• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım bence eşinle aranı düzeltmeden gitme önce konuşun anlaşın yoksa için içini yer bebeğini de üzersin kv kp de olsa sokmayın aranıza kimseyi. sende annenin yanına gidene kadar peynir ekmek ye meyve ye geçir günlerini annen sana gül gibi bakar gidince

peynir ekmek yiyorum dün arkadaşımın annesi hamileyim diye bazlama ekmek filan göndermiş Allah binlerce kez razı olsun çok işime yaradı başka soranım yok aç mısın tok musun diye bir de kv ile aynı apt oturuyoruz zaten gidemiyorum ankaraya otobüs yolculuğu yapamazsın dedi maalesef

Kızlar benim yazdıklarım gelmemiş sanırım kocaman bir parça attım saatlerdir acildeydim... Rahimde kanama olmuş ama taze kanama değilmiş şükürler olsun.. Ömrümden ömür gitti...yatış verdiler ..kendi dr mla görüştüm progestan iğne yapacaklar başkada bişey yapmazlar ..evde dinlen ...orda iyice moralin bozulur dedi... Bu mubarek gecede hem kendi bebişime hemde tüm bebişler için el açtım dua ettim... Sağlıcakla gelsinler... Allahım kabul etsin dualarımızı..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun canım, bende çoook sıkıntı yaşıyorum şu lekelenmelerden. Tam 3 kez atlattım. İlk ikisinde 10ar gün yattım. Sonuncuda sabah erken oldu dr'um yoktu başka bir dr muayene etti kanama alanı yok işe git ama otur fiziksel aktivitelerini sınırla dedi. Çok stres yaratıyor insanda. Umarım biran önce atlatırız.

oyyyy ağzın bal yesin yok yok kavurma yesin:1: kıızzz niye düşürdün aklıma istiyorum:56::56::56:

canım ben kandil geceleri hep öyle oluyorum tam ibadet edemeyince rahatsız oluyorum:(

kuzum kim yapacak çalışsam kadın tutardım ama ev hanımıyım benim eşim asla almaz kadın kendi de yardım etmez her iş bana bakıyor:(

ne güzel düşmüşsün:) üzülme canım alırsın geri çıkarılıyor acısı:)

ne bileyim elimden geldiğince bişeyler de yaptım ama gene de huzursuzdum

aynen canım ilkinde yaptırmadım çok rahattım bunda da inşallah yaptırmıycam Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

:)) oo bende zaten sezaryenden kalan göbek vardı iyice arttı:)

:)) elimden geldiğince canım birine bile faydam olsa ne mutlu, beni hiç nazlayan yok hamileliğim de ne ilkin de oldu gurbetteydik ne şimdi memleketteyiz ama değişen bir şey yok o yüzden ben hamilelere hamile kalmak isteyenler yardımım olsun istiyorum:)

canım tez vakitte tat bu güzel duyguyu Rabbim güldürsün yüzünü

tabi canım hep okuyun ben sürekli okuyorum kendime evime oğluma eşime:)

bende çok oluyor canım gebelik önceside vardı çünkü oğlumun çığlıkları kulağım mahvetti:) tansiyondan olur çınlama tansiyonunu ölç canım

erken olmuş canım gerçekten söylememek lazım ilk üç ay benim sadece anne babalarımız ve kardeşlerimiz biliyor akrabalara söyletmedim

amin canım

tamam canım

ben 4 haftalıkken başladım çekmeye:) albümümde var :)

amin canım

canım nette satılanda 12. haftadan sonra duyulur yazıyor, sağlık ocaklarında var o aletten 20. haftadan sonra dinletiyorlar:34:

yaptır canım tetanoz aşın olacak çünkü sonra bebek doğunca onun aşılarıda var zaten 20. haftadan sonra gitmeye başlıyorsun kontrole şimdi gidip kayıt yaptır kan tahlili yaptırdıysan sonucunu götür bir daha kan almasınlar

hayırlı olsun hoş geldin

seninde olsun:)

çok şükür canım sevindim senin adına

amin canım

canım benim ilik zorunlu sezaryen oldu şimdi bunu normal istiyorum inşallah ama olmazsa sezaryeni doğum gününe kadar beklerim sancımı çekip öyle olurum sancı bebek için çok önemli şok yaşamaması için daha bir çok şey için, Türkiye de de 10 gün önce alıyorlar genelde

amin canım aklından sil artık şu kötü düşünceleri

ayy hı psikolojik tövbe ne cins insanlar var , canım ne olur sıkma canını he he de geç lütfen bazı insanlar başkalarını üzerek keyif alırlar maalesef

amin canım

sağol canım bir gayret abdest alıp en azından oturduğun yerden salavat getirseydin canım

ayy canım maşallah kuzuna çok güçlü annesi hiç bırakmasın seni budan sonrası güzel olsun inşaallah

amin canım aminn, sen ne yaptın hastaneye yatacaktın yattın çıktın mı?

