2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben ne için girdigimi unuttum..
Ya cok afedersınızde eşimle beraber olduktan sonra kanamm oldu böle silince geldi...
Aranızda böle bişi yasayan varmı
Yarın dr umamı görunsem ...

Ayy canım çok tatlısın ya kıyamam:) bende olmadı kızarıklık, sivilce çıkıyo yüzümde sürekli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende de çok sivilce çıkıyor yaaa habire çenemde falan isilek gibi 5 yada 10 tane vardır çirkişleştim resmen

iyi geceler taze anneler 1 ssaattir uyumaya çalışıyorum tık yok bugün kusma konusunda yüksek lisans yaptım yatarkende midem bulanıyordu ama biraz düzeldi şimdi sanki ama midem bom boş oda ayrı bir sorun

41 YASİNİ ŞERİF eflalim in özeline

KELİME İ TEVHİD dusjelinin özeline

HATMİ ŞERİFE BASLIYORUZ

HUMEYRA.1.. Cüz
Sılam.2. Cüz
Hatibulut.3. Cüz
Ecepelin4. Cüz
Hayroshayroshayros:5.cüz
Awah:6.cüz
Mrv5534:7. Cüz
Bu listeyi sürekli guncel tutmaya calışıcam cüz almak isteyen arkadaslarımız bna msj atarlarsa daha kolay olur canlarım
Ne kadar kısa sürede okursak okadar iyi bizim icin. Son ayımıza kadar dualarla kuranı kerimle tevhşdlerle bebeklerimizi NUR BEREKET ile doyuralım inşallah..

Katılımlarınızı beklıyorum..

Not: cüzlerini okuyanlar bildirimde buluncaklar oldumu canlarım.. Eger tekrar isterseniz cüz belirtin ona göre böle böle tamamlarız biiznillah

Uyku tutmuyoki aa kardeşim uyuyabilsem gecem iyi olcakta gunduz bişi yok.. Gece mide bulantısına uyuyamadım ... İlk defa oluo yoksa iyi gidiyofum

bende gidiyorum şimdi inş bu sefer uyurum beni de tutmuyo mide gurlamaısndan da uyuyamıyorum ben hadi Rabbim rahatlık versin:)

Canim cok gecmis olsun. Insaallah en kisa surede kesilir kanaman. Guzelce dinlen ins. Kendine dikkat et. Yarin da kandil gecesi birbirimize dua edelim, yavrularimiz sorunsuz saglikla gelsinler ins.

Günaydın annişler

Cnm çok özür dilerim mesaj atmayı bilmiyorum ben de 8 i alıyım olur mu

kız sen tam hamilelik psikolojisine girmişsin alınganlık falan bende öyle birşey yok ama cildimde değişiklikler oluştu artık daha yağlı cildim yüzümde ise sivilceler çıktı

Yok canim biraz dikkat cekmek adina duygu somurusu yapayim dedim :)

Canim Allah dayanma gucu versin. Kendini hayatindaki guzelliklerle telkin etmeye calis. Anliyorum seni baba sonucta atsan atilmaz satsan satilmaz. Anne ve babalarimizi ne secebiliyoruz ne de degistirebiliyoruz malesef. Ama sen esin cok iyi oldugu icin fazlaca sanslisin zaten. Su saatten sonra kendi evinde kendi ailenle olacaksin daha cok. Asil annen icin bolca dua et. Boyle durumlarda anneler daha cok cekiyor malesef. Bir de benim dedem de cok huysuz bi insanmis. Ama torun olunca bi bakmislar gizli gizli seviyor falan. Sonra da degismis yavas yavas. Belki senin baban da degisir. Uzme kendini..

Ayy canım çok tatlısın ya kıyamam:) bende olmadı kızarıklık, sivilce çıkıyo yüzümde sürekli

Sivilce problemim yok simdilik bakalim. Ama boyle rengim sariya dondu benim de aclik ve halsizlikten olsa gerek sanirim.

Dikkatinizi cekebileyim diye azicik damardan girdim canim :) dediklerine dikkat edeyim canim. Bir de daha oncesinde elma sirkesinin antibakteriyel ozelliginden bahsetmisti arkadaslar. Onu tonik olarak kullanip sileyim ara ara bari. Aslinda terlemem ben dogru duzgun. Ondan olacagini sanmiyorum ama belki mantar vs gibi bisidir. Cuma gittigimde de sorarim artik doktora.

Gunaydinnnn guzel anneler... ben aksam 9.30 olunca duramiyorum. Gozum yatakta oluyo resmen :/ siz masaallah iyi duruyosunuz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yolk kesesi canım plesanta olana kadar plesanta görevini gören kese 10. haftaya falan kayboluyo o :)

9. haftayı bitirmek üzereyim ben canım kısmetse bu cuma 10 a gircez

kız kopardın beni sabah sabah :) vücut kitle indeksine bak canım o indekse göre sağlıklı kilo alma oranını hesaplıolar benim 18 kiloya kadar alabileceğim çıktı ama inşallah almam tabi ben hayatımda 54ün üzerini görmedim hep 50 civarındaydım diyorum şimdi 15 kilo bile alsam 65 olcam kendimi çok merak ediyorum

kızlar 2 li tarama testi yaptıracakmısınız doktor bana 3 temmuza gün verdi

ben yaptırmıcam canım doktorumla konuştum bebeği aldırma gibi bi niyetiniz yoksa her durumda yapmayalım dedi ama ense kalınlığını ölçelim kontrole geldiğinizde dedi bizde tamam dedik bende temmuzun 3ünde yada 4ünde gidip ultrasonda ense kalınlığına baktırcam bide burun kemiğine bakar belki diğer prosedürleri yaptırmıcam

Merhaba canım, son adet tarihlerimiz aynıymış ne güzel😊. Benim %99 sezeryan olacağı için doğumum senden önce olabilir.
Ben ankarada ilk Ebru Saraç'a gidiyordum gebelik öncesi muayene için çok süper bir doktordur, ama istanbul'a taşındı ve ben de yeni bir doktor arayışına girdim.
Şu anki doktorumdan da çok memnunum ama herkes erkek doktorla rahat hissedemiyor.
Bir arkadaşım Aydan Biri'ye gidiyor o da çok memnun. Alternatif olarak düşünebilirsin belki. İnşallah istediğin gibi bir doktor bulursun canım.😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…