2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar bi sorum olacak hamile kalmadan önce tsh 6 çıkmıştı.hamilelikte 2,5 ve altında olsun istiyor doktorlar.oyüzden 25mg hap kullandım dün tekrar ölçüm yapıldı(2aydan sonra) 0,6 ya düşmüş.alt sınır 0,2 yazıyor.çokmu düşmüş sizce yoksa normalmi?cuma doktora göstereyim diyorum

hoşgeldin hayırlı olsun. sat çok da önemli değil çünkü ben doktora 6 haftalık(sat a göre) diye gittiğimde ultrason 5 hafta olarak hesapladı ve önemli olan ultrasonun hesabı. sata göre hesap çok doğru olmuyo döllenme ne zaman ne kadar geç oldu bilinmez. bence sorun edeceğin birşey yok rahat ol

canım indirect coombs testim negatif cok şükür.sen nasıl bir yol izledin canım.ayda bir test yaparız dedi doktor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar 2 li tarama testi yaptıracakmısınız doktor bana 3 temmuza gün verdi

canım ben yaptırmayı düşünüyorum da öğretmenim ben tatile gideceğim memlekete temmuz olmadan 20 haziranda çağırdı doktorum 11+0 oluyor bebişim 4 gün önden gidiyor yani 11+4 kendi doktorumda yaptırmak istiyorum erken mi oluyor acaba sen 3 temmuzda kaçıncı haftada oluyorsun?

kızlar 2 li tarama testi yaptıracakmısınız doktor bana 3 temmuza gün verdi

Bende yaptiricam cnm. Daha erken olsada bunu söylemek için kan şekeri için seker yüklemesi yaptirmiycam ama okadar aşırı miktarda sekerle bebegimi zehirlemek istemiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım indirect coombs testim negatif cok şükür.sen nasıl bir yol izledin canım.ayda bir test yaparız dedi doktor.

O neymiş yaw ilk defa duyuyorum

O neymiş yaw ilk defa duyuyorum

sen nasıl bir yol izledin kuzum ya anlat hele.ben negatif eşim pozitif.28.haftada iğne olacağım ama her ay indirect coombs testi yapılacak.benım kan grubum ile bebek etkileniyor mu diye

13. hafta cnm zağten 11-14 arası yapıyorlar cnm

Bizde de ben negatif eşim pozitif canim.Bana sadece 28.haftada igne vuruldu seninki gibi her ay test yapılmadı. Birde dogumdan hemen sonra yapılıyor ayni iğne hepsi bu kadar ...

Bizde de ben negatif eşim pozitif canim.Bana sadece 28.haftada igne vuruldu seninki gibi her ay test yapılmadı. Birde dogumdan hemen sonra yapılıyor ayni iğne hepsi bu kadar ...

etkileşimde olursa diye bir test canım yanı düşük tehlikem oldu ya acaba benim kanım bebeğe geçti mi diye.eger geçerse bebek antikor üretiyor ve böylece bebek geliştmiyor o yüzden bu test yapılıyor canım.yanı anladığım bu ama tam anlamadım offf acemilik yok mu acemilik :)

Bilmiyorum canım ben iki hamileligimdede igne yedim sadece kan testi falan yapmadılar bunun icin.
İyide bebegin gelişip gelismedigi zaten her seferinde kontrollerde belli oluyor ne gerek var bunun için her ay kan almaya bence sen onu guzelce bir doktoruna sor öğren canım hastanedemisin şimdi ?

Slm kızlAr iyi aksamlar...
Nasılsınız bakalım... Masallah geçmişi okuyamadım basım döndü

EFLALİM 41 yasini o zamn sende topluyoruz....

KELİME İ TEVHİD dusjelinin özeline

HATMİ ŞERİFE BASLIYORUZ

HUMEYRA.1.. Cüz senin
Sılam.2. Cüz senin
Hatibulut.3. Cüz senin
Ecepelin4. Cüz senin
Hayroshayroshayroz.5. Cüz senin

Arkadaslar cüz almak ısteyen özelime lütfen yazın.. Cüzü oluyanlarda okudum dıye bılgı verırse..
LÜTFEN KATILIMLARINIZI BEKLIYORUM.. Kuran okumasını bılmıyenler tevhıdı bıtırmeye ugrasalım..
Fazla vaktı olmayan yasini serifi bitirelim.. HEPİMİZİN DUAYA COK İHTIYACI VAR...
Temeli saglam atalım.....

La ilahe illallah 99 kere 100. Cüde La ilahe illallah muhammeden resulıllah diyip tamamlayalım... ( kelimei tevhid)

Merhaba canim. Seninle son adet tarihimiz ayni. Benim de sat 17nisan :) 5 haftalikken gitmistim ilk. Keseyi gorduk. Ikinci kez de cuma ogleden sonra gidicem insaallah. Birbirimizi takip edelim gelisimsel olarak. Ben de Ankda olacagim yazin insaallah. Ama sen erkek doktor onermissin. Ben bayan doktor arayisindayim. Zakkum_06 nin onerdigi doktora bi gitmeyi dusunuyorum bakalim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar, bü gün kontolüm vardı çok şükür ki sorunsuz geçti, sağlıklıyız, tek kafama takılan ben 11 haftalık olduğumu idda ederken ultrason ölçümüne göre 10 haftalık çıktı.
Demir ilacı verdi, oroferon diye, sabah akşam içicem, kansız çıkmışım biraz.Bende durumlar böyle ya sizde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…