2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar benim ankara da önereceğim tek doktor Aydan Biri sadece prof olduğu için ücreti biraz fazla ama riskli gebelikler de üstüne yok çok araştırdım.

Benim gebeligim riskli degil sanirim. Gerci cuma gunku randevumda netlesir durumu sanirim. Daha ne kalp atisini duydum ne de bebegi gordum. Burda okuduklarimdan da korkmuyo degilim. Insaallah sagliklidir bebis ve bir sikinti falan yoktur. Allah korusun eger riskli bi durum olursa Aydan hanimi degerlendiririm. Ama riskli bi durum olmazsa zakkum arkadasin onerdigi doktor da baya bi seviliyor sanirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde düştü,1,49 ama halen kullanıyorum en kısa zamanda doktoruna söyle ama bence

Arkadaslar gobek deligi kizaran var mi diye sormustum ama kimse bisi dememis Yoksa siz beni sevmediniz mi, araniza dahil etmiyo musunuz, benim minnak yavrumu istemiyo musunuz???

şeker yüklemesinde verilen şeker 50 gr glikoz bir buçuk dilim baklavada ki şekere eş tatlım,,,,internette araştır istersen,,
şeker hamilelikde çok önemli, bence doktorun ne diyorsa onu yap,,,
eskiden yokmuş şeker ama annelerimiz zamanında bu kadar hazır gıda da yoktu tatlım,,,,

Son düzenleme:

19 küp sekere denk cnm o şeker. Bu bnm dusncem tabi ama snucta eğer şekerin yüksek çıkarsa tek yapablcekleri diyetinden şeker ve mümkünse krbonhdrati çıkarmak olucak. Smdiden dkkt edersek buna zaten gerek olmiycaktir.

kız sen tam hamilelik psikolojisine girmişsin alınganlık falan bende öyle birşey yok ama cildimde değişiklikler oluştu artık daha yağlı cildim yüzümde ise sivilceler çıktı

inşallah canım sağlıkla dünyaya gelir bebeğin tamam o zaman aklında olsun sadece.. doktor çok önemli ben daha önce acı tecrübeler edindiğim için bu konuda hassas oldum .

tatlım belki 100 gr glikoz yüklemesi denktir 19 küp şekere ama ilk önce 50 gr glikoz yapıyırlar,,,
ben şekerden zaten çok korkuyorum, kendimce kestim şekeri zaten, tokluk şekerim de 90 çıktı , rütin testte,,, çok sevindim,,,
eğer hamilelikde şeker yükselirse ve diyetle düşürelemezse o zaman karından insülin alınıyor tatlım,,, kimsenin başına gelmesin ,,,
dediğim gibi ben biraz korkuyorm şekerden biraz araştırdım tatlım,,,

Kızlar çoğunuz k.valide k.babadan dert yanmış. Benim sorunumsa öz babam. Hayatımın hiçbir döneminde elimden tutmadığı gibi şimdi de tutmuyor. Eşim görevde muhtaç kaldım ona. Annemi göndermiyor, aramız 15 dk. Burda gelip kalmıyor çocuk bakıcılığı mı yapıcakmış bu yaştan sora. Ben onlara gidemiyorum okula çok ters kalıyo. Olan anneme oldu. Çok üzülüyo, gelio yemeğimi yapıyo gizli gizli, ev işlerime yardım ediyo babam camiye gidince. Çünkü babam annemin bana yardım etmesini bile istemez. Düşmanı gibiyiz kardeşim de ben de. Ama bugüne kadar ne bi saygısızlık yaptık ne cevap verdik.. Şimdi hassas bi dönemdeyim çok ağırıma gidiyo yaptıkları. Midemin bulantısıyla bile dalga geçiyo numara yapıyosun diyo. Allah kimseye böyle baba vermesin. Gerçekten çok zor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy canım çok tatlısın ya kıyamam:) bende olmadı kızarıklık, sivilce çıkıyo yüzümde sürekli

hmmm kıyamam tatlım,, ama senin eşin çok düşkün sana ve çok iyi sana karşı öyle düşün sende,,,, sanırsam herşey hayatta bir denge oluyor,,,,
benim de babam bana çok düşkündür bende ona düşkünümdür, ben ne seviyorsam yapar, hiç üzmez, bir dediğimi iki etmez,,, bazen böyle bakar ayy sen niye büyüdün sevemiyorum artık der,,, yaşım33 bu arada,,, ha bu arada kavga ederiz, bağırırız birbirimize ama çok düşkünüzdür ikimiz birbirimize ,,,,şimdi eve gitmeyi dört gözle bekliyorum çünkün babam her kaprisimi çekicek her istediğimi de alıp getirir,,,,
ama eşim iyidir hoşdur ama ne kaprisimi çeker ne nazımı çeker, bir tane aş ermem oldu bekliyorum 3 haftadır alıcak inşallah,,,öteki aşermemde 4 haftadır bekliyor walla,,, şaka değil,,, ilk hamileyim canım muhallebi istedi,,, dedim i canım muhallebi istiyor aman sen muhallebi oldun zaten yeme dedi,,, walla,,,,, sonra pişman oldu ama iş işden geçti sonuçta,,,

yani dediğim gibi hayatta herşey dengesini buluyor senin de ne güzel seninn gözünün içine bakan bir eşin var tatlım,,,

