kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan varmı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar ben de araniza yeni katildim ama ben sat imi hatirlamiyorum sizce dr un ultrasona gore soyledigi tarih dogru mudur yani asagi yukari sat imi da tahmin ediyor ama ben dikkate almadim uff hatirlamamak ne kotu biseydir yardimci olursaniz sevinirim..
kızlar 2 li tarama testi yaptıracakmısınız doktor bana 3 temmuza gün verdi
Canim ben cmt yaptirdim.ense kalinligi normal cikti cok sukur.kan sonucunu bu cuma alicam
canım indirect coombs testim negatif cok şükür.sen nasıl bir yol izledin canım.ayda bir test yaparız dedi doktor.
O neymiş yaw ilk defa duyuyorum
canım ben yaptırmayı düşünüyorum da öğretmenim ben tatile gideceğim memlekete temmuz olmadan 20 haziranda çağırdı doktorum 11+0 oluyor bebişim 4 gün önden gidiyor yani 11+4 kendi doktorumda yaptırmak istiyorum erken mi oluyor acaba sen 3 temmuzda kaçıncı haftada oluyorsun?
sen nasıl bir yol izledin kuzum ya anlat hele.ben negatif eşim pozitif.28.haftada iğne olacağım ama her ay indirect coombs testi yapılacak.benım kan grubum ile bebek etkileniyor mu diye
Bizde de ben negatif eşim pozitif canim.Bana sadece 28.haftada igne vuruldu seninki gibi her ay test yapılmadı. Birde dogumdan hemen sonra yapılıyor ayni iğne hepsi bu kadar ...
etkileşimde olursa diye bir test canım yanı düşük tehlikem oldu ya acaba benim kanım bebeğe geçti mi diye.eger geçerse bebek antikor üretiyor ve böylece bebek geliştmiyor o yüzden bu test yapılıyor canım.yanı anladığım bu ama tam anlamadım offf acemilik yok mu acemilik :)
Gittigim hastanede muayene 30 ikili teste 45 verdim.zaten sadece kan aliyorlar ve ultrasonda bakip ense pilisini soyluyor doktor.muayene bikac dk surduanladım peki nekadar sürüyor ücreti nekadardı cnm
Herkese Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım. İki haftadır forumu okuyorum. Şimdiden pek çok şey öğrendim. Zaman zaman kafam karışmıyor da değil. 😊
Bugün tam 8 haftayı dolduruyorum. SAT 17 Nisan.
Geçen yıl 6. Haftada iki kayıp yaşadım. Bu sefer de biraz tedirgin olduğum için kontrollere erken başladık. 6+3'te bebeğimizin kalp atışlarını duyduk. Çok güzel bir duygu ama endişelerimden dolayı sevincimi bile yaşayamadım. Tamamen sağlıklı olduğuna emin olmadan içim rahat etmeyecek.
Halsizlik, uyku hali, iştahsızlık durumları bende de var. Normalde çok sevdiğim bir çok yiyeceğe elim gitmiyor. Mide bulantısı az da olsa oluyor, daha çok yemeğe karşı isteksizlik şeklinde bir his var.
Kabızlık problemi yaşamadım çok şükür henüz. Sabahları idrara sıkışmış olarak uyanıyorum genellikle. Şimdiden böyleyse karın büyüyünce ne yapıcam diye düşünüyorum.
Benim bir miyom problemim var. 7,5x8 cm ölçülerinde ve rahim ağzına yakın. Bu yüzden normal doğum yapma ihtimalim yok gibi bişey. Normal doğum yapmayı çok istiyordum ama bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım, gerisi önemli değil.
6+3'te hafif bir lekelenme yaşadım, hemen doktoruma koştum. Bu sefer de bebeğim beni bırakıp gidiyor kesin dedim ama çok şükür kese etrafında bir kanama yokmuş. Miyomdan kaynaklı olabilir dedi doktorum. Benim gibi miyom problemi olanlar varsa kendi durumlarını yazabilir mi? Yine 4-5 günde bir çok çok az kahverengi akıntı oluyor. Bu neden olabilir? Progestan kullanan arkadaşlar, doktorunuz ne gibi bir teşhisle progestana başlattı? Belki daha önce yazılmıştır ama ben göremedim.
Ankara'da yaşıyorum. Ankara'daki özel kadın doğum doktorları konusunda kendimden ve çevremden biraz tecrübe kazandım. Doktor arayışında olan arkadaşlara öneride bulunabilirim.
Çok güzel bir paylaşım ortamı burası,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?