Slm kızlAr iyi aksamlar...
Nasılsınız bakalım... Masallah geçmişi okuyamadım basım döndü
EFLALİM 41 yasini o zamn sende topluyoruz....
KELİME İ TEVHİD dusjelinin özeline
HATMİ ŞERİFE BASLIYORUZ
HUMEYRA.1.. Cüz senin
Sılam.2. Cüz senin
Hatibulut.3. Cüz senin
Ecepelin4. Cüz senin
Hayroshayroshayroz.5. Cüz senin
Arkadaslar cüz almak ısteyen özelime lütfen yazın.. Cüzü oluyanlarda okudum dıye bılgı verırse..
LÜTFEN KATILIMLARINIZI BEKLIYORUM.. Kuran okumasını bılmıyenler tevhıdı bıtırmeye ugrasalım..
Fazla vaktı olmayan yasini serifi bitirelim.. HEPİMİZİN DUAYA COK İHTIYACI VAR...
Temeli saglam atalım.....
La ilahe illallah 99 kere 100. Cüde La ilahe illallah muhammeden resulıllah diyip tamamlayalım... ( kelimei tevhid)
Kızlar selam tekrar dörtte kendi dr uma gidene kadar sürekli su gibi lekelenmem geldi durmadan.. Perişan oldum... Dr um tekrar kontrol etti kanamalı alanım var yine yatak istirahati verdi ve progestanı üç günde bir vuruluyordum her gün vurulucam ...iğneyi yaptırınca biraz kesildi şükürler olsun...eve gelir gelmezde uyudum oda biraz toparlattı beni.. Bizde haberler böyle
Kızlar selam tekrar dörtte kendi dr uma gidene kadar sürekli su gibi lekelenmem geldi durmadan.. Perişan oldum... Dr um tekrar kontrol etti kanamalı alanım var yine yatak istirahati verdi ve progestanı üç günde bir vuruluyordum her gün vurulucam ...iğneyi yaptırınca biraz kesildi şükürler olsun...eve gelir gelmezde uyudum oda biraz toparlattı beni.. Bizde haberler böyle
cok şükür canım gelmiş geçmiş olsun.dikkat et yorma kendini.prolupon depot mu vuruluyorsun canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba canim. Seninle son adet tarihimiz ayni. Benim de sat 17nisan :) 5 haftalikken gitmistim ilk. Keseyi gorduk. Ikinci kez de cuma ogleden sonra gidicem insaallah. Birbirimizi takip edelim gelisimsel olarak. Ben de Ankda olacagim yazin insaallah. Ama sen erkek doktor onermissin. Ben bayan doktor arayisindayim. Zakkum_06 nin onerdigi doktora bi gitmeyi dusunuyorum bakalim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok gecmis olsun canım dikkat et kendine dinlen bol bol inşallah hemen geçer.Kızlar selam tekrar dörtte kendi dr uma gidene kadar sürekli su gibi lekelenmem geldi durmadan.. Perişan oldum... Dr um tekrar kontrol etti kanamalı alanım var yine yatak istirahati verdi ve progestanı üç günde bir vuruluyordum her gün vurulucam ...iğneyi yaptırınca biraz kesildi şükürler olsun...eve gelir gelmezde uyudum oda biraz toparlattı beni.. Bizde haberler böyle
Sanada çok geçmiş olsun canım insallah biran once iyi oluruz hepimiz :)bende aynı senin gibiyim lekelenmem akıntı şeklindeydi cnm doktor banada iğne verdi kese etrafında kanlanma var dedi progestanıda içiyorum günde 3 adet 100 lük seninki nasıl cnm korkuyorum
Saol bitanemçok şükür canım :)
iyi haberlerle dön inşallah.. canım ya .
Canım inşallah tamamen geçerçok geçmiş olsun ..çok sevindim bebeğe annesi
Canım progestan ampulcok şükür canım gelmiş geçmiş olsun.dikkat et yorma kendini.prolupon depot mu vuruluyorsun canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bizim senle satımızd aynı dimi 2 nis ... Aynen kese etrafında kanama var ..ben progestsn içemiyorum .. Yan etki yaptı...sadece iğnesini vuruluyorum ...benim bugün ömrümden ömür gitti ama dr um bayağ konuştu rahatlattı beni çoğu gebede görülüyo dedi ki benim oğlumdada olmuştu ... Ama tabi yaşamış bile olsan o an sakin olamıyosun ...dinlenme ve iğnelerle atlatıcaz inşallahbende aynı senin gibiyim lekelenmem akıntı şeklindeydi cnm doktor banada iğne verdi kese etrafında kanlanma var dedi progestanıda içiyorum günde 3 adet 100 lük seninki nasıl cnm korkuyorum
Cok gecmis olsun canım dikkat et kendine dinlen bol bol inşallah hemen geçer.
Sanada çok geçmiş olsun canım insallah biran once iyi oluruz hepimiz :)
Saol bitanem
Canım inşallah tamamen geçer
Canım progestan ampul
Canım bizim senle satımızd aynı dimi 2 nis ... Aynen kese etrafında kanama var ..ben progestsn içemiyorum .. Yan etki yaptı...sadece iğnesini vuruluyorum ...benim bugün ömrümden ömür gitti ama dr um bayağ konuştu rahatlattı beni çoğu gebede görülüyo dedi ki benim oğlumdada olmuştu ... Ama tabi yaşamış bile olsan o an sakin olamıyosun ...dinlenme ve iğnelerle atlatıcaz inşallah
inş cnm atlattığımızı nasıl bilicez leke kesilincemi
Evet canım...zaten dr görüyo kanamalı alanın kapanıp kapanmadığını
ama benim kontrolüm 3 temmuzda ozaman belli olacak yani
SILACIM canım lütfen dikkat et kendıne birdahahastaneye yatma bebegım... Dıkkat et ilaçlarını kullan ihmal etme
LEBLE canım bu aralar streslısın duygusalsın bı eşinle aranı acmadın biraz sabret bıtanem... Bu dönmler böle geçiyo inan ... Ama sakin olmak senden cok bebegıne faydası var... Sen anne okacaksın...üzme kendini ....
AH KAYNANANLAR....
Acaba biz nasıl kaynana olcaz
Kızlar sadece kaynanayla degil elti görümce o bu su kım olursa olsun arada mesafe olması saygının daim olması için önmlidir.. Kımseyi sevmek zorunda degiliz.. Ama esımızın aılesine saygı göstermemiz gerekir.. Baktık ki saygı sevgi hosgorü işlemiyo kendi haline bırakın... Kızıp küsmek onlarla dahada yz göz olmak demek... O yüsden mesafeli saygı cercevesi içinde sürdürmeliyiz bu ilşkileri ....
Bu arada bebegini gören arkadaslara gözleri aydın diyorum... Leble bu denli hareketlıyse masallah !!! Allah nazardan saklasın .....
KİTY cim bebişine bişi olmamasına coksevindim .. Şükürler olsun...
Sedacım nerdesın ya;(((
ben prolupon vuruldum faydalı oluyormu cnm
kızlar 2 li tarama testi yaptıracakmısınız doktor bana 3 temmuza gün verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?