2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar sirke konuşulmuş sirke çok büyük nimet, ben bulaşık makinasının parlatıcı gözüne kullanıyorum, evimin yerlerini sirkeli suyla siliyorum, tozu sirkeli suyla alıyorum, mantar ve kaşıntınız varsa sirkeli suyla silin o bölgenizi, banyo suyuna biraz dökün yıkanın kötü enerjinizi alıyor, çamaşır makinasında bile kullanılıyor, yiyecekler onunla dezenfekte oluyor, içince vücudu arındırıyor
büyük nimet faydalanmak lazım, ben artık yumuşatıcı asla kullanmıyorum deterjanı bırakıp sabun tozuna taş sodaya geçicem, deodorant yerine kol atlarına karbonat sürülüyormuş haberiniz olsun, doğal bir sürü ürün var faydalanmak lazım, her yer kimyasal oldu, bir tek wc de çamaşır suyundan vazgeçemem:)

Kizlar topigi okuyorum sunu gordum bazi arkadaslarimda. Hamileligi hastalik gibi goruyoruz sanki. Bence daha rahat olmaliyiz. Bebek icin de kendimiz icin de. Her seye takilirsak daha cok zarar. Yeme icme konusu ozellikle. Nescafe iciyorum haftada 2_3 kupaya dusurdum o ayri.her sabah ac karnina icerdim sigarayla eskiden. Iyi pismis Sucuk yiyorum. Disaridan kebap vs yiyecegimde yesilliksiz iyi pismek sartiyla yiyorum. Kapali ayran iciyorum. Pastorize urunler yemeye calisiyorum. O gun sutten cevizden tiksiniyorsam o gun yemiyorum. Ketcap mayonezi yiyorum.az olmak sartiyla maydonoz nane yiyorum. Ve daha pek cok sey var zararli diye konusulan ama yedigim ictigim. Dr yasaklamamis neden yemeyeyim ki? Masallah bebisim de saglikli gidiyor suan. Ama gecen seferkinde naptim? Onu yeme bunu yeme soyle otur boyle kalk... bebegimi parcami canimi kaybettim. Allah isterse, su dunyada yiyecek ekmegi varsa gelecek yavrularimiz. Elbette dikkat edecegiz ama cok abartirsak kendimizi farkinda olmadan yipratiriz. Rahat olun Allah hepimize kolay hamilelikler kolay dogumlar saglikli yavrular nasip etsin insallah. Herkes kendine iyi baksiin bebislere lazimiz

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Benim miyomum biraz abartı boyutta biliyorum. İşin kötüsü hamilelikte bir güzel beslenip büyüyecek, ikiz gibi olacak karnım😔. Ne yapalım herkesin durumu kendine özel işte, sonu sağlıklı olsun da...
Sana sağlıklı, keyifli bir hamilelik dilerim, inşallah en güzel şekilde bebeğine kavuşursun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok teşekkür ederim. Hoşbulduk.😊

aman yaaaaa kızlar rahat olun.. tokso kolay bulaşan birsey degıl. Ben bunca sene sokaktan kedi sevdım buldugum otları ağzıma atım(az yörüklük var kanımda) ama bende bile cıkmadı tokso...

Katiliyorum canim

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

hapın ismini aldım yarın randevum var zaten bunu istim bakalım nolcak kız kaynanama hamileyim dedim nerden biliyonuz dedi o kadar kıskanç bizimki.

Hapin ismi ne acaba bulamadım. Bana zofran verdi ve kullanıyorum icmedigimde kotu midem icincr iyi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla bende hiçbişeye dikkat edemiyorum zaten bişey yiyemiyorum.o yüzden canım ne çekiyorsa onu yiyorum.mesela su iç diyorlar ama napim kuscam yani içemiyorum zorlamıyorum bende

walla ben bugün esnaf lokantasına gittim,,, ev yemeği yapıyorlar yaa,,,
bende açtım ilk defa bugün karnım doydu,,,,

