aynen canım ilkinde yaptırmadım çok rahattım bunda da inşallah yaptırmıycam Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
:)) oo bende zaten sezaryenden kalan göbek vardı iyice arttı:)
:)) elimden geldiğince canım birine bile faydam olsa ne mutlu, beni hiç nazlayan yok hamileliğim de ne ilkin de oldu gurbetteydik ne şimdi memleketteyiz ama değişen bir şey yok o yüzden ben hamilelere hamile kalmak isteyenler yardımım olsun istiyorum:)
canım tez vakitte tat bu güzel duyguyu Rabbim güldürsün yüzünü
tabi canım hep okuyun ben sürekli okuyorum kendime evime oğluma eşime:)
bende çok oluyor canım gebelik önceside vardı çünkü oğlumun çığlıkları kulağım mahvetti:) tansiyondan olur çınlama tansiyonunu ölç canım
erken olmuş canım gerçekten söylememek lazım ilk üç ay benim sadece anne babalarımız ve kardeşlerimiz biliyor akrabalara söyletmedim
amin canım
tamam canım
ben 4 haftalıkken başladım çekmeye:) albümümde var :)
amin canım
canım nette satılanda 12. haftadan sonra duyulur yazıyor, sağlık ocaklarında var o aletten 20. haftadan sonra dinletiyorlar
yaptır canım tetanoz aşın olacak çünkü sonra bebek doğunca onun aşılarıda var zaten 20. haftadan sonra gitmeye başlıyorsun kontrole şimdi gidip kayıt yaptır kan tahlili yaptırdıysan sonucunu götür bir daha kan almasınlar
hayırlı olsun hoş geldin
seninde olsun:)
çok şükür canım sevindim senin adına
amin canım
canım benim ilik zorunlu sezaryen oldu şimdi bunu normal istiyorum inşallah ama olmazsa sezaryeni doğum gününe kadar beklerim sancımı çekip öyle olurum sancı bebek için çok önemli şok yaşamaması için daha bir çok şey için, Türkiye de de 10 gün önce alıyorlar genelde
amin canım aklından sil artık şu kötü düşünceleri
ayy hı psikolojik tövbe ne cins insanlar var , canım ne olur sıkma canını he he de geç lütfen bazı insanlar başkalarını üzerek keyif alırlar maalesef
amin canım
sağol canım bir gayret abdest alıp en azından oturduğun yerden salavat getirseydin canım
ayy canım maşallah kuzuna çok güçlü annesi hiç bırakmasın seni budan sonrası güzel olsun inşaallah
amin canım aminn, sen ne yaptın hastaneye yatacaktın yattın çıktın mı?
günaydın canım
canım öfkeyle hareket etme lütfen kv kp rin sizi bu kadar etkilemesine izin verme sakın onların amacı o zaten