günaydın canım

canım öfkeyle hareket etme lütfen kv kp rin sizi bu kadar etkilemesine izin verme sakın onların amacı o zaten

canım beni değil oğullarını etkiliyorlar o geri zekalı da hemen etkileniyor sinsi annesinden dün resmen ağzıma sıçtı sen hamilesin üzmeyeyim demedi gece dondum bana sarılır mısın çok üşüyorum dedim oralı olmadı bile çok üzgünüm gerçekten toparlayamıyorum kendimi

Günaydın kızlar doktordayım sira bekliyorum bakalım ne dicek dunki dusjeli arkadaşımin haberinden sonra iyice korkar oldum herseyden :(

bende yaaa sonuçta bebekler daha küçük hareket etmiyorlar nerden anlayacaz ne olduğunu... ben 27sinde gidecem doktora teee

canım beni değil oğullarını etkiliyorlar o geri zekalı da hemen etkileniyor sinsi annesinden dün resmen ağzıma sıçtı sen hamilesin üzmeyeyim demedi gece dondum bana sarılır mısın çok üşüyorum dedim oralı olmadı bile çok üzgünüm gerçekten toparlayamıyorum kendimi

:5::5::5::5: canım ya nasıl insanlarmış senin üzülmemen lazım

Günaydın kızlar doktordayım sira bekliyorum bakalım ne dicek dunki dusjeli arkadaşımin haberinden sonra iyice korkar oldum herseyden :(

Günaydın 😊 Bu sekildeki kotu haberlerle hem arkadasimiz icin uzulup dualar ediyoruz hemde bebegimiz icin endiseleniyoruz. Benim psikolojik olarak agrim cok artti ve doktora gittim inanir misin ama korkulcak hicbirsey yok inan bana birazdan pitir pitir kalp seslerini duycaksin miniginin 😄😄

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

unutmadan tevhidler 31.300 de kaldı. biriniz devralsın artık kızlar 70000 e tamamlayın.

Canım çok üzüldüm , yaşadıklarının ayınısı iki defa yaşadım ne hissediyorsun çok iyi anlıyoru ( şuan o korkuları yaşıyorum bebişe bir şey olucak diye )....RaBBİM EN KISA ZAMANDA GÖBÜŞÜNÜ VE KUCAGI hayırlı sağlıklı bir evlatla doldursun...

bende yaaa sonuçta bebekler daha küçük hareket etmiyorlar nerden anlayacaz ne olduğunu... ben 27sinde gidecem doktora teee

bende korkuyorum ama ara ara ağrım oluyo beni sevindiriyo diyorum iyi heralde benim de 10 gün sonra randevum sabırsızlıkla bekliyorum. aklımıza kötü şeyler getirmeyelim iyiler inşallah :16:

:5::5::5::5: canım ya nasıl insanlarmış senin üzülmemen lazım

umurlarında değil ki yani eşime de inanamıyorum kandil günü benim kalbimi kırdı tamam onlar da annesi babası ama eşimin tarafsız düşünmesii lazım ne beni ne onları tutması lazım yani şu an gerçekten psikolojik olarak çökmüş durumdayım Allah yardımcım olsun inşallah

Günaydın arkadaşlar. Sende merak etme arkadaşım, dr ilk gittiğinde yaptığı tahlillerde bulaşıcı hastalıklara bağışıklığın var mı diye bakıyor. herhangi bir hastalığa bağışıklığın yoksa mutlaka uyarıyor. Yani seni uyarırdı bağışıklığın olmasaydı. Çocukken geçirmiş oluyor herkes hemen hemen ve bağışıklık kazanıyor. Merak etme geçirmişsindir küçükken muhtemelen.

canım sabahtan beri ağlıyorum çok gerildim
az önce geldi şefim kızamık değilmiş
şimdide kendime kızıyorum boşu boşuna bebişi de sıkıntıya soktum
ama hala ağlayasım var :43::43::43::43::43:

gönlünü ferah tut.Bu hayatta herşey bizler için..Rabbım ne yazdıysa o olacak.
Rabbım bize bu mucizelerimizi bahşetti mi bahşetti.. Bize kalan tevekkül o kadar..
Birde şu açıdan bakıyorum geçmişte annelerimiz falan ne bilsin kontrol falan..
Çok şükür azasız noksansız gelmişiz dünyaya...
Günümüzde bile bizim kadar şanslı olmayan milyonlarca kadın var..
Hamd olsun verdiği nimetlere..
Herşey yoluncadır Sılacım Korkma.

