Ayy canım çok tatlısın ya kıyamam:) bende olmadı kızarıklık, sivilce çıkıyo yüzümde sürekli
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eflalim bende 1 yasin okuyabilirim Allah'ın izniyle
İyi geceler canım..
Yasin şerifi okuyunca eflalime özelden bildir Allh kabul etsın
tamam canım aminiyi geceler sana da :)
Uyku tutmuyoki aa kardeşimuyuyabilsem gecem iyi olcakta gunduz bişi yok.. Gece mide bulantısına uyuyamadım ... İlk defa oluo yoksa iyi gidiyofum
Kızlar selam tekrar dörtte kendi dr uma gidene kadar sürekli su gibi lekelenmem geldi durmadan.. Perişan oldum... Dr um tekrar kontrol etti kanamalı alanım var yine yatak istirahati verdi ve progestanı üç günde bir vuruluyordum her gün vurulucam ...iğneyi yaptırınca biraz kesildi şükürler olsun...eve gelir gelmezde uyudum oda biraz toparlattı beni.. Bizde haberler böyle
benım hemen kesti canım adı üstünde depo cidden en etkili olan o.ben 12haftaya kadar haftada 1devam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile
Bana 1kere verdi devami olmalimiydi
doktor zararı yok devam dedi bana.
41 YASİNİ ŞERİF eflalim in özeline
KELİME İ TEVHİD dusjelinin özeline
HATMİ ŞERİFE BASLIYORUZ
HUMEYRA.1.. Cüz
Sılam.2. Cüz
Hatibulut.3. Cüz
Ecepelin4. Cüz
Hayroshayroshayros:5.cüz
Awah:6.cüz
Mrv5534:7. Cüz
Bu listeyi sürekli guncel tutmaya calışıcam cüz almak isteyen arkadaslarımız bna msj atarlarsa daha kolay olur canlarım
Ne kadar kısa sürede okursak okadar iyi bizim icin. Son ayımıza kadar dualarla kuranı kerimle tevhşdlerle bebeklerimizi NUR BEREKET ile doyuralım inşallah..
Katılımlarınızı beklıyorum..
Not: cüzlerini okuyanlar bildirimde buluncaklar oldumu canlarım.. Eger tekrar isterseniz cüz belirtin ona göre böle böle tamamlarız biiznillah
kız sen tam hamilelik psikolojisine girmişsin alınganlık falanbende öyle birşey yok ama cildimde değişiklikler oluştu artık daha yağlı cildim yüzümde ise sivilceler çıktı
Kızlar çoğunuz k.valide k.babadan dert yanmış. Benim sorunumsa öz babam. Hayatımın hiçbir döneminde elimden tutmadığı gibi şimdi de tutmuyor. Eşim görevde muhtaç kaldım ona. Annemi göndermiyor, aramız 15 dk. Burda gelip kalmıyor çocuk bakıcılığı mı yapıcakmış bu yaştan sora. Ben onlara gidemiyorum okula çok ters kalıyo. Olan anneme oldu. Çok üzülüyo, gelio yemeğimi yapıyo gizli gizli, ev işlerime yardım ediyo babam camiye gidince. Çünkü babam annemin bana yardım etmesini bile istemez. Düşmanı gibiyiz kardeşim de ben de. Ama bugüne kadar ne bi saygısızlık yaptık ne cevap verdik.. Şimdi hassas bi dönemdeyim çok ağırıma gidiyo yaptıkları. Midemin bulantısıyla bile dalga geçiyo numara yapıyosun diyo. Allah kimseye böyle baba vermesin. Gerçekten çok zor
Ayy canım çok tatlısın ya kıyamam:) bende olmadı kızarıklık, sivilce çıkıyo yüzümde sürekli
Kız Allah iyi etsin seni canm bnm neden öle dıyosundeme öle vallahı gözlerim doldu
Canm bnm göbegımde kızarmıştı 1 gafta öncede banyo yapıcaktım o zamn farkettım soyununca ..
Böle hafıfte kasındı hattadokununca guselce yıkadım göbek delıgı hassastır
Kasıyo ca bile kızarır ...
Hamilelikle alakası yok canım .. Terleme falan olduysa belki yada akerjık reaksıyon ben öle dusundum yani önmsemedım pek.. Sende ılık suyla yıkanırln orayıda iyice yıkagecer gulum... Senı rahatsz edıyosa tabıkı dr basvur
bugun ultrasonda bi kese daha gorundu normal kesenin icinde cocuk bide ufacik kese vardi
doktor yogurtkesesimi ne dedi yanlis hatirlamiyosam heycandan dinleyemedim bile tamcok normal dedi
ama neoldugunu anliyamadim acikcasi kizlarufacik kese gibi
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Cnm sen kaçıncı haftadasin? Telden girdiğim için takvimin varsa bile göremiyorum. Ben 7+4teyim 2 3 gündür bende sanki hissediyorm, bagirsak hareketi gaz falan gbi degil daha farkli pit pit bi hareket
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bitanem tamam... Kelimei tevhidde bize yardım et o zaman:)
La ilahe illallah muhammedurrasulallah.
ayyy ne güzel vermişsin kilolarını inşallah bizde veririz . kilolu değilim ama 5 kiloluk yerim var sonra şişko olucam :)))
en fazla sınırm 12-15 kilonun üstüne çıkmamak . yoksa dombiş dombiş olurum.
bide ayaklarım 40 numara ben ayaktan ve bilekten de alıyorum artık eşimin ayakkabılarını giyerim son aylarda
kızlar 2 li tarama testi yaptıracakmısınız doktor bana 3 temmuza gün verdi
Merhaba canim. Seninle son adet tarihimiz ayni. Benim de sat 17nisan :) 5 haftalikken gitmistim ilk. Keseyi gorduk. Ikinci kez de cuma ogleden sonra gidicem insaallah. Birbirimizi takip edelim gelisimsel olarak. Ben de Ankda olacagim yazin insaallah. Ama sen erkek doktor onermissin. Ben bayan doktor arayisindayim. Zakkum_06 nin onerdigi doktora bi gitmeyi dusunuyorum bakalim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?