2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

kız o nebiçim laf neden sevmeyelim sizi biz aile gibiyiz burda çalışanlar kötü olanlar var o an bakamadığımızdan sonrasında unutmuşuz benim gözüme çarpmadı heralde yok kızarıklık ama bugün unutmazsam eve gidince bakayım yazayım canım :)

Kızlar ben ne için girdigimi unuttum..
Ya cok afedersınızde eşimle beraber olduktan sonra kanamm oldu böle silince geldi...
Aranızda böle bişi yasayan varmı
Yarın dr umamı görunsem ...

bende olmuyo canım bi sor doktoruna bence

nedir bu dini muhabbet kızlar ya... bebeğimizden bahsetmeye geldik şuraya sırf bu yüzden dahil olmadım konuşmalara...

bende ankaradayım hangi doktora gidiyorsun

ne zamana kadar tatlım Cüz

Günaydın kızlar...müsait olanlar Trt1izlesin tam bizlik :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ya çok üzüldüm Allah yardımcın olsun

Günaydınlar

Öncelikle tüm anne adaylarının kader arkadaşlarımın Kandili mübarek olsun
Bol bol dua edelim birbirimiz için

kızlar bi kaç sorum var tecrübeli annelere

1. Göğüs ağrısı hamilelik sonuna kadar sürecek mi?
2. Allah korusun düşük yapınca nasıl anlaşılır? Ağrı mı kanama mı :44:

3. Çoğu zaman hamile olduğumu unutuyorum sizde de oluyor mu?

Canim ben dikkat cekeyim diye biraz damardan girdim :))) tesekkur ederim ilgine. Aksam yazarsin merak ediyorum ben de.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yarım gün tobb etü hastanesinde çalışıyor, ben muayenehaneye gidiyorum çukurambarda yeri.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hımmm ben Akaya gittim ilk hamile olduğumu bilmeden sağlık ocağında kan testi verdim çıkmadı bari dedim gideyim bakayım iltihaptan dolayı gecikti dedim bi gittim ki hamileyim muayene idrar kültür falan 260 tl verdim o da biraz beni sarstı her gittiğimde o kadar vermek bende devlete gittim

Günaydın güzel anneler dün doktora gittim kontrole bebişlerimiz kocaman olmuş maşallah 9.haftada çok güzel görünüyordu lar birisi 3 gün öndeymiş önde olan çok hareketli minnak kollarını ellerini çok güzel oynatıyordu maşallah 🙏🙏🙏 çok çok güzel bir duygu rabbime binlerce şükürler olsun bugünleri gösterdi yaşatıyor bizlere çok şükür ya Annelik duygusu bambaşka bir şey Allahım isteyen herkese nasip eder inş. 🙏🙏

Allah de ötesini bırak...

Son düzenleme:

çok özür dilerim. aile içi mevzulara girmek belki haddim değil. ama bide utanmadan camiye gidiyor. kıldığı namaz nolcak acaba babanın

Çok haklısın canım muayene ücretleri özelde çok yüksek. Ben daha önce 2 düşük yaşadığım için biraz temkinli davrandım , hem iyi doktora gideyim hem de tahliller tetkikler çok tutar diye özel sağlık sigortası yaptırdım. Çalışıyorum ve işyerim merkeze çok uzak, mesai saatlerinde hastaneye gitme imkanım yok o yüzden özele mecbur kaldım.
Devlette de çok iyi doktorlar var, ankara için tavsiye eden arkadaşlar olur mutlaka.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…