ahh ahhh ben de mi gitsem esnaf lokantasına bu kadar açlık normal değil dışardan yemekten de bıktım anneciğimin yemeklerini özledim anneciğimi özledim eşimin annesi güzel yemek yapar ama canım şunu istiyor dersem tersini yapar ondan orda yiyemiyoruz bi de canım öyle bir şey istiyor ki anlatamam adamı bursaya götürür o şey ama ankarada yiyeceğim Allah nasip ederse

faranjit dedinde bende de lise çağında göstermiştim doktora kronik faranjit demişti o yüzden kokulara toza çok hassasım.
seninde ağzını açınca boğazın duvarında küçük küçük kabartılar var mı bende hep var kendimi bildim bileli çok değişik . doktorda kronik faranjit demişti bidaha da gitmedim

valla bende hiçbişeye dikkat edemiyorum zaten bişey yiyemiyorum.o yüzden canım ne çekiyorsa onu yiyorum.mesela su iç diyorlar ama napim kuscam yani içemiyorum zorlamıyorum bende

Yani bau sefer tiksinip hamilelik boyu o gerekli seyleri yiyip icememek var. Bosver canim. Allah buyuktur.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

esnaf lokantaları ev yemeği yaptığı için bugün gittim,,,, ay ben annemin makarnasını bile özledim,,, bir gideyim memleketime, hergün herkesin evine gideceğim, önceden menü vericem herkese,,,, benim akrabalarıma nazım çok geçer ,,,, halamın kısırını özledim, öteki halamın bir yemeğini özledim, anneannemin kabak çiçeği dolmasını ,,yengemin nohutunu, walla kayınvalidemin yemekleri bana pek hitap etmiyor zaten,,,istemiyorum onun yemeklerini zaten,,,,

Yani bau sefer tiksinip hamilelik boyu o gerekli seyleri yiyip icememek var. Bosver canim. Allah buyuktur.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

bende öyle diyorum anamlar nerde bulmuş cevizi sütüde yemişler hamileliğinde ohooooo.onlar yemedikleri halde biz olmuşuz.yani zorlamamak lazım rabbime emanet onlar

Allahım şükürler olsun ben yazmadan biri benim düşüncelerimi aktarıyor leblecim valla aynı şeyleri ben de düşünüyorum hele bi gideyim ankarama her gün birine gideceğim canım anneciğimin makarnasını geçtim elinden içtiğim suyu limonatayı bile özledim

o zaman dikkat ediceksin tatlım, ben halının tozu yüzünden bir hafta ateşler içinde yattığımı biliyorum,, faranjit bende direkt ateş yapıyor, çünkü,,, misal ben hergün iki elim kanda olsa hergün evimi süpürürüm,,,
temizlik maddelrini biraz daha az kullan istersen yada soluma tatlım,, genede sen bilirsin ama bu dönemde vücud biraz daha hassas çünkü,,,,

Kizlar ben de araniza yeni katildim ama ben sat imi hatirlamiyorum sizce dr un ultrasona gore soyledigi tarih dogru mudur yani asagi yukari sat imi da tahmin ediyor ama ben dikkate almadim uff hatirlamamak ne kotu biseydir yardimci olursaniz sevinirim..

Kizlar bendeki k.valide k.baba kimsede yoktur.ne dugune ne nisana zerre yardim etmediler.esim yeni atandigi icin dugun yapavak ev dizecek birikimi yoktu.gelinlikten tutun da ev esyalarina arabaya kadar hepsini ben aldim.sonra suclu yine ben oldum.k.babam yilan gibisin.senin de cocugun olacak insallah o da senin gibi olur da zehrini sana akitir dedi telefonda dugunden 1 ay once.sucum somestr tatillerinde kendilerini ziyaret etmememmis.simdi bebek haberlerini alinca yalandan her gun ariyorlar aman dikkat et kendine bebege iyi bak diye beni tembihkiyolar surekli.ama artik ben yuz vermiyorum.kesinlikle saygida kusur etmiyorum tatillerde gidip hediyemi de alip ellerini opuyorum.benden bu kadar dedim.sizin de caninizi sikiyorsa bu tip insanlar size tavsiyem kesinlikle saygisizlik yapmadan arayi cok uzak tutmaniz.Allah hepimizi iyi niyetli insanlarla karsilastirsin.

kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…