2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

hımm haklısın tabi benim ilk hamileliğim devlette gittiğim yer sağlam çok şükür o konuda bi sıkıntım yok

düşük olduğunda nasıl anladın sen? kanaman mı oldu ağrın mı Allah korusun başıma gelse anlamayacam

ivet canım bende unutuyorum zaman zaman düşükte mutlaka kanaman olur allah korusun cümlemizi

Ayy canım çok tatlısın ya kıyamam:) bende olmadı kızarıklık, sivilce çıkıyo yüzümde sürekli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen hayatimda hic olmayan buyuklukte sivilcelerim olmaya basladi. Bir degil iki degil. Cirkin bisey oldum ben.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Allah korusun, inşallah hiç öyle bişey yaşamazsın. Benim ikisi de 6. Haftada oldu. Hafif kanamayla başlıyor sonra normal adet kanaması gibi sürüyor ama biraz daha ağrılı. Benim ikisinde de kese sağlıksız görünüyordu, doktorum en baştan söyledi sağlıklı değil yaşamaz diye. O yüzden bekliyordum yani. Bu sefer şeytanın bacağını kırdık galiba, çünkü 8 haftayı bitirdim ve her şey sağlıklı gidiyor çok şükür.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hımm peki tam kan olmayan turuncu kahverengi leke falan olursa da hemen doktora mı gitmek lazım

bende olmadı çok şükür hiç öyle ama olsa hemen giderim nedir ne değildir öğrenirim içim rahat eder en azından. allah korusun olursa hemen git forumda yaşayan arkadaşlar da hemen gidiyo zaten

Maşallah Allah ım bir daha yaşatmasın inşallah

nedir bu dini muhabbet kızlar ya... bebeğimizden bahsetmeye geldik şuraya sırf bu yüzden dahil olmadım konuşmalara...
İhtiyacımız olan şeler .... Sen dahil olma zorlayan yok ... Bir hertürlü muhabbetlere saygılıyız... Aynı görüşte olmayabilirsin... Ama burdaki insanlara saygılı olmak zorundasın... Kimseye ne bu dini muhabbetler demeye hakkın yok!!!!!!!!
ne zamana kadar tatlım Cüz

Bitanem en az 2 hafta içinde bitirirsek oda hamileyiz hani rahatsız oluruz diye... Ama özellikle su kadar zamanımız olsun diyen varsa görüşlere acıgımz

41 YASİNİ ŞERİF eflalim in özeline

KELİME İ TEVHİD dusjelinin özeline

HATMİ ŞERİFE BASLIYORUZ

HUMEYRA.1.. Cüz
Sılam.2. Cüz
Hatibulut.3. Cüz
Ecepelin4. Cüz
Hayroshayroshayros:5.cüz
Awah:6.cüz
Mrv5534:7. Cüz
Nahidemia:8.cüz
Bu listeyi sürekli guncel tutmaya calışıcam cüz almak isteyen arkadaslarımız bna msj atarlarsa daha kolay olur canlarım
Ne kadar kısa sürede okursak okadar iyi bizim icin. Son ayımıza kadar dualarla kuranı kerimle tevhşdlerle bebeklerimizi NUR BEREKET ile doyuralım inşallah..

Katılımlarınızı beklıyorum..

Not: cüzlerini okuyanlar bildirimde buluncaklar oldumu canlarım.. Eger tekrar isterseniz cüz belirtin ona göre böle böle tamamlarız biiznillah

Aynen hayatimda hic olmayan buyuklukte sivilcelerim olmaya basladi. Bir degil iki degil. Cirkin bisey oldum ben.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Kız bbk annenın güzelliğini alır derler cnm kızınmı olcak ki😃😃 ayy bı öğrensek cinsiyetimizi...

kızdır belki bebeğin canım kız bebekler annelerinin güzelliğini alır derler hamilelikte :)

bana da öyle geliyor kız bebeğim olacakmış gibi
ama hem kendi ailem hemde eşimi ailesi erkek olacak bizce diyorlar bende kızıyorum öyle konuştukları zaman sağlıklı olsun diye ama merak işte diyorlar onlar da

canım 1 cüzde ben alabilir miyim özelden yazdım ama iletilmemiş olabilir

tamam da hepsi dağıtıldıktan sonra belirleyelim süreyi

günaydın kızlar bugün doğum günümmm :81::81: yarın bebişim bana ilk hediyesini verecek inşallah kalp atışını duymaya gidicez
dua edin herşey yolunda olsun son 3-4 gündür mide bulantısından dolayı hiç beslenemedim

şu ilk üç ayda göğüs acısı oluyor bazı hamilelerde göğüs acısı 3. aydan sonra azalıyor, ama bazılarında da aynı oranda gidiyor,,, yani bulantı gibi ne çıkarsa bahtına şeklinde,,,
düşük konularında hiç girme hayatım, düşük olduğunda kanaman ve ağrın da olabilir bazende hiç bir belirti vermeden bebeğin kalbi de durabilir,,,
evlerden uzak olsun,,,,
hamile olduğumu şimdiye kadar hiç unutmadım,, çünkü bu bebeği sanki bütün hayatım boyunca beklemişim gibi geliyor,,,
unutma ki tatlım her kadın her hamilelik farklıdır, bazen aynı kadının iki farklı hamileliği bile olabiliyor,,,
tek önemli şey stresden uzak durmak, kendini yormamak ve üzmemek,,, beslenmeydi,, dikkat etmekde onlar bir şekilde oluyor tatlım,,,

canım ben kuran kursuna gittiğim dönemde öğrenmiştim ama küçük olmanın ve yeterince bilincin olmaması nedeniyle malesef unuttum kısmetse şimdi gene kursa gidip hatırlıcam yetişebilirsem bende cüz almak isterim hatırlama işini yapayım yazarım sana

Kız bbk annenın güzelliğini alır derler cnm kızınmı olcak ki😃😃 ayy bı öğrensek cinsiyetimizi...

Aaah ah kizim olsun isteriim. Esim de oyle kizi olsun istiyor ama onun hislerine guvenirim. Erkek bu seferki diyor. Annemler de oyle diyor. Sekerli seyler yiyorum surekli. Kayinvalideme benzeyecek korkusu disinda kiz olsun isterim ) bu arada vucut killanmasi bende cok kisa zamanda oluyor. Epilasyon yaptigim gun cikiyor. Keske onceden lazer olsaymisim. Dr icin de dogum ocin de rahat olurdu :/

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlara bebeğinle birlikte. beslenemedim diye üzülme bebek şuan bizdeki depolardan rahatlıkla besleniyo yemeyince kendimiz halsiz kalıyoruz ama aynen devam ediyo beslenmesine hayırlısıyla iyidir bebeğin takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…