Hosgeldn cnm. Ben progesteronu hem hap hem iğne seklinde kullanıyorum. Sebebi Kesemin olmasi gereken yerden daha aşağıda olmasi. Myom bnde de var ama 1 cm di.seninkinun yaninda lafi bile olmaz yani ama bu kadar progesterondan sonra en az 3e katlanacagini düşünüyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende önceden düşük yaşadım tatlım, her doktora gitmek zulüm benim için, korka korka gidiyorum ama şükür ki hep iyi haberler aldım tatlım,,, umarım sende hep iyi haberler alırsın :)))bu ilk 13 hafta tuvalete çok gidiceğiz daha sonra rahim yukarı çıkacak ve sidik kesesine olan baskı azalıcak taki son 3 aya kadar, sonra yavaş bebek büyüdükçe gene aynı şekilde sidik kesesine baskı yapacak,,,,
bende de var miğde bulantısı ama bulantı ne kadar varsa bebek o kadar sıkı tutunuyormuş inanır mısın miğde bulantısı haplarından almıyorum,, bulansın ki herşeyin iyi iolduğunu bileyim diyorum,,,,
benim miyomum yok , ama burada olan bir kaç kişi var sanırsam,,,,
hoş geldin aramıza :))))
aman yaaaaa kızlar rahat olun.. tokso kolay bulaşan birsey degıl. Ben bunca sene sokaktan kedi sevdım buldugum otları ağzıma atım(az yörüklük var kanımda) ama bende bile cıkmadı tokso...
kızlar saat 3 gibi ayran içmiştim, şimdi balık yesem sorun olur mu? hamile kaldıktan sonra zehirlenmekten çok korkar oldum:18:
hapın ismini aldım yarın randevum var zaten bunu istim bakalım nolcakkız kaynanama hamileyim dedim nerden biliyonuz dedi o kadar kıskanç bizimki.
bu arada mütemadiyen açım ama yapmaya üşeniyorum
Hapin ismi ne acaba bulamadım. Bana zofran verdi ve kullanıyorum icmedigimde kotu midem icincr iyi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar topigi okuyorum sunu gordum bazi arkadaslarimda. Hamileligi hastalik gibi goruyoruz sanki. Bence daha rahat olmaliyiz. Bebek icin de kendimiz icin de. Her seye takilirsak daha cok zarar. Yeme icme konusu ozellikle. Nescafe iciyorum haftada 2_3 kupaya dusurdum o ayri.her sabah ac karnina icerdim sigarayla eskiden. Iyi pismis Sucuk yiyorum. Disaridan kebap vs yiyecegimde yesilliksiz iyi pismek sartiyla yiyorum. Kapali ayran iciyorum. Pastorize urunler yemeye calisiyorum. O gun sutten cevizden tiksiniyorsam o gun yemiyorum. Ketcap mayonezi yiyorum.az olmak sartiyla maydonoz nane yiyorum. Ve daha pek cok sey var zararli diye konusulan ama yedigim ictigim. Dr yasaklamamis neden yemeyeyim ki? Masallah bebisim de saglikli gidiyor suan. Ama gecen seferkinde naptim? Onu yeme bunu yeme soyle otur boyle kalk... bebegimi parcami canimi kaybettim. Allah isterse, su dunyada yiyecek ekmegi varsa gelecek yavrularimiz. Elbette dikkat edecegiz ama cok abartirsak kendimizi farkinda olmadan yipratiriz. Rahat olun Allah hepimize kolay hamilelikler kolay dogumlar saglikli yavrular nasip etsin insallah. Herkes kendine iyi baksiin bebislere lazimiz
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
walla ben bugün esnaf lokantasına gittim,,, ev yemeği yapıyorlar yaa,,,
bende açtım ilk defa bugün karnım doydu,,,,
bende de antibiyotik kullanımı yüzünden mantar başlangıç olmuştum tatlım, doktorum son durulama suyunu sirke ile karıştır demişti ve ilaç kullanmadan mantar başlamadan bitti,,hazır banyoda sirke varken aaa banyoyuda temizleyeyim oldum,,, mis gibi de oldu ,,,,
bende kronik faranjit var temizlik ürünleri ve toz boğazımı tahriş yapıp faranjit oluyorum, faranjit de ateş yapıypr bende,,,
hamileyken de ateşlenmemek gerekiyor biliyorsun,,,,domino gibi aynı
valla bende hiçbişeye dikkat edemiyorum zaten bişey yiyemiyorum.o yüzden canım ne çekiyorsa onu yiyorum.mesela su iç diyorlar ama napim kuscam yani içemiyorum zorlamıyorum bende
ahh ahhh ben de mi gitsem esnaf lokantasına bu kadar açlık normal değil dışardan yemekten de bıktım anneciğimin yemeklerini özledim anneciğimi özledim eşimin annesi güzel yemek yapar ama canım şunu istiyor dersem tersini yapar ondan orda yiyemiyoruz bi de canım öyle bir şey istiyor ki anlatamam adamı bursaya götürür o şey ama ankarada yiyeceğim Allah nasip ederse
Yani bau sefer tiksinip hamilelik boyu o gerekli seyleri yiyip icememek var. Bosver canim. Allah buyuktur.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
esnaf lokantaları ev yemeği yaptığı için bugün gittim,,,, ay ben annemin makarnasını bile özledim,,, bir gideyim memleketime, hergün herkesin evine gideceğim, önceden menü vericem herkese,,,, benim akrabalarıma nazım çok geçer,,,, halamın kısırını özledim, öteki halamın bir yemeğini özledim, anneannemin kabak çiçeği dolmasını ,,yengemin nohutunu, walla kayınvalidemin yemekleri bana pek hitap etmiyor zaten,,,istemiyorum onun yemeklerini zaten,,,,
faranjit dedinde bende de lise çağında göstermiştim doktora kronik faranjit demişti o yüzden kokulara toza çok hassasım.
seninde ağzını açınca boğazın duvarında küçük küçük kabartılar var mı bende hep var kendimi bildim bileli çok değişik . doktorda kronik faranjit demişti bidaha da gitmedim
hahaha ay hic gulecegim yoktu ya valla canim ya😁
aslinda en guzeli oyle ben bi ara kustum zaten ne rahattim valla esimin hatrina baristim sadece..ama boyle devam ederse yine bi patlama yasicam ben.hazir hamileyim mazeretimde var
hapin ismi Emudur
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?