Arkadaslar gobek deligi kizaran var mi diye sormustum ama kimse bisi dememisYoksa siz beni sevmediniz mi, araniza dahil etmiyo musunuz, benim minnak yavrumu istemiyo musunuz???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ben ne için girdigimi unuttum..
Ya cok afedersınızde eşimle beraber olduktan sonra kanamm oldu böle silince geldi...
Aranızda böle bişi yasayan varmı
Yarın dr umamı görunsem ...
bende de çok sivilce çıkıyor yaaa habire çenemde falan isilek gibi 5 yada 10 tane vardırçirkişleştim resmen
arkadaşlar benim ankara da önereceğim tek doktor Aydan Biri sadece prof olduğu için ücreti biraz fazla ama riskli gebelikler de üstüne yok çok araştırdım.
nedir bu dini muhabbet kızlar ya... bebeğimizden bahsetmeye geldik şuraya sırf bu yüzden dahil olmadım konuşmalara...
Herkese Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım. İki haftadır forumu okuyorum. Şimdiden pek çok şey öğrendim. Zaman zaman kafam karışmıyor da değil. 😊
Bugün tam 8 haftayı dolduruyorum. SAT 17 Nisan.
Geçen yıl 6. Haftada iki kayıp yaşadım. Bu sefer de biraz tedirgin olduğum için kontrollere erken başladık. 6+3'te bebeğimizin kalp atışlarını duyduk. Çok güzel bir duygu ama endişelerimden dolayı sevincimi bile yaşayamadım. Tamamen sağlıklı olduğuna emin olmadan içim rahat etmeyecek.
Halsizlik, uyku hali, iştahsızlık durumları bende de var. Normalde çok sevdiğim bir çok yiyeceğe elim gitmiyor. Mide bulantısı az da olsa oluyor, daha çok yemeğe karşı isteksizlik şeklinde bir his var.
Kabızlık problemi yaşamadım çok şükür henüz. Sabahları idrara sıkışmış olarak uyanıyorum genellikle. Şimdiden böyleyse karın büyüyünce ne yapıcam diye düşünüyorum.
Benim bir miyom problemim var. 7,5x8 cm ölçülerinde ve rahim ağzına yakın. Bu yüzden normal doğum yapma ihtimalim yok gibi bişey. Normal doğum yapmayı çok istiyordum ama bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım, gerisi önemli değil.
6+3'te hafif bir lekelenme yaşadım, hemen doktoruma koştum. Bu sefer de bebeğim beni bırakıp gidiyor kesin dedim ama çok şükür kese etrafında bir kanama yokmuş. Miyomdan kaynaklı olabilir dedi doktorum. Benim gibi miyom problemi olanlar varsa kendi durumlarını yazabilir mi? Yine 4-5 günde bir çok çok az kahverengi akıntı oluyor. Bu neden olabilir? Progestan kullanan arkadaşlar, doktorunuz ne gibi bir teşhisle progestana başlattı? Belki daha önce yazılmıştır ama ben göremedim.
Ankara'da yaşıyorum. Ankara'daki özel kadın doğum doktorları konusunda kendimden ve çevremden biraz tecrübe kazandım. Doktor arayışında olan arkadaşlara öneride bulunabilirim.
Çok güzel bir paylaşım ortamı burası, inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm kızlAr iyi aksamlar...
Nasılsınız bakalım... Masallah geçmişi okuyamadım basım döndü
EFLALİM 41 yasini o zamn sende topluyoruz....
KELİME İ TEVHİD dusjelinin özeline
HATMİ ŞERİFE BASLIYORUZ
HUMEYRA.1.. Cüz senin
Sılam.2. Cüz senin
Hatibulut.3. Cüz senin
Ecepelin4. Cüz senin
Hayroshayroshayroz.5. Cüz senin
Arkadaslar cüz almak ısteyen özelime lütfen yazın.. Cüzü oluyanlarda okudum dıye bılgı verırse..
LÜTFEN KATILIMLARINIZI BEKLIYORUM.. Kuran okumasını bılmıyenler tevhıdı bıtırmeye ugrasalım..
Fazla vaktı olmayan yasini serifi bitirelim.. HEPİMİZİN DUAYA COK İHTIYACI VAR...
Temeli saglam atalım.....
La ilahe illallah 99 kere 100. Cüde La ilahe illallah muhammeden resulıllah diyip tamamlayalım... ( kelimei tevhid)
Kızlar çoğunuz k.valide k.babadan dert yanmış. Benim sorunumsa öz babam. Hayatımın hiçbir döneminde elimden tutmadığı gibi şimdi de tutmuyor. Eşim görevde muhtaç kaldım ona. Annemi göndermiyor, aramız 15 dk. Burda gelip kalmıyor çocuk bakıcılığı mı yapıcakmış bu yaştan sora. Ben onlara gidemiyorum okula çok ters kalıyo. Olan anneme oldu. Çok üzülüyo, gelio yemeğimi yapıyo gizli gizli, ev işlerime yardım ediyo babam camiye gidince. Çünkü babam annemin bana yardım etmesini bile istemez. Düşmanı gibiyiz kardeşim de ben de. Ama bugüne kadar ne bi saygısızlık yaptık ne cevap verdik.. Şimdi hassas bi dönemdeyim çok ağırıma gidiyo yaptıkları. Midemin bulantısıyla bile dalga geçiyo numara yapıyosun diyo. Allah kimseye böyle baba vermesin. Gerçekten çok zor
bende ankaradayım hangi doktora gidiyorsun
Doç. Cemil Kaya'ya gidiyorum.
kız o nebiçim laf neden sevmeyelim sizi biz aile gibiyiz burda çalışanlar kötü olanlar var o an bakamadığımızdan sonrasında unutmuşuz benim gözüme çarpmadı heralde yok kızarıklık ama bugün unutmazsam eve gidince bakayım yazayım canım :)
nerde Tunalı da falan mı
Yarım gün tobb etü hastanesinde çalışıyor, ben muayenehaneye gidiyorum çukurambarda yeri.
Kızlar çoğunuz k.valide k.babadan dert yanmış. Benim sorunumsa öz babam. Hayatımın hiçbir döneminde elimden tutmadığı gibi şimdi de tutmuyor. Eşim görevde muhtaç kaldım ona. Annemi göndermiyor, aramız 15 dk. Burda gelip kalmıyor çocuk bakıcılığı mı yapıcakmış bu yaştan sora. Ben onlara gidemiyorum okula çok ters kalıyo. Olan anneme oldu. Çok üzülüyo, gelio yemeğimi yapıyo gizli gizli, ev işlerime yardım ediyo babam camiye gidince. Çünkü babam annemin bana yardım etmesini bile istemez. Düşmanı gibiyiz kardeşim de ben de. Ama bugüne kadar ne bi saygısızlık yaptık ne cevap verdik.. Şimdi hassas bi dönemdeyim çok ağırıma gidiyo yaptıkları. Midemin bulantısıyla bile dalga geçiyo numara yapıyosun diyo. Allah kimseye böyle baba vermesin. Gerçekten çok zor
hımmm ben Akaya gittim ilk hamile olduğumu bilmeden sağlık ocağında kan testi verdim çıkmadı bari dedim gideyim bakayım iltihaptan dolayı gecikti dedim bi gittim ki hamileyim muayene idrar kültür falan 260 tl verdim o da biraz beni sarstı her gittiğimde o kadar vermek bende devlete gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?