- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Çok haklısın canım muayene ücretleri özelde çok yüksek. Ben daha önce 2 düşük yaşadığım için biraz temkinli davrandım , hem iyi doktora gideyim hem de tahliller tetkikler çok tutar diye özel sağlık sigortası yaptırdım. Çalışıyorum ve işyerim merkeze çok uzak, mesai saatlerinde hastaneye gitme imkanım yok o yüzden özele mecbur kaldım.
Devlette de çok iyi doktorlar var, ankara için tavsiye eden arkadaşlar olur mutlaka.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydınlar
Öncelikle tüm anne adaylarının kader arkadaşlarımın Kandili mübarek olsun
Bol bol dua edelim birbirimiz için
kızlar bi kaç sorum var tecrübeli annelere
1. Göğüs ağrısı hamilelik sonuna kadar sürecek mi?
2. Allah korusun düşük yapınca nasıl anlaşılır? Ağrı mı kanama mı :44:
3. Çoğu zaman hamile olduğumu unutuyorum sizde de oluyor mu?
Ayy canım çok tatlısın ya kıyamam:) bende olmadı kızarıklık, sivilce çıkıyo yüzümde sürekli
ivet canım bende unutuyorum zaman zaman düşükte mutlaka kanaman olur allah korusun cümlemizi
hımm haklısın tabi benim ilk hamileliğim devlette gittiğim yer sağlam çok şükür o konuda bi sıkıntım yok
düşük olduğunda nasıl anladın sen? kanaman mı oldu ağrın mı Allah korusun başıma gelse anlamayacam
hımm peki tam kan olmayan turuncu kahverengi leke falan olursa da hemen doktora mı gitmek lazım
Allah korusun, inşallah hiç öyle bişey yaşamazsın. Benim ikisi de 6. Haftada oldu. Hafif kanamayla başlıyor sonra normal adet kanaması gibi sürüyor ama biraz daha ağrılı. Benim ikisinde de kese sağlıksız görünüyordu, doktorum en baştan söyledi sağlıklı değil yaşamaz diye. O yüzden bekliyordum yani. Bu sefer şeytanın bacağını kırdık galiba, çünkü 8 haftayı bitirdim ve her şey sağlıklı gidiyor çok şükür.
İhtiyacımız olan şeler .... Sen dahil olma zorlayan yok ... Bir hertürlü muhabbetlere saygılıyız... Aynı görüşte olmayabilirsin... Ama burdaki insanlara saygılı olmak zorundasın... Kimseye ne bu dini muhabbetler demeye hakkın yok!!!!!!!!nedir bu dini muhabbet kızlar ya... bebeğimizden bahsetmeye geldik şuraya sırf bu yüzden dahil olmadım konuşmalara...
ne zamana kadar tatlım Cüz
Aynen hayatimda hic olmayan buyuklukte sivilcelerim olmaya basladi. Bir degil iki degil. Cirkin bisey oldum ben.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
kızdır belki bebeğin canım kız bebekler annelerinin güzelliğini alır derler hamilelikte :)
41 yasini şerif eflalim in özeline
kelime i tevhid dusjelinin özeline
hatmi şerife baslıyoruz
humeyra.1.. Cüz
sılam.2. Cüz
hatibulut.3. Cüz
ecepelin4. Cüz
hayroshayroshayros:5.cüz
awah:6.cüz
mrv5534:7. Cüz
nahidemia:8.cüz
bu listeyi sürekli guncel tutmaya calışıcam cüz almak isteyen arkadaslarımız bna msj atarlarsa daha kolay olur canlarım
ne kadar kısa sürede okursak okadar iyi bizim icin. Son ayımıza kadar dualarla kuranı kerimle tevhşdlerle bebeklerimizi nur bereket ile doyuralım inşallah..
Katılımlarınızı beklıyorum..
Not: Cüzlerini okuyanlar bildirimde buluncaklar oldumu canlarım.. Eger tekrar isterseniz cüz belirtin ona göre böle böle tamamlarız biiznillah
İhtiyacımız olan şeler .... Sen dahil olma zorlayan yok ... Bir hertürlü muhabbetlere saygılıyız... Aynı görüşte olmayabilirsin... Ama burdaki insanlara saygılı olmak zorundasın... Kimseye ne bu dini muhabbetler demeye hakkın yok!!!!!!!!
Bitanem en az 2 hafta içinde bitirirsek oda hamileyiz hani rahatsız oluruz diye... Ama özellikle su kadar zamanımız olsun diyen varsa görüşlere acıgımz
Günaydınlar
Öncelikle tüm anne adaylarının kader arkadaşlarımın Kandili mübarek olsun
Bol bol dua edelim birbirimiz için
kızlar bi kaç sorum var tecrübeli annelere
1. Göğüs ağrısı hamilelik sonuna kadar sürecek mi?
2. Allah korusun düşük yapınca nasıl anlaşılır? Ağrı mı kanama mı :44:
3. Çoğu zaman hamile olduğumu unutuyorum sizde de oluyor mu?
41 YASİNİ ŞERİF eflalim in özeline
KELİME İ TEVHİD dusjelinin özeline
HATMİ ŞERİFE BASLIYORUZ
HUMEYRA.1.. Cüz
Sılam.2. Cüz
Hatibulut.3. Cüz
Ecepelin4. Cüz
Hayroshayroshayros:5.cüz
Awah:6.cüz
Mrv5534:7. Cüz
Nahidemia:8.cüz
Bu listeyi sürekli guncel tutmaya calışıcam cüz almak isteyen arkadaslarımız bna msj atarlarsa daha kolay olur canlarım
Ne kadar kısa sürede okursak okadar iyi bizim icin. Son ayımıza kadar dualarla kuranı kerimle tevhşdlerle bebeklerimizi NUR BEREKET ile doyuralım inşallah..
Katılımlarınızı beklıyorum..
Not: cüzlerini okuyanlar bildirimde buluncaklar oldumu canlarım.. Eger tekrar isterseniz cüz belirtin ona göre böle böle tamamlarız biiznillah
Kız bbk annenın güzelliğini alır derler cnm kızınmı olcak ki😃😃 ayy bı öğrensek cinsiyetimizi...
günaydın kızlar bugün doğum günümmm :81::81: yarın bebişim bana ilk hediyesini verecek inşallah kalp atışını duymaya gidicez
dua edin herşey yolunda olsun son 3-4 gündür mide bulantısından dolayı hiç beslenemedim
günaydın kızlar bugün doğum günümmm :81::81: yarın bebişim bana ilk hediyesini verecek inşallah kalp atışını duymaya gidicez
dua edin herşey yolunda olsun son 3-4 gündür mide bulantısından dolayı hiç beslenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?