum, küsmek kırılmak demek yüz göz olmak demek en iyisi mesafeli ama saygılı olmak ,,,, ben öyleyim en azından,,,

benim doktor progestan ampul vermedi,prolupon depot daha etkili dedi ama en riskli durumda bile 3günde1vuruluyorsun.etkisi en iyi olan eczacı akrabam da öyle dedi. yağlı olduğundan popo pert oluyor öyle böyle değil:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…