aynen canım beni de çok etkiledi
bu gün başka şeyleri taktım sabahtan beri ağlıyorum
stres yapma demekle olmuyor bazen gerçekten gerili veriyoruz

oyyyy ağzın bal yesin yok yok kavurma yesin:1: kıızzz niye düşürdün aklıma istiyorum:56::56::56:

canım ben kandil geceleri hep öyle oluyorum tam ibadet edemeyince rahatsız oluyorum:(

kuzum kim yapacak çalışsam kadın tutardım ama ev hanımıyım benim eşim asla almaz kadın kendi de yardım etmez her iş bana bakıyor:(

ne güzel düşmüşsün:) üzülme canım alırsın geri çıkarılıyor acısı:)

sorma canım ya alacağız fazlasıyla:49:

Günaydın 😊 Bu sekildeki kotu haberlerle hem arkadasimiz icin uzulup dualar ediyoruz hemde bebegimiz icin endiseleniyoruz. Benim psikolojik olarak agrim cok artti ve doktora gittim inanir misin ama korkulcak hicbirsey yok inan bana birazdan pitir pitir kalp seslerini duycaksin miniginin 😄😄

Canim inşallah hepimiz sonuna kadar sorunsuz bir şekilde geciririz hamileligimizi artık bulanti kusma halsizlik stres iyice bozuldu psikolojim neyi nasıl düşüncemi bilemiyorum rabbim hakkimizda hayırlısı neyse onu yaşatacak inşallah tek bildiğim bu ...

İçini ferah tut canim o bebekler bizim nasibimizse inşallah hiçbir sorun yaşamayiz ...

aynen canım beni de çok etkiledi
bu gün başka şeyleri taktım sabahtan beri ağlıyorum
stres yapma demekle olmuyor bazen gerçekten gerili veriyoruz
Ohoo sen aglamaya sebeb aradiktan sonra sebeb çok canim bende çok ağladım cokkk ama aglasanda sizlasanda bu bebekler için sabredicez :)
gönlünü ferah tut.Bu hayatta herşey bizler için..Rabbım ne yazdıysa o olacak.
Rabbım bize bu mucizelerimizi bahşetti mi bahşetti.. Bize kalan tevekkül o kadar..
Birde şu açıdan bakıyorum geçmişte annelerimiz falan ne bilsin kontrol falan..
Çok şükür azasız noksansız gelmişiz dünyaya...
Günümüzde bile bizim kadar şanslı olmayan milyonlarca kadın var..
Hamd olsun verdiği nimetlere..
Herşey yoluncadır Sılacım Korkma.

Sagolasin canim cok güzel yazmissin haklısın ...

Yasaklanmasıın :) canım cektikce yanımdakilere yaktırıyorum. Tiksinme var kokusundan. Ama gel gör ki nasıl bir meretse aklımdan çıkmıyor. Kendim icin olsa birakamazdim boyle vallahi. Her sey minigim icin. Emzirmem biter bitmez baslarim yine oyle bir kafadayim suan.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

aynı şeyi düşünüyoruz yalnız bende sigaradan zerre tiksinme yok yanımda içilsin istiyorum kokuyor mis gibi bu sefer de pasif içicilik daha kötü diyorum bi emzirmem bitsin telafi edeceğim :)

umurlarında değil ki yani eşime de inanamıyorum kandil günü benim kalbimi kırdı tamam onlar da annesi babası ama eşimin tarafsız düşünmesii lazım ne beni ne onları tutması lazım yani şu an gerçekten psikolojik olarak çökmüş durumdayım Allah yardımcım olsun inşallah

Biraz sakin ol anlıyorum seni ..biraz sessiz sakin bekle eşinde anlayacak, düşünecek geri gelip kendi konuşmak isteyecek inan bana sen elinden geldigi kadar sükunetini koru canım

Ohoo sen aglamaya sebeb aradiktan sonra sebeb çok canim bende çok ağladım cokkk ama aglasanda sizlasanda bu bebekler için sabredicez :)

canım ben hiç böyle değildim kızlar burada şöyle ağladık böyle ağlayasımız var derken garip geliyordu
ama bu gün böyle pöyküre pöyküre ağlayasım var
zaten sabah kalktığımda işe gitmeyi de hiç istemedi canım zorla gelmiştim
bebişide üzdüm şimdide ona ağlayasım var ay manyak oldum iyice :35:

bende korkuyorum ama ara ara ağrım oluyo beni sevindiriyo diyorum iyi heralde benim de 10 gün sonra randevum sabırsızlıkla bekliyorum. aklımıza kötü şeyler getirmeyelim iyiler inşallah :16:

İnşallah :16::16::16::16::16: benim 14 gün var daha :52: büyüdü mü acep 30 unda girdim en son ultrasona küçücük bişeydi

Back
X