Ah canım babanın kıymetini bil çok şanslısın. Nolursa olsun yanında olucaktır, seni koruycaktır ama benim öyle bi şansım yok. Herkesten önce o terkeder beni. Varım yoğum annem, allah anneme uzun ömür versin başımdan eksik etmesin..
Babam sadece çıkarları doğrultusunda hareket eder, herkese karşı öyle, evlatlarına karısına dahi.. Bizden para ister veririz, bişey ister alırız.. Ama hiç memnun edemeyiz. Aksine hep iğneler, dalga geçer. Tek korkum yavrum dünyaya gelince ona da böyle davranır mı..
En büyük şansım eşim. Babamı çok iyi tanımasına rağmen saygıda kusur etmez. Beni el üstünde tutar sağolsun. Ama onun yokluğunda eziliyorum babamın ağırlığının altında sabır sabır...

sen içini ferah tut canım ben de çok ağlamaklıyım bu sıralarda her gördüğüme dyduğuma ağlıyorm annemi babamı özlüyorum ağlıyorum zor gerçekten

Allah hepimizin yardımcısı olsun inş

kıyamam tatlım,,, olsun gelicek ama eşin değil mi? anneciğin de sana düşkün ne güzel tatlım,,, bazen insanlar torunları olunca çok değişiyor tatlım,, belki senin ki de değişir,,,, sen üzme tatlı canını,,,, gelecekde neler olucak diye düşünme,,,, sonuçta kapanı kapatınca seni seven bir eş, ve bir evladın olucak,, artık senin bir ailen olucak tatlım,,,

Gelicek canım iki haftası kaldı. Gün sayıyorum zaten. Haftasonu da babalar günü nasıl iğneli laflar duyucam onu düşünüyorum. Kardeşimle hediyesini aldık ama almasınlar bana hediye fln diyomuş.. Yine sinirlenmiş bişeylere bizden çıkarıcak belli. İnşallah canım mutlu bi yuvam olur, allah beni ona muhtaç etmesin.. Değişceğini hiç ama hiç sanmıyorum

arapçam yok malesef canım

Bitanem tamam... Kelimei tevhidde bize yardım et o zaman:)
La ilahe illallah muhammedurrasulallah.
Anladım psıkolojık bnde hiç hastaneye gıtmk istemm cocuklugum hep hastanede geçti için.. Gerılıyorum senı cok ıyı anlıyorum.. Hatta bi keresınde annem rahatsızlandı hastaneye götrduk onu beklerken ben stresten bayıldım serum vermişlerdı okadar yani abartmıyorum
İşte bu dönmlerde biraz daha sabır.. Yakında ailenın yanınada gıtceksın stresatarsın inşallh
Kız Allah iyi etsin seni canm bnm neden öle dıyosun deme öle vallahı gözlerim doldu
Canm bnm göbegımde kızarmıştı 1 gafta öncede banyo yapıcaktım o zamn farkettım soyununca ..
Böle hafıfte kasındı hattadokununca guselce yıkadım göbek delıgı hassastır
Kasıyo ca bile kızarır ...
Hamilelikle alakası yok canım .. Terleme falan olduysa belki yada akerjık reaksıyon ben öle dusundum yani önmsemedım pek.. Sende ılık suyla yıkanırln orayıda iyice yıkagecer gulum... Senı rahatsz edıyosa tabıkı dr basvur

Canım herkesın ama herkesın muhakkak bir imtihanı var.. Kımı anneden kımı babadan kımı kardesten kımısı ewlattan ..... Dunya kanunu bu ... Rabbimin verdıgıne teslim olmalıyıZ...
Sen yıne ustune dusen görevı herzamn ki gibi yap .. İnan ki zararda olmassın. Bu dunya gelip geçici ... Rabbim seni anneni kardeslerını babanızın ustunden ımtıhana sokmuş... Ya sabır dıyıp ıslah olması için bol bol dua edin...
Rabbim inş gönlüne merhamet sefkat versin.. Rabbim hak yoluna döndürsün..
Kıldıgı namazları bosa cıkarmasın babanın..
Sende üzme kendını böle gelmiş böle gidecek gıbı ... 2 hafta sonra eşin yanında olcak ... Şükret ki eşin sni seviyo .... Saygısı war sana ve ailene.. Buda belki fatkında olmasakta bulunmaz bir nimet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…